çok güzelllll... Allah kucağına almayı nasip etsin canım... hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü olsun.....Stres yapma fazlada aklına gerirmemeye calis benim gunum gecti ama duzensizlik vardi o zannettim ama bademciklerim icin acile guttim kan testi yapikdi ki hamileyim
canım galiba ben adet oluyorum kanamam biraz artmış gibi 12. gün progestan kullanıp adet olmak mümkün mübugün yaptıracak mısın testi :) kız aksamı bekleme git yaptır eşine de sürpriz olsun :) ilk aşılamandı değil mi canım senin? ay çok heyecanlııı :) hafif pembe leke olunca aradın nevin hanımı ve test yap mı dedi ay hadi inşallah bebiş gelio galiba :)
tatlım adet olsan bile testi mutlaka yaptır... inşallah olmazsın tabi ki... ama evet mümkün progestan kullanırken de regl olmak... ancak şu da mümkün tüm gebeliği boyunca regl gibi kanaması ile devam edenler var... yani mutlaka test yaptır!!!canım galiba ben adet oluyorum kanamam biraz artmış gibi 12. gün progestan kullanıp adet olmak mümkün mü
canım galiba ben adet oluyorum kanamam biraz artmış gibi 12. gün progestan kullanıp adet olmak mümkün mü
herşey olacağına varır canım..zaten tutacak gibi hissetmemiştim olsaydı mucize gibi olucaktı..hakkımızda hayırlısı inşallah..canım bende 10 gun kullandım progestanı bittikten 7 gun sonra adet gördüm. dur bakalım akşama kadar bi izle olanı biteni. canını ca sakın ola sıkma.
muhtemelen ara veririz eeşim doktora filan gider canım..inşallah sen pozitifi görürsün..sen biraz da endişe duydun filan ya canım o stres bile yetio inan. unutabilemek lazım aslında tedaviyi aşılamayı filan. ben bile bugun ilk defa iğnemi yaptım kendime az önce ve bi hevesler. dun ilk orda iğnemi yaptılar annemi aradım sanki hamileyim gibi sevindik ikimizde annemle ay canım hayırlı olsun die. bu oda girmemek lazım aslında. ama gönül dinlemio işte. dur bakalım sen şimdi olumsuz olacak diye düşünme kimi zaman üstüne de görebiliosun adeti. peki olumsuz olursa tekrar aşılama mı yoksa tüp mü düşünüyorsun?
inşallah bakalım ya bakalım benim yumurtalar buyuyecek mi? bakalım çatlayacak mı? bakalım tutacak mı? zaten benim tek tarafım tıkalı zaten orda buyume olursa aşılama olmayacaktır muhtemelen.muhtemelen ara veririz eeşim doktora filan gider canım..inşallah sen pozitifi görürsün..
Mrb arkadaslar kuzrnim icin soru sorucm bursada fakültede tup vebek icin ne yapmak gerekiyor yani nasil bir yol izlenmektedir bilgi verirseniz sevinirim
Cok tesekkur ederim iz88 iyi dileklerin icin rabbim isteyen herkes e nasip etsin ve verdigin bilgiler için çok teşekkür ederim kuzenimde tup bebek yaptirck ama ozeller cok pahali diyeaarastirma ya giristik
arkadaşlar tüp bebek iğnelerine başladık hayırlısıyla ama iğneler okadar pahalı tuttu ki ben şılamayla aynı tutar diye düşünmüştüm yanılmışım..bana dua edın arkaaşlar gerçi bayram iznine giriyor nasıl olucak anlamadım kontroller perşembe ılk muayeneye gıdıcem
teşekkurler canım senın iğneye başladıktan kaç gun sonra umurtalar toplandıHayırlı olsun tedavin canım bende tedavideyim.. transfer için bekliyorum.. inşallah güzel hayırlı haberler alırım..
Benim de ilk kontrolüm önceki cumartesiydi iğnelere başladım o gün . sonra çarşamba kontrole çağırmışlardı.. sor istersen nasıl olacak araya bayram giriyor diye.. ilaçlar pahalı evet.. bende bir sıkıntı olmadığı için 900 tl ye aldım.. yumurta toplamadan sonra da 160tl tuttu.. 1000 lira civarı tuttu.. geçen arkadaşımla konuştuk o da tüp bebek yaptırmıştı.. onunkiler 2000 tl tutmuş.. tedaviden tedaviye değişiyor canım.. İnşallah emeklerimizin, çabalarımızın karşılığını alırız hayırlısıyla.. Rabbim tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar versin..
Ben Eylülün 19unda iğnelere başladım canım.. 29unda yumiler toplandı :) yalnız bu durum kişiden kişiye değişebilir. hakkımızda hayırlısı olsun canım..teşekkurler canım senın iğneye başladıktan kaç gun sonra umurtalar toplandı
arkadaşlar tüp bebek iğnelerine başladık hayırlısıyla ama iğneler okadar pahalı tuttu ki ben şılamayla aynı tutar diye düşünmüştüm yanılmışım..bana dua edın arkaaşlar gerçi bayram iznine giriyor nasıl olucak anlamadım kontroller perşembe ılk muayeneye gıdıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?