BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Stres yapma fazlada aklına gerirmemeye calis benim gunum gecti ama duzensizlik vardi o zannettim ama bademciklerim icin acile guttim kan testi yapikdi ki hamileyim
çok güzelllll... Allah kucağına almayı nasip etsin canım... hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü olsun.....

canım galiba ben adet oluyorum kanamam biraz artmış gibi 12. gün progestan kullanıp adet olmak mümkün mü

Cok tesekkurler allah razı olsun herkese nasip etsin emeklerin karşılığını alirsinuz

canım galiba ben adet oluyorum kanamam biraz artmış gibi 12. gün progestan kullanıp adet olmak mümkün mü
tatlım adet olsan bile testi mutlaka yaptır... inşallah olmazsın tabi ki... ama evet mümkün progestan kullanırken de regl olmak... ancak şu da mümkün tüm gebeliği boyunca regl gibi kanaması ile devam edenler var... yani mutlaka test yaptır!!!

hayırlı güzel pozitif haberlerle gelirsin inşallah

canım karnımda ağrıyor zaten gebelik belirtim hiç yoktu kırmızıya dönmedi ama adet olucam gibi..

canım bende 10 gun kullandım progestanı bittikten 7 gun sonra adet gördüm. dur bakalım akşama kadar bi izle olanı biteni. canını ca sakın ola sıkma.

canım bende 10 gun kullandım progestanı bittikten 7 gun sonra adet gördüm. dur bakalım akşama kadar bi izle olanı biteni. canını ca sakın ola sıkma.
herşey olacağına varır canım..zaten tutacak gibi hissetmemiştim olsaydı mucize gibi olucaktı..hakkımızda hayırlısı inşallah..

sen biraz da endişe duydun filan ya canım o stres bile yetio inan. unutabilemek lazım aslında tedaviyi aşılamayı filan. ben bile bugun ilk defa iğnemi yaptım kendime az önce ve bi hevesler. dun ilk orda iğnemi yaptılar annemi aradım sanki hamileyim gibi sevindik ikimizde annemle ay canım hayırlı olsun die. bu oda girmemek lazım aslında. ama gönül dinlemio işte. dur bakalım sen şimdi olumsuz olacak diye düşünme kimi zaman üstüne de görebiliosun adeti. peki olumsuz olursa tekrar aşılama mı yoksa tüp mü düşünüyorsun?

muhtemelen ara veririz eeşim doktora filan gider canım..inşallah sen pozitifi görürsün..

muhtemelen ara veririz eeşim doktora filan gider canım..inşallah sen pozitifi görürsün..
inşallah bakalım ya bakalım benim yumurtalar buyuyecek mi? bakalım çatlayacak mı? bakalım tutacak mı? zaten benim tek tarafım tıkalı zaten orda buyume olursa aşılama olmayacaktır muhtemelen.
canım sana ne sorucam. iğne yaptığın taraf adet sancısı gibi sancıyor muydu hiç? ben suan adetliyim acaba onun sancısı mı diye düşünüyorum ama yok direk hiç agrımayan taraf yani iğne yaptığım tarafta bildiğin sancım var :s

Mrb arkadaslar kuzrnim icin soru sorucm bursada fakültede tup vebek icin ne yapmak gerekiyor yani nasil bir yol izlenmektedir bilgi verirseniz sevinirim

Mrb arkadaslar kuzrnim icin soru sorucm bursada fakültede tup vebek icin ne yapmak gerekiyor yani nasil bir yol izlenmektedir bilgi verirseniz sevinirim

Merhabalar hamileymişsiniz öncelikle hayırlı olsun Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin..
Fakülteye gelince 295 25 25ti sanırım numara orayı arayıp randevu istiyorsunuz.. ilk kez gideceği için randevuyu taaaa 2015 yılının artık hangi ayına verirlerse o zman gidecek.. giderken daha önce ne yaptırdılarsa eşi ve kendisi hepsini dosyalasın götürsün.. sonra onları tek tek yazacaklar orda.. muayene edecekler.. benim eşimde problem vardı hemen ürolojıye yönlendirdiler.. ürolojiden randevu alıyosun.. kan, ultrason filan.. sonra sonuçları alıyosun ürolojide gösteriyosun.. ordan rapor gibi bişey yazacaklar.. onunla tüp bebek bölümüne istenen evrakları vereceksin.. evlilik cüzdanı fot. kimlik fot. 900 günlük sigorta primi olacak, 3 yıl evli olacak, bir de 25 yaş doldurulacak yanlış bilmiyorsam.. Allah kolaylık versin zor süreçler..

Cok tesekkur ederim iz88 iyi dileklerin icin rabbim isteyen herkes e nasip etsin ve verdigin bilgiler için çok teşekkür ederim kuzenimde tup bebek yaptirck ama ozeller cok pahali diyeaarastirma ya giristik

Cok tesekkur ederim iz88 iyi dileklerin icin rabbim isteyen herkes e nasip etsin ve verdigin bilgiler için çok teşekkür ederim kuzenimde tup bebek yaptirck ama ozeller cok pahali diyeaarastirma ya giristik

Amin canım bütün isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar versin Rabbim.. fakülte süreci çok uzun bir süreç ama bunu kaldırabilecekse bekleyebilecekse başlasın.. Ben 1 sene fakültede vakit kaybettim şimdi özele gidiyorum..evraklarını aralık ayında teslim eden bir arkadaşımız daha yeni raporunu aldı Rabbim hayırlısını versin inşallahh hepimize..

arkadaşlar tüp bebek iğnelerine başladık hayırlısıyla ama iğneler okadar pahalı tuttu ki ben şılamayla aynı tutar diye düşünmüştüm yanılmışım..bana dua edın arkaaşlar gerçi bayram iznine giriyor nasıl olucak anlamadım kontroller perşembe ılk muayeneye gıdıcem

Hayırlı olsun tedavin canım bende tedavideyim.. transfer için bekliyorum.. inşallah güzel hayırlı haberler alırım..
Benim de ilk kontrolüm önceki cumartesiydi iğnelere başladım o gün . sonra çarşamba kontrole çağırmışlardı.. sor istersen nasıl olacak araya bayram giriyor diye.. ilaçlar pahalı evet.. bende bir sıkıntı olmadığı için 900 tl ye aldım.. yumurta toplamadan sonra da 160tl tuttu.. 1000 lira civarı tuttu.. geçen arkadaşımla konuştuk o da tüp bebek yaptırmıştı.. onunkiler 2000 tl tutmuş.. tedaviden tedaviye değişiyor canım.. İnşallah emeklerimizin, çabalarımızın karşılığını alırız hayırlısıyla.. Rabbim tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar versin..

teşekkurler canım senın iğneye başladıktan kaç gun sonra umurtalar toplandı

teşekkurler canım senın iğneye başladıktan kaç gun sonra umurtalar toplandı
Ben Eylülün 19unda iğnelere başladım canım.. 29unda yumiler toplandı :) yalnız bu durum kişiden kişiye değişebilir. hakkımızda hayırlısı olsun canım..

Merhaba canım. Ben 2012 nin nisan ayında aşılama ıl e karşılaştığımda ilk forumda sana birşeyler sormustum.yanlış hatirlamiyorsam tabi.ilk ziya çetin di doktorum. 2 aşılama 2 negatif tüp denemeden sonra simdi hayırlı haber için beklemedeyim.

Senin değerlerin daha iyi olmaliki asilamayi daha çok denedin. Bu uğurda maddiyat,sonrasında yıkım yasamak zor.inş ilk tedavinin umudun sonsuz olsun. Rabbim aratmadan isteyen herkese nasip etsin.

Bizlere Rabbim anne olma şerefini nasip ederse evlatlarimizin kıymetini çok iyi bilicez.

Benim tedavimden kalan az bi ilaç va r.hala dolapta.buradan bi ark.verecektirm ama sanirim ayni yumurta geliştirici iğneyi yazmadi doktoru.sonrasında ilgilenmedi.
İhtiyaç duyarsan verebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…