evet canım 4 kere aşılama yaptım ahmet yılmaz yaptı son 2 tanesi tuttu ama düştü 2side dr bana progon verdi iğne olarakMerhaba canım. Ben 2012 nin nisan ayında aşılama ıl e karşılaştığımda ilk forumda sana birşeyler sormustum.yanlış hatirlamiyorsam tabi.ilk ziya çetin di doktorum. 2 aşılama 2 negatif tüp denemeden sonra simdi hayırlı haber için beklemedeyim.
Senin değerlerin daha iyi olmaliki asilamayi daha çok denedin. Bu uğurda maddiyat,sonrasında yıkım yasamak zor.inş ilk tedavinin umudun sonsuz olsun. Rabbim aratmadan isteyen herkese nasip etsin.
Bizlere Rabbim anne olma şerefini nasip ederse evlatlarimizin kıymetini çok iyi bilicez.
Benim tedavimden kalan az bi ilaç va r.hala dolapta.buradan bi ark.verecektirm ama sanirim ayni yumurta geliştirici iğneyi yazmadi doktoru.sonrasında ilgilenmedi.
İhtiyaç duyarsan verebilirim
Gunaydin..Bendeki gonal f.evet canım 4 kere aşılama yaptım ahmet yılmaz yaptı son 2 tanesi tuttu ama düştü 2side dr bana progon verdi iğne olarak
medical park da tüp bebek işine bakıyor?evet canım 4 kere aşılama yaptım ahmet yılmaz yaptı son 2 tanesi tuttu ama düştü 2side dr bana progon verdi iğne olarak
medıkalde tüp bebek yok cannımmedical park da tüp bebek işine bakıyor?
hayır vermiyorlar... doktorların hatta özellerdeki dktorların da genel görüşü yatılmaması yönünde, günlük hayatınıza dönebilirsiniz diyorlar.... hatta ben transferden sonra en fazla 5 dk yatmışımdır, belki o kadar bile değil.... sonra yürüyerek odaya döndüm ve giyindim. ilaçlarımı yazdılar, dikkat edilmesi gerekenler ağır kaldırma, ani hareketlerde bulunma ve iki üç gün sonra duş alabilirsin dedi.... tüm bilgilendirme bu... bu arada bende fakültede ikinci denemem için beklemedeyim... 2sinde görüşmem vardı önümde 39 kişi var, 40. benim ikinci deneme için bekleyen... ve liste de herkes benden önce ki tarihlerde negatif alanlar... evet fakülte uzunca bekleme dönemlerinden oluşuyor... fakat ben oradakilere de kısmen hak veriyorum çok yoğun... tek doktor var... ve malesef ki işler ancak bu kadar yürüyorMerhaba; uludağ üniversitesinde tedavi gören anneler, doktorlar tüp bebekten sonra istirahat veriyor mu? yani bu konuda bir bilgilendirme yapıyorlar mı? beni de ekim ayında arayacaklardı... beklemedeyim
hayır vermiyorlar... doktorların hatta özellerdeki dktorların da genel görüşü yatılmaması yönünde, günlük hayatınıza dönebilirsiniz diyorlar.... hatta ben transferden sonra en fazla 5 dk yatmışımdır, belki o kadar bile değil.... sonra yürüyerek odaya döndüm ve giyindim. ilaçlarımı yazdılar, dikkat edilmesi gerekenler ağır kaldırma, ani hareketlerde bulunma ve iki üç gün sonra duş alabilirsin dedi.... tüm bilgilendirme bu... bu arada bende fakültede ikinci denemem için beklemedeyim... 2sinde görüşmem vardı önümde 39 kişi var, 40. benim ikinci deneme için bekleyen... ve liste de herkes benden önce ki tarihlerde negatif alanlar... evet fakülte uzunca bekleme dönemlerinden oluşuyor... fakat ben oradakilere de kısmen hak veriyorum çok yoğun... tek doktor var... ve malesef ki işler ancak bu kadar yürüyor
Evet odeniyor... 410 tl hastaneye 950 tl eczaneye odedim. Ayrica ilac yetwrli gelmedi bi menogon disardan aldim 130 tl. Bir de tedavi oncesi takviye kullanmistik vitaminler dhea falan onlari devlet karsilamiyor. Kisacasi toplamda iki bi besyuz tl civarinda masrafimiz oldu. İkinci rapor icin de siraya giriliyir. Beklemedeyim ben. Onumde kirk kisi var. Agustosta negatif aldim daha en az uc dort ay beklerim....Ben yinede izin almayı düşünüyorum, stresli bir işim var.. kafamın rahat olmasını istiyorum... ilk haziranda gittim.. ağustos ayında karar verilip hemen tüp bebek denildi ve ekim ayında arayacağız sizi, bekleyenlerden olmayacaksınız dediler... bende bekliyorum... ikinci deneme için fakülte ara veriyor mu? ayrıca tedavi için ne kadar ödediniz... Devlet tüp bebekte destek gibi görünüyor ama yinede belli bir rakam alıyorlar öyle değil mi?
Bu arda bende beklemeyen gruptaydim ilk deneme de nisanda evraklari teslim ettim mayista konteole guttim haziran regli ile baslanacakti ancak sehir disinda olacahimdan temmuz regli ile basladikBen yinede izin almayı düşünüyorum, stresli bir işim var.. kafamın rahat olmasını istiyorum... ilk haziranda gittim.. ağustos ayında karar verilip hemen tüp bebek denildi ve ekim ayında arayacağız sizi, bekleyenlerden olmayacaksınız dediler... bende bekliyorum... ikinci deneme için fakülte ara veriyor mu? ayrıca tedavi için ne kadar ödediniz... Devlet tüp bebekte destek gibi görünüyor ama yinede belli bir rakam alıyorlar öyle değil mi?
Bu arda bende beklemeyen gruptaydim ilk deneme de nisanda evraklari teslim ettim mayista konteole guttim haziran regli ile baslanacakti ancak sehir disinda olacahimdan temmuz regli ile basladik
Tebrikler canimmmm çok sevindim Rabbim sağlıklı kucağına almayi nasip etsin...darısı başımıza olsun demeden gecemiyecegimMrb kizlar mujde hamileyimmmmmmmnnn bebis geliyo mucize bu mucize tedavi ile olmayan kendiliğinden oldu
SAĞOL TATLIM, RABBİM CÜMLEMİZE NASİP ETSİN... SEN NELER YAPIYOSUN???? HANGİ AŞAMADASINHikayenizi okudum, inşallah Allahım bizi görür de dualarımızı kabul eder..
SAĞOL TATLIM, RABBİM CÜMLEMİZE NASİP ETSİN... SEN NELER YAPIYOSUN???? HANGİ AŞAMADASIN
SAĞOL TATLIM, RABBİM CÜMLEMİZE NASİP ETSİN... SEN NELER YAPIYOSUN???? HANGİ AŞAMADASIN
canım benim hikayemi okumuşsun, bende amh düşük yani erken menopoz riskim var. erken menopoz ve azosperm olan hastalara öncelik tanınıyor diye biliyorum. evrak teslimine kadar zaten beklenmiyor ama sonrasında çok beklendiği söyleniyor, ben dediğim gibi öncelik tanınan hastalardanım malesef ki; nisan da evraklarımı teslim edip mayıs da ilk kontrolüme gittim... haziran regli ile tedaviye başlanacaktı ancak temmuzda başladık... ama burada arkadaşların anlattığı bir yılı bile bulduğu yönünde... ha ancak şunu söyliyim ben evraklarımı teslim edecekken barış hoca vardı ve o ay ayrıldı mayısta da gürkan hoca resmen başlamamıştı. ben aradım gürkan hoca başlamadı o başlayınca arıycaz dediler... ben de regl olunca ara demişlerdi bunu hatırlattım, beklettiler telde sonra ertesi gün görüşmeye gelmemi söylediler. muhtemelen pınar hanımdan bahsediyorsun, çok seviyorum ben kendisini.. çok güler yüzlü ve her sorulana da cevap veriyor... ancak o da yılbaşında ayrılıyormuşBenim ilk denemem olacak, ben anlamadım herşey çok çabuk gelişti fakültede, sadece 2 kez gittim ikincisinde tamam evrakları hazırlayın teslim edin biz zaten ekimde arayacağız sizi dediler... bir ajandası var oraya ismimi yazdı... seni de ekimde çağırırım dedi... ayrıca fakülte şaşırttı beni ordaki bayan hoca çok nazik, ilgili... sürekli adımla hitap edip herşeyi tek tek anlattı... bizimki erkek infertilitesi.. bende de amh değeri 1.10... bekliyorum merakla, sabırla, umutla... arayacağız dediklerinde o ay arıyorlar mı ?
canım benim hikayemi okumuşsun, bende amh düşük yani erken menopoz riskim var. erken menopoz ve azosperm olan hastalara öncelik tanınıyor diye biliyorum. evrak teslimine kadar zaten beklenmiyor ama sonrasında çok beklendiği söyleniyor, ben dediğim gibi öncelik tanınan hastalardanım malesef ki; nisan da evraklarımı teslim edip mayıs da ilk kontrolüme gittim... haziran regli ile tedaviye başlanacaktı ancak temmuzda başladık... ama burada arkadaşların anlattığı bir yılı bile bulduğu yönünde... ha ancak şunu söyliyim ben evraklarımı teslim edecekken barış hoca vardı ve o ay ayrıldı mayısta da gürkan hoca resmen başlamamıştı. ben aradım gürkan hoca başlamadı o başlayınca arıycaz dediler... ben de regl olunca ara demişlerdi bunu hatırlattım, beklettiler telde sonra ertesi gün görüşmeye gelmemi söylediler. muhtemelen pınar hanımdan bahsediyorsun, çok seviyorum ben kendisini.. çok güler yüzlü ve her sorulana da cevap veriyor... ancak o da yılbaşında ayrılıyormuş
2 yıldır her üzüntüde kahrimi çeken dostlar.mutluyum.hamileyim:)
Rabbim bu duyguyu anne olmak için uğraşan tüm kullarına nasip etsin.
Gün geldi bi yandan tedaviyle uğraşırken en büyük acıları yaşadım. Hic isyan etmeyip daima Rabbime sigindim..hic vazgeçmeyin,O nun kapısından ayrılmayın..daima kulları için hayırlısı ni isteyen Rabbim hepinizi tez vakitte guldursun.dualarımda daima sizleri anıyorum. En güzel haberlerinizi beklicem inş. Allah a emanet olun..
Allah razi olsun canım.darısı isteyen herkese, sağlıkla olsun inş. Evet bu 3.denemem de pozitif şükürler olsun.İst.da bahçeci.Tebrik ederim canım, Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin. Darısı bizlere olur inşallah.Yanlış hatırlamıyorsan daha önceden negatiflerin vardı değilmi, şimdi nerde yaptırdın peki?
Allah razi olsun canım.darısı isteyen herkese, sağlıkla olsun inş. Evet bu 3.denemem de pozitif şükürler olsun.İst.da bahçeci.
Ben bu isin merkezini İstanbul görüyorum arkadaşım.bi merkez daha var oldukça başarılı.
Rabbim bu uğurda kimseyi ugrastirmasin.annelik duygusunu isteyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?