BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Bende temmuzda teslim ettim evraklari ama fakülteyi beklemiyorum.maddi imkanlari zorlayip özelden yaptiracagiz hemde istanbulda.ins.emeklerimizin karsiligini aliriz.
Merhba istanbulda nerede yaptırmayı düşünüyorsunuz ? Bende bursada oturuyorum ama istanbulda yaptırdık Allah'ın izni ile ilk denemem di tuttu şuan 5+3 haftalık olduk... Gittiğim yerde çok fazla olumlu sonuçlar gördüm... Rabbim yardımcınız olsun... Rabbim isteyen herkesi evlatsız bırakmasın... Dua ile

Istanbul tup bebek merkezi emre bey.masallah rabbim kucaginiza almayi nasip etsin.
Siz nerede yaptirdiniz?

Istanbul tup bebek merkezi emre bey.masallah rabbim kucaginiza almayi nasip etsin.
Siz nerede yaptirdiniz?
Âmin hayırlısı inşallah... Şişli memorial Semra Kahraman'ın ekip in den ayse karahasanoğlu... Rabbim isteyen herkesi evlatsız bırakmasın...

Âmin hayırlısı inşallah... Şişli memorial Semra Kahraman'ın ekip in den ayse karahasanoğlu... Rabbim isteyen herkesi evlatsız bırakmasın...
Amin.sisli memoriali de cok duydum arastirmalarimdan.nasil zor oldu mu ist.gidip gelmek.nasil karar verdiniz ist.gitmeyi.ben bursa da iki kez tedavi gördüm.birinin tavsiyesiyle gidiyorum simdi.

günaydın bayanlar bende ulusag unıversıtesınde yaptırdım transferımın 3.gunu daha sonucumu beklıyorum benım için dua edın

Günaydın canım.. Hakkında hayırlısı olsun inşallah bol bol dua et,tesbih çek.. düşünmemeye çalış.. inşallah güzel haberlerini alırız.. hiçbirşey yapma sakın çağır anneni baksınlar sana.. ben çoğu zamanı yatarak geçiriyorum.. Rapor aldım işe gitmiyorum.. Şükür sonucum pozitif.. Rabbim devamını da getirsin inşallah.. sana ve isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin Rabbim :)

TEBRİK EDERİM CANIM KAÇINCI GÜN TEST SONUCUN

teşekkur ederim canım ama benım dr fazla yatma normal hayatına gerı dön dedı

Tabiki
Amin.sisli memoriali de cok duydum arastirmalarimdan.nasil zor oldu mu ist.gidip gelmek.nasil karar verdiniz ist.gitmeyi.ben bursa da iki kez tedavi gördüm.birinin tavsiyesiyle gidiyorum simdi.
zorlukları oldu fakat çok sıkıntı olmadı ben orada kayonvalidemlerde kaldım 17 gün eşim geldi gitti... Arkadaşım orada yaptırmıştı 4 üzldri var kısıtlamadan önce olmuştu . Ve onun birkaç arkadaşı vardı hepsi orada yaptırmıştı şimdi bebekleri kucaklarında onlarda vesile olmuş oldu ... Bende bursada iki aşılama yaptırmıştım 3 merkezlerde görüşmüştüm ama içime çok sinmedi birde buraya gidelim görüşelim demiştik çok içimize sindi Allah razı olsun ayse hanım çok güzel ilgilendi ve bu şekilde karar vermiş olduk

teşekkur ederim canım ama benım dr fazla yatma normal hayatına gerı dön dedı

Merve canım çarşamba oldu transferin değil mi? Toplama günü yanınızda oturmuştum ben ayşe hatırladın umarım. Çarşamba benim toplanmıştı ben çıkarken siz bekliyordunuz. Transferin hayırlı olsun kaç transfer oldu. Güzel haberlerini bekliyorum inşallah.

Canım çok sevindim senşn adına. Amayaa söylemişti sonucunun pozitif olduğunu ama bir türlü göremedim seni buralarda. Az önce fakülteye gittim bi arkadaşı ziyarete, toplamadan sonra ohss olmuş transfer olmadı ama yatış vermişler. Seni arayıp tebrik etmek istedim ama rahatsız etmeyeyim dedim. Fırsat seni buldum tebrik edeyiiiim. İnşallah hep böyle güzel haberler alırız. İyi ki beklememişsin bak, daha sıra gelcek de... Sanırım ben de sıraya gireceğim yine hayırlısı ne diyelim. Gelsşn şu sıraaa değil mi amayaa :) tekrar tebrik ederim kendini yorma, zaten çok yorulcan doğumdan sonra...

ayşecim bekliyoruz bakalım ne zman gelir ???? 3 kasımda gidince bi daha sorcam kaç kişi var diye... böylece en azından bir ayda kaç kişi azalıyo anlayabilirim.... şimdi bimer için bi metin hazırlamaya çalışıyorum... beğenirsem burdan da paylaşırım :)

Tamam canım paylaş bence de, ben fakültedekş hastaları örgütlemeye talibim. Örgüt demeseydim iyidi ya neyse :) bilgilendirmeye talibim diyeyim. Bugün şöyle bi şey duydum. Hani 900 gün şartı vardı ya rapor için 3. Hak ile o şart yokmuş artık. Eğer doğru ise fakültede yığılma artacaktır. Bursada özel bir merkez ile sgknın anlaşması şart artık. Maill yağmuruna tutmalı bimeri bence de.
Haftaya öğreniriz bakalım daha kaç kişi var önünde. Ben gidince sorayım bakalım bi ne diyecekler.

"Bursa Uludağ üniversitesi Tıp Fakültesi Tüp Bebek bölümünde tedavi görmeye çalışıyorum.

Görmeye çalışıyorum çünkü Bursa Türkiyenin 4. Büyükşehri olmasına rağmen ve il içinde bir çok tüp bebek merkezi olmasına rağmen Tüp Bebek Raporunun geçerli olduğu, Anlaşmalı bir tüp bebek merkezi yok.

Ayrıca Fakültede de tek doktor görev yapmakta. Devletimizin bize sunduğu Tüp Bebek Rapor hakkımızı kullanabilmek için yaklaşık 1 yıl beklemek zorunda kalıyoruz. Çünkü dışarıda tedavi göremiyoruz orada tedavi olmak zorundayız. Orada tedavi gören herkes maalesef ki aynı sürelerde bekliyorlar, erken menopoz riski olan hastalara veya eşine azosperm teşhisi konan hastalara öncelik tanınıyor ilk tedavilerinde. Ancak yine maalesef ki ilk tedavi de olumlu sonuç alma yüzdesi çok çok düşük bu grup hastalar… Ve ikinci ve daha fazla denemelerde sıraya alınıyorlar. Fakat bu büyük bir sorun orada bekleyen yüzlerce, binlerce hasta var. Bu da bekleme süresini uzattıkça uzatıyor. Ve beklemek, ne kadar süreceğini bilmeden beklemek bizler için oldukça stresli ve zor.

Biz Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Tüp Bebek Bölümü hastaları olarak doktor sayısının arttırılmasını ve/veya Bursa ilinde bulunan özel tüp bebek merkezleri ile anlaşma yapılmasını talep ediyoruz. "

basit ve oldukça kısa şekilde böyle galiba...

bimer.gov.tr adresinden girip mail adresinize gelen linki tıkladıkta sonra "istek" bölümünden yazılabilir diye düşündümm...

Ayşecim canım çok teşekkür ederim.. Rabbim sağlıkla sıhhatli bir şekilde hayırlısı ile size de nasip etsin inşallah tez vakitte.. Bu bekleyişlerinizin karşılığını alın inşallahh.. Rabbim tüm evlat hasretiyle yanan herkese nasip etsin inşallah.. Sabır ve dua ile Rabbim nasip edecek canım ben inanıyorum.. öpüyorum :)

tanıdım canım benım 2 embryo transfer ettıler bugun 4. günüm senın transferın ne zamn ben yarın unıversıteye gıdıcem hıbor ıgnem bıttı yazdırmaya

tanıdım canım benım 2 embryo transfer ettıler bugun 4. günüm senın transferın ne zamn ben yarın unıversıteye gıdıcem hıbor ıgnem bıttı yazdırmaya
Benim olmayacak canım yumurta olgunlaşmamış mikroenjeksiyon yapamamışlar. 27 ekimde görüşmeye gideceğim bakalım ne diyecekler. Şimdi yine yeniden bekliyorum. Sizlerden de güzel haberler bekliyorum tabii :)

Amin inşallah. Hamiş duası da aldım ya tamamdır artık :) bende öpüyorum, bu arada bu serüvende tanıştığım arkadaşlardan ilk güzel haber senden geldi, hepimize umut olsun. Allah kucağına almayı bizlere de sevmeyi nasip etsin bebişleri. Bebişler diyorum hep öyle geliyor içimden :)

Benim olmayacak canım yumurta olgunlaşmamış mikroenjeksiyon yapamamışlar. 27 ekimde görüşmeye gideceğim bakalım ne diyecekler. Şimdi yine yeniden bekliyorum. Sizlerden de güzel haberler bekliyorum tabii :)

canım çok üzüldüm ya Allah hepimizin yüzünü güldürsün inş çok zor bu yolda illerlemek çok yıpranıyoruz bu yollun umudu bille güzel hepimizin yüzü gülsün inşş

Aysecim bizde insallah en yakin zamanda bu duyguyu tadariz:) iz88başlatti Allahim kucagina almayi nasip etsin ins. amayaa bimer icin yazdigin yaziyi okudum ve bende aynısını iletecegim canım nekadar çok şikayet edilirse belki bir çözüm bulunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…