29 ekim bence de iyi hem bana ne diyecekler o da netleşir( kendi açımdan söylüyorum) duruma göre belki ilaveler yapabilirim yazıya. 900 gün şartı aranmayacak diye bi arkadaş söylemişti sanırım yanlış anlamış. Sgk açıklamasında terör mağdurlarından aranmayacak yazıyor.bence bi tarih belirlemeliyiz arkadaşlar
atıyorum 29 ekim 2014 saat 14 te gönderelim diyelim ve belirttiğimiz gün hep birlikte gönderelim.... bence asıl dikkat çeken bu olur....
Tamam canım 29 ekim olsun ozaman ben uyarım...bence bi tarih belirlemeliyiz arkadaşlar
atıyorum 29 ekim 2014 saat 14 te gönderelim diyelim ve belirttiğimiz gün hep birlikte gönderelim.... bence asıl dikkat çeken bu olur....
Amin inşallah. Hamiş duası da aldım ya tamamdır artık :) bende öpüyorum, bu arada bu serüvende tanıştığım arkadaşlardan ilk güzel haber senden geldi, hepimize umut olsun. Allah kucağına almayı bizlere de sevmeyi nasip etsin bebişleri. Bebişler diyorum hep öyle geliyor içimden :)
Aysecim bizde insallah en yakin zamanda bu duyguyu tadariz:) iz88başlatti Allahim kucagina almayi nasip etsin ins. amayaa bimer icin yazdigin yaziyi okudum ve bende aynısını iletecegim canım nekadar çok şikayet edilirse belki bir çözüm bulunur
Amin canım benim :)Aminn canım.. Sağolasın ayağımı sürümüş olayım da takılın peşime kızlar inşallahh.. Sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun.. bitsin içimizdeki hasret inşallah.. :)
canım hayırlı olsun demek pozitif oldu çok sevindim senin adına. fakültede denemeşitin dimi öyle hatırlıyorum??Amin canım inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağıma almak nasip olur.. Bebişler hee :) hayırlısı canım ya sağlıklı olsun tek ikiz farketmez. daha belli değil.. Allahım tez vakitte nasip etsin hepinize canım dualarımdasınız.. siz de beni unutmayın.. :)
şahin beyde yaptırmıştı, acıbadem de....canım hayırlı olsun demek pozitif oldu çok sevindim senin adına. fakültede denemeşitin dimi öyle hatırlıyorum??
canım hayırlı olsun demek pozitif oldu çok sevindim senin adına. fakültede denemeşitin dimi öyle hatırlıyorum??
Canim ya osman hocadan negatifi alan doktor arayisina giriyor.bahsettigin doktorlardan sadece sahin beyi biliyorum hatta görüsmeye de gittim.iyi doktor diyorlar.hakkinda hayirlisi olsun.Merhaba kızlar.doktor konusunda yardima ihtiyacim var.jimer suat Hazer ismini duyan var mi? Pek yorum bulamıyorum kendisiyle ilgili.olumlu yada olumsuz fikri olan var mı?
Soranusta serbulent bey hangi hastanelerle anlaşmalı biliyor musunuz?
Bu iki doktor dan kimi tercih etmeliyim? Acibadem şahin bey çok yoğun muş. O da aklımda aslinda.
Yardımcı olursanız sevinirim.Rabbim hepimizi sevindirsin
evet öyleymiş canım...şahin beyde yaptırmıştı, acıbadem de....
canım çok sevindim Allah sonuna kadar devam ettirsin.o duyguyu Rabbim hepimize yaşatsın inşlh.Ben fakültede diğer hakkımıda kullanıcam. bakalım 2 hafta sonra gidicem bakalım...Sağolasın canım çok şükür pozitifi gördük. .Henüz kese görmeye gitmedim haftaya kismetse.. Fakülte çok bekletecek diye Acıbadem Şahin beye gittim çok da memnun kaldım. RABBİM hayırlısiyla herkese hepinize nasip etsin insallah..
Sagol..bende osman hocada negatif alanlardanim.şükürler olsun istanbullarda aramak varmış nasibimi.12. Haftada orayı bırakacağım doktor şimdiden bul iyi bi doktor diyor.arayistayim.Canim ya osman hocadan negatifi alan doktor arayisina giriyor.bahsettigin doktorlardan sadece sahin beyi biliyorum hatta görüsmeye de gittim.iyi doktor diyorlar.hakkinda hayirlisi olsun.
Ayy dogru ya sen hamileydin.canim rabbim kucagina almayi nasip etsin.seni osman hoca topiginden taniyorum ben.o yüzden negatif alanlar diye yazdim.bende ist.gidecegim.sen nerede ysptirmistin.Sagol..bende osman hocada negatif alanlardanim.şükürler olsun istanbullarda aramak varmış nasibimi.12. Haftada orayı bırakacağım doktor şimdiden bul iyi bi doktor diyor.arayistayim.
Suat Hazer jimere yeni mi geldi acaba.hic yorum yok
Merhaba bende burada çok Dr görüştüm fakat nasip değilmiş bana da istanbulda nasip oldu inşallah ... Bende burada Dr arayışına girdim şuan rentıp ta songül yapıcıya gidiyorum memnunda kaldım isterseniz bir araştırın düşünün derim... Rabbim gönlünüze göre versinSagol..bende osman hocada negatif alanlardanim.şükürler olsun istanbullarda aramak varmış nasibimi.12. Haftada orayı bırakacağım doktor şimdiden bul iyi bi doktor diyor.arayistayim.
Suat Hazer jimere yeni mi geldi acaba.hic yorum yok
Sağol canım.bu tüp bebek uzmanı mi peki? Cuma kanamam oldu çok korktum.doktor u netlestirmem lazim acilen.normal bi kadın dogumcu anlamıyor halimizdenMerhaba bende burada çok Dr görüştüm fakat nasip değilmiş bana da istanbulda nasip oldu inşallah ... Bende burada Dr arayışına girdim şuan rentıp ta songül yapıcıya gidiyorum memnunda kaldım isterseniz bir araştırın düşünün derim... Rabbim gönlünüze göre versin
Hmm tüp bebek uzmanı değil fakat kaliteli bir Dr diye adını çok duydum onun için başladım . Pembe mavi de ki Nevin özsaraç tüp bebek uzmanı fakat benim özel sigorta sürecim bittiği için şimdilikte çok bi sıkıntım olmadığı için İstanbul'daki kendi Dr um şimdilik çok detaylı bir Dr a gerek yok dediği için ben ren tıptan memnun kaldım.Sağol canım.bu tüp bebek uzmanı mi peki? Cuma kanamam oldu çok korktum.doktor u netlestirmem lazim acilen.normal bi kadın dogumcu anlamıyor halimizden
İçine sinmesi çok önemli. Rabbim vicdanlı doktorlar la karsilastirsin inş.12.haftaya kadar bende kendi doktoruna gidicem ama acil birşey olursa diye netlrstireyim ve buraya da baslayayim istiyorum.Rabbim sağlıkla doldursun inş kucaklarimiz ı.aramak çok zor. Yüce Rabbim isteyen tüm kullarını anne eylesin inşHmm tüp bebek uzmanı değil fakat kaliteli bir Dr diye adını çok duydum onun için başladım . Pembe mavi de ki Nevin özsaraç tüp bebek uzmanı fakat benim özel sigorta sürecim bittiği için şimdilikte çok bi sıkıntım olmadığı için İstanbul'daki kendi Dr um şimdilik çok detaylı bir Dr a gerek yok dediği için ben ren tıptan memnun kaldım.
Âmin inşallah... Dua ileİçine sinmesi çok önemli. Rabbim vicdanlı doktorlar la karsilastirsin inş.12.haftaya kadar bende kendi doktoruna gidicem ama acil birşey olursa diye netlrstireyim ve buraya da baslayayim istiyorum.Rabbim sağlıkla doldursun inş kucaklarimiz ı.aramak çok zor. Yüce Rabbim isteyen tüm kullarını anne eylesin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?