BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

suat bey ile ilk görüşmeye gitmiştim ilk tedavi öncesi, işleri yüzünden sakallı olan kocama sperm sorununu açıklarken "bu iş saçla sakalla olmuyo" demişti ben de kızdım o yüzden gitmedik açıkcası.... sonrasında serbülent beyde tedavi olmuştum, daha doğrusu serbülent bey ile görüştüm yanındaki doktor olan barış hanımın eşi ayşe hanım ile devam etti tedavim, fikrim alınmadan..... ben ikisini de önermem; hatta şahsen soranustan mümkün olduğunca uzaklaş!!!! doruk hastanesinin ameliyathanesini kullandıklarını biliyorum, ilk muayeneden itibaren gördükleri ve rahatsız oldukları miyomumu ilk negatifimden sonra da almadılar, hatta donmuş emriyom için tedavi oldum ama emriyom çözülmedi ve sonrasında ikinci tedavi öncesi hsg çekildi yine bi şey söylemediler; ikinci tedaviye başladık 10 gün ilaç kullandım ayşe hanım yapıyodu muayenelerimi; gittim serbülent bey yaptı bi cumartesi ve çarşamba günü miyom ameliyatı olacağımı söyledi; hatta daha önceden hastası olduğum için indirim yaparak 2 bin tlye yapacağını söyledi.... miyom ameliyatım doruk hastanesinde yapıldı. ama ameliyatımı serbülent bey yapacakken başka doktor yaptı, kesmeden yapacaklardı, bir yılı aşkın süredir hiç hafiflememiş bir kesiğim var boylu boyunca karnımın.... üstelik ameliyat olmama rağmen hemen ertesi ay yeni tedaviye başlamayı teklif ettiler... ameliyattan üç ay sonra pembemavide nevin hanımla(ki kendisi süper biri bence) görüştüm en az 2-3 daha eklemem gerektiğini rahmin kendini iyileştiremediği ve o şekilde tedavi yapılamayacağını söyledi!!! ayrıca soranus da labın yanında mutfağımsı bir bölümleri var doktor ve hemşireler orada sigara içiyor, hatta hastalarda.... çünkü sigaranın tüp bebeğe etkisinin kanıtlanmadığını söylüyorlar. gerçi son dönem hastalarında kan tahlillerini yapıyorlarmış ama ben oradayken benden hiç kan almadılar.... alet edavatları oldukça eski.... hijyenik olarak da yeterli olduklarını düşünmüyorum....

sorununuz nedir? şahin bey iletişimi çok rahat bir doktor... mail atsan bile mutlaka dönüyor... ancak dediğin gibi yoğun.... ben yüzyüze hiç görüşmedim kendisiyle ama mail atmışlığım var....

Çok sagol .seni buradan tanıyorum epey dır. İnş Rabbim guldursun yüzünü. Emeklerimizi karşılıksız bırakmasını.
Açıkçası bi sorunum yok.İst da tüp hamilelik elde ettik şükürler olsun. Ancak bursadan devam edeceğim için dr arayışına girdim.

Srrbulent tavsiye edildi çok ama muayene değil hastane olsun istiyorum.abla mda bi araştırma için gitmişti o da memnun kalmamıştı. Ama senin yadafigin düşman başına.

Jimere giden ark.tan paranın hastanin önüne geçtiğini gerekli gereksiz farklı tahliller istenildogini duydum.hele ki sizin tüp bebek soyarlar sizi dedi.soyulcak neyimiz kaldı ki

Pembe mavi İsmail küçük erdoğan tavsiye edildi banada.nevin yanında orda.herhangi bi şikayette danışırlar.kısmet inş.

Doruk yildirim bana çok yakin ama icim istemiyor orayı.gecen panikle gidince 15 dk sandalyelerde yattim. kolay bulamayınca Dr konusunda secici olmak istiyor insan.
Nasip inş hayırlısı olur? Sen uni.bekliyordum değil mi

evet bir kez yaptırdımzamanı gelmemiş şimdi ikinci için sıra bekliyorum... Allah bebeğini sağlıkla kucağın almayı nasip etsin inşallah..... ziya çetin var ama hastanede değil, kendi özel muayenehanesi var. bak onu çok tavsiye ederim doktor olarak...çok ilgili çok babacan bir doktordur.... yeğenim de ona gidiyor, o da çok memnun. gidipte şikayeti olan duymadım açıkcası. sanırım o da dorukla anlaşmalı....

Hayırlı olsun canım, Allah sağlıkla kucağına almanî da nasip etsin, ben de bu dr işini çok araştırdım, özellikle de tüp bebek olunca çok daha endişeleniyor insan, başka drlar ilede görüştüm ve pemvemavi de nevin hanım ile başlaďım ve çok memnun kaldım hatta acil bir kaç durumda aynı hastanede ki feride hanıma gittim ve nevin hanım gibi oda çok iyi bir dr, ilgilenişi bilgisi.. Hatta çok arada kaldım hangisine devam etsem diye ama nevin hanimla başladığım için onunla bitiricem inşallah. Ya nevin hanım yada feride hanım. Biraz daha araştır istersen ikisininde tavsiye ederim.

Allah nasip etsin canım inş.Rabbim daima veren.çok tevekkül et.hep hayırlısı dedim bu kez, olsun demedim.Allah im sonuç negatif olursada bana dayanma gücü ver dedim.bizim icin daima hayırlısı ni isteyen sensin..

Ziyayi biliyorum canım.paragöz değil ama 6 ay yok yere oyalandim orda.asilama falan.bizim degerler asilamanin cok altinsaymis meger..iyi bi insan kesinlikle.sorunlu hastalarla karşılaşmamış hic.herşeyin hayırlısı bakalım.

Allah tüm isteyenlerin emeklerini boşa çıkartmasın.

Önceliğim bu ikisinden biri olsun değil mi?tamamdır. Beni en iyi sen anlarsın.az kalmis masallah senin.Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin..çok sagol

Önceliğim bu ikisinden biri olsun değil mi?tamamdır. Beni en iyi sen anlarsın.az kalmis masallah senin.Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin..çok sagol
Aminn canim inşallah sende sağlıkla hayırla kucağına alırsın bebeğini. Dediğim gibi ben ikisinden de memnun kaldım, inşaallah senin için hangisi daha hayırlı olacaksa ona başlarsın.

Sağol canım.bu tüp bebek uzmanı mi peki? Cuma kanamam oldu çok korktum.doktor u netlestirmem lazim acilen.normal bi kadın dogumcu anlamıyor halimizden

merhaba arkadaşım suat hazeri sormuşsun tavsiye etmem ilk denemem onda oldu negatif ama tavsiye etmememin sabebi bu değil şu an bende dr arayışından dolayı kafayı yemiş bulunmaktayım çünkü geçen haftaki kontrolümde asla o drda doğum yapamayacağımı anladım günlerdir araştırıyorum sanırım bizler için doğru adres pembe mavi maddi olarak altından kalkabilirsek oraya gitmek istiyorum bu arada osman hocada pozitifi gören nadir insanlardanım sanırım çok fazla negatif duyuyorum çünkü

Amayaa canım yarın gönderiliyor mu bimere yazı? Ben pınar hanıma söyledim valla yazı göndercez dedim. Bu arada isteyenlere sanırım rapor hakkını dışarda kullanmak için dosyalarını verecekler. Bana istersen verebiliriz dedi. Ben sgk nın bursada hiç bir merkezle anlaşması yok dedim. Raporu alıp dışarda yaptıran var ama neresi bilmiyorum dedi. Belki istda falan yaptırıyorlardır. Aslında bu aralar tam zamanı sanırım bu anlaşmalar yıllık yapılıyor. Bimere göndereceğimiz yazı en azından sgk ile bir merkezin anlaşmasına vesile olabilir. Ben belki faydalanamam ama bu yoldaki arkadaşlara destek için gönderelim diyorum. Ne dersiniz?

Sağol csââaa
Sağol canım.netlestirdim sanırım.tesadüfen bi kadın dogumcuyla tanıştım.tup bebekle ikizleri olmuş onunda.bebeklerin erken doğabilir .yeni dogan ünitesinin en iyi old.hast.doruk dedi. Bende gidip Acıbadem de dogurmadim dedi.hastanenin süsü olmayı versin dedi. Serbulentin adini çok duyuyordum. Sert old.ama bacacandir deseler bile gitmekten yana değildim.o da onu tavsiye edince tanisalim dedim eşime.

Rabbim sağlık versin.aradığımız için Dr seçiminde zorlaniyoruz.osman hocanın nadidelerinden sin sanirim.zor bi adam.ben kesinlikle zor bi hasta değilim.dilimin ucuyla sorduklarimda bile haddini asan cevaplar verdi

Tüp bebek uzmanı olsun istiyorsun sanırım sende. Bende jimeri silmistim.pembe maviye gidecektim açıkçası. Doğumda 8 dedi bi ark.im. acibademle yarisiyormus.önemli olan sağlıkla kucaklarimiza alabilmek.inş gönlüne sinen bi Dr.bulursun

CANIM DORUĞU DA düşündüma ama dr kararı veremiyorum serbülent bey orada mı görev yapıyor yada önerin var mı

CANIM DORUĞU DA düşündüma ama dr kararı veremiyorum serbülent bey orada mı görev yapıyor yada önerin var mı
Soranus tüp bebekte serbulent.bi çok hadtaneylw anlaşması varmış.bende doruk istemiyordum açıkçası.ama o gün o kadın dogumcunun söyledikleri çok çok önemliydi.Bebeklerim icin erken doğum riski oldugundan orayı secerim artik..
200 muayene ücreti.12.haftaya kadar kendi Dr.uma gideceğim zaten.oradaki dosyami istedi.
On görüşme için ucret almıyorlarmis.ben baslayacagim niyetiyle gittim.
Git görüş istersen.içine sinmesi çok çok önemli

Arkadaşlar fikrinizi olumsuz etkilemek istemem lakin bundan 3 sene önce yiğenimin doğumu öncesi Doruk da olumsuz koskoca bir gün geçirdik. O gün bizim gelinin doktorunun yüzüne ben doğum yapacak olsam asla sizi tercih etmem edecek olanlara da bu yaşadıklarımı anlatacağım kimseye önermem sizi dedim. Bizim gelin ilk doğumunu normal yapmıştı zübeydede. 2. Bebeği epidural doğum yapmak istedi fatma güraya gidiyordu. Hamileliğinde hiçbir sorunu yoktu. Kurban bayramında iznik te olacağı için bi dr a gidip göründü. 8. Ayında bu arada. Sende gebelik zehirlenmesi olabilir çok kilo almışsın git zübeydede tahlil yaptır kontrol etsinler dedi. Yaa tamam da oraya gitceksem sana niye geliyorum dedik, 8. Ayda zübeyde bakar mı? Çekirge de yer yokmuş bizi yıldırıma gönderdiler yatış için o da bizim zorlamamızla. Yıldırım da dk. 1 tekrar muayee ücreti istediler. Neymiş farklı hastane imiş. Ben doruk kurulurken oraya tıbbi mlz. Satan bir firmada çalıştım. Kurucusunu biliyorum ftr kesmişim oraya aynı firma vergi noları aynı ki biz çekirgede yatak olmadığı için gitmişiz. Kavga ettim daha başta yani. Velhasıl akşam 6 gibi yatış oldu yok idrar takibi yapcaz yok tansiyon yüksek. Saat gece yarısı olmadan geldiler annenin de bebeğin de hayati tehlikesi var gebelik zehirlenmesi oluyor acil sezeryan. Ok dedik burda ameliyat uygun değil dediler kendi ambulansları ile çekirgeye götürdüler. Yıldırıma 3 sene önce 500 tl civarı ücret ödedik 6 saat yatış için. Ücretli hasta tamam kabul. Günlerden arife oldu, saat gece 1. Kendi dru yok izinli tatilde yani. Başka bşr bayan ilgileniyor. Kızı ameliyata hazırladılar sonda falan takıldı. Efendim 2000 tl ücret yatırmalısınız. Biz canımızla uğraşıyoruz kim üstünde taşıyor nakit o kadar. Bankamatik bile o gün 800 tl veriyor günlük limit. Altın bozdurup vercez sabaha senet imzalayalım hayır olmaz parayı almadan ameliyata alamayız dediler. Hadi karttan geçiririm dedim 20000 limiti var kartın, emanetçi dr demez mi benim takipli hastam değisiniz sakatlık olursa çocuğun birşeyi varsa mesuliyet kabul etmem. Gelinin tansiyon 18 ve o dr bızuntusu bunu hasta yanında söylüyor. Bu ne yaa dedim nasıl drsun sen başlarım hastanene. Bi de demez mi parası olmayan zübeydeye parası olan bize geliyor. Benim şarteller attı bu kesin sezeryan değil mi evet zehirlenme var doğuma en az 1 ay var dediler. Sevkedin zübeydeye dedim, ama para olmadığı için değil tavrınız yüzünden. Bizim gelin 1 saat öyle bekledi düşünğn tansiyonu. 112 geldi zübeydeye sevk ettik. 112 drları sorunlu durumlarda hep böyle bunlar dediler. Gelin sedye ile götürüldü sonda falan takılı damar yolu açık üstünde ameliyat önlüğü. 200 tl ambulans 80 tl civarı da masraf ödedim çekirgeye de. Bi de çocuk erken doğcakmış zübeydede küvöz olmayabilirmiş oraya götürecekmişiz. YERSEN.
Geline zübeydede tüm tahlilleri yenilemişler onlara güvenmiyoruz biz de yapacağız demişler. Oraya gittiğimizde saat 1.30 falandı 2.30 da çocuk sezaryen ile alındı. Annenin tansiyon düşmedi ama, 7 gün karanlık sessiz bi oda da ziyaret yasağı var yattı. Küvözde vardı. 1 hafta sonra oğlu ile taburcu oldu, taburcu olurken ilk gördü oğlunu. Yine ücretli hasta 1 hafta bebek anne refakatçi 800 tl verdik. Doruk o parayı birkaç saat içinde ve hiçbirşey yapmadan aldı. Muameleyi anlattım zaten.
Şimdi kim doruk dese anlatıyorum bunları. Uzun oldu kusura bakmayın, sanki şu an yaşıyor gibiyim yeniden. Sizler zaten bu süreçte çok yıprandınız kolay bulunmuyor bu bebişler. Ne olur yine de iyi araştırın. Elbette ordan memnun olanda vardır sadece yaşadığımız bu acı olayı paylaşmak istedim. Ayrıca bir arkadaşım 8 aylık hamile. Tüp değil, sezaryen olacak pembe mavide. 3000 tl dedi bana dr u Necdet Kırker. Son derece memnun benim bildiğim eski ve iyi bir dr. Oranın ortaklarından diye biliyorum. Gidip görüşmekle bir şey kaybetmezsiniz muayene 150 idi bu arada. Hiç hamile kalmamış dolayısıyla doğum yapmamış birinin deneyimi belki faydalı olur. Sağlıcakla kalın Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin. :):):)

Amayaa, adno28, iz88, merve10er ve diğer arkadaşlar :) tanıdık tanımadık bu cumartesi saat 13.00 gibi Ördekli kültür merkezinde buluşalım mı? Kızlar şimdilik ben adno28 bir arkadaş daha var 3 kişi geliyor. Katılmak isteyenlere duyurulur. Hamile arkadaşların mazereti kabul edilmekle birlikte gelebilirlerse de seviniriz. Diğer mazeretler gelenlerin oylamasına tabi tutukacaktır. :) Hadi yapalım artık şu buluşmayı. İlk görüşmede İz88 ve ben vardık. İz88 şu an (maşallah) hamile. Bana takılın şansınız açılsın. Gelen olmazsa şans sırası bana geçecektir bilgilerinize sunulur... :)
Gelirim diyenler yazsın arkadaşlar haberleşelim. Çok önemli kararlar alınabilir o gün bilginiz olsun. Şaka bir yana birbirimize destek oluruz. Ben bu süreçte tanıştığım iz88,amayaa,adno28,merve10er,burcu(o kk de değil) arkadaşlarımdan çok memnunum. Tanışma sırası ile isimler yazılmıştır :)
Hepsiniz ile seviniyor hepsiniz ile üzülüyorum. Bizim halimizden bizler anlarız. Yaaa kızlar en büyüğünüz benim gelin dedim mi gelin gari, söz dinleyin accık. :) cevaplarınızı bekliyoruz...

Son düzenleme:

Ne güzel olurdu ama bu c.tesi kayınvalidemle akraba gününe gideceğim eğer başka zaman yine buluşursanız haberleşelim...

TEŞEKKÜR EDERİM YORUMUN İÇİN pembe maviyi hatta necdet beyi düşündüm ben ilk olarak ama aradım 4800 fiyat verdiler çok geldi ama sen böyle söyleyince sanırım gidip bide yüzyüze görüşmek lazım

ben gelmeyi çokkk isterdim çok iyi gelirdi bana malesef bursa merkezde değilim

Doruk hastanesinde iki arkadaşım doğum yaptı ikiside memnun kalmadı biri doğum esnasında çocuğunu kaybetti ve ambulansla anne ve bebeği fakülteye sevkettiker kız Ölümden döndü. Ve biz akşam ziyarete gittik haberimiz yoktu diyoruz şu kişi arıyorlar bulamıyorlar hiç bilgi alamadık yönlendirmediler sonra telefonla fakültede olduklarını öğrendik

canım iş işten geçtikten sonra msjı gördüm inş başka bir buluşmamızda gelirim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…