Merhaba acıbadem sigorta yaptırıyorsunuz 850 filan Yıllığı Ücretler yarıyarıya oluyo acıbadem Hastanesi'nin orada üst tarafta acıbadem sigorta var orada Detaylı bilgi veriyorlarMerhabalar kızlar buluşma gerçekleşti mi? Kusura bakmayın gelemedim.. Rahatsızım biraz.. İnşallah biraz toparladıktan sonra görüşürüz.. Elabilgecim şuan senin durumundayım.. Doktor arayışları.. Aslında Şahin Beye devam etmek istiyorum ama ücret çok yuksek.. Kendi bünyesinde sigortası mı ne varmış onu arastırcaz bakalım uyarsa ondan yaptıralım.. Bu konuda bilgisi olan var mı?
Demirtaşpaşa istasyonunda inince tokiler tarafına geçersin orda kime sorsan gösterirler derzer. Ördekli hamamı kültür merkezi yapıldı.BEN GELİRİM AMA ORAYI BİLMİYORUM
Canım biz yarın buluşacağız. Prş yani Ördekli kültür mrk. Saat 13.00 da gelebilirsen bekleriz.canım iş işten geçtikten sonra msjı gördüm inş başka bir buluşmamızda gelirim bende
Yz yz perşembe saat 13.00 Ördekli kültür merkezinde olacağız bekleriz.Ne güzel olurdu ama bu c.tesi kayınvalidemle akraba gününe gideceğimeğer başka zaman yine buluşursanız haberleşelim...
Merhaba kızlar;
uzun zamndır yazamadım, ara ara okuyorum gelişmelri:) bende amaeliyat sonrası gebelik olmayınca fakülteye gittim ve bismillah dedik ve başladık.sıraya koymadılar beni barış hocadan kalan hasta 1300 tane varmış eğer koyarsalar 2015 temmuz veya ağustos bulur dedi pınar hanım. 3 aylık bir iğne verdi. zoladex iğne 3 aylık geçiçi menopoza sokup yani yumurtalarını dinlendirip ondan sonra uzun protokol ile tüpe geçicez nasipse.6. Tüp deneme olucak kızlar dua edin inşlh Rabbim bu sefer yüzümü güldürecek tabi hepimizin inşlhh
tatlım sevındım senın adına..Merhaba kızlar;
uzun zamndır yazamadım, ara ara okuyorum gelişmelri:) bende amaeliyat sonrası gebelik olmayınca fakülteye gittim ve bismillah dedik ve başladık.sıraya koymadılar beni barış hocadan kalan hasta 1300 tane varmış eğer koyarsalar 2015 temmuz veya ağustos bulur dedi pınar hanım. 3 aylık bir iğne verdi. zoladex iğne 3 aylık geçiçi menopoza sokup yani yumurtalarını dinlendirip ondan sonra uzun protokol ile tüpe geçicez nasipse.6. Tüp deneme olucak kızlar dua edin inşlh Rabbim bu sefer yüzümü güldürecek tabi hepimizin inşlhh
Hakkında hayirlisi olsun inşallah fakulte icin benimde umudum yokQUOTE="perfore, post: 37655686, member: 620113"]Hadi hayırlı olsun canım, bu sefer tamamen farklı bir yol izlemişler, inşallah bu sefer olacak canım Allahın izniyle. Rabbim yüzümüzü güldürsün..[/QUOTE
Cok saol canım inşlh RABBİM yüzümüzü güldürsun tatlım.
Biz çok memnun kaldık birbirimizden iyiki buluştuk dertlerimizi paylaştık bu buluşma çok iyi geldi bana beyaz ceyiz ve ayse sagolun:)) iz88 senden bahsettik canim bir dahaki bulusma arkadasin evinde toplanacagiz insallah sende gelebilirsin canim :) Gelmek isteyen buyursun gün belli olunca yazarim tekrar...Kızlar biz buluştuk:)))Eki Görüntüle 1294971
En kısa zamanda tekrarlamak dileğiyle halide, ayşe, zeynep teşekkürler güzel bir gündü ama dediğim gibi yetmedi. Gelmek isteyen herkese kapımız da kalbimizde açık. Umarım bu fotoğrafı daha kalabalık hale getirebiliriz. Önce bize katılacak arkadaşlar ile sonra hepimizin elinden tutan minik eller eşliğinde inşallah...Biz çok memnun kaldık birbirimizden iyiki buluştuk dertlerimizi paylaştık bu buluşma çok iyi geldi bana beyaz ceyiz ve ayse sagolun:)) iz88 senden bahsettik canim bir dahaki bulusma arkadasin evinde toplanacagiz insallah sende gelebilirsin canim :) Gelmek isteyen buyursun gün belli olunca yazarim tekrar...
Amin inşallah... :)En kısa zamanda tekrarlamak dileğiyle halide, ayşe, zeynep teşekkürler güzel bir gündü ama dediğim gibi yetmedi. Gelmek isteyen herkese kapımız da kalbimizde açık. Umarım bu fotoğrafı daha kalabalık hale getirebiliriz. Önce bize katılacak arkadaşlar ile sonra hepimizin elinden tutan minik eller eşliğinde inşallah...
tatlım sevındım senın adına..
ınsallah fakülte bu sefer yuzunu guldurur..
benım ordan hiç ama hiç umudum kalmadı
canım Allah razı olsun,Hakkında hayirlisi olsun inşallah fakulte icin benimde umudum yok( çok bekleniyor ya ben anlamiyorum bunca insan var ama hala birseyler agir ilerliyor Allah hakkimizda hayirli olan neyse onu versin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?