BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Merhabalar kızlar buluşma gerçekleşti mi? Kusura bakmayın gelemedim.. Rahatsızım biraz.. İnşallah biraz toparladıktan sonra görüşürüz.. Elabilgecim şuan senin durumundayım.. Doktor arayışları.. Aslında Şahin Beye devam etmek istiyorum ama ücret çok yuksek.. Kendi bünyesinde sigortası mı ne varmış onu arastırcaz bakalım uyarsa ondan yaptıralım.. Bu konuda bilgisi olan var mı?

buluşma olmadı kızlar bugunde hava cok soguktu ayşe biraz rahatsizlanmış salı gününe erteledik kısmetse :) gelmek isteyen buyursun yine aynı yerde ve aynı saatte

Merhaba acıbadem sigorta yaptırıyorsunuz 850 filan Yıllığı Ücretler yarıyarıya oluyo acıbadem Hastanesi'nin orada üst tarafta acıbadem sigorta var orada Detaylı bilgi veriyorlar

Kızlar yine buluşamadık hastalık nedeniyle kısmetse inşallah bu persembe buluşcaz yine ayni yer ve ayni saatte beyaz ceyiz numarana msj yazdim insallah gelirsin merve sende gel Arkadaşlar işiniz yoksa gelin ne olur :) görüsmek üzree :*

Merhaba kızlar;
uzun zamndır yazamadım, ara ara okuyorum gelişmelri:) bende amaeliyat sonrası gebelik olmayınca fakülteye gittim ve bismillah dedik ve başladık.sıraya koymadılar beni barış hocadan kalan hasta 1300 tane varmış eğer koyarsalar 2015 temmuz veya ağustos bulur dedi pınar hanım. 3 aylık bir iğne verdi. zoladex iğne 3 aylık geçiçi menopoza sokup yani yumurtalarını dinlendirip ondan sonra uzun protokol ile tüpe geçicez nasipse.6. Tüp deneme olucak kızlar dua edin inşlh Rabbim bu sefer yüzümü güldürecek tabi hepimizin inşlhh

Hadi hayırlı olsun canım, bu sefer tamamen farklı bir yol izlemişler, inşallah bu sefer olacak canım Allahın izniyle. Rabbim yüzümüzü güldürsün..

QUOTE="perfore, post: 37655686, member: 620113"]Hadi hayırlı olsun canım, bu sefer tamamen farklı bir yol izlemişler, inşallah bu sefer olacak canım Allahın izniyle. Rabbim yüzümüzü güldürsün..[/QUOTE]

Cok saol canım inşlh RABBİM yüzümüzü güldürsun tatlım.

tatlım sevındım senın adına..
ınsallah fakülte bu sefer yuzunu guldurur..
benım ordan hiç ama hiç umudum kalmadı

Hakkında hayirlisi olsun inşallah fakulte icin benimde umudum yok ( çok bekleniyor ya ben anlamiyorum bunca insan var ama hala birseyler agir ilerliyor Allah hakkimizda hayirli olan neyse onu versin inşallah...

Biz çok memnun kaldık birbirimizden iyiki buluştuk dertlerimizi paylaştık bu buluşma çok iyi geldi bana beyaz ceyiz ve ayse sagolun:)) iz88 senden bahsettik canim bir dahaki bulusma arkadasin evinde toplanacagiz insallah sende gelebilirsin canim :) Gelmek isteyen buyursun gün belli olunca yazarim tekrar...

En kısa zamanda tekrarlamak dileğiyle halide, ayşe, zeynep teşekkürler güzel bir gündü ama dediğim gibi yetmedi. Gelmek isteyen herkese kapımız da kalbimizde açık. Umarım bu fotoğrafı daha kalabalık hale getirebiliriz. Önce bize katılacak arkadaşlar ile sonra hepimizin elinden tutan minik eller eşliğinde inşallah...

Amin inşallah... :)

tatlım sevındım senın adına..
ınsallah fakülte bu sefer yuzunu guldurur..
benım ordan hiç ama hiç umudum kalmadı

canım benim çok saol Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşlh.çok korkularım var ama elden bişe gelmiyor Allaha teslim ettim kendimi eğer nasibimizde bir evlat varsa olur diye tesselli diyorum...
sana ne dedilerki yani hangi aşamadasın en son durum.ben pınar hanım ilgilendi ogün o vardı şansıma kendisi çok iyidir. ameliyat sonrası o vardı serviste çok sevmiştim ...

Hakkında hayirlisi olsun inşallah fakulte icin benimde umudum yok ( çok bekleniyor ya ben anlamiyorum bunca insan var ama hala birseyler agir ilerliyor Allah hakkimizda hayirli olan neyse onu versin inşallah...
canım Allah razı olsun,
sen devam ediyormusun fakültede yoksa?? benim gittiğim gün çok az hasta vardı hatta dedim nekadar değişmiş. bizim zamnda tıklım tıklım olurdu ama anlamadım tesadüfmüydü? yoksa sistemde gelişmelermi vardı anlamdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…