BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

KUZUCUM ya haklısın da ben bı kere soğudum mu bı daha zor yanı..o hastane o ilgisizlikleri benı herseyden soğuttu.
çok kişi varmışda randevu veremıyorlarmışta bilmem ne..
bende dosyamı aldım ordan şuan beklemedeyim..
hakkında hayırlsı olsun

cunku her hasataya randevu veremiyoruz derlerse ileri tarihe atarlar ise olacağı o canım benım..
rabbimden dileğim bıze yaşattıkları bu zorlukları kendılerı de yaşasın.buna sebep olanları yani..

Canım ben evraklarimi teslim edeli 2 ay oldu gecen gun aradim 9 ayi bulur diyolar tüp bebek siramin gelmesi belkide 1 sene zaten 10 yillik evliyim artk bisekilde bazi seyleri göze alip özelde yaptirmak istiyorum kismetse Rabbim bu cuma günü hürmetine bebek sahibi olmayi nasip etsin bizlere gönlümüzde olan bebek istegimiz hayırsızsada Rabbim hayırlara çevirip versin inşallah...

Canım nasılsın? Buluşma gerçekleşmiş ne güzel.. Fotoyu gördüm facede maşallah hepinize :) benim kulaklarımı çınlattınız demek inşallah bi daha ki sefere gelirim canım ya çok istiyorum sizlerle yüzyüze görüşmeyi..

inşallah canım :) ben iyiyim asıl sen nasılsın? taze hamişimiz :)) umarım iyisindir canım

inşallah canım :) ben iyiyim asıl sen nasılsın? taze hamişimiz :)) umarım iyisindir canım

iyiyim canım çok şükür sağolasın.. Salı randevum var heyecanla bekliyoruz bakalım.. Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin inşallahh.. :)

ahh canım yaa inan varya okadar üzülüyorumki Rabbim bize hayırlı kapılar ihsan etsin.ameliyat sonrası gitim hastanaye 6 ay olmuş inan orda okadar kötü oldumki anlatamam orası üstüme üstüme geldi Alalhıma yalvardım bu son olsun diye...

cunku her hasataya randevu veremiyoruz derlerse ileri tarihe atarlar ise olacağı o canım benım..
rabbimden dileğim bıze yaşattıkları bu zorlukları kendılerı de yaşasın.buna sebep olanları yani..
çok haklısın kuzum bende çok soğudum ama inan gidecek yer yok malesef 4 keretüp ameliaytalar özellerde denediğimiz için artık el avuçta birşey kalmadı. oyüzden diğer hakkımzı denemek istiyorum inşlh Rabbim bu sefer nasip eder bize...((

canım çok haklsısın Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın kardeşim.tez zamndan evlat nasip etsin

Merhaba arkadaşlar
Uzun süredir yazmadım biliyorum. Ama bu mutlu haberi sizlerle paylaşmak istedim. Geçtiğimiz hafta bebişimiz doğdu. Bunu son ana kadar sadece beni görenler bildi desem yeridir. Çünkü inanamadım. Hep birşeyler ters gidecek, yine kaybedeceğim diye düşündüm. O nedenle paylaşamadım. Ama öyle olmadı ve sağlıkla dünyaya geldi. Darısı isteyen herkesin başına.

Seni hatırladım canım.
Gözünaydın Allah analı babalı büyütsün inşallah tüp bebek le mi oldu? Nerde yaptirmıstin en son osman develioglunda yaptirdigini biliyorum cok sevindim Darısı bizlerin basina en iyisini yapmissin cok kisiyle paylasmamakla nazara cok inanirim...

Bugün bir mesaj aldım, fakülte artık dışarıya rapor verebiliyormuş, alıp dışarda yaptırabilirsiniz diyor. Rapor bekleyen arkadaşların bilgisine.. Not: Bildiğim kadarıyla Bursada anlaşmalı yer yok, İstanbul vs başka illerde deneyebilirsiniz. Olsun buda bir iyi gelişme kızlar..

Çicekbahce gozun aydin cnm.Allah bizlerede nasip etsin ins.
Perfore cnm senin duydugunu bende duydum ve aradim fakulteyi.ilk iki rapor denemesi negatif olan kisilerin ucuncu rapor hakkini disariya veriyorlarmis malesef :-(

Çicekbahce gozun aydin cnm.Allah bizlerede nasip etsin ins.
Perfore cnm senin duydugunu bende duydum ve aradim fakulteyi.ilk iki rapor denemesi negatif olan kisilerin ucuncu rapor hakkini disariya veriyorlarmis malesef :-(
Bana ondan yollamışlar desene, bende tam tedaviye başlıyorum Acıbadem de, oradada rapor geçmezki

Çok doktor xdegistirdim ama yok adet olamıyorum ilaçsız kısmet olursa jimere gidicem aralikta
jimerde murat beye mi gideceksiniz, ben de aslında gitmeyi düşündüm çok övgü duydum birde yaptıran briyle tanıştım fakat ön görüşme yapmıyorlarmış.ilk muane 200 civarındaydı sanırım bende vazgeçtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…