- 14 Kasım 2014
- 369
- 63
- 43
Hayırlı olsun tedaviniz:)Bana ondan yollamışlar desene, bende tam tedaviye başlıyorum Acıbadem de, oradada rapor geçmezki
Hayırlı olsun tedaviniz:)
Dua ile... Rabbim tez zamanda hayırlısı ile nasip etsin inşllhÇok sağol canım2 hafta sonra histereskopi olacağım, Aralık ayında kısmetse tüp bebeğe başlanacak. Bu sefer öncesinde bir araştırma ve hazırlık evresindeyim. İnşallah bu sefer olur, dualara çok ihtiyacım var..
Çok sağol canımDua ile... Rabbim tez zamanda hayırlısı ile nasip etsin inşllh
yook cnm jınemeddd baharr hastanesııCnm jimer mi
Amin Amin inşallah :)Bursa candır Bursalılar candırrr çok özlüyorum çooookkkk Allahım çocuk isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin banada versin inşallahhh :) topiği görünce yorum yazmadan geçemedim :)
hayırlısı olsun cnım.ne yaptınız..nasıl geçtiMerhaba arkadaşlar bana bugün mesaj geldi Üniversiteden rapor onaylanmış 21. Gün gelin diye bugün de 21. Gün görüşmeye gidiyorum hayırlısı bakalım 6 ay sonunda anca sıra geldi
Canım hayırlı olsun cok sevindim bende teslim edeli 3 ay oldu ama bilmiyorum 3 ay sonra benide ararlarm..Merhaba arkadaşlar bana bugün mesaj geldi Üniversiteden rapor onaylanmış 21. Gün gelin diye bugün de 21. Gün görüşmeye gidiyorum hayırlısı bakalım 6 ay sonunda anca sıra geldi
Allah hepimizin yardimcisi olsun.Allah ne muhtac etsin nede eksikligini göstersin ama muhtaciz iste doktorlara.Rabbim yalvariyorum sana bebeklerimizi kendiliginden gönder bize.AMİNMerhaba arkadaşlar dün apar topar gittim sekreteri aşıp herhangi bir Dr ile görüşemedim içeri girdi elinde bi kağıt çıktı estrofem kullanacakmışım bende benim Dr la görüşmem lazım daha önce tüp denedim kimyasal oldu rahimde problem varmı diye histeroskopi olmasını istiyorum diye söyledim ama yok pınar hanım varmış dinlemedi bile muayene istemedimki birde demezmi randevu al gel sekreter iyice sinir oldum 21. Günü çağırıyorsun benimle görüşmüyorsun bile elime ilaç yazıp vereceksen telden arasaydınız bu kadarda olmaz gerçekten neyse
Dr görse bile histeroskopi yapılmasını istemeyebilirmiş dışarıdaki Dr ların ne söylediği önemli değilmiş falan filan ya ben histeroskopi yapılmadan tekrar denemek istemiyorum o zaman 3 ay erteleyin dedim not aldılar 3 ay sonra yine aynı yaparlar ters bi durum olurmu bilemiyorum
Benim anlamadığım Dr bakmadan ilaç yazıyor sekreterle gönderiyor ya bi yüzümü gör bi derdimi dinle dimi yok yok yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?