BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

işallah gerek kalmadan gelir canım bebişlerimiz.bende ikinci hakkımı kullanmka için bekliyorum bakalım nrkadar zamnda gelcek .mecburen bekliyoruz

Allah hepimizin yardimcisi olsun.Allah ne muhtac etsin nede eksikligini göstersin ama muhtaciz iste doktorlara.Rabbim yalvariyorum sana bebeklerimizi kendiliginden gönder bize.AMİN
amin inşallah verecek olan Allah tır biz sadece vesile arayanlardanız

işallah gerek kalmadan gelir canım bebişlerimiz.bende ikinci hakkımı kullanmka için bekliyorum bakalım nrkadar zamnda gelcek .mecburen bekliyoruz
inşallah bende dışarıda kalan 3 embriyom var birde histeroskopi yaptırıp onları transfer ettireceğiz hayırlısı nasip

Allah hepimize nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar

Burda iz88 isimde arkadaşımız şahin beyde tedavi oldu ikizlere hamile inşallah Allah kucagına almayi nasip etsin darisi bizlerin olsun mübarek cuma günün hürmetine...
Amin.
Ne guzel bir haber bu canim amin ins allah isteyen herkezin cabalarini bosa cikarmasin

arkadaşlar merhaba...
ben aranıza yeni katıldım ama uzun zamandır takip ediyorum.... Allah inşallah hepimizin dualarını kabul eder,,,,
kısaca kendimden bahsedeyim...1 seneye yakın ilaç tedavisi ile denedik olmadı, dr ziya çetin de 3 kere aşılama denedik olmadı,rahim filmi çektirdim...
rahimde polip vardı zübeydede onu aldırdım ve histereskopi yaptırdım.... tüp bebekte ilk denemeyi acıbadem şahin beyde denedik 2. gün embriyosu transfer edildi, kimyasal gebelik gerçekleşti. 2. denemeyi osman develioğlunda denedik 3. gün emriyosu transfer edildi gebelik oluştu fakat sağlıksız gebelikti düşükle sonuçlandı. 3. denemeyi tekrar osman hocada denedik 5. gün embriyosu transfer edildi sonuç negatif ((( osman hoca histereskopi yapalım dedi yaptırdık sonraki ay yani kasımda 1 tane dondurulmuş 6. gün emmriyom vardı onuda 3 kasımda tranfer edildi 12 gün sonraki sonucumda negatif ti ((( osman hocama hala çok güveniyorum.... regl de gel konuşalım dedi ...regl olmayı bekliyorum.....bu arada bende yumurta rezerv azlığı var yaşım 33... problemim bu.... şimdi incir kürüne başladım .... arı sütü bal polen karışımı yiyoruz sabah akşam eşimle beraber.... umudumu yitirmemeye çalışıyorum....kendimi psikolojimi iyileştirmeye çalışıyorum....çok zorlu bir süreç....bizi birbirimizden başka kimse anlayamaz......

Merhaba canım Rabbim kolaylık versin bende Osman hocaya gidiyorum benim ilk tutmadı 2. Dondurulmuştu kimyasal oldu 3. De dondurulmuşlarım var ama ilk öncesinde histeroskopi yapılacak bende adet olmayı bekliyorum histeroskopi fiyatını biliyormusun

Ayrıca aynı zamanda gittiğimiz arkadaşım Osman beyde tek embriyo ile hamile kaldı

ekim de yapmıştı osman hoca 500 tl almıştı benden .....

cnm sağlık sigortam yok... ama 3 kere tüp bebek denemesinide osman hocaya yaptırdığım için belki bana indirim yapmıştır...diye düşünüyorum ....

Canım meraba üniversitede hangi gruptasın da 9 ayı bulur diyorlar...

Merhaba arkadaşlar bana bugün mesaj geldi Üniversiteden rapor onaylanmış 21. Gün gelin diye bugün de 21. Gün görüşmeye gidiyorum hayırlısı bakalım 6 ay sonunda anca sıra geldi
Canım üniversitede hangi gruptaydın sen.bende ordan sıra bekliyorumda merak ediyorum acıkcası sıra nezaman bizlere gelir diye

Canım meraba üniversitede hangi gruptasın da 9 ayı bulur diyorlar...
canim düşük orta rezervi grubundayim ben pinar hanim bana 3 -4 ayi bulur demisti ama ben evraklarimi verdikten bir ay sonra aradigimda 8-9 ayi bulur dediler kafalarina gore söylüyorlar benim anladigim kadin faktoru olunca ve kadinin yasi ileriyse ona oncelik taniliyor bizim erkek faktoru Allah yardimcımız olsun Cok zor beklemek inşallah bekledigimize deger ne diyim

Benim eşimde sorun yok amh 0.27 benide düşük over rezervine aldılar.sana dedikleri gibi 3-4 ayı bulur dedilerde bende merak ediyorum acaba nolcak diye.arayıp raporunuz cıktı dediler ama bursada rapor geçerli olan yer yok.bir ayda sıramda hiç değişiklik yok

Seni yine aramislar cıkti diye bende oda yok :) bekliyoruz bakalim seni belki benden once cagirirlar sen kac yillik evlisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…