BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Onuda ben aramaktan bıktırdığım için aradılar galiba3 yıllık evliyim canım sen?

Benim sorunum farklı yani gebelik oluyor ama tutmuyor tada dış gebelik oluyor işte Mayıs 13 te teslim etmiştim geçen Çarşamba mesaj geldi gerçi 3 ay erteledim

selam kızlar dun opuuuum olduuu 21 tanee kalıtelı yumurtam toplandıı yarın haber verılcekk kac tane dolllendıı salı yada carsambaa transfer olcakk allahın ıznıylee cok zor gectı opumm hala agrı ıcındeyım cok yumurtam toplandıgı ıcınn rabbım kımsenın emeklerını bosa cıkamasın ınsallahh

Hayırlı olsun.rabbim tez zamanda nasip etsin hayırlısıyla

Hayırlısı olsun canım.inşallah güzel haberler alırsın.nerde yaptırıyosun.

Hayirli olsun canm ins.guzel haberler alirsin.

Hayırlı olsun Rabbim nasip eder inşallah

kızlarr 14 taneee kalıtelı yumurtam dollendıı bebısler benı beklıoo persembe transferım olacak allhın ıznıylee 5. gun emrıyosu olacak hemsıre kalıtelıı oldugu ıcınn 5. gun olması daha ıyı dedı ne kadar dogruu bılmıom

hepınıze teskkur edıyorum allah razıı olsunn :) jınemmedd murat erdemırınn hastasıyım cnmm :)

aminnn insallahhh bu 3. denemem olsun artik :) rabbim bizide goruyodur kizlarr hep birlikte guzel haberler vercez insallah birbirimizee rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun :)

Bursada tup bebek için tavsiye ettıgınız doktor hangısıdır.fiyat bılgıssı olan varmı.
cnm ben bahar hastanesi jinemed murat erdemirim.hastasiyim bu 3. denemem her tedawimide pnda yaptim bu 3. denemem sonuc bekliyorum suan tup bebk maliyeti 2.500 zaten kullancagin ilaclara bagli cok yada az ona gore belirleniyo 6000 kadar cikio

cnm ben bahar hastanesi jinemed murat erdemirim.hastasiyim bu 3. denemem her tedawimide pnda yaptim bu 3. denemem sonuc bekliyorum suan tup bebk maliyeti 2.500 zaten kullancagin ilaclara bagli cok yada az ona gore belirleniyo 6000 kadar cikio
Bu fıyat her yer ıcın aynı mı mesela pembe mavıye gıttım 5000 cıvarı dedı

Hem esım hem benım skıntılı.esımd sperm sayısı dusuk bendede polikistik over var.tıptan randevu almaya calısyoruz ama esımın varıkoselden amelıyat olması grekmıs.olmdan rapor veremyız dıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…