Hayırlı olsun.rabbim tez zamanda nasip etsin hayırlısıylaselam kızlar dun opuuuum olduuu 21 tanee kalıtelı yumurtam toplandıı yarın haber verılcekk kac tane dolllendıı salı yada carsambaa transfer olcakk allahın ıznıylee cok zor gectı opumm hala agrı ıcındeyım cok yumurtam toplandıgı ıcınn rabbım kımsenın emeklerını bosa cıkamasın ınsallahh
Hayırlısı olsun canım.inşallah güzel haberler alırsın.nerde yaptırıyosun.selam kızlar dun opuuuum olduuu 21 tanee kalıtelı yumurtam toplandıı yarın haber verılcekk kac tane dolllendıı salı yada carsambaa transfer olcakk allahın ıznıylee cok zor gectı opumm hala agrı ıcındeyım cok yumurtam toplandıgı ıcınn rabbım kımsenın emeklerını bosa cıkamasın ınsallahh
Hayirli olsun canm ins.guzel haberler alirsin.selam kızlar dun opuuuum olduuu 21 tanee kalıtelı yumurtam toplandıı yarın haber verılcekk kac tane dolllendıı salı yada carsambaa transfer olcakk allahın ıznıylee cok zor gectı opumm hala agrı ıcındeyım cok yumurtam toplandıgı ıcınn rabbım kımsenın emeklerını bosa cıkamasın ınsallahh
Hayırlı olsun Rabbim nasip eder inşallahselam kızlar dun opuuuum olduuu 21 tanee kalıtelı yumurtam toplandıı yarın haber verılcekk kac tane dolllendıı salı yada carsambaa transfer olcakk allahın ıznıylee cok zor gectı opumm hala agrı ıcındeyım cok yumurtam toplandıgı ıcınn rabbım kımsenın emeklerını bosa cıkamasın ınsallahh
saoll cnmm amınn ınsallahh :)Hayırlı olsun Rabbim nasip eder inşallah
Canim insallah saglikla tutunur bebisin darisi bizlere insallah.hepınıze teskkur edıyorum allah razıı olsunn :) jınemmedd murat erdemırınn hastasıyım cnmm :)
cnm ben bahar hastanesi jinemed murat erdemirim.hastasiyim bu 3. denemem her tedawimide pnda yaptim bu 3. denemem sonuc bekliyorum suan tup bebk maliyeti 2.500 zaten kullancagin ilaclara bagli cok yada az ona gore belirleniyo 6000 kadar cikioBursada tup bebek için tavsiye ettıgınız doktor hangısıdır.fiyat bılgıssı olan varmı.
Bu fıyat her yer ıcın aynı mı mesela pembe mavıye gıttım 5000 cıvarı dedıcnm ben bahar hastanesi jinemed murat erdemirim.hastasiyim bu 3. denemem her tedawimide pnda yaptim bu 3. denemem sonuc bekliyorum suan tup bebk maliyeti 2.500 zaten kullancagin ilaclara bagli cok yada az ona gore belirleniyo 6000 kadar cikio
Bu arada tsk ederım cevap verdıgın ıcınBu fıyat her yer ıcın aynı mı mesela pembe mavıye gıttım 5000 cıvarı dedı
rica eder cnm ewet cnm ozellerde fiyat ayni dedim ya kullancagin ilaclara gore artabiliyo yada daha az olabiliyoBu fıyat her yer ıcın aynı mı mesela pembe mavıye gıttım 5000 cıvarı dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?