ayni sorunumuz cnm ama esimin ameliyatlik bi durumu olmadi yeterli.oldu tup bebege ilk denemenizmiHem esım hem benım skıntılı.esımd sperm sayısı dusuk bendede polikistik over var.tıptan randevu almaya calısyoruz ama esımın varıkoselden amelıyat olması grekmıs.olmdan rapor veremyız dıyorlar
hayirlisi ins dr olmasi gerektigini soyluyosa olsun tabiIlk olacak ama kararsısız.ben amelıyat olmasını ıstemom
Ya 2 prof amelıyat zaman kaybı normal yolla lmaz dyor.tıptakı doktorlarsa ameliyat olmadan rapor veremeyız dıyo...sacma sapan seyler..hayirlisi ins dr olmasi gerektigini soyluyosa olsun tabi
bununla ilgili pek fikrim.yok cnmYa 2 prof amelıyat zaman kaybı normal yolla lmaz dyor.tıptakı doktorlarsa ameliyat olmadan rapor veremeyız dıyo...sacma sapan seyler..
Maddı yondende uygun bizi sonuca ulastırabılrcek bi doktor arıyorz.tabi allahın ıznniyle..bununla ilgili pek fikrim.yok cnm
Bende çok araştırdım ve pembemavi de nevin hanıma gittim, fiyat olarak 5000 tl ödedik, hala öylemi bilmiyorum ama ilaçları da onlar veriyorlardı yani fiyata dahildi canım, hala daha nevin hanıma devam ediyorum. :)Maddı yondende uygun bizi sonuca ulastırabılrcek bi doktor arıyorz.tabi allahın ıznniyle..
Nevin hanımı duydum sızın kacıncı denemenız.ne asamadasınız sıkıntınız neydi.
Amin inşallah, bir testte 11 milyon, digerinde 16 milyon çıkmıştı, çok düşük değil aslında ama normal yollarla olmadı bizde tüp denedik. Nasıl geçti Nevin hanimla görüşmeniz?Bende bugun nevın hanımla gorustum.esının degeerleri neydı.aaa cook sevındım ıns kucagına almak nasip eder rabbım..
Benim esimde varikosel ameliyati oldu sperm sayisinda artis oldu simdide sigarayi birakti dahada artmistir ins.balin icine zencefil tozu karistirdm sabah aksam veriyorum tedavi oncesi bi fayda saglar insallah..eşimle bu konuda hem fikir olamıyoruz acele ediyormusum.ameliyat mı olsaymıs karman cormanız acıkcası..
Ameliyattan once 10 milyondu sonra 25 milyona cikti esim cok sigara iciyordu 2 ay oldu birakti gidasina dikkat ediyor ins.tup bebekte pozitif sonucu aliriz...İnşşallah allah hherkese nasip etsin.sızın sperm sayınız kaçtı ki.
Özel msj attim sana oraya yazdim.Ne kadar surede bu kadar artıs sagladınız kı amelıyatı hangı doktor yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?