BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Hem esım hem benım skıntılı.esımd sperm sayısı dusuk bendede polikistik over var.tıptan randevu almaya calısyoruz ama esımın varıkoselden amelıyat olması grekmıs.olmdan rapor veremyız dıyorlar
ayni sorunumuz cnm ama esimin ameliyatlik bi durumu olmadi yeterli.oldu tup bebege ilk denemenizmi

Maddı yondende uygun bizi sonuca ulastırabılrcek bi doktor arıyorz.tabi allahın ıznniyle..
Bende çok araştırdım ve pembemavi de nevin hanıma gittim, fiyat olarak 5000 tl ödedik, hala öylemi bilmiyorum ama ilaçları da onlar veriyorlardı yani fiyata dahildi canım, hala daha nevin hanıma devam ediyorum. :)

Nevin hanımı duydum sızın kacıncı denemenız.ne asamadasınız sıkıntınız neydi.

Öncesinde aşılama yapmıştım başka bir hastanede ama olmadı, ilk tüp bebek denememdi, bende pko eşimde de sayı azlığı vardı. Şimdi bebeğimi insaallah kucağıma almak için gün sayıyorum. Darısı başınıza inşallah.

Bende bugun nevın hanımla gorustum.esının degeerleri neydı.aaa cook sevındım ıns kucagına almak nasip eder rabbım..

Bende bugun nevın hanımla gorustum.esının degeerleri neydı.aaa cook sevındım ıns kucagına almak nasip eder rabbım..
Amin inşallah, bir testte 11 milyon, digerinde 16 milyon çıkmıştı, çok düşük değil aslında ama normal yollarla olmadı bizde tüp denedik. Nasıl geçti Nevin hanimla görüşmeniz?

Nevin hanım pozifif.sıcak birisi.bizim degerlerimiz cok düşük bi teste 2,9 milyon diğerinde 6milyon ileri hareketli 0 la 1 morfolojiside cok düşüktü.

eşimle bu konuda hem fikir olamıyoruz acele ediyormusum.ameliyat mı olsaymıs karman cormanız acıkcası..

eşimle bu konuda hem fikir olamıyoruz acele ediyormusum.ameliyat mı olsaymıs karman cormanız acıkcası..
Benim esimde varikosel ameliyati oldu sperm sayisinda artis oldu simdide sigarayi birakti dahada artmistir ins.balin icine zencefil tozu karistirdm sabah aksam veriyorum tedavi oncesi bi fayda saglar insallah..
Ameliyat konusuna gelince tereddut etmeden olsun bence varikosel ameliyatindan sonra hamile kalan tanidiklarim var bize doktor olmasigerektigini soylemisti Emeklerimzin karsiligini aliriz insallah tez vakitte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…