BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Slm arkadaşlar nasılsınız. Rabbim hayırlısıyla hepimize evlat nasip eder inşaAllah

Bence asilama nin tutma ihtimali cnm yüzde 20 durumun varsa tüp bebek yaptir ana senin fikrin tabi saygı duyarım Acıbadem Şahin bey ama çok paralar dokersin acibaddme

canım şahin beyle görüşmemizde bir sorun gözükmediği için aşılama yapmaya karar verdi. yarın aşılamam olucak. nolur dua edin benim için. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahh

rahim filmi çektirdim canım. istanbul radyotom da anestezisiz çektirdim. hiç bişey hissetmedim. çok kolay bi işlem. açık çıktı tüplerimde çok şükür. herşey normal gözüküyo şu an bizde. fostimon iğne kullandım bir haftadır. yumurtalarımda güzel gelişti. inşallah tutar aşılamam. acayip korku var içimde tutmazsa diye. Rabbim yardımcımız olsun

Valla cnm eşimin sayısı düşüktür çoğaldı 25 milyonda onda sıkıntı yok bendede adet düzensizliği var okadar Dr dediki ilk önce doğal olcak dedi bence sor fiyatını jimere çünkü ilaçtan ilaca değişiyor inşallah gerek kalmazsa hamisler haberini alirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…