- 14 Kasım 2014
- 369
- 63
- 43
arkadaşım şahin beye aşılama değilde tüp bebek yaptırdım ben ve hiç memnun kalmadım...çünkü bana 2. gün embriyosunu koydular... sonradan araştırdık 2 gün embriyosu konmazmış en az 3. gün olmalıymış....selam kızlar, aranızda dr. şahin zeteroğluna aşılama yaptıran var mıı ??
osman hocada bu benim dördüncü tüp bebek denemem olacak.... normalde 1500 ilaç 2000 transfer 2000 yumurta toplama alıyor yani toplam 5500 oluyor....şimdiki tedavimede 4500 dedi... ama şimdi bi iğne kullanıyorum o bu fiyatın içinde değil... o iğnenin parasıda normalde 402 tl ama indirim yaptırarak 260 tl ye aldım bu iğneden 2 tane alacağım yani dışardan alacağım ilaçlar dahil 5000 tl yi gececekcanım osman bey ne fiyat verdi tüp bebek için
arkadaşım şahin beye aşılama değilde tüp bebek yaptırdım ben ve hiç memnun kalmadım...çünkü bana 2. gün embriyosunu koydular... sonradan araştırdık 2 gün embriyosu konmazmış en az 3. gün olmalıymış....
sırf transfer parası almak için transfer yaptı.... şuanda art tüp bebekte osman develioğluna gidiyorum ve çok memnunum.... ocakta kısmetse transefim olacak ....[/
iyi akşamlar
öncelikle size kim dedi bilmiyorum ama eğer bizim gibiyumurta rezervi az ve döllenmede sıkıntılı olan hastalarda n ideali 2. günde rahme transfer etmek ki belki 3. güne gidemeyebilir, ki rahme tutunması dışarıda 3 4 güne kadarbekletilmesiyle aynı oranda.
şahin beyde bende işlemler yaptırdım, tutmayınca paramı yiyor diye çok düşündüm ve onun yaptıgı uygulamalara negatif yönde yaklaşan bir doktora gitmişim ve onu cok kotülediler bana.ama geçenlerde uludağ ünv gidince döktüm tüm işlemlerimi acıbademi soranustakileri, yanlış hiçbir uygulama yok denildi ve bursada bu işin önde gelenlerinden denildi Şahin bey için. genel olarak hepsi aynı arkadaşım benim gördüğüm . ileri düzeyde tetkik yapılmıyor, ancak sen araştırısan yada 3-4 kez kimyasal düşükler yaparsan belki o da.
Canım ben gecen gün fakülteyi aradim 9.ayin 43.sirasindaymisim en az 3 ay daha var dedi sekreter bilgisayardan bakti yani tahminim martta beni cagirirlar kismetse senide benden sonra cagirirlar bence ne kaldi surda ins.Allahin izniyle..Bendede aynı problem var canım malesef.değerlerin nasıl.ben üniversitede sıraya girdim ama bi kaç ay daha bekleyip sıra gelmezse osman hocaya gitmeyi düşünüyorum.ilk tüp denemem olacak benim.osman bey verdiği ihtimal ne.cok büyük korkular sardı.bide ilk muayane ücreti nekadar alıyor.cok soru sordum galiba kusura bakma canım
ne zaman teslim etmiştin canım evraklarını.ben temmuzda teslim ettimde.acaba bana ne zaman sıra gelirCanım ben gecen gün fakülteyi aradim 9.ayin 43.sirasindaymisim en az 3 ay daha var dedi sekreter bilgisayardan bakti yani tahminim martta beni cagirirlar kismetse senide benden sonra cagirirlar bence ne kaldi surda ins.Allahin izniyle..
26 eylül de teslim etmistim canm senin bisey kalmamis ocakta msj gelir sana bence 6 ay sonra msj geliyormus geneldene zaman teslim etmiştin canım evraklarını.ben temmuzda teslim ettimde.acaba bana ne zaman sıra gelir
Bende adet bekliyorum tedaviye özelden baslamak icin.birazdaha mi ertelesem acaba.yada gidip fakulteye bire bir sormak.sizdeki sorun neydi.bizimki azosperm26 eylül de teslim etmistim canm senin bisey kalmamis ocakta msj gelir sana bence 6 ay sonra msj geliyormus genelde
Canim bence seni ocakta cagirirlar özele gitmeden once fakulteye git bi sor 5 ay olmus zaten 1 ayda beklersin ilk denemeni fakultede yaptir ins.olur ama olmazsa 2.yi ozelde yaptirirsn bizimde esimde sperm dusuklugu var azo degil ama sayi az hayirlisi ins.Tez vakitte olur saglikla hayirla...Bende adet bekliyorum tedaviye özelden baslamak icin.birazdaha mi ertelesem acaba.yada gidip fakulteye bire bir sormak.sizdeki sorun neydi.bizimki azosperm
Eşimin arkadasi var fakultede oda gidip sormus martta cagiririz demisler 6 ayi bulcak iste sende arayip sorsan bilgilendirirler.amin inş.Rabbim isteyen herkeze nasip etsin.
Bir yılı buluyor dediler raporun çıkması bende vakit kaybetmemek için borç harç özelden deneyeyim dedim.zaten 3. denemem olacak.
Yüz yüze gidip görüssem daha iyi olacak anlatirim hem derdimi.ayy cok heyecanlandim ben simdiEşimin arkadasi var fakultede oda gidip sormus martta cagiririz demisler 6 ayi bulcak iste sende arayip sorsan bilgilendirirler.
canım sen bencede bekle.ben düşük rezerv grubundan girdim mesela haziran ayını cağırmışlar.bi ara sor ona göre hareket et derimYüz yüze gidip görüssem daha iyi olacak anlatirim hem derdimi.ayy cok heyecanlandim ben simdi
her ay ve her arayana bunlar 3 ay var diyo nedense anlamadım gitti ben bu işi..Canım ben gecen gün fakülteyi aradim 9.ayin 43.sirasindaymisim en az 3 ay daha var dedi sekreter bilgisayardan bakti yani tahminim martta beni cagirirlar kismetse senide benden sonra cagirirlar bence ne kaldi surda ins.Allahin izniyle..
Aynen canim o yuzden gidip konusmak istiyorum.surat ifadelerini gormek istiyorum bu ne ya valla cok sinir oluyorum ben bu ise.her ay ve her arayana bunlar 3 ay var diyo nedense anlamadım gitti ben bu işi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?