Dogru diyosun da esimin arkadasi sirmus ozellikle iceri girmis mart demisler bilmiyorum yasarsak ins.gorecegiz :)her ay ve her arayana bunlar 3 ay var diyo nedense anlamadım gitti ben bu işi..
Dogru diyosun da esimin arkadasi sirmus ozellikle iceri girmis mart demisler bilmiyorum yasarsak ins.gorecegiz :)
ALLAH RAHMET EYLESİNEki Görüntüle 1340780 Arkadaşlar rahmetli kayınvalidem örmüstü vermisti bana inşallah giydirmek nasip olur çok hüzünlendim :'(
inşallah canım Sağol Allah hepimize nasip etsin..ALLAH RAHMET EYLESİN
İNŞALLAH TEZ VAKİTTE YAVRUNA KAVUŞUP BUNLARI DA GİYDİRİRSİN BABAANNESİNİN HATIRASI
inşallah canım Sağol Allah hepimize nasip etsin..ALLAH RAHMET EYLESİN
İNŞALLAH TEZ VAKİTTE YAVRUNA KAVUŞUP BUNLARI DA GİYDİRİRSİN BABAANNESİNİN HATIRASI
BEN MAYIS 2014 TE TESLİM ETMİŞTİM GEÇEN AY ÇAĞIRDILAR GİTTİM DAHA DR. LA GÖRÜŞMEDEN İLAÇ VERDİLER BEN BAŞKA BİŞEY SORMAM LAZIM DEDİM RANDEVU ALDA GEL DEDİLER NE BİLEYİM SİNİRDEN 3 ERTELETTİM RAPORU GERÇEKTEN ÇOK ZOR BİYER DRU AYRI SEKRETERİ AYNI DÜZELMESİNİ ÜMİT EDİYORUM İNŞALLAH
Haklısın canımBEN MAYIS 2014 TE TESLİM ETMİŞTİM GEÇEN AY ÇAĞIRDILAR GİTTİM DAHA DR. LA GÖRÜŞMEDEN İLAÇ VERDİLER BEN BAŞKA BİŞEY SORMAM LAZIM DEDİM RANDEVU ALDA GEL DEDİLER NE BİLEYİM SİNİRDEN 3 ERTELETTİM RAPORU GERÇEKTEN ÇOK ZOR BİYER DRU AYRI SEKRETERİ AYN
I DÜZELMESİNİ ÜMİT EDİYORUM İNŞALLAH
canım benim iğnelerle anca 2-3 yumurta oluyor ...ben en son denememden sonra ara vermeyi düşünüyordum ama osman hoca senin öyle bi lüksün yok dedi iğnelerle anca 2-3 tane yumurta oluyor dedi. tam gaz devam etmeliyiz dedi..... bende tekrar başladım tedaviye çarşamba randevum var iğnelere başlayacağım inşallah....imkanın varsa hiç zaman kaybetme hemen denemelere başla derim....hata yumurta donasyonundan bile bahsetti bana...hoca çok açık sözlü direk yüzüne söylüyor herşeyi.... ilk muayenesi 350 olmuş sanırım benim zamanımda 300 dü....istediğin kadar soru sorabilirsin :)Bendede aynı problem var canım malesef.değerlerin nasıl.ben üniversitede sıraya girdim ama bi kaç ay daha bekleyip sıra gelmezse osman hocaya gitmeyi düşünüyorum.ilk tüp denemem olacak benim.osman bey verdiği ihtimal ne.cok büyük korkular sardı.bide ilk muayane ücreti nekadar alıyor.cok soru sordum galiba kusura bakma canım
Canım sen hangi gruptasın??Kizlar gittim sordum.3 ayi bulur dediler ne garip degil mi cok sasirdim
Ay valla o kadar sinirlerim bozuk ki biri zir dese aglicam.bu sistemin isleyisine gicik oluyorum ya.hem insanlari bir yil beklet hem de raporunu disari verme.ne bicim is bu anlamiyorum ya ne yapmak lazim acaba.cok gucume gidiyor adaletsizlik
Amh ve fsh değerlerin nasıll??canım benim iğnelerle anca 2-3 yumurta oluyor ...ben en son denememden sonra ara vermeyi düşünüyordum ama osman hoca senin öyle bi lüksün yok dedi iğnelerle anca 2-3 tane yumurta oluyor dedi. tam gaz devam etmeliyiz dedi..... bende tekrar başladım tedaviye çarşamba randevum var iğnelere başlayacağım inşallah....imkanın varsa hiç zaman kaybetme hemen denemelere başla derim....hata yumurta donasyonundan bile bahsetti bana...hoca çok açık sözlü direk yüzüne söylüyor herşeyi.... ilk muayenesi 350 olmuş sanırım benim zamanımda 300 dü....istediğin kadar soru sorabilirsin :)
fsh 14 dü... diğerini bilmiyorum...osman hoca yumurtalar alarm veriyor demişti.. senin kaçtı???Amh ve fsh değerlerin nasıll??
Esim azosperm canim.hangi grup bilmiyorum.senin sanirim rezerv azligi.simdi cagiralacak grup rezerv azligi grubuymus fakulte de.sen grubun icinde olabilirsin.Canım sen hangi gruptasın??
Sen hangi gruptaydın canım..bende 2, denemem için sıra bekliyorum eylülde negatif aldım bakalım nezman gelcez sıra...işallah bizde kavuşuruz bebişlerimize
canım tüp bebek yaptırma imkanın varsa 7-8 ay bekleme... bana osman hoca belki 2 sene sonra hiç yumurtan olmayabilir dedi... kaybedecek vaktin yok dedi.... bende 1 sene klomen kullandım 3 aşılama yaptırdım boşa zaman kaybıymış ... şimdiki aklım olsaydı direk tüp bebekğe başlardım ....Benimde fsh 10 amh 0.2 bir kez aşılamam var.üniversiteye gidene kadar hep sebepsiz dendi orda öğrendim rezerv azlığını.hemen tüp bebek dediler zaman kaybetme diyolar ama 7- 8 aydan önce sıra gelmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?