BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

valla surat ifadeleri hep aynı cok gıcıklar.hele orda duran bi kız boğasım geliyo o kızı onlara göre hava hoş tabi alt tarifi bir cevap vericekler havalarından yanlarında durulmuyo.sanırsınki doktor mübarek..

BEN MAYIS 2014 TE TESLİM ETMİŞTİM GEÇEN AY ÇAĞIRDILAR GİTTİM DAHA DR. LA GÖRÜŞMEDEN İLAÇ VERDİLER BEN BAŞKA BİŞEY SORMAM LAZIM DEDİM RANDEVU ALDA GEL DEDİLER NE BİLEYİM SİNİRDEN 3 ERTELETTİM RAPORU GERÇEKTEN ÇOK ZOR BİYER DRU AYRI SEKRETERİ AYNI DÜZELMESİNİ ÜMİT EDİYORUM İNŞALLAH

ALLAH RAHMET EYLESİN

İNŞALLAH TEZ VAKİTTE YAVRUNA KAVUŞUP BUNLARI DA GİYDİRİRSİN BABAANNESİNİN HATIRASI
inşallah canım Sağol Allah hepimize nasip etsin..
Haklısın canım zor çok yıpratici inş düzelir..

Kizlar gittim sordum.3 ayi bulur dediler ne garip degil mi cok sasirdim
Ay valla o kadar sinirlerim bozuk ki biri zir dese aglicam.bu sistemin isleyisine gicik oluyorum ya.hem insanlari bir yil beklet hem de raporunu disari verme.ne bicim is bu anlamiyorum ya ne yapmak lazim acaba.cok gucume gidiyor adaletsizlik

[QUOTEyüzden rapn_16, post: 38412417, member: 254910"]Kizlar gittim sordum.3 ayi bulur dediler ne garip degil mi cok sasirdim
Ay valla o kadar sinirlerim bozuk ki biri zir dese aglicam.bu sistemin isleyisine gicik oluyorum ya.hem insanlari bir yil beklet hem de raporunu disari verme.ne bicim is bu anlamiyorum ya ne yapmak lazim acaba.cok gucume gidiyor adaletsizlik[/QUOTE]
Ben o yuzden

n_16, post: 38412417, member: 254910"]Kizlar gittim sordum.3 ayi bulur dediler ne garip degil mi cok sasirdim
Ay valla o kadar sinirlerim bozuk ki biri zir dese aglicam.bu sistemin isleyisine gicik oluyorum ya.hem insanlari bir yil beklet hem de raporunu disari verme.ne bicim is bu anlamiyorum ya ne yapmak lazim acaba.cok gucume gidiyor adaletsizlik[/QUOTE]
Ben o yuzden Biraktim tip fakultesini.yipratamam kendimi zaten guc bi durum git gel.calisan birine daha zorallah yardimciniz olsun.bozmayin moralinizi...

canım benim iğnelerle anca 2-3 yumurta oluyor ...ben en son denememden sonra ara vermeyi düşünüyordum ama osman hoca senin öyle bi lüksün yok dedi iğnelerle anca 2-3 tane yumurta oluyor dedi. tam gaz devam etmeliyiz dedi..... bende tekrar başladım tedaviye çarşamba randevum var iğnelere başlayacağım inşallah....imkanın varsa hiç zaman kaybetme hemen denemelere başla derim....hata yumurta donasyonundan bile bahsetti bana...hoca çok açık sözlü direk yüzüne söylüyor herşeyi.... ilk muayenesi 350 olmuş sanırım benim zamanımda 300 dü....istediğin kadar soru sorabilirsin :)

Canım sen hangi gruptasın??

Amh ve fsh değerlerin nasıll??

Benimde fsh 10 amh 0.2 bir kez aşılamam var.üniversiteye gidene kadar hep sebepsiz dendi orda öğrendim rezerv azlığını.hemen tüp bebek dediler zaman kaybetme diyolar ama 7- 8 aydan önce sıra gelmiyo

bende 2, denemem için sıra bekliyorum eylülde negatif aldım bakalım nezman gelcez sıra...işallah bizde kavuşuruz bebişlerimize

Ben 49. Sıradayım okadar cok kişi cağırcaklarını sanmıyorum canım.gerci o sıra 2 aydır hiç değişmiyo ya

Benimde fsh 10 amh 0.2 bir kez aşılamam var.üniversiteye gidene kadar hep sebepsiz dendi orda öğrendim rezerv azlığını.hemen tüp bebek dediler zaman kaybetme diyolar ama 7- 8 aydan önce sıra gelmiyo
canım tüp bebek yaptırma imkanın varsa 7-8 ay bekleme... bana osman hoca belki 2 sene sonra hiç yumurtan olmayabilir dedi... kaybedecek vaktin yok dedi.... bende 1 sene klomen kullandım 3 aşılama yaptırdım boşa zaman kaybıymış ... şimdiki aklım olsaydı direk tüp bebekğe başlardım ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…