Amin canım inşallah...Kızlar merhabalar? Nasılsınız? Fakülte tam katliamlık.. sıkmayın canınızı diyeceğim ama maalesef mümkün değil biliyorum.. 1 sene kaybettim ben de orda.. Özelde yaptırdım tüp bebeği.. Maddi durumu olan arkadaşlar eşiniz azosperm ise IMSI olan bir merkezde tedavi olmanızı tavsiye ederim.. Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah evlatlarımıza hayırlısı ile kavuşalım..
merhaba ımsı tedavisini kim önerdi canım ben onu düşünüyorumKızlar merhabalar? Nasılsınız? Fakülte tam katliamlık.. sıkmayın canınızı diyeceğim ama maalesef mümkün değil biliyorum.. 1 sene kaybettim ben de orda.. Özelde yaptırdım tüp bebeği.. Maddi durumu olan arkadaşlar eşiniz azosperm ise IMSI olan bir merkezde tedavi olmanızı tavsiye ederim.. Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah evlatlarımıza hayırlısı ile kavuşalım..
hadi hayırlı olsun tedavi aşamalarını yazarsan bizde bilgilenmiş oluruz inşallahAmin canım inşallah...
Arkadaşlar ? Fakülteden bugun msj geldi bana adetinizin 20.gunu gelin diye raporum çıkmış 3 ay olacak tam cok şaşırdim mart gibi bekliyordum ben buarada hangi grupta oldugumu bilmiyorum benim düşük orta rezervi vardi ve esiminsperm sayisi ve yapisi bozuktu hayirlisi olur ins.ins.raporunu bekliyenlerinde tez vakitte cikar.
Sağol ersu Amin inşallah yazarim tabiki..hadi hayırlı olsun tedavi aşamalarını yazarsan bizde bilgilenmiş oluruz inşallah
tedavinde olumlu sonuçlar alırsın inşallah
Amin canım inşallah...
Arkadaşlar ? Fakülteden bugun msj geldi bana adetinizin 20.gunu gelin diye raporum çıkmış 3 ay olacak tam cok şaşırdim mart gibi bekliyordum ben buarada hangi grupta oldugumu bilmiyorum benim düşük orta rezervi vardi ve esiminsperm sayisi ve yapisi bozuktu hayirlisi olur ins.ins.raporunu bekliyenlerinde tez vakitte cikar.
Canım hayırlı olsun cok sevindimm.inşallah hayırlı haberleri alırız burdan.bakalım bize nezaman sıra gelicek..Amin canım inşallah...
Canim bence dosyan iptal olmaz olurda bu denemen basarisiz olursa hemen gidersin fakulteye gorusmeye bence hakkin devam eder insallah tutarda gerek kalmaz fakulteye hayirli olsun insallah...Kızlar hepinize günaydın, tıp fakültesinde sıra beklerken bursa da özel bir hastanede tüp bebek tedavisi görüyorum. eşimde sorun varken şimdi de asıl sorun bende oluştu. Ne yazık ki 4 yumurta oluştu ve sadece 2 adet istenilen seviyede büyüdü. c.tesi toplama işlemi yapılacak, doktor kaliteli olması önemli diyor ama hiç umudum yokbu arada çok ilginç bişey oldu ben tedaviye başladım fakülte msj attı gelin diye... kafam allak pullak oldu... eğer bu deneme tutmazsa fakülte beni bekler mi? yoksa dosya mı iptal mi eder?
Sagol canım her namazimda dua ediyorum hepiniz icin insallah sizinde tez vakitte cikar bende cok sasirdim dedim ya sana martta bekliyordum diye insallah olurda negatifi almaktan korkuyorum ilk denemem bu maddiyatim da yok olmazsa tekrar bekliycemCanım hayırlı olsun cok sevindimm.inşallah hayırlı haberleri alırız burdan.bakalım bize nezaman sıra gelicek..
Bence senide arkamdan cagirirlar aralarda belki bosluk olduysa eger gitmeyenler varsa sira ilerlemis olabilir sabrin sonu selamet evelallah...Valla bende sasırdım hızlı cıktılar busefer.inşallah aynı gruptayızdırda banada biran önce gelir.beklemek cok stres verici bişey.hiç moralini bozma stres yapma hep olumlu düşünmeye calış.hakkımızda hayırlısıysa rabbim tez zamanda kavuşturur zaten..
Canim bence dosyan iptal olmaz olurda bu denemen basarisiz olursa hemen gidersin fakulteye gorusmeye bence hakkin devam eder insallah tutarda gerek kalmaz fakulteye hayirli olsun insallah...
Simdi bunlari dusunme tedavine odaklan belki olacak insallah olur dedigim gibi dosyan iptal olmaz konusursun onlari canm bilemiyorum simdi insallah fakulteye gerek kalmadan olur canm.Bende öyle düşünüyorum, yani olumsuz bir durumda direk randevu alıp gidip durumu izah edeceğim, ama beni düşündüren 2 deneme arası süre var ya bu sefer beni yine bekletirler mi?
sebepsiz inferlite canım benim .hiçbişy görünmüyor ama yok malesef oluyorSen hangi gruptaydın canım..
BENDE DIŞARIDA TEDAVİ GÖRÜYORUM ARADILAR GİTTİM HİSTEROSKOPİ YAPILMASINI İSTİYORUM DEDİM O SENİN İSTEĞİNE GÖRE DEĞİL DEDİLER BENDE O ZAMAN DIŞARDA YAPTIRAYIM DOSYAMI 3 AY SONRASINA ERTELEYİN DEDİM HAYIRLISI BAKALIM ERTELEDİLERDE NE OLACAK BİLMİYORUM GİTTİĞİMDE PROBLEM YAŞARMIYIM BELİRSİZ YANİKızlar hepinize günaydın, tıp fakültesinde sıra beklerken bursa da özel bir hastanede tüp bebek tedavisi görüyorum. eşimde sorun varken şimdi de asıl sorun bende oluştu. Ne yazık ki 4 yumurta oluştu ve sadece 2 adet istenilen seviyede büyüdü. c.tesi toplama işlemi yapılacak, doktor kaliteli olması önemli diyor ama hiç umudum yokbu arada çok ilginç bişey oldu ben tedaviye başladım fakülte msj attı gelin diye... kafam allak pullak oldu... eğer bu deneme tutmazsa fakülte beni bekler mi? yoksa dosya mı iptal mi eder?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?