- 2 Aralık 2014
- 89
- 6
- 13
- 36
merhaba ımsı tedavisini kim önerdi canım ben onu düşünüyorum
selam arkadaşım ...Merhabalar;
Kızlar OPU oldum. doktor güzel geçti 5 yumurta var dedi. normalde 2 yumurta çıkmıştı, o yüzden keyfim yerinde, doktorum Pembe Mavi Nevin Hn.. başladık Allahın izniyle hayırlısı bakalım
selam arkadaşım ...
sende de yumurta rezv azlığımı var.... benim 3 aşılama 4 de tüp bebek denemem var... p.tesi dr la randevum var herşey yolunda giderse iğnelere başlayacağım. öncesin de de genotropin 12 mg iğne kullandım halada kullanıyorum yaklaşık 2 hafta oldu kallanmaya başlayalı.... iğneleri kullanmama rağmen 2-3 yumurta anca oluyor.... bu iğnede çocuklarda büyümeye yardımcı oluyormuş. bakalım yumurtalarda işe yarayacakmı.... benim doktorum osman develioğlu....sen bu tedavinde hangi ilaçları iğneleri kullandın..ekstra bitkisel bişeyler kullandınmı ....
selam canım ...Selam canm normalde yumurta azlığı yoktu yani sayıca azdı ama kontrollerde 8-9 adet çıkıyordu.. ama tedaviye başladım 4 adet dedi doktorum.. ki en son 3 ay önce tıp fakültesi 9 adet saymıştı... 2 tanesi iğnelerle büyüdü, ama opuya kadar 6 adet olmuş. bir tanesi boş çıkmış... ben daha yeniyim canım ilk denemem bir defa aşılama olmuştum ama benim eşimde asıl sorun onda sperm eksikliği vardı... ben klasik tüp bebek tedavi iğnelerini kullandım... ayrıca sadece 7 gün gonal-f ve menogon kullandım... osman develioğlu mu yaptı 4 tüp bebek denemesini ? nasıl memnun musun? ben bitkisel bişey kullanmadım, incir yedim sadece o da yumurtaların az olduğunu anlayınca... ya canım benim bu işler gerçekten nasip kısmet bak benim yumurta çoktu azaldı.. belli olmuyor..İnşallah tedavin işe yarar Allah yardımcın olsun ve hep dua et..
Hayirli olsun canim ins bebegine kavusursunMerhabalar;
Kızlar OPU oldum. doktor güzel geçti 5 yumurta var dedi. normalde 2 yumurta çıkmıştı, o yüzden keyfim yerinde, doktorum Pembe Mavi Nevin Hn.. başladık Allahın izniyle hayırlısı bakalım
hayırlı olsun canım kızlar üniverstede dondurulmuşla deneyen varmı ücret konusunda bilgi alcaktımHayirli olsun canim ins bebegine kavusursun
hayırlı olsun canım kızlar üniverstede dondurulmuşla deneyen varmı ücret konusunda bilgi alcaktımHayirli olsun canim ins bebegine kavusursun
canım üniversitede dondurulmuşlara 750 tl ödüyosun eylül de yaptırdım ben yeni yılda ne kadrdır bilmiyorum ama.hayırlı olsun canım kızlar üniverstede dondurulmuşla deneyen varmı ücret konusunda bilgi alcaktım
canım üniversitede dondurulmuşlara 750 tl ödüyosun eylül de yaptırdım ben yeni yılda ne kadrdır bilmiyorum ama.[/QUOTE
merhaba kuzum1 inşallah hamilesindir adetin 2.günümü başladın sende dondurulmuş transferi için kaç gün sonra transfer yapıldı birde hangi ilaçları kullandın bana estrofem verdiler yarın kısmetse kontrol bakalım aşamalar nasıl devam edecek bilgi verirmisin
yok canım malesef olmadı.kimyasal önce göründü 92 çıktı ama daha sonra değerlerim düştü şimdi ikinci için sıra beklyorum .estrofem kullandım.hibor iğne bide jel vardı adını hatırlayamadım şimdi.2, gün başlanıyo.yaklaşık olarak 16 gün de transfer edilmişti bana.normale göre daha kolay yani.opu yok en azından .nasip.haberdar et .işallah hamiş haberini alırız..merhaba kuzum1 inşallah hamilesindir adetin 2.günümü başladın sende dondurulmuş transferi için kaç gün sonra transfer yapıldı birde hangi ilaçları kullandın bana estrofem verdiler yarın kısmetse kontrol bakalım aşamalar nasıl devam edecek bilgi verirmisin
Evet canım yolun bası gibi ama hayırlı olsun şimdiden.allah en kısa zamanda yüzünüzü güldürsün inşallah..Herkes sessiz burada. Biz bugün Esim icin varikosel ameliyatı için gün alicaz. Kismet bizim süreç yeni baslior sanki...
Allah çabalarimizi bosa çevirmesin arkadaslar insallah hepimizin tatli tatli bebisleri olsun bugun 6.ignemi yaptim bakalim ins.hersey yolunda gider suandaki tek korkum esimden yeterince canli sperm cikmaz sa diye endise ediyorum insallah yeteri kadar canli olurda döllenir çok zor bir surec arkadaslar manevi olarak birde devlette çok bekleniyor ama hicbirseyden sikayetci degilim yeterki olsunda herseye katlanir insan fakulte cok yogun doktorlar da ilgili olmaya calisiyorlar sorun sadece biraz fazla beklemek arkadaslar insallah Allah hepimizin gonlundeki muradi versin sonucu yazarim tekrar hoscakalin..Malesef çyle canım sanki nler geçmek bilmiyorr.allah hepimize sabır versinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?