Morelini bozma bence ben acil olan taraftaydim cunki esim Azosperm yani bu tedaviden cok cok umutlu degilim benim 2.asilamam iptal olmustu bu spermler yuzunden tekrar ayni seyi yasamaktan korkuyorum taki tüp bebek asilamadan dahada yorucuSen ne güzel en azından o asamalara geldin.bana daha 6-7 ay verdiler.3 ayda daha 12 kişi cağırmışlar.seni cağırınca ne güzel bende umutlanmıştım ama malesef moralim cok bozuldu
benimde eşim azosperm ama malesef daha sıra gelmedi.senin 1 kez aşılama olacak kadar sperm varmış demekki aşılama tedavisi olmuşsun ama bizim aşılamanın a sı olmadı 3-5 sperm var ama malesef hala sıra gelmedi fakülte de ne zaman da geleceği kayıp.Morelini bozma bence ben acil olan taraftaydim cunki esim Azosperm yani bu tedaviden cok cok umutlu degilim benim 2.asilamam iptal olmustu bu spermler yuzunden tekrar ayni seyi yasamaktan korkuyorum taki tüp bebek asilamadan dahada yorucuinsallah guzel gider hersey 6-7 ayi bulmaz bence bak demistin dersin bol sanslar..
İnşallah canım hersey gönlümüze göre olur...Morelini bozma bence ben acil olan taraftaydim cunki esim Azosperm yani bu tedaviden cok cok umutlu degilim benim 2.asilamam iptal olmustu bu spermler yuzunden tekrar ayni seyi yasamaktan korkuyorum taki tüp bebek asilamadan dahada yorucuinsallah guzel gider hersey 6-7 ayi bulmaz bence bak demistin dersin bol sanslar..
Bilmiyorum canm neye göre ayiriyorlar bilemiyorum ama belki evliliksureci de etkendir bu duruma 10 yil oldu bizim üstelik esimin yaşı 41 raporun erken cikmasinda bunlar da etkili dir asilamayi zaten prosedür geregi uyguladilar olacagindan degil olmadida insallah tez vakitte hepinize sira gelir...benimde eşim azosperm ama malesef daha sıra gelmedi.senin 1 kez aşılama olacak kadar sperm varmış demekki aşılama tedavisi olmuşsun ama bizim aşılamanın a sı olmadı 3-5 sperm var ama malesef hala sıra gelmedi fakülte de ne zaman da geleceği kayıp.
bende topiği görünce yazmak istedim ama sonra daha 3 ay oldu diye düşündüm sonra seni gördüm :) banada çoook uzun geldi bu 3 ay hergün hersaat düşününce böyle oluyor demek... benimde 3. denemem bu ay 4 günüm kaldı inşallah olmuştur..Amin allahim herkese hayirli kapilar acsin.ben buradaki arkadaşlara gore basinda oldgmi düşünüyorum ama.bana gore su 3 ay bile çok uzun geçti.
Canım naptın bugün gidicektin merak ettim..Bilmiyorum canm neye göre ayiriyorlar bilemiyorum ama belki evliliksureci de etkendir bu duruma 10 yil oldu bizim üstelik esimin yaşı 41 raporun erken cikmasinda bunlar da etkili dir asilamayi zaten prosedür geregi uyguladilar olacagindan degil olmadida insallah tez vakitte hepinize sira gelir...
Canım son kontrol pazartesi günü bugun 9.igneleri vurdum tahminime göre çarsamba opu olur insallah sperm yeterince olurda döllenir transferde olursa cuma olur heralde igneler basladigimdan beri 4 kere kontrole gitmis oluyorum her gittiginde kan veriyorsun e2 hormonuna bakiyorlar yükselip yükselmedigine asistan doktorlar bakiyor zaten çok bekleniyor belki ama o ilk zamanlarda kontrollerde cok beklemiyorsun insallah Rabbim hayal kirikligina ugratmaz insallah Ol der Rabbim de burda ki hepimizin evladi olur hayirlisiyla buarada orda beklerken arayip raporunu soranlar oldu heyet daha toplanmamis yakinda yine toplanacakmis insallah bu sefer sizi cagirarlar canm ya ama git gide kalabaliklasiyor orasi ilk gelecek olanlara randevulari aralik 2015 e veriyorlar düşünun artk zorCanım naptın bugün gidicektin merak ettim..
tabiki canm bende tecrübelerimi seninle paylasacagim cok sagol canm dualarin için bende senin için ve tüm arkadaslar için ediyorum.Yok artık aralık 2015 ne ya.iyice çığırından cıkıyor valla.tüm dualarım seninle canım inşallah sen bana öncülük etmiş olursun..
canım ilk gittiğinde doktorla muayene olucaksın.tavsiyem özelde yaptırdığın bütün tahlilleri götürmen.erkek faktöründe bildiğim kadarıyla tüp bebek raporu cıkartılması için 2 kez aşılama istiyorlar.sen aşılama hiç yaptırmadıysan asılama yapıcaklardır önce.adetin 3. ve 21 .günü için kaan istemi yapıcaklar.bugünlerde kan vermeye gidiceksin.sonra eşin için ürolojiden randevu almanı söylücekler.6 aya kadar sperm testini kabul ediyolar.bayağı uzun bi süreç seni bekliyo yani. allah şimdiden kolaylık versin.herkes tez zamanda evladına kavuşur umarım..iyi geceler arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza. Bizde fakülteden cuma gününe randevu aldık ilk kez gidicez. Neler olucak neler yapacaklar genel olarak bilgi verirmisiniz hiç bir şey bilmeden beklemek çok zor. Biz özelde muayene olduk bende sorun yok ama eşimin sperm şekil bozukluğu ve hareket azlığı mevcut. Pahalı olduğu için özelde yaptıramadık burda işler nasıl olcak hiçte bilmiyorum her şeyi ilk defa yaşıcaz. Beni aydınlatacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Allah herkese gönlündeki muradı versin...
Amin inşallah canm fakülte biraz zorlu bi yolculuk ama ilgi alaka fena sayilmaz ben ilk nisan 2014 de gittim hormon tahlilleri istedi esimdende sperm testi sonraki randevu te hazirandaydi ozaman gittigimde rahim filmi,adetin 21.gunu olan progesteron testi,Amh testi istediler disarda yaptiriyorsun herseyi orda sadece adetin 2.gunu olan hormon testlerini yaptiriyorsun rahim filmi 250 amh 60 Bursa hayatta yaptirmistim aklinda olsun orasi uygun du diger hastanelere gore daha sonra tüm tetkiklerimizle gittik once 2 kere asilamaya karar verdiler prosedür geregi çunki bizimde erkek faktoru esimin hareket azligi vardi ilk asilama olmadi zaten hic umidimde yoktu aradan 2 adet geciyo 2.asilamaya basladik ilki haplaydi 2.igneli oldu ve oda asilama gunu esimde canli sperm cikmayinca iptal edildi ve hemen tüp bebek evraklarini topladim onlar veriyorlar sana neler yapacaginin listesini heyete giriyorsun raporun cikmasini bekliyorsun cok sabir gerektiriyo fakulte sakin pes etme benim raporum 3 ayi buldu ama burda 6 aydan fazla bekleyenler variyi geceler arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza. Bizde fakülteden cuma gününe randevu aldık ilk kez gidicez. Neler olucak neler yapacaklar genel olarak bilgi verirmisiniz hiç bir şey bilmeden beklemek çok zor. Biz özelde muayene olduk bende sorun yok ama eşimin sperm şekil bozukluğu ve hareket azlığı mevcut. Pahalı olduğu için özelde yaptıramadık burda işler nasıl olcak hiçte bilmiyorum her şeyi ilk defa yaşıcaz. Beni aydınlatacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Allah herkese gönlündeki muradı versin...
arkadaşım umarım senin için her şey yolunda gider ve transferin gerçekleşir dilerim allahtan gerçekten. Bende yarın gidicem bakalım hayırlısı olsun verdiğin detaylar için teşekkür ederim sağolasınAmin inşallah canm fakülte biraz zorlu bi yolculuk ama ilgi alaka fena sayilmaz ben ilk nisan 2014 de gittim hormon tahlilleri istedi esimdende sperm testi sonraki randevu te hazirandaydi ozaman gittigimde rahim filmi,adetin 21.gunu olan progesteron testi,Amh testi istediler disarda yaptiriyorsun herseyi orda sadece adetin 2.gunu olan hormon testlerini yaptiriyorsun rahim filmi 250 amh 60 Bursa hayatta yaptirmistim aklinda olsun orasi uygun du diger hastanelere gore daha sonra tüm tetkiklerimizle gittik once 2 kere asilamaya karar verdiler prosedür geregi çunki bizimde erkek faktoru esimin hareket azligi vardi ilk asilama olmadi zaten hic umidimde yoktu aradan 2 adet geciyo 2.asilamaya basladik ilki haplaydi 2.igneli oldu ve oda asilama gunu esimde canli sperm cikmayinca iptal edildi ve hemen tüp bebek evraklarini topladim onlar veriyorlar sana neler yapacaginin listesini heyete giriyorsun raporun cikmasini bekliyorsun cok sabir gerektiriyo fakulte sakin pes etme benim raporum 3 ayi buldu ama burda 6 aydan fazla bekleyenler varben bu maceranin sonuna geldim yarin egerki nasip olursa opum var esimden canli sperm cikarsa transferi gorurumuyum bilmiyorum Allah biliyo herseyi Hepimize nasip etsin insallah..
teşekkür ederim cevabın için anladığım kadarıyla zorlu zahmetli bir yol beni bekliyor. şimdiden gözüm korkmadı değil hanicanım ilk gittiğinde doktorla muayene olucaksın.tavsiyem özelde yaptırdığın bütün tahlilleri götürmen.erkek faktöründe bildiğim kadarıyla tüp bebek raporu cıkartılması için 2 kez aşılama istiyorlar.sen aşılama hiç yaptırmadıysan asılama yapıcaklardır önce.adetin 3. ve 21 .günü için kaan istemi yapıcaklar.bugünlerde kan vermeye gidiceksin.sonra eşin için ürolojiden randevu almanı söylücekler.6 aya kadar sperm testini kabul ediyolar.bayağı uzun bi süreç seni bekliyo yani. allah şimdiden kolaylık versin.herkes tez zamanda evladına kavuşur umarım..
Valla gözünü krkutma canım.bende öyle diyodumda ilk basta ama bak muayene kağıtlarımı verdim 3 ay oldu bak sıra bekliyorum.sadece sabırr..teşekkür ederim cevabın için anladığım kadarıyla zorlu zahmetli bir yol beni bekliyor. şimdiden gözüm korkmadı değil hani
Merhabalar.. haziran ayında evraklarımı fakülteye teslim etmiştim. 2 ay önce fakülteden msj geldi adetin 21. günü gelin diye.. biz süreç uzun diye özelde denedik(ayrıca o zaman çalışıyodum git gel zor oluyordu).. herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah.. Rabbim bu yoldaki arkadaşlarımın hepsinin yardımcısı olsun
cnım nerde karar kıldın ne aşamadasın hayırlısı işallah hepmizin adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?