BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

--adno28---canım ne yaptın opun oldumu.transfer ne zman.hakkımızda hayırlısı canım işallah
canım transferim bugün gerçekleşti beşinci günün embriyosu konuldu inşallah Allahın izniyle tutunur inşallah Allah herkezin gönlüne göre versin

canım transferim bugün gerçekleşti beşinci günün embriyosu konuldu inşallah Allahın izniyle tutunur inşallah Allah herkezin gönlüne göre versin
Dualarim seninle canim transfer de olmus hadi hayirlisi. Bi sonraki bulusmamizda (eksik kalmiyorum goruyorsun insallah denk geliriz) seni hamis gorecegiz desene. Umarim oyle olur opuyorum kendine iyi bak. Pirinc tanesini gormen dilegiyle :):)

Dualarim seninle canim transfer de olmus hadi hayirlisi. Bi sonraki bulusmamizda (eksik kalmiyorum goruyorsun insallah denk geliriz) seni hamis gorecegiz desene. Umarim oyle olur opuyorum kendine iyi bak. Pirinc tanesini gormen dilegiyle :):)

inşallah canm Allah nasip etmistir inşallah evladımı sağol :) sende kendine iyibak birdahaki buluşmada hepimiz hamiş olmus olalim inşallah.
Sağlicakla kal.

Arkadaşlar merhaba, 4-5 aydır topiği 1. Sayfadan 425. Sayfaya kadar okudum. Gülisay ve Fidanal gibi bu konuya gün gün yazıp hepimizi bilgilendiren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Umarım birgün geri döner ve tedavileri ne durumda bize yeniden anlatırlar. İz88 senin hikayenden çok etkilendim, şimdi Allah tamamına erdirsin.

Benim hikayeme gelince yorumlarınızı bekliyorum: 2013 de 4 yıllık evliydik baştan çocuk istemedim sonra baskı artınca ilk bir sorun var mı acaba diye şevket Yılmaz hast. TestlEr yaptırdık bana ilk baktıklarında sağ yumurtalığında kist var dediler doktor ama bu her kadın da olabilir önemli bişey değil adetle bile düşer dedi Kan testleri falan yaptılar bir sorun yok dediler sonra eşimden spermiyografi istediler ren tıb a yaptırdık ona da herşey normal demişler aynı sonuçları jinekolağa gösterdik o da sorun yok dedi.

Aradan 1 yıl geçti bizde hala bir gelişme yok ben de jinekolok olarak en çok ziya çetin i duduydum bursa da 2014 de ona gitmeye başladık 3 ay folikasik ve adı G ile başlayan bir hap kullandım 3 ay bitince arka arkaya 2 ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. Buarada kist yoktu diğer doktorun dediği gibi adetle düşmüş sadece yumurtalıklarında tembellik var dedi ziya çetin ama bunu sanırım ona gelen herkese söylüyor neyse klomenle de tutmayınca rahim filmi çektir dedi Osmangazi tıpa çektirdim sonuçlarımda bişey çıkmadı iki tüpüm de açıkmış. Bize bidahaki ay aşılama yapalım dedi ama ben ara vermek istiyorum dedim. Çünkü onun yaptığı tedavi dedildi bana göre ezbere okuyor sanki.

Şimdi bu topiği okumaya başladıktan sonra ünv. Bana çok mantıklı geldi ekimde netten jinekolok randevusu aldım Kasım da gittim, genç bir kız vardı doktur mu bilemedim diğer sonuçları da götürmüştüm hiç bakmadı biz aşılamayı burda yaptırmak istiyoruz dedim bi kağıda bişeyler yazdı ve beni tüp bebek bölümüne gönderdi o kağıdı onlara verince bana Mayıs 15 e randevu verdiler birde evrak listesi, evlilik cüzdanı fotokopisi gibi şeyler yazıyor insan tarihe bakınca dalga geçildiği hissine kaplıyor resmen 7 ay randevu sırası. ..

Şimdi benim anlamadığım beni rapor sırasına mı koydular yoksa evrakları sadece muayene için mi istediler? Bir de siz 4 yumurta 10 - 14 yumurta diyorsunuz bana muayene olurken ziya çetin mesela 1 yumurtan var sağda yeteri büyüklükte falan derdi. Acaba benim yumurtlama sorunum mu yar?

Mayıs ayına sana ne randevusu verdiler anlamadım aşılama içinmi yoksa rapor içinmi.bende oraya gidyorumda merak ettim canım.bende ziya cetinde birkez asılama yaptırdım baktım değişen bişey yok üniversiye gitmeye karar verdim.amh testi falan istedi o düşük cıkınca direk tüp bebek yapalım dedi banada ordaki bayan kağıtları topla getir hemen sıraya gir dedi.ekimin 20 sinde yumurta rezerv azlığı grubunda sıraya girdim ama daha ne arayan var ne soran

Destan gibi yazdım kusura bakmayın :) anlamak istediğim için anlattım.
merhaba canım fakülte sana tekrar bütün tahlilleri belki isteyebilir ondan sonra büyük ihtimalle aşılamadan başlarsınız iki kere aşılama yaparlar eğer aşılamaları olmazsa evraklarını toplatıp tüp bebek sırasına inşallah herşey yolunda gider ben geçen nisandan beri uğraşıyorum şuan transferim oldu bekliyorum inşallah tutunmuştur da dua ediyorum tekrar beklemek zorunda kalmam fakültede tedavi görebilmek için sabrın 5 kat fazla olması gerekli Allah yardımcınız olsun

canım yumurtaya gelince her kadın ayda bir yumurta üretir tüp bebek işlemi ile verilen hormon ilaçları sayesinde birçok yumurtaya ulaşırlar inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz da aşılama ile olur senin durumun sebepsiz infertilite inşallah yakın zamanda kavuşursun evladına...

fakülte evlilik cüzdanı fotokopisi resim kimlik fotokopileri istiyor sana dosya aciyorlar orda osekilde baslaniyor iste egerki 2 asilamanda tutmazsa istedikleri evraklari toplayip heyet sirasina giriyorsun canm..

Destan gibi yazdım kusura bakmayın :) anlamak istediğim için anlattım.

LauRaNa merhaba.. Sana durumunu özetlemek için girmiştim ama adno arkadaşım herşeyi güzelce özetlemiş :) sen şimdi tüp bebek bölümünde ilk randevuya gideceksin.. Giderken bütün tahlillerini götürmeyi ihmal etme.. Kan tahlillerin ve eşinin sperm tahlilini yeniden isteyeceklerdir.. Süreç biraz zorlu.. Arkadaşımın ilk aşılaması klomenle ikinci aşılaması iğneyle oldu. İkisi de tutmadı nasip değilmiş. Şimdi tüp için sıra bekliyorlar.. İlk randevu ile rapor çıkana kadar epey bir süre geçebilir bu durum canını sıkmasın.. Zaten zor süreçler.. Allah hepimizin yardımcısı olsun.. Tez vakitte bebeklerimizle ilgili konuşmak dileklerimle..

tatlım sen sonuç mu bekliyorsun ne zaman test tarihin???? bana 15 gün sonrasına vermişlerdi 5.gün transferine ben 10. gün yaptırdım... çünkü 5. gün transferinde 10. gün değer çıkması lazım ki ben 0,1 i görünce aradım test yaptım dedim değeri söyledim ilaçları bıraktırdılar...

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ilginiz için, Allah hepinizin gönlüne göre versin.

İzninizle birşey daha sormak istiyorum, rapor dediğiniz nedir? benim anladığım tüp bebek tedavisine başlandıktan doğuma kadar iş görememezlik değil mi ben şahsen çalıştığım için hamileyken çalışmak istemem Hele bir de zor elde eetmişsem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…