canım transferim bugün gerçekleşti beşinci günün embriyosu konuldu inşallah Allahın izniyle tutunur inşallah Allah herkezin gönlüne göre versin--adno28---canım ne yaptın opun oldumu.transfer ne zman.hakkımızda hayırlısı canım işallah
Dualarim seninle canim transfer de olmus hadi hayirlisi. Bi sonraki bulusmamizda (eksik kalmiyorum goruyorsun insallah denk geliriz) seni hamis gorecegiz desene. Umarim oyle olur opuyorum kendine iyi bak. Pirinc tanesini gormen dilegiyle :):)canım transferim bugün gerçekleşti beşinci günün embriyosu konuldu inşallah Allahın izniyle tutunur inşallah Allah herkezin gönlüne göre versin
Dualarim seninle canim transfer de olmus hadi hayirlisi. Bi sonraki bulusmamizda (eksik kalmiyorum goruyorsun insallah denk geliriz) seni hamis gorecegiz desene. Umarim oyle olur opuyorum kendine iyi bak. Pirinc tanesini gormen dilegiyle :):)
hadi canım hayırlı olsun işallah güzel haberlerini alırız canımcanım transferim bugün gerçekleşti beşinci günün embriyosu konuldu inşallah Allahın izniyle tutunur inşallah Allah herkezin gönlüne göre versin
merhaba canım fakülte sana tekrar bütün tahlilleri belki isteyebilir ondan sonra büyük ihtimalle aşılamadan başlarsınız iki kere aşılama yaparlar eğer aşılamaları olmazsa evraklarını toplatıp tüp bebek sırasına inşallah herşey yolunda gider ben geçen nisandan beri uğraşıyorum şuan transferim oldu bekliyorum inşallah tutunmuştur da dua ediyorum tekrar beklemek zorunda kalmam fakültede tedavi görebilmek için sabrın 5 kat fazla olması gerekli Allah yardımcınız olsunDestan gibi yazdım kusura bakmayın :) anlamak istediğim için anlattım.
canım yumurtaya gelince her kadın ayda bir yumurta üretir tüp bebek işlemi ile verilen hormon ilaçları sayesinde birçok yumurtaya ulaşırlar inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz da aşılama ile olur senin durumun sebepsiz infertilite inşallah yakın zamanda kavuşursun evladına...Şimdi benim anlamadığım beni rapor sırasına mı koydular yoksa evrakları sadece muayene için mi istediler? Bir de siz 4 yumurta 10 - 14 yumurta diyorsunuz bana muayene olurken ziya çetin mesela 1 yumurtan var sağda yeteri büyüklükte falan derdi. Acaba benim yumurtlama sorunum mu yar?
fakülte evlilik cüzdanı fotokopisi resim kimlik fotokopileri istiyor sana dosya aciyorlar orda osekilde baslaniyor iste egerki 2 asilamanda tutmazsa istedikleri evraklari toplayip heyet sirasina giriyorsun canm..Şimdi bu topiği okumaya başladıktan sonra ünv. Bana çok mantıklı geldi ekimde netten jinekolok randevusu aldım Kasım da gittim, genç bir kız vardı doktur mu bilemedim diğer sonuçları da götürmüştüm hiç bakmadı biz aşılamayı burda yaptırmak istiyoruz dedim bi kağıda bişeyler yazdı ve beni tüp bebek bölümüne gönderdi o kağıdı onlara verince bana Mayıs 15 e randevu verdiler birde evrak listesi, evlilik cüzdanı fotokopisi gibi şeyler yazıyor insan tarihe bakınca dalga geçildiği hissine kaplıyor resmen 7 ay randevu sırası. ..
Destan gibi yazdım kusura bakmayın :) anlamak istediğim için anlattım.
tatlım sen sonuç mu bekliyorsun ne zaman test tarihin???? bana 15 gün sonrasına vermişlerdi 5.gün transferine ben 10. gün yaptırdım... çünkü 5. gün transferinde 10. gün değer çıkması lazım ki ben 0,1 i görünce aradım test yaptım dedim değeri söyledim ilaçları bıraktırdılar...merhaba canım fakülte sana tekrar bütün tahlilleri belki isteyebilir ondan sonra büyük ihtimalle aşılamadan başlarsınız iki kere aşılama yaparlar eğer aşılamaları olmazsa evraklarını toplatıp tüp bebek sırasına inşallah herşey yolunda gider ben geçen nisandan beri uğraşıyorum şuan transferim oldu bekliyorum inşallah tutunmuştur da dua ediyorum tekrar beklemek zorunda kalmam fakültede tedavi görebilmek için sabrın 5 kat fazla olması gerekli Allah yardımcınız olsun
tatlım sen sonuç mu bekliyorsun ne zaman test tarihin???? bana 15 gün sonrasına vermişlerdi 5.gün transferine ben 10. gün yaptırdım... çünkü 5. gün transferinde 10. gün değer çıkması lazım ki ben 0,1 i görünce aradım test yaptım dedim değeri söyledim ilaçları bıraktırdılar...[/QUO
Amayacim 2 subat pazartesi oldu transferim 5.gunun embriyosu bana 15 gun sonra dediler ama ben 5 gun sonra yaptirmak istiyorum insallah tutunmustur cok umitli degilim ama umitsizde degilim Allaha cok dua ediyorum insallah hayal kirikligina ugramam Allahim herkesin gonlune gore versin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?