BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Hayır canım rapor dediğin tüp bebek yaptırabilir raporu devlet desteğini alabilmen için iş göremezlikle alakası yok.fiyat olarak coğunu devlet karşılasın diye bu raporu cıkartıyorsun

rapor devletin tedavinin bir kısmını karşılaması için çıkarılıyor tatlım, uludağ üniversitesinde ilaçlar hariç geçen yıl 410 tl idi.. şimdi ikinci rapor hakkımı jimer hastanesinde kullanıyorum orda da 2750... ilaçlarımda 500 tuttu... özel merkezlerde 5000 ve üstü şeklinde canım....

Çicekbahce gozun aydin cnm.Allah bizlerede nasip etsin ins.
Perfore cnm senin duydugunu bende duydum ve aradim fakulteyi.ilk iki rapor denemesi negatif olan kisilerin ucuncu rapor hakkini disariya veriyorlarmis malesef :-(

Merhaba arkadaşlar!
6 senedir çocuk sahibi olmak için çabalıyoruz.kısa kesicem aslında yazacak çook şey var.ilk 3 deneme özelde yaptık olmadı.UÜ tüp bebek raporu için başvurdum.bundan bir sene önce sevgili Doç Dr. Barış Ata bey istersek fakültede istersek tüp bebek raporunu dışarı vericeğini söyledi.ben barış beyi çok sevdiğim için UÜ yaptırmayı düşündüm.bu arada evrakları hazırladık teslim ettik ocak 2014 te.beklerken barış bey koç Üniversitesine geçiş yaptı.neyse sıra geldi haziranda 2014 te çağırdılar.raporu dışarı istedim yeni gelen hoca dışarı rapor vermiyorMuş.bende yazı işlerine şikayet ettim.cevap eylül 2014 de geldi.aynen dediğiniz gibi 2 deneme olmazsa 3 dışarı verecekmiş.bu haksızlık hakkınızı arayın şimdi bimere şikayet edicem.beni bir sene oyaladı.ne demek yaa zaten yaşım geçiyor.hoca yüzünden 1 senem gitti.hasta hakkıdır merkez ve doktor seçme hakkı.

Merhaba size tüp bebek raporu veren barış hocamdı dimi?

Hangi gruptasın üniversitede? Suan düşük yumurta rezerv grubunun raporlarını dışarıya veriyorlar

Merhaba size tüp bebek raporu veren barış hocamdı dimi?
hayır canım ben barış hocayla hiç karşılaşmadım... ben ocak da evrak teslim ettim mayıs da çağırmışlardı. gürkan hocayla mayıs da başlayacaktık ben tatilim dolayısıyla erteledim sonradan gürkan hocayla başladık temmuzda. ağustosta negatif alınca tüm tahlil ve tetkiklerim fakültede yapıldı, kromozom kan pıhtılaşması, genetikler vs. son sonucumu 3 kasım da aldım aynı gün eğer istersem dışarda tedavi olabileceğimi söylediler tamam dedim dosyamın bir fotokopisini çektiler verdiler; bir hafta sonra gidip raporumu alabileceğimi söylediler, ama ben hemen tedavi olmayı düşünmediğimden bir ay sonra eşim aldı raporu... yeni araştırdık, bursa da jimer de geçiyor rapor.... görüşmeye diye gittik aslında; ancak 6 ay içinde elimdeki raporu kullanmazsam fakülteden yeniden rapor çıkarmam gerektiğini öğrendim(3 mayısa kadar) ve bu ay histeroskopi oldum, vitamin , büyüme hormonu... vs. kullanıyorum. ilk reglim ile de başlayacağım. ama jimerdeki suat bey de şaşırdı genelde iki kez deneyenlere veriliyordu falan dedi... ben öncesi gelişmeleri vs. bilemiyorum....

Canım suan yoğunluktan dolayı dışarı vermeye başlamışlar.bana ordaki doktor öyle acıklama yapmıştı.normalde dışarı verilmez ama yetişemediğimizden dolayı gürkan hocayla konuştuk artık yumurta rezerv grubunu dışarı veriyoruz demişlerdi.ama verdikleri halde genede cok yoğun..

Hangi gruptasın üniversitede? Suan düşük yumurta rezerv grubunun raporlarını dışarıya veriyorlar

Grubu ilk defa duydum.hangi gruptayım Onu bilmiyorum.zaten hangi akla hizmet raporu dışarı vermiyor bu hoca anlamış değilim.madem bu kadar yoğun her zaman yoğundu zaten.doktorla bile muhattap olamıyorsun.barış hocam haftasonu demeden gelir transfer yapardı.bu kadar insanın vebali nasıl verecek gürkan uncu onu düşünse....

Allaha çok şükür ki verdiler yani... cidden çekilecek gibi değil fakülte ama yapacak da bi şey yok... maddi yönden her ay yeniden tedavi olmam mümkün değil

şu an hala 2013 ün hastaları var, yani barış hocadan kalanlar... canım benim sakın yanlış anlama ama bu vebal sadece gürkan hocaya ait değil, barış hoca tedaviye başladığı hastasını bir kez tedavi edip diğer hastaya geçmediği için bu kadar yığılma var... barış hoca tedaviyi yaptı diyelim ki donmuşun var, hemen ertesi ay donmuşunu zaten ücreti az diye rapor kullanmadan yaptırıyodu hatta kaç donmuşun varsa o kadar tedavi ediyodu, sonra ikinci hak.... sırası gelen hasta için iyi olabilir tabi ama ya geride bekleyenler.... bir de bu yönden bakın lütfen....2013ün. 2014ün haziranına kadar olan hastalar gürkan hocadan kalma değil ki.... barış hoca o hastalara önce rapor çıkarmaya uğraşsaydı keşke, herkes ilk tedavilerini olsaydı.... bir hastayı 4-5 kez tedavi etmektense....
hatta bende o zaman BİMERE yazmıştım. hatta nerdeyse haftada bir kez yazdım bimere... sonuç sıfıra sıfır elde var sıfır... gerçi şükür en azından bir yer ile anlaşıldı artık bursa da anlaşmalı bir hastane var en azından....

Böyle birşeyden haberim yok.ama zannetmiyorum haksızlık yapmaz barış hocam.ben Laparoskopi oldum barış hocaya hiç tüp bebek denemeye fırsat olmadı. Ama ne olursa olsun gürkan uncu raporu dışari vermeme hakkı yok.

vallahi şekerim ikisini de tanımam doğru dürüst... ama sana şu kadarını söyleyebilirim; ben özelde barış hocanın eşinin hastasıydım. ilk tedavimi onda oldum. ikinciye başladık miyomum çıktı tedavim yarım kaldı miyom ameliyatı oldum, sonra ayşe hanıma maddi imkanım yok ara vermem lazım, 3 yıllık evli olmadığımdan rapor da çıkaramıyorum sanırım dedim. fakülteyi aradı ordakilerle görüştü ekim ayında, sonrasında ben arayıp randevu aldım ocak ayına... sonuç gösterme randevusu verdiler nisan ayına... evraklarımı da hazırlayıp gittim. ocak da gittiğimde dosya açtılar... dosyamda da yazıyodu ayşe hanımın hastası olduğum, raporum bir ayda çıktı. nisan da evraklarımı verdim mayıs da çağırdılar... ilk muayenemi mayıs ayında gürkan hoca yaptı. sonrasında da bir çok muayenemde denk geldik... nasip değilmiş negatif aldım, sonrasında tüm tetkiklerimi yaptıktan sonra raporunu dışarda kullanmak istermisin diye sordu pınar hanım vardı o zaman gürkan hocanın yardımcısı ve ben raporumu aldım tedavimi de olcam, histeroskopi oldum ilk reglim ile başlıyorum. veriliyor yani.... hatta raporu kullanmak için jimere gittim, jimer bana bi taslak reçete verdi onu gidip fakültede sisteme girmesini sağlamam gerekiyomuş, kapıda pınar hanımla karşılaştık, ooooo Ayşegül napıyosun nası gidiyo dedi kasımdan sonra ilk kez gördüm ve adımı hatırlaması çok hoşuma gitti :)

fakültede tedavi olan ve evraklarını verdikten sonraki ay tedaviye çağırılan kaç kişi tanıyosun???? ben o zaman çok tecrübesizdim... hatta çok da sevinmiştim. şimdi bakarsan ayşe hanımın etkisi olduğu kanısındayım.... haaa iyilik yapmış yaranamamışlar diye düşünme.... demek istediğim o değil.... bana yaradı elbette....

Senin şansına işlerin denk gitmiş.öle nerde bir ayda rapor çıksın.zaten muayene tarihi al bekle evrakları tamamladı bekle.rapor çıkıncak bekle.ee ben 37 yaşındayım.benim gibi bir sürü hasta var.bekliyecek lüksüm yok benim.zaten psikolojim bozuldu artık birde böle şeylerle uğraşmak beklemek dayanamıyorum artık tükendim.

Kaç doğumlusun canım, 1976 doğumlular rapor kapsamı dışında, elini çabuk tutman gerek. Fakülteye git, yaş durumundan dolayı sana öncelik vermeleri gerek. Bu arada orayı aradığında kesinlikle şunu söyle, beni bugün için ara randevu vereceğiz demiştiniz de, bunu 3 ay önce söylemiştiniz de, o zamana randevu alırsın. Ama ilk kez aradığını söylersen hemen vermezler bilgin olsun.

bende onu diyorum işte.... sadece şans faktörü değil, ayşe hanım barış hocanın eşiydi ve ben oraya eşinin tavsiyesiyle gitmiş gibi oldum. dosyamda da adı yazıyodu ve nisan da evrakları teslim ettim mayıs reglim ile muayeneye gittim.... barış hoca da bir melek değildi yani.....

bu arada poldinin dediğini mutlaka uygula. atıyorum aralık da aradım 10 şubatta arayın demiştiniz de....

Maalesef arkadaslar o numarayi yemiyorlar artk ilk defa aradiginda kayit ediyorlar bilgisayara yani kabul etmiyorlar bir arkadas aramis sizin dediginiz sekilde demis ama sorguya cekmisler hangi ayda aramistin hangi gun falan diye yalani ortaya cikmis ay bilmiyorum cok zor tabiki bi denesin belki anlamazlar Allah yardimcımız olsun cümlemizin...
Amin.

fakültede çok şey değişti doğrudur o zaman kesin bi şey söylemiyelim.... daha sistemli çalıştıkları bir gerçek.... ancak yaş faktörünü dile getirsin arkadaş öyleyse...

fakültede çok şey değişti doğrudur o zaman kesin bi şey söylemiyelim.... daha sistemli çalıştıkları bir gerçek.... ancak yaş faktörünü dile getirsin arkadaş öyleyse...
evet canm bencede yaşından dolayi öncelik tanırlar diye düşünuyorum inşallah ..

Hadi yaa doğrudur benim orayla işim biteli 1 yıl oldu, hani o zamanlar işe yarıyordu, artık değiştirmişler demekki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…