BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Valla gercekten yaramış canım.seninki bir nevi torpilli olmuşyoksa ben evrakları vereli 4 ay oldu ses seda yok.sadece bi kere aradılar raporu dışarı alabilirsiniz diye..

merhaba arkadaşlar.
temmuz ayında evrakları teslim ettim ama fakülteyi beklemeyecektim.fakülteden sıra gelene kadar özelde yaptıracaktım tüp bebeği hatta istanbulda.bir kaç kez gittik geldik istanbula aralık ayında histeroskopi oldum sonraki ay başlayacaktık tedaviye kar yağdı gidemedik sanraki adette lodos oldu gidemedik vardır bunda da bir hayır dedik ve bu ay ki adetle gidecektik ki dün fakülteden mesaj geldi raporum çıkmış.pazartesi günü gideceğim bakalım ne olacak.çok şaşırdım msj gelince dedim kendi kendime ben istanbula gidecektim
devletin bana verdiği hakkı kullanacağım olmazsa gideceğim yine istanbula ki inş. gerek kalmaz

Valla gercekten yaramış canım.seninki bir nevi torpilli olmuşyoksa ben evrakları vereli 4 ay oldu ses seda yok.sadece bi kere aradılar raporu dışarı alabilirsiniz diye..
bi nevi öyle oldu, benim öyle bi talebim olmasa da.... dosyamı bi bey vardı Sertaç beydi sanırım adı, ocak ayında gittiğimde o hazırladı. daha önce tedavi olup olmadığımı, kaç yumi toplandığını falan sorunca, son olarak da dr.umun adını sordu. hatta sizi ayşe hanım mı yönlendirdi buraya dedi, maddi imkansızlıklar yönlendirdi demiştim... gerçi dediğim gibi ben barış hocayla hiç karşılaşmadım, kişiliğini bilmem... ama etkisi olduğunu düşünüyorum dediğin gibi.... orda karşılaştığımız arkadaşlar vardı bir yıldır raporu çıkmayan insanlar vardı...zaten tahlilleri fakültede yapmaya kalktığında bikaç ay sonrasına veriyo sonucu.... negatiften sonra genetik testlerin biri için "şimdi randevu almak istersen 2015 ocak ayına randevu, sonucu da nisan ayında verebilirim" demişti... o testi özelde yaptırdım mesela... ağustos ayındaydık.... bi özel lab da gittik o gün verdik kanı, 15 gün sonra sonucunu aldık....

çok sevindim tatlım yaaaa.... hadi hayırlı olsun inşallahhhhh

Çok sevindim canım bak işte her şeyde bir hayir var inşallah hersey yolunda gider.

Benim bir önceki denemem de 2.gün ama güzel bir emb.transferi olmuştu ve ilk defa 12. güne kadar değerlerim yükseldi ama bu defa da ben ağır bir kabızlık yaşadım daha önce hiç tutmadığı böyle bir sorunda yaşamadığım için dikkat etmedim ve gitti çok üzüldüm, şimdi 2. gün emb.'nun bende başarılı olduğuna inanıyorum. Bu defa da dondurduk,

CANIM YA ÖNCELİKLE MRH.DİREK KONUYA GİRECEM BELKİ AMA Bİ ARKADAŞ PARAN YOKSA ULU ÜNİ GİT DEDİ.ŞARTLARI NE ACABA ONA GÖRE GİTSEM YARDIMCI OLURSAN COK SEVİNECEM.36 YAŞINDAYIM 1 YILLIK EVLİYİM.BİR AŞILAMAM VAR ÖZELDE TUTMADI.

ben nerdeyse bir yıldır gitmiyorum şuan giden arkadaşlar daha çok yardımcı olabilirler sanırım sana. önce randevu alman gerekiyor telefonlarından. 295 2525 telefon numarası. bazen meşgul çalıyo hatta çoğu zaman, sık sık ara. ilk muayeneye gittiğinde de sana bi kağıt veriyolar evlilik cüzdanının ilk üç sayfasının fotokopisi, eşlerin resimleri ve nufus cüzdan fotokopileri, vukuatlı nufüs cuzdan örneği, son 5 yıllık sgk hizmet dökümü ve bazı tahliller isteniyor. onlarla birlikte sana verecekleri randevu gününde gidiyorsun böylece işlemler başlıyor. sonrası daha çok beklemek... sıraya alıyorlar ve sıran geldiğinde arayıp çağırıyorlar bildiğim kadarıyla. fakültede tedavi görürsün 410 tl fakülteye opu günü ödeme yapıyorsun. birde ilaç alırken eczaneye ödeme yapıyorsun oda durumuna alacağın ilaçlara göre değişiyor... 600-1500 arası olabiliyor. başka yardımcı olabileceğim bir şey var mı bilemedim. aklıma gelenleri yazdım. istersen sen sor ben yazıyım daha kolay olacak.

COK TŞKEDERİM EN YAZ KAÇ YILLIK EVLİ OLMAN GEREKİYOR

COK TŞKEDERİM EN YAZ KAÇ YILLIK EVLİ OLMAN GEREKİYOR
rapor çıkarmak için 3 yıl evli olma şartı var . ancak eğer fsh yüksek amh düşük ise, yani erken menopoz riskin varsa veya eşinin azosperm olma durumu varsa evlilik yılı göz ardı ediliyor. ben 1,5 yıllık evliyken raporum çıktı erken menopoz riskimden ötürü

BENİM FSH SINIRDA AMH DÜŞÜK EŞİMİNDE HAREKETLERİ YAVAŞ.YASİMDA NİSANDA 37 BİTİYOR

KAÇ YASINDASIN

yarın ilk işin fakülteyi aramak olsun. bütün test sonuçlarını da yanına alırsın ilk randevuna giderken.... saat 9 gibi başlıyolar mesaiye... 9 a doğru başla aramaya açana kadar tekrar tekrar ara....
NE DİYECEM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…