randevu almak istiyorum de. bi şeyler sorarsa söylersin. yaşını amhni ve evlilik yılını... sormazsa söylemene gerek yok. randevuya gittiğinde açıklarsın. erken menopoz riskim olduğundan evlilik yılı önemsenmiyor diye biliyorum rapor çıkarmak istiyorum dersinNE DİYECEM
DR SECİYORMUYUMrandevu almak istiyorum de. bi şeyler sorarsa söylersin. yaşını amhni ve evlilik yılını... sormazsa söylemene gerek yok. randevuya gittiğinde açıklarsın. erken menopoz riskim olduğundan evlilik yılı önemsenmiyor diye biliyorum rapor çıkarmak istiyorum dersin
tek dr var tatlım. gürkan uncu. ama genelde o sadece opu ve transferlere giriyor. norml muayeneleri asistanı yapıyor ona bilgi veriyor o da kullanılacak ilaçlara karar veriyor.DR SECİYORMUYUM
HADİ YA KOCA BURSAYA TEK DRMU BAKIYORtek dr var tatlım. gürkan uncu. ama genelde o sadece opu ve transferlere giriyor. norml muayeneleri asistanı yapıyor ona bilgi veriyor o da kullanılacak ilaçlara karar veriyor.
2952525 ARADIGIMDA HANGİ BÖLÜME RANDEVU ALACAMtek dr var tatlım. gürkan uncu. ama genelde o sadece opu ve transferlere giriyor. norml muayeneleri asistanı yapıyor ona bilgi veriyor o da kullanılacak ilaçlara karar veriyor.
o telefon numarası tüp bebek bölümüne ait zaten. telefonu tüp bebek diye açıyorlar ve tüp bebeğe randevu almış oluyorsun2952525 ARADIGIMDA HANGİ BÖLÜME RANDEVU ALACAM
VAY BE:) evet koca bursaya tek dr bakıyor. hatta sadece bursaya değil, şehir dışından gelenlere de bakıyor
bir de moral bozmak istemem ama belgelerini teslim ettikten sonra çok bekletiyorlar 3 ay 6 ay hatta 1 yıl geri dönüş bekleyenler oluyorVAY BE
ÇOK TŞKEDERİM BİLGİLENDİRDİĞİN İÇİN TAHLİL SONUÇLARINA GÖRE ÖNCELİK VERİYORLARMI YOKSA SIRAMI BEKLİYOZ.BUNDAN 4 YIL ÖNCE ANNEMİ GÖZÜ İÇİN GÖTÜRMÜSTÜM GÖZÜ KAPANMISTI AMELİYAT OLMASI GEREKİYORDU 1 YIL SONRA SIRA GELİR DEMİŞLERDİ BİR YIL NASIL BEKLEYELİM ÖZELDE YAPTIRDIK GERÇİ YİNE ANNEMİN GÖZLERİ KÖR OLDU AMAo telefon numarası tüp bebek bölümüne ait zaten. telefonu tüp bebek diye açıyorlar ve tüp bebeğe randevu almış oluyorsun
BEN BİR YILA KADAR ZATEN TÜP BEBEK PARASI BİRİKTİRİRİMbir de moral bozmak istemem ama belgelerini teslim ettikten sonra çok bekletiyorlar 3 ay 6 ay hatta 1 yıl geri dönüş bekleyenler oluyor
KARARSIZIM NE YAPSAM BİLMİYORUMbir de moral bozmak istemem ama belgelerini teslim ettikten sonra çok bekletiyorlar 3 ay 6 ay hatta 1 yıl geri dönüş bekleyenler oluyor
ben belgelerimi verdikten sonraki ay muayeneye çağırıldım ama o zaman belgeleri barış hoca vardı onun asistanına vermiştim. ben 15 nisan da belge teslim ettim nisan sonu barış hoca ayrıldı. mayıs regl olunca aradım regl olunca ara muayeneye geleceksin demişlerdi aradım, gittiğimde henüz gürkan hoca göreve başlamamıştı ama tesadüfen oradaydı muayenemi yaptı haziran regli ile tedaviye başlayalım dedi ben şehir dışında olacağımdan temmuzda başladık.BEN BİR YILA KADAR ZATEN TÜP BEBEK PARASI BİRİKTİRİRİM
rica ederim. ama bence nacizane fikrim sen yine de fakülteyi ara zaten hazirana falan ilk randevuyu veriyolar şimdi arasan bile. o zamana kadar da bi yandan para biriktirirsin eğer paran birikirse özelde tedavi olursun olmazsa fakültede...EŞİMLE KONUSAYIM Bİ.COK TSKEDERİM ARKADASIM
İNANMIYORUM YARIN ARIYACAM İLK HAZİRANA MI CAGIRACAKLARrica ederim. ama bence nacizane fikrim sen yine de fakülteyi ara zaten hazirana falan ilk randevuyu veriyolar şimdi arasan bile. o zamana kadar da bi yandan para biriktirirsin eğer paran birikirse özelde tedavi olursun olmazsa fakültede...
evet....İNANMIYORUM YARIN ARIYACAM İLK HAZİRANA MI CAGIRACAKLAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?