MERHABA CANIMevet....
evet canım geçiyor. ben gittim görüştüm, geçen reglimde.... işlemlere başladık. bi büyüme hormonu iğne, doğum kontrol hapı ve imom diye bi vitamin+omega+selenyum içeren bir ilaç verdi. regimden bir hafta on gün kadar sonra histeroskopi yaptı. ilaçları kullanmaya devam ettim. doğum kontrol hapımın sonuncusunu perşembe günü içtim. regl olmayı bekliyorum. ikinci günü gidicem kontrole ve tedaviye başlayacağız.MERHABA CANIM
RAPOR JİMERDE GEÇMEYEMİ BAŞLAMIŞ YENİMİ
ne yaptın canım gittinmimerhaba arkadaşlar.
temmuz ayında evrakları teslim ettim ama fakülteyi beklemeyecektim.fakülteden sıra gelene kadar özelde yaptıracaktım tüp bebeği hatta istanbulda.bir kaç kez gittik geldik istanbula aralık ayında histeroskopi oldum sonraki ay başlayacaktık tedaviye kar yağdı gidemedik sanraki adette lodos oldu gidemedik vardır bunda da bir hayır dedik ve bu ay ki adetle gidecektik ki dün fakülteden mesaj geldi raporum çıkmış.pazartesi günü gideceğim bakalım ne olacak.çok şaşırdım msj gelince dedim kendi kendime ben istanbula gidecektim
devletin bana verdiği hakkı kullanacağım olmazsa gideceğim yine istanbula ki inş. gerek kalmaz
gittim canım.rahim duvarını kalınlaştırıcı hapa başlattılar. reglin 2.günü gideceğim tekrarne yaptın canım gittinmi
hadi hayırlısı canım .gittim canım.rahim duvarını kalınlaştırıcı hapa başlattılar. reglin 2.günü gideceğim tekrar
canım nasılsın.ben fakülte de sen özelde tekrar başlayacağız tedaviye ve hemen hemen az olacak aramız :)evet....
Tedavin hayırli olsun canım inşallah sonu bebişli olur benim Allahın izniyle pozitif Rabbim hepinize nasip etsin inşallah..gittim canım.rahim duvarını kalınlaştırıcı hapa başlattılar. reglin 2.günü gideceğim tekrar
Canim ilaclarini yazildiktan sonra hemen tanidik bi eczane bul siparisini ver anca hazirliyorlar ben fakulteden ciktigimda saat 5 ti ve hemen aradim hazirladilar ayni gun yazildigi gun basliyorsun fakultede birtek özlem hanim bana soguk geldi seher hemsire cok ilgilendi Allah razi olsun ben memnun kaldim tek problem biraz beklemek canmcanım nasılsın.ben fakülte de sen özelde tekrar başlayacağız tedaviye ve hemen hemen az olacak aramız
dün gittim bende hapa başlattılar adetin 2.günü tekrar gideceğim.ilaçları herhangi bir eczaneden mi alıyoruz ve aynı gün hem ilaçları yazıyorlar hem yazılan ilçlara başlıyorsun sanırım dimi.
sağol canım.Tedavin hayırli olsun canım inşallah sonu bebişli olur benim Allahın izniyle pozitif Rabbim hepinize nasip etsin inşallah..
Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah nihan ? Ben 313 ayetelkursi okudum tedavide bol bol ihlas okudum 707 ya varis cek Ya musavvir cek transferden sonra kabak cekirdegi ye hergun bir avuc kavrulmamis Meyve ye Allah insallah nasip eder hepinize arkadaslarim...
kimseyi tanımıyorum canım ne özlem ne seher.bundan sonra öğrenirim heralde.hangi ilaçları verdiler sana.birde opu ve transferden sonra eşin yanında oluyor mu?Canim ilaclarini yazildiktan sonra hemen tanidik bi eczane bul siparisini ver anca hazirliyorlar ben fakulteden ciktigimda saat 5 ti ve hemen aradim hazirladilar ayni gun yazildigi gun basliyorsun fakultede birtek özlem hanim bana soguk geldi seher hemsire cok ilgilendi Allah razi olsun ben memnun kaldim tek problem biraz beklemek canm
Canım Aminnn inşallah 707 yarisi persembe ve cuma gunleri yap hergunde cekebilirsin ben transferden 3 gun sonra iliksuyla ayakta dusumu aldim ve basladim namazlarimida hic birakmamaya gayrer ettim yer gök dua ile Biz isteyelim insallah da Rabbimol desin canım yani dua içinden geldigi gibi oku ayetelkursi bol bol oku 313 tanenin disindada oku canm fakulte ve gurkan bey iyi biri gercekten transferdensonra gurkan bey bana dediki"Kızım hayirli olsun inşallah olur dedi" beni motive etmesi cok hosuma gitti yani ben memnun kaldim İnsallah hersey sorunsuz gelisir canm dualarım seninle ve hepinizle...sağol canım.
tebrik ederim hayırlı olsun bebeişin.seni hiç bırakmasın.çok sevindim.pek fakülteden pozitif haber alan duymamıştım o yüzden karamsardım ama şimdi heyecanlandım. kucağına da almayı nasip etsin Rabbim.
bu dediklerini transferden sonra her gün mü yaptın.
Tanirsin canm gide gele insallah esin opu gunu yaninda oluyor sizi beraber bir odaya aliyorlar ve esin de senin bulundugun odanin icindeki wcde spermi veriyor Hic heyecan yapma gayet rahat ol opu 15 dakikalk bir olay uykulu cikiyon zaten ve serum veriyorlar ben opu gunu cok hastaydim ve bayilmistim hastaneye giderken oyuzden benim 4-5 saat hastanede kaldim opu gunu 410 yatiriyorsun birde esine bir kutu doktor eldiveni 4 tane rulo pecete 4 tane yatak koruyucu aldiriyorlar haberin olsun katki hastaneye :)kimseyi tanımıyorum canım ne özlem ne seher.bundan sonra öğrenirim heralde.hangi ilaçları verdiler sana.birde opu ve transferden sonra eşin yanında oluyor mu?
adno28 hayırlı olsun canım bebişinn.çok sevindim
Bana gonalf ve merional igne verdiler canm ilaclarim 650 yi buldu herkesin farkli oluyor yanliz ilaclarini hergun ayni saatte cok dikkatli yap canm bu çok önemli sen dikkat et guzel saglikli yumurtalarin olur insallah ve guzelce döllenirler...kimseyi tanımıyorum canım ne özlem ne seher.bundan sonra öğrenirim heralde.hangi ilaçları verdiler sana.birde opu ve transferden sonra eşin yanında oluyor mu?
herkese mi aldırıyorlar bu ne ya.yatak koruyucu dediğin alez mi şimdiden hazırlayalım bari hastanede pahalı olurTanirsin canm gide gele insallah esin opu gunu yaninda oluyor sizi beraber bir odaya aliyorlar ve esin de senin bulundugun odanin icindeki wcde spermi veriyor Hic heyecan yapma gayet rahat ol opu 15 dakikalk bir olay uykulu cikiyon zaten ve serum veriyorlar ben opu gunu cok hastaydim ve bayilmistim hastaneye giderken oyuzden benim 4-5 saat hastanede kaldim opu gunu 410 yatiriyorsun birde esine bir kutu doktor eldiveni 4 tane rulo pecete 4 tane yatak koruyucu aldiriyorlar haberin olsun katki hastaneye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?