BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

iğnelrin ikisini de kendin mi yaptın göbekten mi yapıyorsun.birde tarnsferden sonra namazı ben oturarak kılmıştım ilk denememde eğilip kalkarken sıkıntı olmasın diye.sen nasıl yaptın.

iğnelrin ikisini de kendin mi yaptın göbekten mi yapıyorsun.birde tarnsferden sonra namazı ben oturarak kılmıştım ilk denememde eğilip kalkarken sıkıntı olmasın diye.sen nasıl yaptın.
Hepsini kendim yaptim merionali bir tarafa gonalfi diger tarafa degistire degistire yapiyorsun zaten ben kendimi iyi hissediyorsam ayakta kiliyorum ama bazen agrim oluyor ozaman oturarak kiliyorum Rabbim kabul eder insallah...

ilaçları istediğin eczaneden alabilirsin ama tanıdık varsa daha iyi olur. zaten hemen hazırlayamıyorlar. reglin ikinci günü gittiğinde ilaçlarını verecekler ve o gün başlayacaksın. tanıdık eczanen varsa iyi olur. benim kullanacağım ilaçları şu an yazdı drum ben eczacıma reçeteyi verdim o ilaçlarımı sipariş etti. ertesi gün hazır oldu. ben eve almadım ilaçları o kadar çok ki insanın canı sıkılıyo, eczanede beklediler bi süre beni. bikaç gün önce aldım aldım artık, bugün de regl oldum.... inşallah güzel haberler alırsın tatlım....

bu arada ben fakültede tedavi olduğum ay 40 hastaya transfer yapılmıştı 22 si pozitifti. üstelik değerlerin hepsi maşallah düşük değerler değildi.... bu başarı bir çok hastanede yok canım. ve inan bana gürkan bey işinin ehli biri.... beni çağırcaklarını bilsem yine orayı beklerdim. bende çok memnun kalmıştım. gerçi suat beyde ilgili, sorularıma bıkmadan cevap veriyo. fakültenin tek dezavantajı druna ulaşamamak...

Amayacım hayırli olsun canm inşallah herşey sorunsuz ve güzel gider nazlı bebiş ne olur gel artk..
Aminnn...

İnanmıyorum bursada jimerle mi anlaşılmış burdakiler adına sevindim jimer çok ünlü bir hastane dışardan gelenler çok oluyor bir kaç kere sitesini araştırdım ama yol mevzusu oldugu için gelemedim...

bende hafta sonu olucam sanırım adet.hafta sonu girdiği için biraz sıkıntılı olacak sanırım başlamak randevu falan inş. biraz uzar da pazartesiye kalır yada hiç gelmez

TEDAVİN HAYIRLI OLUR EVLATLARINA KAVUŞURSUN İNŞALLAH

ARKADAŞLAR ZÜBEYDE HANIMDA BİR ARKADAŞIM ÇALIYOR BUGÜN EURO FERTİL TÜP BEBEK TEN GELMİŞLER SGK KAPSAMINDA TÜP BEBEK YAPACAKLARMIŞ ULUYOLDAYMIŞ YERLERİ ŞUAN SGK İLE ANLAŞMA AŞAMASINDAYMIŞ ARKADAŞIM SÖYLEDİ KARTINIDA ALMIŞ BENİM İÇİN BİLGİ VEREYİM DEDİM SİZEDE

tatlım eurofertil tüp bebek Bursa Tüp Bebek Merkezi vardı adliyenin çapraz karşısında orası; orasının yeni adı. bi ortaklık yapmışlar. ben jimere gitmeden önce aramıştım yılbaşından önceydi, yılbaşı sonrası anlaşma yapılacak görüşmeler devam ediyo dedi. işte tedavime başlamadan önce aradığımda anlaşma nın henüz sağlanamadığını söylemişlerdi. demek anlaşma sağlamışlar sonunda...

ÖYLEYMİŞ SANIRIM NEYSE HAYIRLISI JİMER VE BURASI RAPORLU YAPIYORSA ÜNİVERSİTEDEKİ YOĞUNLUKTA AZALIR HERALDE

Merhaba arkadaşlar!

Öncelikle, Allah'ım hepimiz için hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah!
Sanırım bende tüp bebek yapma yoluna giriyorum.
Tüm sayfalarını okuyamasam da, sayenizde bir çok yeni bilgi sahibi oldum bu konularda.

Özel tüp bebek merkezine danışmak için gittik: 1 kez aşılama, ve olmazsa tüp bebek yöntemine geçeriz dediler. (Eşimin sperm kalitesi düşük, benim ise polikistik over. Tüpler tıkanık ki açık mı henüz bilmiyoruz).
Fakat ben Suat Bey (Jimer) ile de danışmak istiyorum bu konuda, aşılamayı gözüm pek tutmadı.

Yedek bir planım (şansım) olsun diye aynı anda da üniversiteye de başvurmayı düşünüyorum.
Bir kerelik özelde yaptıracak kadar imkanım olur, ama 2 yada 3-cü için gücümüz yetmeye bilir.

Kızlar kafamda bir kaç sorular var, cevap verebilirseniz sevinirim.
1. Üniversite'den rapor almak istersem, fakülte dışında kullanacağım diye mi başvurmalıyım?
2. Alacağım raporu Jimer'de kullanmak istiyorum, tutmazsa 2-cisini fakültede - iki ayrı rapor mu almalıyım, yoksa bir tane rapor her iki yerde de geçerli olur mu?
3. Mesela aldığım raporu fakültede kullandım, 2-ci denemede (yine fakültede) tekrar mı rapor çıkartmalıyım?
4. Özelde hormon, kant testi, bulaşıcı hastalılar, gizli şeker, eşimin sperm testini (2 kez) yaptırmıştık. Üniversite'de yapılacaklar listesinde bunlar var, tekrar mı yaptıracağım testleri, yoksa bunlar geçerli olacak mı?
5. Tüp bebek ilaçların karşılanması için ilaç raporunu da fakültede mi veriyorlar, herkese mi veriyorlar, yoksa özel bir şartlar mı var?
5. Doktor HSG (tüp filmi) yaptırmadan aşılamaya yollaması normal bir şey mi?

Kusura bakmayın, çok sorum oldu. Bilgisi var olan paylaşırsa, çok sevinirim.

Benim esiminde sayi azdi canli sayisi da azdi bu gida takviyelerini 1 ay kullandi cok şükur faydasini gorduk biz herkese fayda saglarmi bilmem ama denemekte yarar var kullandigim bir cok gida takviyelerinden sonra en hizli sonuc aldigimiz urunler tabiki Rabbim izin verdide oldu eczacimizin tavsiye etmesyle kullandik bunlari Solgar adli urunler bir arastirin derim esim gunde 3 kez aldi belli araliklarla 3 birinden 3 birinden fiyatlari 2 si 140 tl Belki bir faydasi olur diye yazmak istedim Hersey gonlunuzce olsun...

Eklentiler

• 2015-02-23 19.18.44.webp
    23 KB · Görüntüleme: 46

Kapsamlı cevabın için çok teşekkür ederim, adno28.

Benim yaşım 34: eşimin 37. Genç sayılmayız. Zaten niyet üniversiteye şimdiden başvurmak (ki Allah göstermesin 2-ci deneme için kullanmak) sırası gelsin. 1-ci denemeyi zaten özelde yaptırmaya düşünüyoruz. 2-ciyi ya fakültede yada raporu kullanarak Jimer'de.
Yine de bir kaç soru işareti kaldı kafamda.
1. İlk deneme için raporu dışarı veriyorlar mı? Bir rapor bir kaç deneme için geçerli olur mu he dışarda hem fakültede (rapor süresi 2 senedir diye biliyorum). Yoksa her zaman rapor almakla mı geçer?
2. Tüp bebek ilaçların karşılanması için ilaç raporunu da fakültede mi veriyorlar, herkese mi veriyorlar, yoksa özel bir şartlar mı var?
3. Doktor HSG (tüp filmi) yaptırmadan aşılamaya yollaması normal bir şey mi?

Yeni soru: Arkadaşlar, bir çok yorumları okudum forumda, ama kafam iyice karıştı. Osman Develioğlu (ART) , Suat Hazer (Jimer) yada Murat Erdemir (Jinemed) arasında kaldım. Yorumlarınız nedir?

Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Zaten sen oraya gidince senden ve esinden tahlil isteyecekler hsg de isteyecek ona gore karar verecek ilk olarak asilamami olur tup bebekmi olur hsg den ve esinin sperm tahlilinden sonra her deneme icin 1 rapor cikartiliyor o raporlarin suresi nekadardir blmiyorum canm fakultede ilk defa tedavi goreceksende raporunu disari vermiyorlar diye biliyorum sartlarida en az3 yil evli olmak daha onceden bir cocugunun olmamasi birde prim gun sayisi istiyorlar 1500 is gunu galiba arkadasim sen arayip orayi aslinda ogrenebilirsin ben baslarken boyleydi ama belki suan degismis olabilir.Allah insallah tez vakitte nasip eder hepinize isleriniz guzel gider umarim...

Osman hocaya giden arkadaslar var burda yazini gorunce yardimcı olacaklardir . Amayaa arkadasimiz jimere suat beye gidiyor suanda jinemedde murat beyi banada tavsiye etmislerdi ama dedigim gibi maddiyat olmadigi icin gidemedim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…