Kapsamlı cevabın için çok teşekkür ederim, adno28.
Benim yaşım 34: eşimin 37. Genç sayılmayız. Zaten niyet üniversiteye şimdiden başvurmak (ki Allah göstermesin 2-ci deneme için kullanmak) sırası gelsin. 1-ci denemeyi zaten özelde yaptırmaya düşünüyoruz. 2-ciyi ya fakültede yada raporu kullanarak Jimer'de.
Yine de bir kaç soru işareti kaldı kafamda.
1. İlk deneme için raporu dışarı veriyorlar mı? Bir rapor bir kaç deneme için geçerli olur mu he dışarda hem fakültede (rapor süresi 2 senedir diye biliyorum). Yoksa her zaman rapor almakla mı geçer?
2. Tüp bebek ilaçların karşılanması için ilaç raporunu da fakültede mi veriyorlar, herkese mi veriyorlar, yoksa özel bir şartlar mı var?
3. Doktor HSG (tüp filmi) yaptırmadan aşılamaya yollaması normal bir şey mi?
Yeni soru: Arkadaşlar, bir çok yorumları okudum forumda, ama kafam iyice karıştı. Osman Develioğlu (ART) , Suat Hazer (Jimer) yada Murat Erdemir (Jinemed) arasında kaldım. Yorumlarınız nedir?
Cevaplarınız için teşekkür ederim.
ha bide ben de yeni bi tavsiye ile geleyim... benim maddi durumum olsa acıbadem şahin beye gitmeyi düşünürüm.... bir de acıbademin ÇİDER vasıtasıyla bin tl gibi bir indirimi var... bunu bi araştır. şahin hocayı da araştır.Kapsamlı cevabın için çok teşekkür ederim, adno28.
Benim yaşım 34: eşimin 37. Genç sayılmayız. Zaten niyet üniversiteye şimdiden başvurmak (ki Allah göstermesin 2-ci deneme için kullanmak) sırası gelsin. 1-ci denemeyi zaten özelde yaptırmaya düşünüyoruz. 2-ciyi ya fakültede yada raporu kullanarak Jimer'de.
Yine de bir kaç soru işareti kaldı kafamda.
1. İlk deneme için raporu dışarı veriyorlar mı? Bir rapor bir kaç deneme için geçerli olur mu he dışarda hem fakültede (rapor süresi 2 senedir diye biliyorum). Yoksa her zaman rapor almakla mı geçer?
2. Tüp bebek ilaçların karşılanması için ilaç raporunu da fakültede mi veriyorlar, herkese mi veriyorlar, yoksa özel bir şartlar mı var?
3. Doktor HSG (tüp filmi) yaptırmadan aşılamaya yollaması normal bir şey mi?
Yeni soru: Arkadaşlar, bir çok yorumları okudum forumda, ama kafam iyice karıştı. Osman Develioğlu (ART) , Suat Hazer (Jimer) yada Murat Erdemir (Jinemed) arasında kaldım. Yorumlarınız nedir?
Cevaplarınız için teşekkür ederim.
bursadaki en iyi doktor dediğiniz gibi osman bey diye geçiyor... ama ben kendisine hiç ısınamamıştım ki sadece telde görüştük. neyse... sonuçta onda da güzel haberler alan çok insan duydum burda... ikinci sırayı bence gürkan hoca alıyor ki kendisi fakültede, ayrıca özel muayenehanesi varmış. ben gürkan beyden memnun kalmıştım. ancak fakültede sıra beklerken bi yararı olur diye düşünüp özeline giden hastalara tepki gösterdiğini de biliyorum.Arkadaşlar cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim.
Güncel bilgileri sizinle paylaşayım.
3 sene evlilik şartı, prim vs. taşıyorum - orda sorun yok. Eşimin ilk evliliğinden çocuğu var olduğu için biz bu güne kadar fakülteyi hiç düşünmedik. Yasada yenilikler var ve artık bizim gibi çiftler de yararlanabiliyor(http://www.haberturk.com/saglik/hab...-ciftlerin-tup-bebek-giderlerini-karşılayacak)
Az önce fakülteyi 295 25 25 numaradan aradım ve randevumu aldım. 12 ağustos 2015 :-( daha erken alma şansın yok dediler.
1. Randevu tarihi öncesi 1 hafta önce arayıp gereken evrak listesi verilecekmiş.
2. Daha önce yapılan testleri yanınıza alın, geçerli olup olmayacağını doktor yerinde karar verecekmiş.
3. Rapor dışarı verilmiyor.
4. İlk evlilikten çocuğu var olsa bile, artık SKG dan yararlanabilirsiniz diye teyidimi de aldım.
HSG filmini de kendim çektireceğim, kafam rahat olsun istiyorum - Burtom Çekirge - 390 tl (150tl ilave anestezi için), Rentıp - 400 tl., Tomomar - 450 tl., Jinemed Bahar Hast (tüp bebek merkezi) - 600 tl (700 - anestezili), Jimer - 600 tl. (ama oradaki doktorda muayene şartı ile). Adet başladığı günden 10 gün içinde, fakat adet tamamen bitmesi gerekiyor.
Doktorlara gelirsek - Bursa'da Tüp Bebek konusunda en iyi doktor diye Osman Hocaya gittim (muayene - 350 tl). Hormon ve kan testi, gizli şeker, sperm testi iki kez verdik. Bende polikistik, eşimin sperm hem sayısı hem hareketliliği - yetersiz. Aşılama dedi, fakat benim tiplerim tıkanık mı değil mi, bilmiyoruz. Benim takıldığım yer. Tüpler tıkanıksa aşılama için hem yumurtalıklar rezervini boşuna tüketmek istemiyorum, hem zaman kaybetmek istemiyorum hem de maddi olarak o parayı tüp bebeğe vermek mantıklı geliyor. Tek bildiğim - tüpleri kontrol edeceğim, sonra kararımızı vereceğiz.
İlginç olarak arkadaşlarım da çocuk sahibi olma sorunları yaşıyorlar: birisi Suat Bey'de - 2-ci denemede ikiz bekliyorlar, öbürü Şahin Bey'de tutmadı, şimdi Osman Beyde tutmadı, üstelik krio (yani dondurulmuş transferi) da tutmadı :-( ve daha bir arkadaşım: fakültede 3 aşılama, sonra özele geçtiler - Murat Bey'de 1-ci tutmadı, şu an 2-ci deneme 1 hafta kaldı, inşallah güzel haberler alacağız. Durum karışık. Bakalım, her 3 doktor da iyi, ama keşke sadece doktora bitse bu iş. Çok etken var maalesef.
Umarım yukarıda yazdığım güncel bilgiler faydalı olur.
Hepimize en kısa zamanda sağlıklı ve hayırlı bebişleri nasip eylesin Rabbim.
Fakültede bende sıra bekliyorum ilk deneme için ama kendileri arayıp raporu dışarda kullanmak isterseniz gelip alabilirsiniz dediler.Arkadaşlar cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim.
3 sene evlilik şartı, prim vs. taşıyorum - orda sorun yok. Eşimin ilk evliliğinden çocuğu var olduğu için biz bu güne kadar fakülteyi hiç düşünmedik. Yasada yenilikler var ve artık bizim gibi çiftler de yararlanabiliyor(http://www.haberturk.com/saglik/hab...-ciftlerin-tup-bebek-giderlerini-karşılayacak)
Az önce fakülteyi 295 25 25 numaradan aradım ve randevumu aldım. 12 ağustos 2015 :-( daha erken alma şansın yok dediler.
1. Randevu tarihi öncesi 1 hafta önce arayıp gereken evrak listesi verilecekmiş.
2. Daha önce yapılan testleri yanınıza alın, geçerli olup olmayacağını doktor yerinde karar verecekmiş.
4. İlk evlilikten çocuğu var olsa bile, artık SKG dan yararlanabilirsiniz diye teyidimi de aldım.
HSG filmini de kendim çektireceğim, kafam rahat olsun istiyorum - Burtom Çekirge - 390 tl (150tl ilave anestezi için), Rentıp - 400 tl., Tomomar - 450 tl., Jinemed Bahar Hast (tüp bebek merkezi) - 600 tl (700 - anestezili), Jimer - 600 tl. (ama oradaki doktorda muayene şartı ile). Adet başladığı günden 10 gün içinde, fakat adet tamamen bitmesi gerekiyor.
Doktorlara gelirsek - Bursa'da Tüp Bebek konusunda en iyi doktor diye Osman Hocaya gittim (muayene - 350 tl). Hormon ve kan testi, gizli şeker, sperm testi iki kez verdik. Bende polikistik, eşimin sperm hem sayısı hem hareketliliği - yetersiz. Aşılama dedi, fakat benim tiplerim tıkanık mı değil mi, bilmiyoruz. Benim takıldığım yer. Tüpler tıkanıksa aşılama için hem yumurtalıklar rezervini boşuna tüketmek istemiyorum, hem zaman kaybetmek istemiyorum hem de maddi olarak o parayı tüp bebeğe vermek mantıklı geliyor. Tek bildiğim - tüpleri kontrol edeceğim, sonra kararımızı vereceğiz.
İlginç olarak arkadaşlarım da çocuk sahibi olma sorunları yaşıyorlar: birisi Suat Bey'de - 2-ci denemede ikiz bekliyorlar, öbürü Şahin Bey'de tutmadı, şimdi Osman Beyde tutmadı, üstelik krio (yani dondurulmuş transferi) da tutmadı :-( ve daha bir arkadaşım: fakültede 3 aşılama, sonra özele geçtiler - Murat Bey'de 1-ci tutmadı, şu an 2-ci deneme 1 hafta kaldı, inşallah güzel haberler alacağız. Durum karışık. Bakalım, her 3 doktor da iyi, ama keşke sadece doktora bitse bu iş. Çok etken var maalesef.
sizde sorun neydi? erken menopoz riski olanlara o teklifi yapıyorlar sanırım...Fakültede bende sıra bekliyorum ilk deneme için ama kendileri arayıp raporu dışarda kullanmak isterseniz gelip alabilirsiniz dediler.
Ayy suan sinirden ölmek üzereyim valla.benimde erken menepoz 2 ay önce beni kendileri arayıp rapor hazır isterseniz dışarda kullanabilirsiniz dediler.burdaki konuşmaların üzerine tereddütte kaldım az önce aradım sıra durumum ne falan.bugünde evrakları verip sıraya gireli tam 4 ay oldu.50. Sıradan girmiştim ozaman.dedi 35. Sıradasınız dedim 4 ayda 15 kişimi cağırdınız göya öncelikli grup.evet yavaş işliyo diyo bide.bide ücretli gözüküyosunuz demezmi.dedim ne ücretlisi ben bütün evrakları teslim ettim sorun olmadığını hatta rapor cıktığını söylediniz dedim bi baktı falan filan herhalde yanlışlık olmuş dedi.dedim tamam ben raporu almak istiyorum napıcam.doktorla görüşme yapmanız gerekiyo dedi randevu vereyim diyo.ayy orda olsam kesin boğmuştum kızı.dedim tamam ver randevu artık sizi beklemeye niyetim daha 6 ay dedim.10 marta randevu verdi yok artık hiç güvenim kalmadı fakülteye valla gidip görüşüp dışarı almak için konuşucam evrakları vereli 4 ay olmuş bugün tesadüfen öğreniyorum ücretli gözüktüğümü.ücretli olsam orda işim nesizde sorun neydi? erken menopoz riski olanlara o teklifi yapıyorlar sanırım...
Ayy suan sinirden ölmek üzereyim valla.benimde erken menepoz 2 ay önce beni kendileri arayıp rapor hazır isterseniz dışarda kullanabilirsiniz dediler.burdaki konuşmaların üzerine tereddütte kaldım az önce aradım sıra durumum ne falan.bugünde evrakları verip sıraya gireli tam 4 ay oldu.50. Sıradan girmiştim ozaman.dedi 35. Sıradasınız dedim 4 ayda 15 kişimi cağırdınız göya öncelikli grup.evet yavaş işliyo diyo pbide.bide ücretli gözüküyosunuz demezmi.dedim ne ücretlisi ben bütün evrakları teslim ettim sorun olmadığını hatta rapor cıktığını söylediniz dedim bi baktı falan filan herhalde yanlışlık olmuş dedi.dedim tamam ben raporu almak istiyorum napıcam.doktorla görüşme yapmanız gerekiyo dedi randevu vereyim diyo.ayy orda olsam kesin boğmuştum kızı.dedim tamam ver randevu artık sizi beklemeye niyetim daha 6 ay dedim.10 marta randevu verdi yok artık hiç güvenim kalmadı fakülteye valla gidip görüşüp dışarı almak için konuşucam evrakları vereli 4 ay olmuş bugün tesadüfen öğreniyorum ücretli gözüktüğümü.ücretli olsam orda işim ne
Arkadaşlar cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim.
Arkadaşlar cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim.
Meryem ? Hsg rahim filmi söyledigin rakamlar bence pahalı bu rahim filminde her hastane farkli bir fiyat biciyor anlamis degilim dogrusu anestezi alininca evet pahali oluyor ama okadar kisa suruyorki anesteziye hic gerek yok kendini rahat birak zaten 5 dakikalik birsey sana Birsa hayat hastanesini tavsiye edebilirim doktor nigar hanim 250 tl ye cektirdim 6 ay once birde Fakulte senden Amh testi diye bir test ister yumurta rezervinin kalitesini gosteriyo kandan bakiyorlar onuda hayat hastanesinde yaptirdim 60 tl ye yani baska hastaneleri ben cok arastirdim hele rentip en pahali fiyat soyleyenlerden biriydi Amh testine 160 falandemisti yanlis hatirlamiyorsam bunlari yazmak istedim aklinda olsun canm...
444 4567 dahili 1335. muhtemelen reyhan hanım çıkar. ondan net bilgi alabilirsin.Arkadaşlar, Hayat Hastanesini aradım, telefondan ücret bilgileri veremiyoruz dediler. Mutlaka randevu alacakmışım da doktordan öğrenecekmişim, ne kadar saçma bir şey! Yarın tekrar ararım ve başka operatörden öğrenmeye çalışırım.
Ama benim çevremdekiler HSG, Histeroskopi, MR, röntgen konularda Burtom en iyisi dediler. Bakalım işte.
Acaba Jimer'deki Dr. Suat Hazer'den randevu alırsam, muayene ücretini (175 tl.) SGK karşılar mı? Bilginiz var mı?
bende ikinci tedavi için 40. sıradaydım... 1 ay sonra yine 40. sıradaydımAyy suan sinirden ölmek üzereyim valla.benimde erken menepoz 2 ay önce beni kendileri arayıp rapor hazır isterseniz dışarda kullanabilirsiniz dediler.burdaki konuşmaların üzerine tereddütte kaldım az önce aradım sıra durumum ne falan.bugünde evrakları verip sıraya gireli tam 4 ay oldu.50. Sıradan girmiştim ozaman.dedi 35. Sıradasınız dedim 4 ayda 15 kişimi cağırdınız göya öncelikli grup.evet yavaş işliyo diyo bide.bide ücretli gözüküyosunuz demezmi.dedim ne ücretlisi ben bütün evrakları teslim ettim sorun olmadığını hatta rapor cıktığını söylediniz dedim bi baktı falan filan herhalde yanlışlık olmuş dedi.dedim tamam ben raporu almak istiyorum napıcam.doktorla görüşme yapmanız gerekiyo dedi randevu vereyim diyo.ayy orda olsam kesin boğmuştum kızı.dedim tamam ver randevu artık sizi beklemeye niyetim daha 6 ay dedim.10 marta randevu verdi yok artık hiç güvenim kalmadı fakülteye valla gidip görüşüp dışarı almak için konuşucam evrakları vereli 4 ay olmuş bugün tesadüfen öğreniyorum ücretli gözüktüğümü.ücretli olsam orda işim ne
Benim hayat hastanesinde kuzenim calisiyor muhasebede istersen ogrenirim hala 250 tl mi hsg diye canim islemler ayni cok para verme bosuna ama yinede sen bilirsin ogren dersen sorarim...Arkadaşlar, Hayat Hastanesini aradım, telefondan ücret bilgileri veremiyoruz dediler. Mutlaka randevu alacakmışım da doktordan öğrenecekmişim, ne kadar saçma bir şey! Yarın tekrar ararım ve başka operatörden öğrenmeye çalışırım.
Ama benim çevremdekiler HSG, Histeroskopi, MR, röntgen konularda Burtom en iyisi dediler. Bakalım işte.
Acaba Jimer'deki Dr. Suat Hazer'den randevu alırsam, muayene ücretini (175 tl.) SGK karşılar mı? Bilginiz var mı?
Zahmet olmazsa, HSG fiyatını öğrenebilir misin. Teşekkür ederim.Benim hayat hastanesinde kuzenim calisiyor muhasebede istersen ogrenirim hala 250 tl mi hsg diye canim islemler ayni cok para verme bosuna ama yinede sen bilirsin ogren dersen sorarim...
Ògrendim meryem Sgklı hsg 250 tl + 52 tl muayene ücretiymis canm toplam 302 tl canm..Zahmet olmazsa, HSG fiyatını öğrenebilir misin. Teşekkür ederim.
Canım hayat hastanesini hiç tavsiye etmem.3 kurus az para vereyim diye bende orda yaptırmıştım ama cok pişman oldum.ortamı cok kötü cok ilkel sartlartlarda yapılan yer ve cok steril değiller acıkcası.bende hemşireyim az cok biliyorum bu tür şeyleri ama dediğim gibi şok oldum yani.cok canım yandı benim orda işlem sırasında artık yalvarmıştım doktoro uyutun biraz diye cıktıktan sonra saatlerce kendime gelemedim acıdan.orayı düşünüyosan gercekten bikez daha düşün derimArkadaşlar, Hayat Hastanesini aradım, telefondan ücret bilgileri veremiyoruz dediler. Mutlaka randevu alacakmışım da doktordan öğrenecekmişim, ne kadar saçma bir şey! Yarın tekrar ararım ve başka operatörden öğrenmeye çalışırım.
Canim sen memnun kalmamis olabilirsin ama ilkel sartlarda falan hicde degildii ! dogrusu hemsiresin tmm da boyle bi yorum olmamis senin memnun kaldigin yerden de belki baskasi memnun kalmaz herkesin gorecesi farkli az da olsa aci oluyor tabiki ama senin yorumun cok abartili gercekten belki senin tupun kapaliydi oyuzden oyle agrin oldu kimse beni yanlis anlamasin burda hastaneyi savunmuyorum ama oyle ilkel sartlarda diye yorumunu hos bulmadim! Parayi verirsin gidersin anesteziyi alirsin hic birsey hissetmeden yaptirirsin ama 2 dakikalik olay icin anestezi almak ne kadar dogru birsey bunu sen bizden daha iyi bilirsin en kral yerde yaptir o aciyi cekeceksen eger cekersin zaten kusura bakma.Canım hayat hastanesini hiç tavsiye etmem.3 kurus az para vereyim diye bende orda yaptırmıştım ama cok pişman oldum.ortamı cok kötü cok ilkel sartlartlarda yapılan yer ve cok steril değiller acıkcası.bende hemşireyim az cok biliyorum bu tür şeyleri ama dediğim gibi şok oldum yani.cok canım yandı benim orda işlem sırasında artık yalvarmıştım doktoro uyutun biraz diye cıktıktan sonra saatlerce kendime gelemedim acıdan.orayı düşünüyosan gercekten bikez daha düşün derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?