Çok teşekkür ederimÒgrendim meryem Sgklı hsg 250 tl + 52 tl muayene ücretiymis canm toplam 302 tl canm..
merhaba arkadaşlar
bende rahim filmini rentıp da çektirdim.hiç bişey hissetmedim.bende çok korkuyordum korktuğum kadar yokmuş.
Adno fakültede hangi iğneleri kullandın tedavin kaç gün sürdü ve kaç yumurtan oldu canım?
Rica ederim canım hiç kafani kurcalama nerde yaptirmak istiyorsan orda yaptir :)Çok teşekkür ederim
kuzenim oyle yazmis heralde muayene ucretinden oyle dedi dedigin gibi aynen canmSadece yanıltıcı olmasın. HSG yi hiç bir yerde SGK karşılamıyor diye bilgi aldım. SGK ancak muayeneyi karşılayacak.
Rica ederim canım hiç kafani kurcalama nerde yaptirmak istiyorsan orda yaptir :)
agri esigim dusuk diyorsan da anestezili yaptir :)) simdiden gecmis olsun canim insallah tum tedavin yolunda gider...
Kesinlikle canım Dogru ..Güzel dileklerin için teşekkür ederim, inşallah güzel sonuçlara kavuşacağız.
Bende 2 dakikalık prosedür için anestezi taraftarı değilim. Anestezinin daha kötü etkileri vardır. Ki, zaten Histeriskopi ve OPU da anestezi kullanılacak. Boşuna anestezi almak istemiyorum.
1 haftadır gonal-f 450 merional 150 kullanıyorum5.gün de centrodite ye başlanacaktı ama yumiler gelişmediği için başlanamadı.yarın kontrol var.sen centrodite kullandın mı sen?Canim 2 hafta kullandim gonal-f 150 merional 150 12 yumurtam oldu canm 7 si döllenmisti son 2 si kalmisti 5.gune birini dondurdular sen nasilsin ?
Kullandim 3 kutu kullandim insallah kaliteli olsunlarda canim onemli olan o ve tabi güzelce döllensinler insallah dualarim seninle nihan insallah kavusursun bebegine Rabbim herkese nasip etsin..1 haftadır gonal-f 450 merional 150 kullanıyorum5.gün de centrodite ye başlanacaktı ama yumiler gelişmediği için başlanamadı.yarın kontrol var.sen centrodite kullandın mı sen?
amin inşallah canım.bakalım yarın ne diyecekler.Rabbim seninde bebeğini kucağına sağlıkla aldırsın inş.Kullandim 3 kutu kullandim insallah kaliteli olsunlarda canim onemli olan o ve tabi güzelce döllensinler insallah dualarim seninle nihan insallah kavusursun bebegine Rabbim herkese nasip etsin..
Amin canim insallah sagol..amin inşallah canım.bakalım yarın ne diyecekler.Rabbim seninde bebeğini kucağına sağlıkla aldırsın inş.
bende 300 gonal-f, 150 menogon kullanmıştım... 5 tane de cetrodite kullandım. kişiye göre değişiyo1 haftadır gonal-f 450 merional 150 kullanıyorum5.gün de centrodite ye başlanacaktı ama yumiler gelişmediği için başlanamadı.yarın kontrol var.sen centrodite kullandın mı sen?
Canım sen niye bukadar tepki verdin onu anlamadım.benim hastaneyle sorunum yokki zaten.sadece hsg cekilmesinden bahsediyorum.ayrıca ağrı eşiğimde düşük değil tüpümde tıkalı değil.cektiğim acı yapan kişinin acemiliği ve kullanılan aletlerin cok eski olmasından kaynaklandı.hatta doğru düzgün yapamamış üniversite benden ikinci kez istedi.baska biryerde yine anestesiz yaptırdım ve hiç ordaki bi işlemle karşılaşmadım.sonuçta bursı paylaşım yeri birbirimize fikir amaçlı konuşuyoruz.yoksa herkes istediği yerde yaptırmakta özgür yani.hsg için cok uygun sartları olmadığını bashekimide kabul ediyo yani.neyse bana karsı böyle bi tepki vermenede üzüldüm yaniCanim sen memnun kalmamis olabilirsin ama ilkel sartlarda falan hicde degildii ! dogrusu hemsiresin tmm da boyle bi yorum olmamis senin memnun kaldigin yerden de belki baskasi memnun kalmaz herkesin gorecesi farkli az da olsa aci oluyor tabiki ama senin yorumun cok abartili gercekten belki senin tupun kapaliydi oyuzden oyle agrin oldu kimse beni yanlis anlamasin burda hastaneyi savunmuyorum ama oyle ilkel sartlarda diye yorumunu hos bulmadim! Parayi verirsin gidersin anesteziyi alirsin hic birsey hissetmeden yaptirirsin ama 2 dakikalik olay icin anestezi almak ne kadar dogru birsey bunu sen bizden daha iyi bilirsin en kral yerde yaptir o aciyi cekeceksen eger cekersin zaten kusura bakma.
Kusura bakma ilkel sartlarda dedin ya ona biraz bozuldum tabiiki herkes fikrini paylasmaktaozgur sen oyle yazdin ya bende orda cekindim ve ceken kadin gayet iyi cekti hakkini yiyememCanım sen niye bukadar tepki verdin onu anlamadım.benim hastaneyle sorunum yokki zaten.sadece hsg cekilmesinden bahsediyorum.ayrıca ağrı eşiğimde düşük değil tüpümde tıkalı değil.cektiğim acı yapan kişinin acemiliği ve kullanılan aletlerin cok eski olmasından kaynaklandı.hatta doğru düzgün yapamamış üniversite benden ikinci kez istedi.baska biryerde yine anestesiz yaptırdım ve hiç ordaki bi işlemle karşılaşmadım.sonuçta bursı paylaşım yeri birbirimize fikir amaçlı konuşuyoruz.yoksa herkes istediği yerde yaptırmakta özgür yani.hsg için cok uygun sartları olmadığını bashekimide kabul ediyo yani.neyse bana karsı böyle bi tepki vermenede üzüldüm yani
Nihan ? bizede ayni seyi soylemisti fakulte ama uroloji teseyi kabul etmedi 2 tane canli vardi en sonki tahlilde olanlarla yapilcak dedi sizin de hic mi oyok canli canm ?merhaba arkadaşlar
fakülte de tedavi gören ve eşinden tese yöntemiyle spaerm alınan varmı aranızda.
nasıl bir yol izlediniz arkadaşlar.tüp bebekten ürolojiye gönderdiler sadece profesör yapıyormuş tese yi muayenesi 350 tl
Canim oncelikle insallah tez vakitte Rabbim nasip eder sanada hayirli saglikli bir evlat çikolata kistleri hamile kalmaya engel degil canm rahat ol tek tüpun tikali olsa bile tup bebekle sansin var Allahin izniyle İnsallah tedavin guzel sonuclanir..arkadaslar tuplerımden bırı tıkalı çikolata kistım var hamıle kalma olasılıgım nedir.jimer suat beye gıdıorum şuan igne vurdu kistımın kuçulmesı için nisanda da tup bebek tedavısıne baslarız dedı ama sansın %40 dedi.sizce ne yapmalıyım lutfen yardımcı olun.kistım 2.5 cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?