BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Canim 2 hafta kullandim gonal-f 150 merional 150 12 yumurtam oldu canm 7 si döllenmisti son 2 si kalmisti 5.gune birini dondurdular sen nasilsin ?

Rica ederim canım hiç kafani kurcalama nerde yaptirmak istiyorsan orda yaptir :)
agri esigim dusuk diyorsan da anestezili yaptir :)) simdiden gecmis olsun canim insallah tum tedavin yolunda gider...

Güzel dileklerin için teşekkür ederim, inşallah güzel sonuçlara kavuşacağız.
Bende 2 dakikalık prosedür için anestezi taraftarı değilim. Anestezinin daha kötü etkileri vardır. Ki, zaten Histeriskopi ve OPU da anestezi kullanılacak. Boşuna anestezi almak istemiyorum.

Kesinlikle canım Dogru ..

Canim 2 hafta kullandim gonal-f 150 merional 150 12 yumurtam oldu canm 7 si döllenmisti son 2 si kalmisti 5.gune birini dondurdular sen nasilsin ?
1 haftadır gonal-f 450 merional 150 kullanıyorum5.gün de centrodite ye başlanacaktı ama yumiler gelişmediği için başlanamadı.yarın kontrol var.sen centrodite kullandın mı sen?

1 haftadır gonal-f 450 merional 150 kullanıyorum5.gün de centrodite ye başlanacaktı ama yumiler gelişmediği için başlanamadı.yarın kontrol var.sen centrodite kullandın mı sen?
Kullandim 3 kutu kullandim insallah kaliteli olsunlarda canim onemli olan o ve tabi güzelce döllensinler insallah dualarim seninle nihan insallah kavusursun bebegine Rabbim herkese nasip etsin..

Kullandim 3 kutu kullandim insallah kaliteli olsunlarda canim onemli olan o ve tabi güzelce döllensinler insallah dualarim seninle nihan insallah kavusursun bebegine Rabbim herkese nasip etsin..
amin inşallah canım.bakalım yarın ne diyecekler.Rabbim seninde bebeğini kucağına sağlıkla aldırsın inş.

Canım sen niye bukadar tepki verdin onu anlamadım.benim hastaneyle sorunum yokki zaten.sadece hsg cekilmesinden bahsediyorum.ayrıca ağrı eşiğimde düşük değil tüpümde tıkalı değil.cektiğim acı yapan kişinin acemiliği ve kullanılan aletlerin cok eski olmasından kaynaklandı.hatta doğru düzgün yapamamış üniversite benden ikinci kez istedi.baska biryerde yine anestesiz yaptırdım ve hiç ordaki bi işlemle karşılaşmadım.sonuçta bursı paylaşım yeri birbirimize fikir amaçlı konuşuyoruz.yoksa herkes istediği yerde yaptırmakta özgür yani.hsg için cok uygun sartları olmadığını bashekimide kabul ediyo yani.neyse bana karsı böyle bi tepki vermenede üzüldüm yani

Kusura bakma ilkel sartlarda dedin ya ona biraz bozuldum tabiiki herkes fikrini paylasmaktaozgur sen oyle yazdin ya bende orda cekindim ve ceken kadin gayet iyi cekti hakkini yiyemem oyuzden biraz fazla tepki verdim 250 tl de az pazar degil hani :) senin ki talihsizlik olmus simdi bu mesajini okuyunca sana da hak verdim Tekrar kusura bakma canm.

Günaydın arkadaşlar! Hepinize iyi haftalar dilerim!

Daha önce bahsettiğim arkadaşım doktor Murat Erdemir (Jinemed) hastası, 1 aşılama (fakülte) ve 1-ci Tüp Bebek denemesinden sonra (Jinemed), yakınlarda 2-ci denemesini de Murat Bey'de yaptırdı. İki gün önce bize çok güzel haber verdi - hamile ve muhtemelen ikiz olacak. Bu harika ve hepimize ümit verici bir haber!
Darısı başımıza, kızlar!

Kızlar elimde fazladan aldığım raporlu gonalf 75 var, almak isteyen olursa..Bursada yaşıyorum..

merhaba arkadaşlar
fakülte de tedavi gören ve eşinden tese yöntemiyle spaerm alınan varmı aranızda.
nasıl bir yol izlediniz arkadaşlar.tüp bebekten ürolojiye gönderdiler sadece profesör yapıyormuş tese yi muayenesi 350 tl

Nihan ? bizede ayni seyi soylemisti fakulte ama uroloji teseyi kabul etmedi 2 tane canli vardi en sonki tahlilde olanlarla yapilcak dedi sizin de hic mi oyok canli canm ?
ya esime su aldigimiz gida takviyeleri cok iyi geldi sizde alsaniz ama zamaniniz kisitli kisa zamanda fayda saglarmi bilmem Solgar diye bir marka Larginine 1000 mg multivitamin Allah yardmcın olsun canm hersey nasip oluyo vesile oluyo Rabbim ol dedikten sonra oluyo benim tedavim cok stresli gecmisti yok tese dediler olmazsa tedavi iptal dedi özlem oyle canim sıkildi ki transferi gorurmuyuz diyodum bak cok şukur bir isterken iki olmus Rabbimin bana en buyuk hediyesi ümidinizi yitirmeyin asla beni ornek alin Dualarim sizinle herzaman...
Allah hepinize nasip etsin nihan ? gida takviyeleri icin almak istersen resimlerini atarim insallah hersey yolunda gider canim

arkadaslar tuplerımden bırı tıkalı çikolata kistım var hamıle kalma olasılıgım nedir.jimer suat beye gıdıorum şuan igne vurdu kistımın kuçulmesı için nisanda da tup bebek tedavısıne baslarız dedı ama sansın %40 dedi.sizce ne yapmalıyım lutfen yardımcı olun.kistım 2.5 cm

Canim oncelikle insallah tez vakitte Rabbim nasip eder sanada hayirli saglikli bir evlat çikolata kistleri hamile kalmaya engel degil canm rahat ol tek tüpun tikali olsa bile tup bebekle sansin var Allahin izniyle İnsallah tedavin guzel sonuclanir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…