- 18 Ocak 2015
- 203
- 53
- 13
- 40
evet canim tüp bebek ilk denememdi hemde Rabbim nasip edince hic birsey engel tanimiyor çok dua edin ben öyle yaptım..sizin tup bebekmıydı acaba
aynen benimde çok stresli geçiyor.yumurtalar geç cevap veriyor ilaçlara.her gittiğimde iptal olacak diye gidiyorum.birde tese çıktıNihan ? bizede ayni seyi soylemisti fakulte ama uroloji teseyi kabul etmedi 2 tane canli vardi en sonki tahlilde olanlarla yapilcak dedi sizin de hic mi oyok canli canm ?
ya esime su aldigimiz gida takviyeleri cok iyi geldi sizde alsaniz ama zamaniniz kisitli kisa zamanda fayda saglarmi bilmem Solgar diye bir marka Larginine 1000 mg multivitamin Allah yardmcın olsun canm hersey nasip oluyo vesile oluyo Rabbim ol dedikten sonra oluyo benim tedavim cok stresli gecmisti yok tese dediler olmazsa tedavi iptal dedi özlem oyle canim sıkildi ki transferi gorurmuyuz diyodum bak cok şukur bir isterken iki olmus Rabbimin bana en buyuk hediyesi ümidinizi yitirmeyin asla beni ornek alin Dualarim sizinle herzaman...
Allah hepinize nasip etsin nihan ? gida takviyeleri icin almak istersen resimlerini atarim insallah hersey yolunda gider canim
canım bende suat beyin hastasıyım.... suat bey en kötü tarafından bakıp onu söyleyen bir dr... bu canını sıkmasın. en kötü senaryo üzerinden gidip durumu iyileştirmeye çalışması güzel bir özellik bile olabilir... sakin ol, ilk yapman gereken bu..... durumun hakkında çok bilgiye sahip değilim maalesef ki... Rabbim tez vakitte nasip etin inşallaharkadaslar tuplerımden bırı tıkalı çikolata kistım var hamıle kalma olasılıgım nedir.jimer suat beye gıdıorum şuan igne vurdu kistımın kuçulmesı için nisanda da tup bebek tedavısıne baslarız dedı ama sansın %40 dedi.sizce ne yapmalıyım lutfen yardımcı olun.kistım 2.5 cm
aynen benimde çok stresli geçiyor.yumurtalar geç cevap veriyor ilaçlara.her gittiğimde iptal olacak diye gidiyorum.birde tese çıktıüroloji polikliniğine gidiyoruz anlamıyorlar yok kan tahliline gönderiyo yok ultrason.yok randevusuz sonuç bakmıyo.ya zamanımız yok diyorum anlamıyor.en sonunda dün tekrar gittim ordaki hasta yönlendiren adama sordum hakan kılıçarsalan bakıyor dedi kartını verdi muayenehanesi dışarda dedi.aradım 350 tl diyor.illa 350 tl vermek zorundamıyız biz bu işimizi halledebilmek için diye sizlere sorayım dedim.ama zaman olmadığı için akşam gittik muayene falan olmadan 350 tl yi verdik öğrendik geldik.
normalde 450 ünite olması gerekiyor ancak 2 vurmalık yani 600 çıkıyor. bu arada 75 liklerden 4 kutum var.... lazımsa göndereyim canım.... ihtiyacın olursa yaz bana... bu arada 4 iğneyi vurmak yerine onların içini tek bir yere boşaltıp ganal-f 450 nin içinden çıkan iğneye 300 çekmek daha mantıklı gibi...merhaba arkadaşlar.
bişey soracağım size.ben gonal f 450 lik 300 ünite kullanıyorum 2 gün gidiyor.450 lik bitti 4 kutu 75 lik var ilaçların arasında.hemşire 75 likleri 300 üniteye tamamlamak için bir kerede vurman gerekiyor dedi yani 4 iğneyi aynı gün vuracağım.
benim anlamadığım 450 lik 75 lik ne oluyor.kafam karıştı
ayy canım sağol ya.yarın kontrolüm var bugünlük ilaca ihtiyacım var.75 likleri vur demişti.açıkçası senin dediğin hepsini bir araya toplamak daha mantıklı 4 iğne birden gözümü korkutuyor birde merional var 5 iğne.hemşire sakın karıştırma ayrı ayrı vur dedinormalde 450 ünite olması gerekiyor ancak 2 vurmalık yani 600 çıkıyor. bu arada 75 liklerden 4 kutum var.... lazımsa göndereyim canım.... ihtiyacın olursa yaz bana... bu arada 4 iğneyi vurmak yerine onların içini tek bir yere boşaltıp ganal-f 450 nin içinden çıkan iğneye 300 çekmek daha mantıklı gibi...
Bence gonalf 600 olanı aç canım ondan başla, ben bir kere ilacım btti bu 75 liklerden vurdum ama çok zorlandım aynı söylediğin gibi oldu, yani 4 tane vurdum, hemşire banada tek tek vurcan, birleştirme olmaz demişti,sonra cedroitide vardı onu vurdum çok zor oldu, o yüzden dolabımda duruyor mümkün mertebe kullanmayı düşünmüyorum onları. Bence hiç riske atma 600 olanı aç nasıl olsa daha vururlacaksın gibi görülüyor..ayy canım sağol ya.yarın kontrolüm var bugünlük ilaca ihtiyacım var.75 likleri vur demişti.açıkçası senin dediğin hepsini bir araya toplamak daha mantıklı 4 iğne birden gözümü korkutuyor birde merional var 5 iğne.hemşire sakın karıştırma ayrı ayrı vur dedi
peki birde gonal f 600 lük var sanırım.ondan da 750 falan mı çıkıyor.yanlış bişey yapmak istemiyorum.
ayy canım ya şimdi baktım ve gördüm mesajını.keşke daha önce baksaydım iş yoğunluğundan bakamadım.600 lük yok bende sadece meraktan sordum.elimde kalan sadece 75 lik gonal f.eczaneyi arasam bu saatten sonra getirmez gonal f 450 mecburen vurcam 4 taneBence gonalf 600 olanı aç canım ondan başla, ben bir kere ilacım btti bu 75 liklerden vurdum ama çok zorlandım aynı söylediğin gibi oldu, yani 4 tane vurdum, hemşire banada tek tek vurcan, birleştirme olmaz demişti,sonra cedroitide vardı onu vurdum çok zor oldu, o yüzden dolabımda duruyor mümkün mertebe kullanmayı düşünmüyorum onları. Bence hiç riske atma 600 olanı aç nasıl olsa daha vururlacaksın gibi görülüyor..
Ben elinde var sandım, o yüzden...raporlu aldıklarından sadece 75 liklermi kaldı, o zaman alacak olsanda para ile almak zorunda olursun, eğerki bittiyse, mecbur onları yapacaksın, ben vurdum ama çok zorlandım terler boşaldı bendenayy canım ya şimdi baktım ve gördüm mesajını.keşke daha önce baksaydım iş yoğunluğundan bakamadım.600 lük yok bende sadece meraktan sordum.elimde kalan sadece 75 lik gonal f.eczaneyi arasam bu saatten sonra getirmez gonal f 450 mecburen vurcam 4 taneiğne saati de yaklaştıkça içim hoş oluyor
CaniM vurdum çok şükür. Korktuğum kadar olmadı. Merional 3 tane aldim zaten yetmedi yarin bakalım nolcak.evet yumurtalar yavas ilerliyor bugün 13. Gun.11. Günde 9 -10 mm idi :-(Ben elinde var sandım, o yüzden...raporlu aldıklarından sadece 75 liklermi kaldı, o zaman alacak olsanda para ile almak zorunda olursun, eğerki bittiyse, mecbur onları yapacaksın, ben vurdum ama çok zorlandım terler boşaldı bendenhatta ertesi gün gittiğimde yumurtalar erkenden çatlamıştı, acaba ondamı diye şüphelendim ama sen bana bakma sen vur zaten zor büyümüşler, kaçıncı günündesin peki....bu arada iğneler acıbademin oradaki eczanenelerde var, hatta birisinden alışveriş yapıyorum artık tanıyorlar beni, tedavi sayısı çok olunca
beni bilirsin aslında, eskilerdenim..geçen sene başladım orada tedavime 2 hakkımıda kullandım, 3. hakkımı kullanmam için rapor verdiler ama raporum geçersiz olmuş, yaşdan dolayı (yeni kanunla yaş sınırını düşürdüler) daha sonra özelde yaptırdım yine olmadı canım, 3 aşılama 3 tüp hepsi negatif... sebepsiz infertile başladık, ilk tedavilerimde 6 toplanan yumurtam son tedavimde 2 toplandı, zamanla iğnelere tepkisiz kaldı vücudum, fakültedeyken normaldi, hatta ilk denememde kaliteliydi embriyolar ama her denememde döllenme kalitesi düştü, şimdi ise hızlı büyüyorlar, kalite düşüyor,böylede iyi değil maalesef...iki gün önce yine aldım sıfırı oturdum böyle durum canım..CaniM vurdum çok şükür. Korktuğum kadar olmadı. Merional 3 tane aldim zaten yetmedi yarin bakalım nolcak.evet yumurtalar yavas ilerliyor bugün 13. Gun.11. Günde 9 -10 mm idi :-(
Senin hikayen nasıl canım. Fakülte demi tedavi gördün sende. Şuanda ne durumdasin.
ilk denememde benimde biraz uzun sürmüştü, sonrakiler daha kısa...uzun sürmesi kötü değil, yeterli boyuta gelsin o önemli, sen moralini bozma bu konuda, aynen devam iğnelere..CaniM vurdum çok şükür. Korktuğum kadar olmadı. Merional 3 tane aldim zaten yetmedi yarin bakalım nolcak.evet yumurtalar yavas ilerliyor bugün 13. Gun.11. Günde 9 -10 mm idi :-(
Senin hikayen nasıl canım. Fakülte demi tedavi gördün sende. Şuanda ne durumdasin.
Canım şimdiden hayırlı olsun dualarım seninle..nihan benim yarın transferim var. eğer istersen elimdeki gonal-f leri getireyim, benden al lazım olursa kullanırsın...
Arkadaşım genelde senin durumunda olanların normal gebe kalmaları çok zor, illaki vardır içlerinde ama zor.. Eğerki uzun zamandır bebek istiyorsanız tüp bebeğe başvurmaktan çare yok, çikolata kistinin durumunu bilmiyorum ama çoğu kişiden alınarak tedaviye başlanıyor, bence tüp bebek doktorlarına bir görün vakit geçmeden derim ben.arkadaslar tek tupum tıkalı çikolata kıstım var doktor dırek tup bebege yoblendrdı sızce ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?