- 12 Ekim 2011
- 2.806
- 459
- 373
arkadaslar tek tupum tıkalı çikolata kıstım var doktor dırek tup bebege yoblendrdı sızce ne
Geçmiş olsun canım malesef tüp bebek geçmeniz daha dogru.hatta ameliyat olup öyle tup geç derim .benimd e sorun aynı gibi.bizimde çok şükür 6 denemede pozitif gördük inşlh devami da gelir.
Canim is yoğunluğu randevu derken yeni gördüm msjini. Pazartesi opum var aynı zamanda eşim de mikrotese olacak. Sende zor sıkıntılı zamanlar gecirmissin.insallah bu yasadiklarimizin mukafatini alırız. Sende bende bizim gibi evlat sahibi olmak icin ugrasan kullarina rabbim evlatlarimizi biran önce gonderir inşallah.beni bilirsin aslında, eskilerdenim..geçen sene başladım orada tedavime 2 hakkımıda kullandım, 3. hakkımı kullanmam için rapor verdiler ama raporum geçersiz olmuş, yaşdan dolayı (yeni kanunla yaş sınırını düşürdüler) daha sonra özelde yaptırdım yine olmadı canım, 3 aşılama 3 tüp hepsi negatif... sebepsiz infertile başladık, ilk tedavilerimde 6 toplanan yumurtam son tedavimde 2 toplandı, zamanla iğnelere tepkisiz kaldı vücudum, fakültedeyken normaldi, hatta ilk denememde kaliteliydi embriyolar ama her denememde döllenme kalitesi düştü, şimdi ise hızlı büyüyorlar, kalite düşüyor,böylede iyi değil maalesef...iki gün önce yine aldım sıfırı oturdum böyle durum canım..
Amin inşallah..Canim is yoğunluğu randevu derken yeni gördüm msjini. Pazartesi opum var aynı zamanda eşim de mikrotese olacak. Sende zor sıkıntılı zamanlar gecirmissin.insallah bu yasadiklarimizin mukafatini alırız. Sende bende bizim gibi evlat sahibi olmak icin ugrasan kullarina rabbim evlatlarimizi biran önce gonderir inşallah.
İnşallah herşey yolunda gider canım, pozitif haberlerini alırız...Söylediğin gibi inşallah bu sıkıntılarımız bir gün mutlu sonla biter canım, çok yoruldum valla, önceleri umudum yüksekken,şimdi iyice umudumu keser oldum , Rabbim yardımcımız olsun..Canim is yoğunluğu randevu derken yeni gördüm msjini. Pazartesi opum var aynı zamanda eşim de mikrotese olacak. Sende zor sıkıntılı zamanlar gecirmissin.insallah bu yasadiklarimizin mukafatini alırız. Sende bende bizim gibi evlat sahibi olmak icin ugrasan kullarina rabbim evlatlarimizi biran önce gonderir inşallah.
İnşallah herşey yolunda gider canım, pozitif haberlerini alırız...Söylediğin gibi inşallah bu sıkıntılarımız bir gün mutlu sonla biter canım, çok yoruldum valla, önceleri umudum yüksekken,şimdi iyice umudumu keser oldum , Rabbim yardımcımız olsun..
İnşallah herşey yolunda gider canım, pozitif haberlerini alırız...Söylediğin gibi inşallah bu sıkıntılarımız bir gün mutlu sonla biter canım, çok yoruldum valla, önceleri umudum yüksekken,şimdi iyice umudumu keser oldum , Rabbim yardımcımız olsun..
Allah razı olsun canım, ne güzel şeyler demişsin, yüreğimi ferahlattın, duaların içinde ayrıca çok teşekkür ederim. Rabbim sağlıkla sıhhatle evladınıza kavuştursun, inşallah canım, inşallah......amin....Umudunu hic yitirme canim her kışın bir baharı var bilemeyizki hiçbirimiz ben 10 yıl bekledim daha cok bekleyen arkadaslarim var olan herseyin bir zamani var buna inan senin icin cok dua ettim gecen gun gerci hergun dua ediyorum tum olmayan arkadaslarima nasip et Allahim diyorum Rabbim inşallah sanada çift versin bunca bekledin Rabbim insallah mükafatini verecektir Tez vakitte ben inaniyorum..
Dua en büyük dayanağımız insallah seninde baharların yakındır..
Amin..
:)) canım devlet hastanesine gidecegim icin randevu bir turlu alamadim yaBlowhole25 hamilelik takvimini gördüm çok sevindim canım.. Rabbim hayırlısı ile devamını da sağlıklı bir şekilde geçirmeyi nasip etsin..
Nihan16 tedavin hayırlı sonu bebişli olsun inşallah.. Yarın opun varmış kaliteli yumoşların olsun güzelce döllensinler bebiş olsunlar annesinde can bulsunlar..
Poldi canım benim ümidini kaybetme sakın inan ki hepiniz dualarımdasınız.. Rabbim bu güzel duyguyu isteyen herkese yaşatsın, herkesin gönlündeki muradı versin inşallah..
Adno kızzz :) napıyosun bakiimmbir dahaki randevu ne zaman?
canımAllah razı olsun inşlh Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayıda nasip etsin.Allahım isteyen herkkse nasip estin..Blowhole25 hamilelik takvimini gördüm çok sevindim canım.. Rabbim hayırlısı ile devamını da sağlıklı bir şekilde geçirmeyi nasip etsin..
Nihan16 tedavin hayırlı sonu bebişli olsun inşallah.. Yarın opun varmış kaliteli yumoşların olsun güzelce döllensinler bebiş olsunlar annesinde can bulsunlar..
Poldi canım benim ümidini kaybetme sakın inan ki hepiniz dualarımdasınız.. Rabbim bu güzel duyguyu isteyen herkese yaşatsın, herkesin gönlündeki muradı versin inşallah..
Adno kızzz :) napıyosun bakiimmbir dahaki randevu ne zaman?
Maşallah pek yakışmış, hamilelik çizelgesicanımAllah razı olsun inşlh Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayıda nasip etsin.Allahım isteyen herkkse nasip estin..
saol canım Allah razı olsun.Rabbim sanada nasip etsin.valla öyle dğişik ağrı falan hatırlamıyorum ama en belirgin taransferin 2.gününden başlayan ve halendaha devam eden karın ağrısı ve bel ağrısı.Ha bide 6.gün ve 7.gün sol bağagıma ağrı girmesi...ama inan bu belirtiler hem adet ağrısına benziyor yani farklı değil...Yani anlayacağın Rabbimin nasip etmesi OL DEMESİ gerisi boş yani...Maşallah pek yakışmış, hamilelik çizelgesidoğum haberlerinide alırız inşallah...Maşallah süpenallah..Sana şey soracağım maalesef negatiflerin vardı öncesinde, bu tedavinde farklı olarak bir şey hissettin mi? hani farklı bir ağrımıydı yaşadığın, hani diyorlar ya adet ağrısına benziyor, her tedavimde adet olacağım zaman aynı yer ağrır orası ağrıyor ve sonuç negatif...yani farklı bir ağrımı yaşadığın yoksa aynımı...merak ettim
canım yaaasaol canım Allah razı olsun.Rabbim sanada nasip etsin.valla öyle dğişik ağrı falan hatırlamıyorum ama en belirgin taransferin 2.gününden başlayan ve halendaha devam eden karın ağrısı ve bel ağrısı.Ha bide 6.gün ve 7.gün sol bağagıma ağrı girmesi...ama inan bu belirtiler hem adet ağrısına benziyor yani farklı değil...Yani anlayacağın Rabbimin nasip etmesi OL DEMESİ gerisi boş yani...
geçmiş olsun tatlımmm...merhaba arkadaşlar,
dün opum vardı ama malesef yumurtalar boş çıkmışmoralim çok bozuk,
Tabiki Rabbim in takdiri hazırlıklıydım o kadar ilaca kalite bozulacaktı.bizim gibi rezerv azlığı olanlara az ilaç verilip olan yumurtaları buyutmek gerekiyor sanırım. Off şimdi nerden nasıl başlıyacağım hiç bilmiyorum rapor bir daha ne zaman çıkar
keşke banada öyle birşey deseler.embiriyolog aradı sanırım durum bu dedi.eşim de tese olmuştu onunkileri dondurduk dedi.geçmiş olsun tatlımmm...
seni çağırmadılar mı şu zamana gel diye... ben daha önce bi kez de özelde yaptırdığım için, bana kromozom pıhtılaşma...vs. bisürü test verdiler. onların sonuçları çıktığında da eğer isterseniz dışarda kullanabiliyorsunuz raporunuzu dediler, tamam dedim bir hafta sonra rapor hazırdı. ama tabi o verdikleri testlerin elime ulaşması ben ağustos da negatif alıp, 3 kasım da yeni raporumu aldım...
özlemi tanımıyorum pınar vardı ben ordayken, süperdi gerçekten... bildiğim kadarıyla opu ve transferi gürkan hoca yapıyo. neyse... 26 martta gittiğinde talep et bakalım ne diyecekler...keşke banada öyle birşey deseler.embiriyolog aradı sanırım durum bu dedi.eşim de tese olmuştu onunkileri dondurduk dedi.
başkada arayan olmadı.ben aradım görüşme randevusu verdiler 26 marta.doktorla hiç görüşmedim hele ki profesörle tedavi boyunca hiç görüşmedim. opuya falan emin değilim ama sanırım özlem hanım girdi
bu rezerv azlığı ile neler yapabilirim canım ya.eşimde az bende az napcaz biz bilmiyorum.osman hocada 6 yumurta toplanmıştı 4 ü döllenmişti.biri transfer edilmişti kalan dondurulmuştu.şimdi bu niye böyle oldu kafam karıştıözlemi tanımıyorum pınar vardı ben ordayken, süperdi gerçekten... bildiğim kadarıyla opu ve transferi gürkan hoca yapıyo. neyse... 26 martta gittiğinde talep et bakalım ne diyecekler...
Canim ne diyecegimi bilemiyorumkeşke banada öyle birşey deseler.embiriyolog aradı sanırım durum bu dedi.eşim de tese olmuştu onunkileri dondurduk dedi.
başkada arayan olmadı.ben aradım görüşme randevusu verdiler 26 marta.doktorla hiç görüşmedim hele ki profesörle tedavi boyunca hiç görüşmedim. opuya falan emin değilim ama sanırım özlem hanım girdi
pınar hanım sanırım evrakları teslim ederken dosyamı yazan doktordu.birdaha görmedim zaten onu.o zaman çok ilgiliydi gerçi özlem hanımda ilgileniyor memnunum ondan da.Canim ne diyecegimi bilemiyorumzor gercekten opuya ozlem hanim giriyo banada o girmisti esinden bulunmus ya buda birseydir insallah bidhaki sefer kavusursun mucizene insallah buarada pinar hanim tekrar geliyormus diye bir duyum aldim gercekten cok iyi biri pinar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?