BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Zamanla böyle oluyor maalesef canım yaa, benimde ilk zamanki gibi değil yumurtalarım, ilaçlar iyice kötümü yapıyor ne.. Şimdi senin 1 transfer hakkın var, opu yapılsada, pek fazla bekletmezler inşallah yeniden başlarsın tedaviye..Öncesinde takviyeler kullan maalesef bize pek bir şey verilmiyor, iş kendi çabamıza kaldı...

hayır hakkın yanmıyor canım... neler yapabileceğine gelince bununla ilgili mutlaka konuşalım... şu an işteyim ve çok uygun değilim ama sende numaram vardı sanırım... görüşelim...
tamam canım bende işteyim.müsait olduğum bir anda seni arayacağım.teşekkürler

Kızlar çok takip edemedim telefondan bakamiyorum net ama fakültenin şartı nedir ora tedavi görmek için ne olması gerekiyor eşim dışarıda 5000 lıya vermek istemiyorda orası daha uygun galiba

Kızlar çok takip edemedim telefondan bakamiyorum net ama fakültenin şartı nedir ora tedavi görmek için ne olması gerekiyor eşim dışarıda 5000 lıya vermek istemiyorda orası daha uygun galiba
uygun olarak uygun ama uzzzuuuuuunnnnnnca bi müddet beklemek gerekiyor canım. öyle bir düşünceniz varsa hemen arayıp randevu almaya çalış... bildiğin ilk randevuyu kasım-aralık aylarına veriyorlar...

eğer erkem menopoz riskin veya azosperm olma durumunuz yok ise; 3 yıl evli olmak şartı var rapor çıkarabilmek için. ayrıca bazı testler isteniyor onları halletmek gerekiyor. bazı durumlarda 2 aşılama yapman istenebiliyor....

bunların tamamı için ilk yapman gereken randevu almak tatlım... en zorlu süreç de o....

offf aralıkmı bizde eşim çift taraflı varikosel ameliyatı olmuş 5 sene önce morfoloji bozukluğu var bende çik.kisti raporlu 1 aşılama başarısız malesef süre çok uzunmuş ama denicem şansımı direk telefon edip randevumu alınıyor ne demem gerekiyor tüp bebek tedavisimi

295 25 25 tel nosu... zaten tüp bebek bölümü çıkıyor. randevu almak istiyorum de. pazartesi saat 9 gibi başla aramaya... hemen düşmüyo, pes etme.... inşallah daha erkene verirler. şimdi ilk görüşmeye gitmeden süreç hakkında fikir bildirmek biraz zor oluyor. benim raporum kısa sürede çıktı ki üç yıllık evli de değilken... ama ben erken menopoz riski olan hasta grubundayım, benim açımdan zaman çok önemli olduğundan üç yılı doldurmam beklenmedi.

ayy inşallah bizide bekletmezler peki canım fakültede başarı oranı nedir ? bide doktorları nasıl ben biraz çekingenim doktor konusunda

ayy inşallah bizide bekletmezler peki canım fakültede başarı oranı nedir ? bide doktorları nasıl ben biraz çekingenim doktor konusunda
Allahin izniyle tabiki önce ama fakultede tedavi gormen icin sabirli olmak en gereken sey bizimde erkek faktoruydu ben fakultede ilk tup bebek denememi yaptirdim ve suanda hamileyim Allah nasip edince oluyor tabiki merkezde onemli fakultede basari orani yuksek Allah islerinizi rast getirsin pes etmeyin insallah Her isteyene nasip etsin...

Amin..

ayy inşallah canım hemen aricam pazartesi inş doktorlar iyidir ben çok hassasım hemen ağlamaya başlıyorum

bu arada fiyatlar nasıl canım

bu arada fiyatlar nasıl canım

Raporlu yaptırırsan eger hastane 400 tl aliyor ilaclar kisiye gore degisiyor benim 650 tuttu toplam 1500 civari tutuyor egerki beklemem dersen 4500 civari bi fiyatla yaptirirsin tabi zam falan gelmediyse eger raporlu yaptirirsan bekleniyor en az 3 ay en cok 8-9 ay tabi ama durumuna gore hemende cagirabiliyorlar surec biraz uzun benim hepsi 1 seneyi buldu raporum 3 ayda cikti ama Azosperm oldugu icin kisa surdu canm sen aradigindada bilgi verirler sana sorarsin yine sekretere..

sağol canım çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…