BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Merhaba bende bursada oturuyorm 5bck yillk evlym tup bebek yaptm tutmafi acibadem hastanesnde :/ soraki ay kendilgnden hamile kaldm iki aylkken dustu bebegm beklemedeyim sohbet edelm istedm tedavi olanlar nerede oldnz yada oluyo msn? Allah kimsenn emegni bosa gotrmezn

Maşallah ya size 30.Haftaya az kalmış. Ben yine buralardayım canım tam gaz devam. Kendine ve bebişe iyi bak, öptüm.

Sağolasın canım seni gördüğüme sevindim bayağıdır yoktun buralarda.. Tedaviye başlıyorsun demek.. hayırlısı olsun inşallah sonu bebişli olsun.. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.. her zaman dualarımdasınız.. Siz de bizi unutmayın.. Zor süreçler birbirimize bu şekilde destek olacağız inşallah.. Tedaviye nerde başlıyorsun? Ben de seni çok öpüyorum.. k.i.b.

Merhaba canım ben de 6 yıllık evliyim.. Acıbademde tedavi gördüm çok şükür ilk denemede hamile kaldım..
Tedavin olumsuz sonuç vermiş ama sonrasında kendiliğinden hamile kalmışssın.. keşke devamı da gelseydi hakkında hayırlısı olsun inşallah.. sizdeki problem neydi bakarsın yine kendiliğinden olur.. İnşallah hepimiz için hayırlısı olsun...

Amin canm sebepsiz infertilite gerekli tum rahlilleri yapioruz esimle ama olmuyor. Tutmadi drda sasrdi ama :/ hcbi sebep yok cnku beklemek gerekli sanrm. Insallah sahin beyde bekle dedi zaten kemdilgnden olms yine olr

kızlar merhaba,
nasılsınız.
bişey soracağım size.fakültede tedaviye başlayacağım.adetin 21. günü hap başlanıyor ya gerçi ben 18. gün başladım (adet aralığım kısa diye) adet gecikmesi yapar mı.?
cumartesi adet olmalıydım ama gelen yok daha

belkı bebıs vardır. tup bebek tedavısımı ne

Arkadaslar bizde tup bebek icin uludag universitesine basladik. Ama kalabalik okadar cok ki sira gelmesi mumkun degil. Biz özer kutlu ya gitmek istiyoruz ama fakulte raporumuzu vermiyor. Uludagdan raporunu alabilen varmi acaba?

Fak
Fakultedemi devam edeceksiniz?7_8 aydan once sira gelmiyormus biz ocakta dosyamizi tamamladik ama hala.haber yok ve dosya mizi disariya vermiyorlar.

slm kızlar uludag unıversıtesınde tup bebek sıralamasında ılk 30 kışının ıcındeymıs ısmım acaba ne kadar zamanda sıra gelır cok merak edıyorum.
Ilk otuz da oldugunuzu kim soyledi acaba?nezaman basvurdunuz biz ocak 2015de dosyamizi teslim ettik ama hala haber yok)

Ilk otuz da oldugunuzu kim soyledi acaba?nezaman basvurdunuz biz ocak 2015de dosyamizi teslim ettik ama hala haber yok)
Oraya gidin veya arayin soyluyorlar kacinci sirada oldugunuzu Hem daha yeni teslim etmissiniz 8-9 aydan once sira gelmez arkadasimi 9 ay sonra cagirdilar benimde orda oldu benimse 3 ay surdu ama bizim azospermdi benim zamanimda azospermleri cagirdilar hep oyuzden fazla beklemedik ve sonucumuz pozitif oldu Allah sizlere sabir versin insallah tez vakitte ararlar ve tedaviniz olumlu olur.
Allah tum isteyenlere nasip etsin insallah Alinti yaptiginiz kisi merve10 da suan ikizlere hamile bende ikizlere hamileyim Fakulte basarili bir merkez İnsallah sizlerde kavusursunuz yavrulariniza tez vakitte Allahtan hic bir zaman ümit kesmeyin Sabirla butun kapilar aciliyor insallah..

Malesef sira gelmiyor evet cok yavas ilerliyor.ben dusuk rezerv grubundayim 6 ay oldu hala bekliyorum..

Canim sen Nasilsin? Nasil gidiyor hamilelik bebisler ne alemde?

Arkadaslar bizde tup bebek icin uludag universitesine basladik. Ama kalabalik okadar cok ki sira gelmesi mumkun degil. Biz özer kutlu ya gitmek istiyoruz ama fakulte raporumuzu vermiyor. Uludagdan raporunu alabilen varmi acaba?
ilk raporun çıkması uzun zaman alıyor ancak ondan sonrası güzel ilerliyor.... ben ikinci rapor hakkımı dışarda kullandım. fakülteden negatif alınca, ben de erken menopoz riski var bu arada; burda sıra yavaş ilerliyor isterseniz dışarı verelim dediler tamam dedim bir hafta sonra gelip alabilirsiniz dediler. 25 ağustosta negatif aldım 3 kasım da raporum elimdeydi. ama ilk rapor çıkma süreci uzun... yaklaşık bir yılı buluyor

Canim sen Nasilsin? Nasil gidiyor hamilelik bebisler ne alemde?
İyiyim canım çok şükür biraz hastayim gribal onun dışında iyiyiz.Allah bu beklemeleriniz sonucunda inşallah sizlerede ikiz versin once saglikli hayirli evlatlar olsun insallah dualarımız sizlerle bu topikte insallah hamile kalmayan kalmaz.
Sen nasılsın canm ?

Son düzenleme:
Amin canim insallah..dikkat et kendine havalar buara tam grip olma havasi bide ortalikta var buara salgin.ilacta kullanamazsin simdi zor olur o yuzden.cinsiyetleri belli oldumu.valla bende napayim canim hala bekliyorum iste.ilkini artik universitede deniycez.dun yine gorustum ilk cagirilcak gruptaymusim 1-2 aya cagirilmis olursunuz dedi ama pek inanasim gelmiyor acikcasi..

Allah kucagınada almayı nasip etsin azosperm diyince sormak istedim benim eşimde azosperm mikro tese ilemi bulundu tup bebek yapıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…