BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

l
Sağol canim.. Cinsiyetleri belli degil daha .
Bencede artk cagirirlar inan sende arkadasimada oyle dediler ve basladi
oda simdi az kaldi insallah hersey yolunda gider canm.

Son düzenleme:
Allah kucagınada almayı nasip etsin azosperm diyince sormak istedim benim eşimde azosperm mikro tese ilemi bulundu tup bebek yapıldı
Amin insallah Fakulteye kalsa tesa olsun dedi çunki sperm sayisi cok azdi tek tüktu fakultedeki urolojiye yolladi orasida tam tersi gerek yok dedi sastik kaldik napicagimizi ve fakulte tup bebek dediki eger opu gunu sayi cikmazsa tedavi iptal olur dedi korkuyla basladik tedaviye inanki dedim hep hayirlisi olsun napalim dedik iptal olursada olur sonra ben ignelere basladigim gun eczacim gida takviyesi tavsiye etti gunde 3 er tane kapsul icti Solgar adli gida takviyeleri Larginine 1000 mg ve Male mUltabile diye 2 sise hap vitamin ve Allahin izniyle Opu gunu sayi ve hareket iyi cikti Rabbim ol dedi oldu Darisi sizlerin basina olsun dualarim sizlerle Hepinize nasip etsim Allahim kucagimiza almayi nasip etsin insallah.

İi inşallah senin eşinde varmış bizde ölüde kocaman sıfır canlıda belki hiç olmicak

İiinşallah senin eşinde varmış bizde ölüde kocaman sıfır canlıda belki hiç olmicak
Ümitsiz olma tese yoluyla buluyorlar kac kisi o sekilde cocuk sahibi oldu insallah sizde olursunuz Allah tan ümit kesmeyin.

Ümitsiz olma tese yoluyla buluyorlar kac kisi o sekilde cocuk sahibi oldu insallah sizde olursunuz Allah tan ümit kesmeyin.
İnşallah bazen mutluyum umutluyum baze n çaresiz ve yanlız bazı topiklerde tup bebek yaptık tutmadı diyolar ya bizde o şansta yok tıtmayınca umutsuz oluyolar hani bir laf var senin yaşadığın belki başkalarının hayelleridir diye

Allah büyük canim insallah emekleriniz boşa çikmaz insallah.

Ya bulunamassa biri bebek sorduğunda başını yere eycem hele birde kalabalık ortamdasorulunca yer yarılsa da içine ğirsem dicem hep bi eksik olduğum hatırlatacaklar kuzenlerinin birbirleriyle ben ikinciyi duşunuyom yok ben ucuncuyu diye konuşmalarını gozlerimden yaş akmasın diye cabalayarak dinlemek sonra alaya alarak sen kısırmısın yoksa çocuğun olmuyo ha ha diye gulmelerine boyun eymek bayramlarda eve kapanmak şimdi biri görür gelir çocuk sorar diye daha neler daha neler yazsam bir roman çıkar en kotusude ne biliyomusun ölünce kabrime gelipte bir fatiha okuyacak bir evladımın olmicanı düşünmek sen hamilesin hamilenin duası kabul olur banada dua et

Başvurduğunuz ayda kaçıncı olduğunuzu söylüyorlar. ben iki aydır arıyorum ve hep daha 2014 ağustos ayını yeni çağırdık diyorlar. Ben raporumu almak istiyorum Özer Kutlu ya başladım ama malesef fakülte raporu dışarı vermemek gibi bir saçmalık yapıyor. Yani devletin bize verdiği özelde tedavi olma şansımızı elimizden alıyor.

Allah kucagınada almayı nasip etsin azosperm diyince sormak istedim benim eşimde azosperm mikro tese ilemi bulundu tup bebek yapıldı
başvuru yaptıgımız ay kaçıncı kişi olduğumuzu söylüyorlar ancak bu gerçek sıra değil çünkü iki aydır bana her aradığımda hala 2014 agustos ayının hastalarını yeni çağırdıklarını söylüyorlar. Raporu dışarı vermemeleri de çok saçma devletin verdiği şansı nasıl elimizden alırlar.

Dediğinizden bişey anlamadım yanlışlık yaptınız galiba ben topikte dolaşırken arkadaşın biri azosperm yazmış onu sordum nasıl bulundu diye

Devletin verdiği hakkı kullanabilmek için öncelikle tam teşekküllü bir eğitim araştırma hastanesinden -ki bursada sadece fakültedir- heyetten alacağınız raporlar kullanabiliyorsunuz. Heyet raporu çıktıktan sonra da bazı kişilerde 2 hakkını fakültede kullanmalısınız 3. Dışarı verebiliriz diyorlar. Benim ilk tedavim transfer olmadan kaldı, embriyo oluşmadı. 2. Hakkını istersen dışarıda kullanabilirsin dediler. Yani herkese aynı şey söyleniyor. Ayrıca fakülteden sadece rapor çıkartmak için gelip sonrasında özele geçmeyi önlemek için bunu yapıyorlar. Keza zaten heyet raporunun çıkması uzun sürüyor. Şu anda 2015 randevularının dolduğunu düşünürsek ne kadar çok kişinin olduğunu üstüne sadece rapor için fakülteye başvuracak olanların bu şekilde engellediği sonucuna varabilirsiniz. Bursa da 2015 te kime ile sgknın anlaşması var sadece orada rapor geçiyor başka anlaşma oldu ise bilemem. 2014 te hiç bir merkezde rapor geçmiyordu.

Özer kutlu hangi kurumda bilmiyorum, rapor orada geçiyor mu Acaba? Bu açıdan bakarsanız fakülte oldukça mantıklı bir iş yapıyor. Zira özellerdeki farkı bile veremeyecek durumda olanlar var. Maddi imkanı olan raporu alıp dışarı giderse gerçekten ihtiyacı olanların sırası ve hakkı yenmiş olur. Ayrıca fakülte gerçekten sabır istiyor buna alışmalı. İlk randevum şubat 2014 idi ki ağustos 2013 te randevu almıştım. Düşük rezerv nedeni ile heyette sıra beklemeden ancak eylül 2014 ilk hakkımı kullandım. Embriyo okumadığı içinde sadece ilaç hakkım bitti 3 devlet hakkım hâlâ var. Hatta 410 tel işlem parasını bile tedavisiz hamilelikten sonra geri aldım. Velhasıl bence devlet hak verdiğini söylüyor ancak bu hakkı kullanmak için fakülteye gibi kurumlardan onay almamız gerekiyor ve onu almakta ne yazık ki hiç kolay değil. Devlet gerçekte hak vermiyor arkadaşım, ne yazık Ki!!! Fakülte özelde tedavi olma hakkını almıyor aksine o hakkı elde etmek için fakülte bir basamak. Çok uzun oldu ama bir de bu açıdan düşünün oraya da hak vereceksinizdir.

İkinci tedavim bugün başladı. Hayırlı olsun. :) eşim onca iğneye inşallah değer diyor. Âmin ama dert etme nasılsa tedavinin ertesi ayı normal hamile kaldım ya yine yaparız biz bu işi diyorum. :):)
Çok sakinim hatta neşeli umutlu... Bugün fakültede hiç terslik olmadı 11 de gittim 12.30 da raporum onaylanmıştı. Hep böyle gitmesi dileğiyle...

Canım benim hayirli olsun :) hep boyle guzel gitsin sonuna denk ve bebis veya bebisler gelsin insallah Allahima cok dua ediyorum Allah tum isteyenlere çift çift versin hayirlisiyla ..
Amin..

hayırlı uğurlu olsun inşallahhhhhh

sonu bebişli olsun, iğneler boşa gitmesin ..... aşkınız daim olsun emi

Katılmıyorum.Sizin de söylediğiniz gibi özele gidemeyecek ve fakülte de yaptırmak zorunda olan insanlar var benim gibi özele gitmek isteyen insanları da fakültede bekleterek hem benim doktor seçme hakkımıelimden alıyor hemde fakülteden başka şansı olmayanların. Zaten eğer devlet özele destek vermese özel kurumlarla anlaşma yapmaz. Fakülte eğer raporu isteyene verse orda okadar yoğunluk olmaz. Ocak 2015 de arayan arkadaşıma ağustos da randevu verdi. Bu nun tek nedeni fakültede ki sacma uygulama . Bu arada Özer bey in devlet anlaşması var ve evet bazı hastala fakülteden HERNASILSA raporlarını alıp gidebilmişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…