- 13 Nisan 2015
- 410
- 121
- 103
- 44
İşte o yığılmayı azaltmanın yolu dışarı gitmek isteyen hastayı orda anlamsızca bekletmemek. Neden fakültede kullanmalıyım ? dr seçme hakkım varken ?Devletin verdiği hakkı kullanabilmek için öncelikle tam teşekküllü bir eğitim araştırma hastanesinden -ki bursada sadece fakültedir- heyetten alacağınız raporlar kullanabiliyorsunuz. Heyet raporu çıktıktan sonra da bazı kişilerde 2 hakkını fakültede kullanmalısınız 3. Dışarı verebiliriz diyorlar. Benim ilk tedavim transfer olmadan kaldı, embriyo oluşmadı. 2. Hakkını istersen dışarıda kullanabilirsin dediler. Yani herkese aynı şey söyleniyor. Ayrıca fakülteden sadece rapor çıkartmak için gelip sonrasında özele geçmeyi önlemek için bunu yapıyorlar. Keza zaten heyet raporunun çıkması uzun sürüyor. Şu anda 2015 randevularının dolduğunu düşünürsek ne kadar çok kişinin olduğunu üstüne sadece rapor için fakülteye başvuracak olanların bu şekilde engellediği sonucuna varabilirsiniz. Bursa da 2015 te kime ile sgknın anlaşması var sadece orada rapor geçiyor başka anlaşma oldu ise bilemem. 2014 te hiç bir merkezde rapor geçmiyordu.
hayırlı olsun canım.bende başladım çarşamba günü fakültede.adetimde gecikme oldu dediğim gün adet oldum.önce femara hapla başladım.yarın iğnelerim başlıyor.hayırlısı bakalım hepimiz için.İkinci tedavim bugün başladı. Hayırlı olsun. :) eşim onca iğneye inşallah değer diyor. Âmin ama dert etme nasılsa tedavinin ertesi ayı normal hamile kaldım ya yine yaparız biz bu işi diyorum. :):)
Çok sakinim hatta neşeli umutlu... Bugün fakültede hiç terslik olmadı 11 de gittim 12.30 da raporum onaylanmıştı. Hep böyle gitmesi dileğiyle...
hadi canım hayırlı olsun işallah bebişler olur canımİkinci tedavim bugün başladı. Hayırlı olsun. :) eşim onca iğneye inşallah değer diyor. Âmin ama dert etme nasılsa tedavinin ertesi ayı normal hamile kaldım ya yine yaparız biz bu işi diyorum. :):)
Çok sakinim hatta neşeli umutlu... Bugün fakültede hiç terslik olmadı 11 de gittim 12.30 da raporum onaylanmıştı. Hep böyle gitmesi dileğiyle...
canım hayırlı olsunnnhayırlı olsun canım.bende başladım çarşamba günü fakültede.adetimde gecikme oldu dediğim gün adet oldum.önce femara hapla başladım.yarın iğnelerim başlıyor.hayırlısı bakalım hepimiz için.
Düsük rezer grubundayım evet raporumu verıyorlar haata gıdıp ozellede görustum ama raporlada 3500 ü falan buluyor.üniversıtede 17. Sıraya düşmusum bukadar beklemişim bıraz daha beklemeye karar verdim bende..Düşük rezerv grubu raporlarını bekletmemek için veriyorlar. alıp özelde yaptırabilirsiniz.
Fakültede canım. Bugün iğnelerin 6. Günü cuma kontrolCanım nerde yaptiriyorsun tedaviyi
Ben yine fakültedeyim canım yine. Büyük olasılıkla son olacak zaten oradaki. Daha sonra dışarıdan bakacağım. Gerek olmamasını umut ediyorum. Dualarımız tüm bebek isteyenlerle...Sağolasın canım seni gördüğüme sevindim bayağıdır yoktun buralarda.. Tedaviye başlıyorsun demek.. hayırlısı olsun inşallah sonu bebişli olsun.. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.. her zaman dualarımdasınız.. Siz de bizi unutmayın.. Zor süreçler birbirimize bu şekilde destek olacağız inşallah.. Tedaviye nerde başlıyorsun? Ben de seni çok öpüyorum.. k.i.b.
Âmin canım. Hep çift olsun diyorsun sende kendine yoldaş arıyorsun değil mi :)Canım benim hayirli olsun :) hep boyle guzel gitsin sonuna denk ve bebis veya bebisler gelsin insallah Allahima cok dua ediyorum Allah tum isteyenlere çift çift versin hayirlisiyla ..
Amin..
nası gidiyo tatlımmmmmm??????Âmin canım. Hep çift olsun diyorsun sende kendine yoldaş arıyorsun değil mi :)
Sağlasın tatlım. Ama yine inatçı benim günler. Bütünsel için istemiyorlar yine kader arkadaşım. Halbuki daha iyi olur bu sefer diyordum miyomlarda gitti ama nafile. Kız onca ilaca rağmen adetin 2. Günü 4 folikül gördü bugün iğnelerini 6. Günü 3 tane Saydı. Çabuk su koyverdi 1 tanesi. 12,7,4 mm. Cuma günü 4 olanda gidebilir. Kısmet ne diyeyim. Bu arada fakülteye bir haller olmuş. 4 hasta vardı sabahtan. 2. Girdim 10.30 gibi bitti işim. Ya da ben hep tenha güne denk geliyorum. Öpüyorum amayaaacım...hayırlı uğurlu olsun inşallahhhhhh
sonu bebişli olsun, iğneler boşa gitmesin ..... aşkınız daim olsun emi
Valla arkadaşım haklısın ama ne yazık ki sistem böyle. Ve sistemi kuranlar onlar bizde uymak zorundayız. Daha önce amayaa arkadaşım bimere başvurdu yazılanlardan bakarsın. Lakin hiçbir sonuç alınamıyor, sende başvuru yap bakanlığı ara. Ama sonucun değişeceğini hiç sanmıyorum. Benim yazdıklarımdan farklı bir açıklama getirmeyeceklerdir sana. Bak mesela devletin sadece 3 hak vermesi, 39 yaş sınırı da saçmalık bana göre... Dünya kadar prim ödüyoruz üstüne yine de tedaviyi ücretsiz yaptırmıyoruz. Ama ben bu kuralı koydum şartlar bunlar diyor ve ancak bu şartları yerine getiren yararlanıyor. Bence sende canını sıkma değiştirmeye gücün yetmeyen şeyler varsa mecbur kabulleniyosun. Ben fakültede 8-16.30 mesai yaptığımı biliyorum ve bunu kabullenip gidiyorum. Bugün 10.30 da işim bitti bir sevindim anlatamam. 1 saat beklemeyi göze almayanlara 2 saat çok gelir lakin benim gibi tüm gününü orada geçirenler için 2 saat ne ki :)))) strese girmeyin sakin olun yani demek istediğim bu...İşte o yığılmayı azaltmanın yolu dışarı gitmek isteyen hastayı orda anlamsızca bekletmemek. Neden fakültede kullanmalıyım ? dr seçme hakkım varken ?
Bugun iki arkadasimin hamile haberini aldim biri tüp digeride varikosel ameliyatindan sonra dogal yolla kalmis insallah sizlerinde hamile haberlerini duyariz canm Aman olsunda yeterki insallah tek veya cift farketmezÂmin canım. Hep çift olsun diyorsun sende kendine yoldaş arıyorsun değil mi :)
Teşekkürler nihan 16 seninde tedavim hayırlı olsun. Senin 4. Gün öyle ise iğnelerini. Ben bugün gittim cumada oradayım. Denk gelmedik sanırım seninle.hayırlı olsun canım.bende başladım çarşamba günü fakültede.adetimde gecikme oldu dediğim gün adet oldum.önce femara hapla başladım.yarın iğnelerim başlıyor.hayırlısı bakalım hepimiz için.
Âmin kuzum1 hepimizin olsun bebişleri hayırlısı ile.hadi canım hayırlı olsun işallah bebişler olur canım
Yaş sorunun yoksa bekle canım. Bak benim yaş doluyor ben gidemedim özele. İnşallah sıranız beklediğinden önce gelir.Düsük rezer grubundayım evet raporumu verıyorlar haata gıdıp ozellede görustum ama raporlada 3500 ü falan buluyor.üniversıtede 17. Sıraya düşmusum bukadar beklemişim bıraz daha beklemeye karar verdim bende..
Ay süper valla. Canım o kadar çok hamile var ki anlatamam. En az 10 tane yakın tanıdığım. Allahım bizlere de nasip et. Arkadaşın nerede yaptırmış fakülte mi? Zeynepin opu oldu mu peki. Salı olabilir demişti. Bulantılar devam mı senin umarım tez zamanda geçer. Havalar çok soğuk dikkatli ol canım...Bugun iki arkadasimin hamile haberini aldim biri tüp digeride varikosel ameliyatindan sonra dogal yolla kalmis insallah sizlerinde hamile haberlerini duyariz canm Aman olsunda yeterki insallah tek veya cift farketmez
Haklısın.Valla arkadaşım haklısın ama ne yazık ki sistem böyle. Ve sistemi kuranlar onlar bizde uymak zorundayız. Daha önce amayaa arkadaşım bimere başvurdu yazılanlardan bakarsın. Lakin hiçbir sonuç alınamıyor, sende başvuru yap bakanlığı ara. Ama sonucun değişeceğini hiç sanmıyorum. Benim yazdıklarımdan farklı bir açıklama getirmeyeceklerdir sana. Bak mesela devletin sadece 3 hak vermesi, 39 yaş sınırı da saçmalık bana göre... Dünya kadar prim ödüyoruz üstüne yine de tedaviyi ücretsiz yaptırmıyoruz. Ama ben bu kuralı koydum şartlar bunlar diyor ve ancak bu şartları yerine getiren yararlanıyor. Bence sende canını sıkma değiştirmeye gücün yetmeyen şeyler varsa mecbur kabulleniyosun. Ben fakültede 8-16.30 mesai yaptığımı biliyorum ve bunu kabullenip gidiyorum. Bugün 10.30 da işim bitti bir sevindim anlatamam. 1 saat beklemeyi göze almayanlara 2 saat çok gelir lakin benim gibi tüm gününü orada geçirenler için 2 saat ne ki :)))) strese girmeyin sakin olun yani demek istediğim bu...
Arkadasim istanbul acibadem de yaptirdi canim darisi sizlere insallahh ay canm bugun iyi degilim midemi usuttum sanirim cok siddetli istifra ettimAy süper valla. Canım o kadar çok hamile var ki anlatamam. En az 10 tane yakın tanıdığım. Allahım bizlere de nasip et. Arkadaşın nerede yaptırmış fakülte mi? Zeynepin opu oldu mu peki. Salı olabilir demişti. Bulantılar devam mı senin umarım tez zamanda geçer. Havalar çok soğuk dikkatli ol canım...
Biz hep bahar jinemedde yaptiriyorduk çünki orası tup bebek merkezi olduğundan detaylı bakııyorlar ücreti en son 80 tl vermistik.Arkadaşlar merhaba eşim için sperm sayısına baktırmak istiyoruz önereceğiniz yer doktor varmı bursada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?