BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

İşte o yığılmayı azaltmanın yolu dışarı gitmek isteyen hastayı orda anlamsızca bekletmemek. Neden fakültede kullanmalıyım ? dr seçme hakkım varken ?

hayırlı olsun canım.bende başladım çarşamba günü fakültede.adetimde gecikme oldu dediğim gün adet oldum.önce femara hapla başladım.yarın iğnelerim başlıyor.hayırlısı bakalım hepimiz için.

hadi canım hayırlı olsun işallah bebişler olur canım

Düşük rezerv grubu raporlarını bekletmemek için veriyorlar. alıp özelde yaptırabilirsiniz.
Düsük rezer grubundayım evet raporumu verıyorlar haata gıdıp ozellede görustum ama raporlada 3500 ü falan buluyor.üniversıtede 17. Sıraya düşmusum bukadar beklemişim bıraz daha beklemeye karar verdim bende..

Ben yine fakültedeyim canım yine. Büyük olasılıkla son olacak zaten oradaki. Daha sonra dışarıdan bakacağım. Gerek olmamasını umut ediyorum. Dualarımız tüm bebek isteyenlerle...

hayırlı uğurlu olsun inşallahhhhhh

sonu bebişli olsun, iğneler boşa gitmesin ..... aşkınız daim olsun emi
Sağlasın tatlım. Ama yine inatçı benim günler. Bütünsel için istemiyorlar yine kader arkadaşım. Halbuki daha iyi olur bu sefer diyordum miyomlarda gitti ama nafile. Kız onca ilaca rağmen adetin 2. Günü 4 folikül gördü bugün iğnelerini 6. Günü 3 tane Saydı. Çabuk su koyverdi 1 tanesi. 12,7,4 mm. Cuma günü 4 olanda gidebilir. Kısmet ne diyeyim. Bu arada fakülteye bir haller olmuş. 4 hasta vardı sabahtan. 2. Girdim 10.30 gibi bitti işim. Ya da ben hep tenha güne denk geliyorum. Öpüyorum amayaaacım...

İşte o yığılmayı azaltmanın yolu dışarı gitmek isteyen hastayı orda anlamsızca bekletmemek. Neden fakültede kullanmalıyım ? dr seçme hakkım varken ?
Valla arkadaşım haklısın ama ne yazık ki sistem böyle. Ve sistemi kuranlar onlar bizde uymak zorundayız. Daha önce amayaa arkadaşım bimere başvurdu yazılanlardan bakarsın. Lakin hiçbir sonuç alınamıyor, sende başvuru yap bakanlığı ara. Ama sonucun değişeceğini hiç sanmıyorum. Benim yazdıklarımdan farklı bir açıklama getirmeyeceklerdir sana. Bak mesela devletin sadece 3 hak vermesi, 39 yaş sınırı da saçmalık bana göre... Dünya kadar prim ödüyoruz üstüne yine de tedaviyi ücretsiz yaptırmıyoruz. Ama ben bu kuralı koydum şartlar bunlar diyor ve ancak bu şartları yerine getiren yararlanıyor. Bence sende canını sıkma değiştirmeye gücün yetmeyen şeyler varsa mecbur kabulleniyosun. Ben fakültede 8-16.30 mesai yaptığımı biliyorum ve bunu kabullenip gidiyorum. Bugün 10.30 da işim bitti bir sevindim anlatamam. 1 saat beklemeyi göze almayanlara 2 saat çok gelir lakin benim gibi tüm gününü orada geçirenler için 2 saat ne ki :)))) strese girmeyin sakin olun yani demek istediğim bu...

Âmin canım. Hep çift olsun diyorsun sende kendine yoldaş arıyorsun değil mi :)
Bugun iki arkadasimin hamile haberini aldim biri tüp digeride varikosel ameliyatindan sonra dogal yolla kalmis insallah sizlerinde hamile haberlerini duyariz canm Aman olsunda yeterki insallah tek veya cift farketmez

Teşekkürler nihan 16 seninde tedavim hayırlı olsun. Senin 4. Gün öyle ise iğnelerini. Ben bugün gittim cumada oradayım. Denk gelmedik sanırım seninle.

Yaş sorunun yoksa bekle canım. Bak benim yaş doluyor ben gidemedim özele. İnşallah sıranız beklediğinden önce gelir.

Bugun iki arkadasimin hamile haberini aldim biri tüp digeride varikosel ameliyatindan sonra dogal yolla kalmis insallah sizlerinde hamile haberlerini duyariz canm Aman olsunda yeterki insallah tek veya cift farketmez
Ay süper valla. Canım o kadar çok hamile var ki anlatamam. En az 10 tane yakın tanıdığım. Allahım bizlere de nasip et. Arkadaşın nerede yaptırmış fakülte mi? Zeynepin opu oldu mu peki. Salı olabilir demişti. Bulantılar devam mı senin umarım tez zamanda geçer. Havalar çok soğuk dikkatli ol canım...

Haklısın.

Arkadasim istanbul acibadem de yaptirdi canim darisi sizlere insallahh ay canm bugun iyi degilim midemi usuttum sanirim cok siddetli istifra ettim cok kötü oldum Allah herkese sağlik sihhat versin.

Arkadaşlar merhaba eşim için sperm sayısına baktırmak istiyoruz önereceğiniz yer doktor varmı bursada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…