Canim guven tip labarotuarida iyi sperm konusunda.en ince ayrintisina kadar bakiyolar ben cok memnun kalmustim ordanArkadaşlar merhaba eşim için sperm sayısına baktırmak istiyoruz önereceğiniz yer doktor varmı bursada
Saol cnm orayada bir bakayım bide gitmeden kacgun önce ilişki olmaması gerekiyor öyle birşey soyledilermi bazı yerlerde 4 gün beraberlik olmucak diyorlarCanim guven tip labarotuarida iyi sperm konusunda.en ince ayrintisina kadar bakiyolar ben cok memnun kalmustim ordan
Valla yasim 32 canim.6 aydir bekliyorum siraya beklemek iyice psikolojimi bozdu ama napalim sabir diyorum sadece.gecen ay dayanamayip ozele gitmeye karar vermistim ozele gittim konustum.sonra raporu almak icin universiteye gittim.17. Siraya dustugumu ozelde yaptirirsam bu siradan cikacagimi ogrendim.ikinci hak icin sirada 98 kisi falan varmis.bende yeniden beklemeye karar verdim.en azindan ilkini universitede deneyim tutmazsa artik ozele giderim.allah bu emeklerimizi bisa cikarmaz umarim..Yaş sorunun yoksa bekle canım. Bak benim yaş doluyor ben gidemedim özele. İnşallah sıranız beklediğinden önce gelir.
En az 3 ile 5 gun canim.en dogru sonuc icin bunu istiyorlar.Saol cnm orayada bir bakayım bide gitmeden kacgun önce ilişki olmaması gerekiyor öyle birşey soyledilermi bazı yerlerde 4 gün beraberlik olmucak diyorlar
İyi ozaman zaten 1 hafta oldu sevindim bunaEn az 3 ile 5 gun canim.en dogru sonuc icin bunu istiyorlar.
Ertesi gun hemen aliyorsun sonucu canimİyi ozaman zaten 1 hafta oldu sevindim bunabide sonuç hemen cıkıyormu ay zaman kaybetmek istemiyorum artık Rabbim tez zamanda hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin inş
dün 4. gündü canım iğnelerin.dün bende hastanede idim bende çok şaşırdım az kişi olmasına.geç kalmıştım bide 9 u geçiyordu gittiğimde.muhtemelen yan tarafına oturduğum sendin.2 kişi konuşuyorlardı sen yalnızdın sanırım.cuma benimde kontrolüm var ve benimde yumurtalar azTeşekkürler nihan 16 seninde tedavim hayırlı olsun. Senin 4. Gün öyle ise iğnelerini. Ben bugün gittim cumada oradayım. Denk gelmedik sanırım seninle.
98 kişi nezaman biter ne zaman çağırırlar bununla ilgili net bilgi verememeleri çok saçma ve sinir bozucu insan tarih bilse rahat bekler ama hiç bir şey bu ülkede doğu işlemediğinden ve mutlaka torpil olduğundan tarih vermiyorlar. Allah hayırlısını versin . Ama haklısın ilkini fakültede yapmak mantıklı. ve mutlaka uygulanan ilaçları vs dosyanın kopyasını al. inşallah gerek kalmaz ama ikin ciye denemek istediğinde sıfırdan başlamamak için önemliymiş. Doctorum sölemişti. ben özelden Özer Kutlu ya gideceğim.Valla yasim 32 canim.6 aydir bekliyorum siraya beklemek iyice psikolojimi bozdu ama napalim sabir diyorum sadece.gecen ay dayanamayip ozele gitmeye karar vermistim ozele gittim konustum.sonra raporu almak icin universiteye gittim.17. Siraya dustugumu ozelde yaptirirsam bu siradan cikacagimi ogrendim.ikinci hak icin sirada 98 kisi falan varmis.bende yeniden beklemeye karar verdim.en azindan ilkini universitede deneyim tutmazsa artik ozele giderim.allah bu emeklerimizi bisa cikarmaz umarim..
evet bende negatif alınca fakülteye gittim yeniden rapor çıkarmak için kimsecikler yoktu pek şaşırmıştım.... inşallah hep böyle devam eder de çok beklemezsin... yumilerde inşallahhhhhh güzel ilerler büyür birbirlerini yakalarlar.... valla ben görüştüğüm drlara önce sorunum yumi sayısından ziyade beraber büyümemeleri diyorumSağlasın tatlım. Ama yine inatçı benim günler. Bütünsel için istemiyorlar yine kader arkadaşım. Halbuki daha iyi olur bu sefer diyordum miyomlarda gitti ama nafile. Kız onca ilaca rağmen adetin 2. Günü 4 folikül gördü bugün iğnelerini 6. Günü 3 tane Saydı. Çabuk su koyverdi 1 tanesi. 12,7,4 mm. Cuma günü 4 olanda gidebilir. Kısmet ne diyeyim. Bu arada fakülteye bir haller olmuş. 4 hasta vardı sabahtan. 2. Girdim 10.30 gibi bitti işim. Ya da ben hep tenha güne denk geliyorum. Öpüyorum amayaaacım...
tatlım ben bimere yazdım defalarca, ama benim maksadım fakülteyi şikayet değildi... bak sen şimdi mesela diyosun ya özer beye gidicem... bizim gidecek merkezimiz yoktu özelde... yani raporlu yaptıracaksan mecburen fakültede sıra beklemen gerekiyordu. benim şikayetim buydu... önce jimer ile şimdi de euofertil bursa tüp bebek merkezi ile çok şükür ki anlaşma sağlandı.... bi ara haftada bir jimere yazdım ben.... her pazartesi bir görev gibi bunu yaptım. bimere yazın arkadaşım... ama bimere yazarken TC No girmeniz gerektiğini, kontrole gittiğinizde adınızın hatırlanacağını, "ha şu amayaaa hanım mısınız siz" falan denilebileceğini de unutmayın!!!! beni hala tanıyorlar mesela :)Haklısın.
aman dikkat et tatlım havalar fena.... inşallahhhh bir an evvel zorlu dönem geçer, rahat geçer gebeliğinnnArkadasim istanbul acibadem de yaptirdi canim darisi sizlere insallahh ay canm bugun iyi degilim midemi usuttum sanirim cok siddetli istifra ettimcok kötü oldum Allah herkese sağlik sihhat versin.
en mantıklısını düşünmüşsün tatlım.... inşallah gerek kalmaz özele....Valla yasim 32 canim.6 aydir bekliyorum siraya beklemek iyice psikolojimi bozdu ama napalim sabir diyorum sadece.gecen ay dayanamayip ozele gitmeye karar vermistim ozele gittim konustum.sonra raporu almak icin universiteye gittim.17. Siraya dustugumu ozelde yaptirirsam bu siradan cikacagimi ogrendim.ikinci hak icin sirada 98 kisi falan varmis.bende yeniden beklemeye karar verdim.en azindan ilkini universitede deneyim tutmazsa artik ozele giderim.allah bu emeklerimizi bisa cikarmaz umarim..
ayse süperdir, yanında zamanın nası geçtiğini de anlamazsın :) inşallah karşılaşırsınız.... sonuna kadar her ikinizinde tedavisi güzel gider inşallahhhhhdün 4. gündü canım iğnelerin.dün bende hastanede idim bende çok şaşırdım az kişi olmasına.geç kalmıştım bide 9 u geçiyordu gittiğimde.muhtemelen yan tarafına oturduğum sendin.2 kişi konuşuyorlardı sen yalnızdın sanırım.cuma benimde kontrolüm var ve benimde yumurtalar azsanırım aynı kaderi paylaşıyoruz.napalım kaliteli olsunlar da.1-2 fark etmez.cuma karşılaşırız belki
Canim bak burtomada sorahilirsin.biz ordada yaptirmistik.oranin sonuclarida iyi ayrintili bakiyorlar.orda tek sikinti spermi tuvalette vermek:)Tamamdır arıcam yarın mutlaka orayıda çok saol
Diğeri daha sıkıntılı değilmiC
Canim bak burtomada sorahilirsin.biz ordada yaptirmistik.oranin sonuclarida iyi ayrintili bakiyorlar.orda tek sikinti spermi tuvalette vermek:)
Ben yine fakültedeyim canım yine. Büyük olasılıkla son olacak zaten oradaki. Daha sonra dışarıdan bakacağım. Gerek olmamasını umut ediyorum. Dualarımız tüm bebek isteyenlerle...
Çok geçmiş olsun size , ayrıca teşekkürler paylaşımınız için. istanbulda hangi hastaneye gidiyorsunuz?çok uzattım arkadaşlar ama benim yaşadıklarımı siz yaşamayın...uzun arşatırmalarım sonucu istda 2 drla görüştüm bi tanesi 3 boyutlu ultrsonla baktı ve direkt gördü problemi rahim şekil bozukluğu.embriyonun gelişeceği alan yetersiz.hemn hsg ve histeroskopi video kaydımı istedi tabiki hastane tutmamış kayıt...dra söylemiş eşim böyle böyle kem küm etmiş.ptesi hsg çektirdim tekrar.dr olmayan bile anlar şekil bozukluğunu.hsg çeken dr rahminiz oldukça hasar görmüş dedi.arkadaşlar lütfen iyice araştırın kendinizi ehil ilimli ellere bırakın.gittiğim istdaki dr da bursadan çok kişivar.rapor da geçerli üni hastold için beklemeden rapor çıkarabiliyosunuz.
canım benim yaaaa..... herşey gönlünce olsun inşallahhhhSabah opu var arkadaşlar. 3 folikül var ama 1 tanesi 17 mm idi cuma günü. Diğerleri 7 ve 4 bunlardan pek umudum yok. Geçen sefer alınan 2 folikülden 1 yumurta vardı o da döllenme aşamasına gelemedi olgunlaşmadı dediler. İnşallah bu 1 yumurta bu sefer döllenir. Her ne kadar heyecan yok desemde hala uyumadım. Çok stresli geçti bu süre hele bugünü anlatamam. Dualarınızı bekliyorum, gelişmeleri yazarım, tabii gelişme görürsem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?