BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Canım bahar Hastanesindeki kesinlikle detaylı baksınlar istiyorum ücretine çok iyimiş ☺

Canim guven tip labarotuarida iyi sperm konusunda.en ince ayrintisina kadar bakiyolar ben cok memnun kalmustim ordan
Saol cnm orayada bir bakayım bide gitmeden kacgun önce ilişki olmaması gerekiyor öyle birşey soyledilermi bazı yerlerde 4 gün beraberlik olmucak diyorlar

Yaş sorunun yoksa bekle canım. Bak benim yaş doluyor ben gidemedim özele. İnşallah sıranız beklediğinden önce gelir.
Valla yasim 32 canim.6 aydir bekliyorum siraya beklemek iyice psikolojimi bozdu ama napalim sabir diyorum sadece.gecen ay dayanamayip ozele gitmeye karar vermistim ozele gittim konustum.sonra raporu almak icin universiteye gittim.17. Siraya dustugumu ozelde yaptirirsam bu siradan cikacagimi ogrendim.ikinci hak icin sirada 98 kisi falan varmis.bende yeniden beklemeye karar verdim.en azindan ilkini universitede deneyim tutmazsa artik ozele giderim.allah bu emeklerimizi bisa cikarmaz umarim..

En az 3 ile 5 gun canim.en dogru sonuc icin bunu istiyorlar.
İyi ozaman zaten 1 hafta oldu sevindim buna bide sonuç hemen cıkıyormu ay zaman kaybetmek istemiyorum artık Rabbim tez zamanda hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin inş

Tamamdır arıcam yarın mutlaka orayıda çok saol

Teşekkürler nihan 16 seninde tedavim hayırlı olsun. Senin 4. Gün öyle ise iğnelerini. Ben bugün gittim cumada oradayım. Denk gelmedik sanırım seninle.
dün 4. gündü canım iğnelerin.dün bende hastanede idim bende çok şaşırdım az kişi olmasına.geç kalmıştım bide 9 u geçiyordu gittiğimde.muhtemelen yan tarafına oturduğum sendin.2 kişi konuşuyorlardı sen yalnızdın sanırım.cuma benimde kontrolüm var ve benimde yumurtalar az sanırım aynı kaderi paylaşıyoruz.napalım kaliteli olsunlar da.1-2 fark etmez.cuma karşılaşırız belki

98 kişi nezaman biter ne zaman çağırırlar bununla ilgili net bilgi verememeleri çok saçma ve sinir bozucu insan tarih bilse rahat bekler ama hiç bir şey bu ülkede doğu işlemediğinden ve mutlaka torpil olduğundan tarih vermiyorlar. Allah hayırlısını versin . Ama haklısın ilkini fakültede yapmak mantıklı. ve mutlaka uygulanan ilaçları vs dosyanın kopyasını al. inşallah gerek kalmaz ama ikin ciye denemek istediğinde sıfırdan başlamamak için önemliymiş. Doctorum sölemişti. ben özelden Özer Kutlu ya gideceğim.

Son düzenleme:
evet bende negatif alınca fakülteye gittim yeniden rapor çıkarmak için kimsecikler yoktu pek şaşırmıştım.... inşallah hep böyle devam eder de çok beklemezsin... yumilerde inşallahhhhhh güzel ilerler büyür birbirlerini yakalarlar.... valla ben görüştüğüm drlara önce sorunum yumi sayısından ziyade beraber büyümemeleri diyorum işinizi öğretmek gibi olmasında diyip....

tatlım ben bimere yazdım defalarca, ama benim maksadım fakülteyi şikayet değildi... bak sen şimdi mesela diyosun ya özer beye gidicem... bizim gidecek merkezimiz yoktu özelde... yani raporlu yaptıracaksan mecburen fakültede sıra beklemen gerekiyordu. benim şikayetim buydu... önce jimer ile şimdi de euofertil bursa tüp bebek merkezi ile çok şükür ki anlaşma sağlandı.... bi ara haftada bir jimere yazdım ben.... her pazartesi bir görev gibi bunu yaptım. bimere yazın arkadaşım... ama bimere yazarken TC No girmeniz gerektiğini, kontrole gittiğinizde adınızın hatırlanacağını, "ha şu amayaaa hanım mısınız siz" falan denilebileceğini de unutmayın!!!! beni hala tanıyorlar mesela :)

Arkadasim istanbul acibadem de yaptirdi canim darisi sizlere insallahh ay canm bugun iyi degilim midemi usuttum sanirim cok siddetli istifra ettim cok kötü oldum Allah herkese sağlik sihhat versin.
aman dikkat et tatlım havalar fena.... inşallahhhh bir an evvel zorlu dönem geçer, rahat geçer gebeliğinnn

en mantıklısını düşünmüşsün tatlım.... inşallah gerek kalmaz özele....

ayse süperdir, yanında zamanın nası geçtiğini de anlamazsın :) inşallah karşılaşırsınız.... sonuna kadar her ikinizinde tedavisi güzel gider inşallahhhhh

Ben yine fakültedeyim canım yine. Büyük olasılıkla son olacak zaten oradaki. Daha sonra dışarıdan bakacağım. Gerek olmamasını umut ediyorum. Dualarımız tüm bebek isteyenlerle...

Canım inşallah hayırlısı ile bu tedavinde minik yavruna kavuşursun.. Rabbim bu yolda kimseleri eylemesin sabır güç versin.. İnşallah güzel haberlerinizle mutlu edin bizi :)

arkadaşlar merhaba uzun bir zamandır yazmak istiyorum üyelik şifremi unutmuşum o yüzden yazamıyorum.kısaca durumumu özetleyeceğim:2012 yılında spontan gebeliğim var 8 haft.kalbi durdu.drun beceriksizliğinden 2 kez kürtaj oldum.beklemek istemediğimizden 3 ay sonra tüp bbek merkezine gittik.yumurta takibi için.3ayda böyle gitti.buarada dra göre hiç bi probl.yok tüpe gerek kalmaz.sonra 2 aşılama.sonra 2 tüp.dra göre ikizlere nasıl bakacağım muhabbetleri okadar emin.tabi buarada 20 bine yakın paramız uçtu gitti.2yılla birlikte.yoğun ısrarıma rağmen histereskopi yaptı dedim belki kürtajdan snra yapışıklık vardır.operasyondan sonra hiçbişey yok dedi yarım yamalak.2.tüp bebek kan değerim 10 çıktı tebrik ediyo beni böyle saçmalık nekadar safmışım başından savmış beni meğer.sonra tele bile çıkmadı.sebepsiz diyor.oarada herşeyi zaman bıraktım dedim buarada fakülteyi arıyayım sıram gelsin.fakülte maceram da ayrı bi olay.herkese aynı ilaç protokolü.dayadılar 300 gonal.150 menagon.diyorum benim çok tepki veriyor yumurtalar...26 yum toplandı ölüyodum opudan sonra kus diye poşet getiriyolar.ilaç milaç hakgetire eşim dedi çocuk istemiyorum artık...ordada kimyasal gebelik oldu.üstünkörü neden araştırılmadan tüp bebek denemeleri yani.geçen ay dondurulmuş transferi yaptıracaktım.yarıda kestim tedaviyi fakültenin tenha olması boşa değil yani böyle saçma bir kurum olamaz.dedim embriyolarımı taşımak istiyorum.Dosyamı görünce şok geçirdim birbirlerinden haberi yok kimsenin not düşmüşler histereskopi yapılacak biyopsi alınacak o şekil devam edilecek tedaviye.dedim bunlar yapılmadı bana yok yapılmış diyolar.embriylogla görüştüm hemen taşımak için dondurulmuşları buraları çok özet geçiyorum...dedim değermi nasıl kaliteleri.baktı dosyaya çok çok kaliteliler hatta 7.güne gitmişler bakın dayanmışlar o güne kadar neredeyse kundaklayıp verecekler elime.6.gün embriyonun rahime tutunması gerekiyor.hemen iptal ettim tedavimi...

çok uzattım arkadaşlar ama benim yaşadıklarımı siz yaşamayın...uzun arşatırmalarım sonucu istda 2 drla görüştüm bi tanesi 3 boyutlu ultrsonla baktı ve direkt gördü problemi rahim şekil bozukluğu.embriyonun gelişeceği alan yetersiz.hemn hsg ve histeroskopi video kaydımı istedi tabiki hastane tutmamış kayıt...dra söylemiş eşim böyle böyle kem küm etmiş.ptesi hsg çektirdim tekrar.dr olmayan bile anlar şekil bozukluğunu.hsg çeken dr rahminiz oldukça hasar görmüş dedi.arkadaşlar lütfen iyice araştırın kendinizi ehil ilimli ellere bırakın.gittiğim istdaki dr da bursadan çok kişivar.rapor da geçerli üni hastold için beklemeden rapor çıkarabiliyosunuz.

Çok geçmiş olsun size , ayrıca teşekkürler paylaşımınız için. istanbulda hangi hastaneye gidiyorsunuz?

Sabah opu var arkadaşlar. 3 folikül var ama 1 tanesi 17 mm idi cuma günü. Diğerleri 7 ve 4 bunlardan pek umudum yok. Geçen sefer alınan 2 folikülden 1 yumurta vardı o da döllenme aşamasına gelemedi olgunlaşmadı dediler. İnşallah bu 1 yumurta bu sefer döllenir. Her ne kadar heyecan yok desemde hala uyumadım. Çok stresli geçti bu süre hele bugünü anlatamam. Dualarınızı bekliyorum, gelişmeleri yazarım, tabii gelişme görürsem...

canım benim yaaaa..... herşey gönlünce olsun inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…