Sabah opu var arkadaşlar. 3 folikül var ama 1 tanesi 17 mm idi cuma günü. Diğerleri 7 ve 4 bunlardan pek umudum yok. Geçen sefer alınan 2 folikülden 1 yumurta vardı o da döllenme aşamasına gelemedi olgunlaşmadı dediler. İnşallah bu 1 yumurta bu sefer döllenir. Her ne kadar heyecan yok desemde hala uyumadım. Çok stresli geçti bu süre hele bugünü anlatamam. Dualarınızı bekliyorum, gelişmeleri yazarım, tabii gelişme görürsem...
295 2525 tatlım... Allah yardımcın olsun...arkadaşlar merhaba uludağ üniversitesinin tüp bebek randevu numarasını bilen varsa yazabilir mi acaba daha önce mutlaka yazılmıştır ama epey önceki sayfalara göz atmama ragmen bulamadım
Teşekkürler hepimizin inşallah.. az önce aradımda randevu veremiyoruz ara ara 2016 randevuları için arayın dediler295 2525 tatlım... Allah yardımcın olsun...
gerçekten miTeşekkürler hepimizin inşallah.. az önce aradımda randevu veremiyoruz ara ara 2016 randevuları için arayın dediler
Esimde sperm azlıgi vardi hatta git gide azaldi 2 asılama yaptik olmadi.arkadaşlar iyi akşamlar medical park dr. ahmet yılmaza aşılama yaptırmayı düşünüyorum( 2.5 senedir bebek istiyoruz eşimde sperm azlığı var) daha önce bahsettiğim doktorda aşılama yaptıran var mı nasıl biridir?
Nihan16 ne yaptın canım. Umarım güzel haberler verirsin.dün 4. gündü canım iğnelerin.dün bende hastanede idim bende çok şaşırdım az kişi olmasına.geç kalmıştım bide 9 u geçiyordu gittiğimde.muhtemelen yan tarafına oturduğum sendin.2 kişi konuşuyorlardı sen yalnızdın sanırım.cuma benimde kontrolüm var ve benimde yumurtalar azsanırım aynı kaderi paylaşıyoruz.napalım kaliteli olsunlar da.1-2 fark etmez.cuma karşılaşırız belki
Sağol canım ama olmadı yine. Bu seferde 1 yumurta alındı. Mikroenjeksiyon yapılmış ama döllenme olmamış. Çarşamba günü tekrar görüşmek için gideceğim. Benim yaş doluyor 40 gün kaldı. Lakin transfer olmadığı için 3 hakkım kalacak. Şimdi son bir defa ilk adetle denemek mümkün mü onu araştırıyorum. Sanırım fakülte artık yapmaz, Jimer ve Bursa tüp bebek ile bize ön görüşme yapacağım, raporu alabilirsem adete yetişirse bir ihtimal. Şu anda bursadayım ama 4 aydır gebzede oturuyorum. İstanbul yakın ama orada hiçbir yeri bilmiyorum. Durumlar karışık yani. Amaan 39 olsamda rapormuş derdinden kurtulsam diyorum artık. O zamanda maddiyat girecek düşüncelere. Hayırlısı diyelim ne yapalım.Canım inşallah hayırlısı ile bu tedavinde minik yavruna kavuşursun.. Rabbim bu yolda kimseleri eylemesin sabır güç versin.. İnşallah güzel haberlerinizle mutlu edin bizi:)
Nerede tedavi gördünüz acaba? Şu an tedavide misiniz? Çok geçmiş olsun, Allah bebeğinize kavuştursun.çok uzattım arkadaşlar ama benim yaşadıklarımı siz yaşamayın...uzun arşatırmalarım sonucu istda 2 drla görüştüm bi tanesi 3 boyutlu ultrsonla baktı ve direkt gördü problemi rahim şekil bozukluğu.embriyonun gelişeceği alan yetersiz.hemn hsg ve histeroskopi video kaydımı istedi tabiki hastane tutmamış kayıt...dra söylemiş eşim böyle böyle kem küm etmiş.ptesi hsg çektirdim tekrar.dr olmayan bile anlar şekil bozukluğunu.hsg çeken dr rahminiz oldukça hasar görmüş dedi.arkadaşlar lütfen iyice araştırın kendinizi ehil ilimli ellere bırakın.gittiğim istdaki dr da bursadan çok kişivar.rapor da geçerli üni hastold için beklemeden rapor çıkarabiliyosunuz.
Ayy canım benim. Bende senden haber bekliyordum. Arada girip baktım ama yazmaya fırsatım olmadi. görümcem geldi istanbuldan telaş falan. Senin adına üzüldüm.rabbimizden hep hayırlısı ni istiyoruz hayırlisi buymus demek.Nihan16 ne yaptın canım. Umarım güzel haberler verirsin.
Çok sevindim canım hadi hayırlısı olsun inşallah. Daha da güzel haberler ile gel inşallah. Ben yarın Bursa tüp bebek ile salı da fakülte ile görüşeceğim. Bakalım ne diyecekler. Velhasıl hâlâ buralardayım...dualarım seninle...Ayy canım benim. Bende senden haber bekliyordum. Arada girip baktım ama yazmaya fırsatım olmadi. görümcem geldi istanbuldan telaş falan. Senin adına üzüldüm.rabbimizden hep hayırlısı ni istiyoruz hayırlisi buymus demek.
İstanbul tüp bebek merkezi emre beye gitmistim ben birkac kez hatta histeroskopi falan oldum ama tedavi olmak kısmet olmadı.
Benim de 6 yumurta toplanmis 4 ü dollenmis yarın transfer inşallah. Rabbim bu yolda emek harcayanlarin yardımcısı olsun. Gelismelerden haberdar et canım.
arkadaşlar iyi akşamlar medical park dr. ahmet yılmaza aşılama yaptırmayı düşünüyorum( 2.5 senedir bebek istiyoruz eşimde sperm azlığı var) daha önce bahsettiğim doktorda aşılama yaptıran var mı nasıl biridir?
Sağol canım ama olmadı yine. Bu seferde 1 yumurta alındı. Mikroenjeksiyon yapılmış ama döllenme olmamış. Çarşamba günü tekrar görüşmek için gideceğim. Benim yaş doluyor 40 gün kaldı. Lakin transfer olmadığı için 3 hakkım kalacak. Şimdi son bir defa ilk adetle denemek mümkün mü onu araştırıyorum. Sanırım fakülte artık yapmaz, Jimer ve Bursa tüp bebek ile bize ön görüşme yapacağım, raporu alabilirsem adete yetişirse bir ihtimal. Şu anda bursadayım ama 4 aydır gebzede oturuyorum. İstanbul yakın ama orada hiçbir yeri bilmiyorum. Durumlar karışık yani. Amaan 39 olsamda rapormuş derdinden kurtulsam diyorum artık. O zamanda maddiyat girecek düşüncelere. Hayırlısı diyelim ne yapalım.
Yumurta rezerv azlığı ile uğraşan arkadaşlar bursada nereyi önerirsiniz. İstanbul önerilerinizi de bekliyorum. Aslında pek vaktim yok bu nedenle görüş ve tavsiyeleriniz önemli benim için.
Allahım herkese bu yolda sabır ve güzel sonuçlar versin. İnşallah kucaklar dolsun.
Ayy canım benim. Bende senden haber bekliyordum. Arada girip baktım ama yazmaya fırsatım olmadi. görümcem geldi istanbuldan telaş falan. Senin adına üzüldüm.rabbimizden hep hayırlısı ni istiyoruz hayırlisi buymus demek.
İstanbul tüp bebek merkezi emre beye gitmistim ben birkac kez hatta histeroskopi falan oldum ama tedavi olmak kısmet olmadı.
Benim de 6 yumurta toplanmis 4 ü dollenmis yarın transfer inşallah. Rabbim bu yolda emek harcayanlarin yardımcısı olsun. Gelismelerden haberdar et canım.
bu resmen insanlara eziyet , neden insanların raporlarını vermiyorlar? raporunu alıp dışarıda yaptıracak olanları gönderseler böyle olmaz, ki ben asla inanmıyorum bukadar yığılma olduğuna, daha geçen haftalar giden herkes demiyormuydu fakülte boş kimse yok diye. Rezalet.Masallah 2016 lara kadar gelmisler yani..icler acisi valla halleri..
nekadar plansız ve saçma bir sistemleri var. resmen dalga geçer gibi ara ara arayın nedemek !Teşekkürler hepimizin inşallah.. az önce aradımda randevu veremiyoruz ara ara 2016 randevuları için arayın dediler
Valla bende anlamis degilim canim.ilk gorusmemizde dusuk rezerv grubu onemli vakit kaybetden hemen baslaman gerekiyo dediler 7 aydir bekliyorum.nasil bir tezatliktir anlamadim.7 ay once 50. Siradan girdim.koskoca hastane 7 ayda 50 Kisiyi cagiramazmi ya.her gittigimde bi kavga edip geliyorum zaten.beklemek cok fena can sikici bi durum..bu resmen insanlara eziyet , neden insanların raporlarını vermiyorlar? raporunu alıp dışarıda yaptıracak olanları gönderseler böyle olmaz, ki ben asla inanmıyorum bukadar yığılma olduğuna, daha geçen haftalar giden herkes demiyormuydu fakülte boş kimse yok diye. Rezalet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?