BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Canım durumlar nasıl? İnşallah hayırlı güzel haberler verirsin bize dualarım seninle.. Rabbim yardımcın olsun..

arkadaşlar merhaba uludağ üniversitesinin tüp bebek randevu numarasını bilen varsa yazabilir mi acaba daha önce mutlaka yazılmıştır ama epey önceki sayfalara göz atmama ragmen bulamadım

arkadaşlar merhaba uludağ üniversitesinin tüp bebek randevu numarasını bilen varsa yazabilir mi acaba daha önce mutlaka yazılmıştır ama epey önceki sayfalara göz atmama ragmen bulamadım
295 2525 tatlım... Allah yardımcın olsun...

Teşekkürler hepimizin inşallah.. az önce aradımda randevu veremiyoruz ara ara 2016 randevuları için arayın dediler
gerçekten mi

ben bir kez orda tedavi oldum bir kez raporumu alıp dışarda oldum.... son hakkım için bekliyorum bi süre....o yüzden en son 2014 ağustos da oralardaydım.

bende çok şasırdım bu kadarını beklemiyordum.. hepimiz zor süreçlerden geçiyoruz sizinkide epey yıpratıcı olmuş allah yardımcımız olsun inşallah gercekten çok zor ..

arkadaşlar iyi akşamlar medical park dr. ahmet yılmaza aşılama yaptırmayı düşünüyorum( 2.5 senedir bebek istiyoruz eşimde sperm azlığı var) daha önce bahsettiğim doktorda aşılama yaptıran var mı nasıl biridir?

Esimde sperm azlıgi vardi hatta git gide azaldi 2 asılama yaptik olmadi.
Diyeceğim aşılama zaman kaybı! Tüp bebek yaptir egerki durumun iyiyse Allah rast getirsin islerini İnsallah tez vakitte kavusursunuz evladınıza..

Nihan16 ne yaptın canım. Umarım güzel haberler verirsin.

Canım inşallah hayırlısı ile bu tedavinde minik yavruna kavuşursun.. Rabbim bu yolda kimseleri eylemesin sabır güç versin.. İnşallah güzel haberlerinizle mutlu edin bizi :)
Sağol canım ama olmadı yine. Bu seferde 1 yumurta alındı. Mikroenjeksiyon yapılmış ama döllenme olmamış. Çarşamba günü tekrar görüşmek için gideceğim. Benim yaş doluyor 40 gün kaldı. Lakin transfer olmadığı için 3 hakkım kalacak. Şimdi son bir defa ilk adetle denemek mümkün mü onu araştırıyorum. Sanırım fakülte artık yapmaz, Jimer ve Bursa tüp bebek ile bize ön görüşme yapacağım, raporu alabilirsem adete yetişirse bir ihtimal. Şu anda bursadayım ama 4 aydır gebzede oturuyorum. İstanbul yakın ama orada hiçbir yeri bilmiyorum. Durumlar karışık yani. Amaan 39 olsamda rapormuş derdinden kurtulsam diyorum artık. O zamanda maddiyat girecek düşüncelere. Hayırlısı diyelim ne yapalım.

Yumurta rezerv azlığı ile uğraşan arkadaşlar bursada nereyi önerirsiniz. İstanbul önerilerinizi de bekliyorum. Aslında pek vaktim yok bu nedenle görüş ve tavsiyeleriniz önemli benim için.

Allahım herkese bu yolda sabır ve güzel sonuçlar versin. İnşallah kucaklar dolsun.

Nerede tedavi gördünüz acaba? Şu an tedavide misiniz? Çok geçmiş olsun, Allah bebeğinize kavuştursun.

Nihan16 ne yaptın canım. Umarım güzel haberler verirsin.
Ayy canım benim. Bende senden haber bekliyordum. Arada girip baktım ama yazmaya fırsatım olmadi. görümcem geldi istanbuldan telaş falan. Senin adına üzüldüm.rabbimizden hep hayırlısı ni istiyoruz hayırlisi buymus demek.
İstanbul tüp bebek merkezi emre beye gitmistim ben birkac kez hatta histeroskopi falan oldum ama tedavi olmak kısmet olmadı.
Benim de 6 yumurta toplanmis 4 ü dollenmis yarın transfer inşallah. Rabbim bu yolda emek harcayanlarin yardımcısı olsun. Gelismelerden haberdar et canım.

Çok sevindim canım hadi hayırlısı olsun inşallah. Daha da güzel haberler ile gel inşallah. Ben yarın Bursa tüp bebek ile salı da fakülte ile görüşeceğim. Bakalım ne diyecekler. Velhasıl hâlâ buralardayım...dualarım seninle...

Merhabalar.. Ben Ahmet Yılmaz da bir kez aşılama yaptırdım. Aşılamadan önce rahim filmi çekti bir tüp kapalı çıktı.. Aşılama yapıldığı gün bize spermlerin iyi olmadığını söyledi. İnsan yinede ümit ediyor. Olmadı tabi.. Aşılama zor bir ihtimal.. Ahmet Beye kalsa 2. aşılamayı da yapmalıydık yaşım tüp bebek için küçüktü ama dinlemedik biz onu :) iyi ki dinlememişiz vakit kaybı olacaktı.. tüp bebek yaptırdık çok şükür Rabbime tuttu..
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.. Rabbim hayırlısı ile evlatlarıza kavuştursun bizi

Ayşecim üzüldüm gerçekten Rabbim den her zaman hayırlısını istiyoruz vardır bunda da bi hayır canım ya.. Allahım yardımcın olsun inşallah güzel sonuçlar alacaksınız bizleri mutlu edeceksiniz..

inşallah sonucun bu sefer pozitif olur.
Dualarim seninle...

Masallah 2016 lara kadar gelmisler yani..icler acisi valla halleri..
bu resmen insanlara eziyet , neden insanların raporlarını vermiyorlar? raporunu alıp dışarıda yaptıracak olanları gönderseler böyle olmaz, ki ben asla inanmıyorum bukadar yığılma olduğuna, daha geçen haftalar giden herkes demiyormuydu fakülte boş kimse yok diye. Rezalet.

Valla bende anlamis degilim canim.ilk gorusmemizde dusuk rezerv grubu onemli vakit kaybetden hemen baslaman gerekiyo dediler 7 aydir bekliyorum.nasil bir tezatliktir anlamadim.7 ay once 50. Siradan girdim.koskoca hastane 7 ayda 50 Kisiyi cagiramazmi ya.her gittigimde bi kavga edip geliyorum zaten.beklemek cok fena can sikici bi durum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…