- 13 Nisan 2015
- 410
- 121
- 103
- 44
Valla bende anlamis degilim canim.ilk gorusmemizde dusuk rezerv grubu onemli vakit kaybetden hemen baslaman gerekiyo dediler 7 aydir bekliyorum.nasil bir tezatliktir anlamadim.7 ay once 50. Siradan girdim.koskoca hastane 7 ayda 50 Kisiyi cagiramazmi ya.her gittigimde bi kavga edip geliyorum zaten.beklemek cok fena can sikici bi durum..
Medipol hastanesi 3200 tl Kocaeli tüp bebek mrk. Özel konak hastanesi oluyor ilaçlı 4500 tl fiyat verdi. Burası istanbul tüp bebekten dr getiren bir yer, aret kamar duyan vardır dosyayı o takip ediyor dediler. Ben yarın eve dönüp buralara giderim başka yerlerle de görüşme yapacağım, Allah beni güzel sonuçlara ulaşacağımız yeri nasip etsin. Başta kötü gibi görünen bir şey daha sonra güzel birşeye vesile olabilir. Başımdan geçtiği için biliyorum. Omuz ağrısı sorunumla hiç ilgilenmeyen bir dr dan 2 ay sonra devlet hastanesinde bir prof tarafından özellerde 40 bine yapılacak olan bir ameliyatı bedavaya oldum. Şükür kolum eskisine göre çok iyi. Beni başından savan o dr iyiki ilgilenmemiş o da sağolsun diyorum şimdi yani 2 sene sonra. Her şer gördüklerimizin hayırlara çıkarması dileklerimle...
Fakülteden raporunuzu nasıl aldınız?normalde vermiyorlar çünkü.Bugün fakülteden raporumu aldım arkadaşlar, halen 3 hakkım ve 1 ilaç hakkım var. Yaş nedeni ile oradan ayrılma durumunda kaldım. Daha vaktim olsa idi Haziran adeti ile başlayacaktık, lâkin bir ihtimal yetişirse (11 mayıs adet olacağım o güne kadar bir merkez ile anlaşırsam) son bir kez daha raporlu deneyeceğim. Ve büyük ihtimalle Bursada olmayacak bu merkez. Bir yer ile görüştüm dr.raporlu deneyeceğim diyince odadan çıktı ve bir daha gelmedi. Ben sadece fiyat konuşmaya gitmediğim halde tek konumuz fiyat oldu. Benimle muhatap olmayan test sonuçlarını uyarmama rağmen yanlış yazan, fakültede vakit kaybetmişsin diye direkt suçlayan, test sonuçlarını söyleyince bu rakamlarla tablo kötü diyen direk moral bozan üstelik özel bir merkeze ve o doktora para kazandırmayacağım. Durumu ben zaten biliyorum da üslup hiç hoş değildi. Bursa da fazla seçenek yok diye herhalde böyle davranıyorlar. Ancak şunu söyledim halkla ilişkilerdeki bayana. Ben fakültede vakit kaybetmedim lakin ilk randevum 26 şubat 2014 idi. 3 ayı bulmadan rapor çıktı ve ben ilk günden bu yana 2 tedavi, 1 iptal tedavisi, yaklaşık 2.5 ay süren bir hamilelik,1 kürtaj, 1 myom ameliyatı ve 3 ay ameliyat sonrası bekleme süresi geçirdim. Doktor bunları bilmeden bu yargıya varmamalı idi ama dinlemedi bile dedim. Ben fakültede böyle bir yaklaşım görmedim bu kadar süredir. Dolayısıyla direkt olarak orayı listeden çıkardım. Belki bana denk geldi, mutlaka memnun olanda vardır. Ama ben çok sinir oldum ve yaklaşım iyi olsa idi başka yer aramayacaktım.
ayseyi de tanıdığım için bende aldığım için şunu söyleyebilirim raporu veriyorlar ancak ilk tedaviyi orada olman gerekiyor. ayşe orada iki kez denedi zaten, ama transfer olmadı. o yüzden 3 tedavi 1 ilaç hakkı var. bende aldım benimde ilk raporlu tedavim negatif olduğu için....Fakülteden raporunuzu nasıl aldınız?normalde vermiyorlar çünkü.
teşekkür ederim cevap verdiğin için canım. sen nerde yapacaksın ?ayseyi de tanıdığım için bende aldığım için şunu söyleyebilirim raporu veriyorlar ancak ilk tedaviyi orada olman gerekiyor. ayşe orada iki kez denedi zaten, ama transfer olmadı. o yüzden 3 tedavi 1 ilaç hakkı var. bende aldım benimde ilk raporlu tedavim negatif olduğu için....
ben bi kez de jimer de denedim o da negatif oldu ama ben zaten en zorlu gruptayım... doktorlar öyle tabir ediyor.... olmayan sperm kullanılan takviyeler veya ameliyatla bulunabilirken biten yumurtanın yerine konulmuyor diye. o yüzden ben baz alınacak yerde değilim tatlım.... ben bi süre daha tedavi olmayı düşünmüyorum açıkçası. geçtiğimiz günlerde iş yerim taşındı şimdi de haziranın ilk haftası tatile gideceğim, sonrasında muhtemelen çok yakın bi zaman da kendi evime taşınacağım... bu hengame içinde düşünmüyorum. bahar aylarında olmak istiyordum tedavimi... belki de sadece bu yüzden bile bir sonraki bahara bırakabilirim....teşekkür ederim cevap verdiğin için canım. sen nerde yapacaksın ?
ben bi kez de jimer de denedim o da negatif oldu ama ben zaten en zorlu gruptayım... doktorlar öyle tabir ediyor.... olmayan sperm kullanılan takviyeler veya ameliyatla bulunabilirken biten yumurtanın yerine konulmuyor diye. o yüzden ben baz alınacak yerde değilim tatlım.... ben bi süre daha tedavi olmayı düşünmüyorum açıkçası. geçtiğimiz günlerde iş yerim taşındı şimdi de haziranın ilk haftası tatile gideceğim, sonrasında muhtemelen çok yakın bi zaman da kendi evime taşınacağım... bu hengame içinde düşünmüyorum. bahar aylarında olmak istiyordum tedavimi... belki de sadece bu yüzden bile bir sonraki bahara bırakabilirim....
Ben üniversitede 5. Sıraya gelmişim.ilk cağırılacak grubun içindeymişim.hala bekliyorum yaniNerdesiniz kızlar? son durumlarınız nedir?
Ben fakülteden nefret ettim ve bıraktım. hazıranın ilk haftası Özer Kutlu da başlıyorum, Bursa tüp bebek merkezindeBen üniversitede 5. Sıraya gelmişim.ilk cağırılacak grubun içindeymişim.hala bekliyorum yani
Az kalmis cok şükur canm insallah tedavinin sonucu pozitif olur.Rabbim kimseyi hayal kırıklıgına ugratmasın..Ben üniversitede 5. Sıraya gelmişim.ilk cağırılacak grubun içindeymişim.hala bekliyorum yani
Sagol canim cok sukur bugunleride gorduk.rabbim herkesin gonlune gore versin insallah.biran once cagirsalarda artik bu belirsizlik bitse..Az kalmis cok şükur canm insallah tedavinin sonucu pozitif olur.Rabbim kimseyi hayal kırıklıgına ugratmasın..
Hayirlisi olsun canim.insallah guzel sonuc alirsin.bende bukadar beklemisken bekleyim dedim.Ben fakülteden nefret ettim ve bıraktım. hazıranın ilk haftası Özer Kutlu da başlıyorum, Bursa tüp bebek merkezinde
İnşallah herkes için hayırlısı olsun canım. evet bukadar beklemişsin devletin verdiği fırsatları tabiki kulanmalısın bencede. Fakültenin hoca sı da bu konu da iyi.Hayirlisi olsun canim.insallah guzel sonuc alirsin.bende bukadar beklemisken bekleyim dedim.
Benim bugün transferim oldu canım. En son buraya istanbul yada Kocaeli ye gideceğim demiştim. 5 mayısta fakültede raporu aldım araştırmada iken 6 mayısta adet oldum. 1 hafta Erken geldi. Sanırım ben bu erken gelen âdetler yüzünden az rezerve sahibim. Velhasıl 2. Gün randevu aldım ve hemen başladık. Allah beni hayırlı olacak yere yönlendirsin inşallah hiçbir yeri bilmiyorum demiştim. Üzerinden 12 saat geçmeden adet oldum. Duuur bakalım nereye Bursadan gitmeyi düşünme başka işte dedi bana resmen. Jimer Saat BEYe başladım. Kendisinden son derece memnunum. Hiç moral bozmadı 3 yumurta alırız dedi ilk kontrolde. Micro doz uyguladık, 19 mayıs 4 yumi alındı. Beni tanıyanlar bilir benim için büyük bir başarı. Hep 1 olmuştu öncekilerle. Hepsi döllenmiş bu daha da güzel. Bugün 1tanesinin gelişmediğini öğrendim. Saat 14.10 civarı transfer bitmişti. 2 miniğimi aldım geldim.Nerdesiniz kızlar? son durumlarınız nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?