BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

eğer imkanınız varsa beklemeyin , fakülte düşük rezerve gruplarının raporunu veriyor dışarıya, bizim eşim den kaynaklı sorun raporumuzu alamadık malesef. ben önümüzdeki ay özer kutlu da başlayacağım. tavsiye ederim. siz raporununuzu da alırsanız fiyatlar çok çıkmıyor, bence bir sorun Herkes tepkisini yazılı bir şekilde resmi kanllardan yapmalı , bu insanlar nasıl bukadar düşüncesiz oluyor , fakültediki bir hoca buna nasıl karar verebilir? Devletten aldıkları maaş zaten gelen para tabi, özellerinde böle bir birşey mümkünmü 150 kişi olsa gece gündüz gider yaparlar. . Fakültede sadece insanları bıktırana kadar bekletiyorlar ve özele mecbur bırakıyorlar, üstelik devlet sana böle bir hak vermişken fakültenin şımarıklığından faydalanamıyorsun. Allaha havale ediyorum ben onları

Bugün fakülteden raporumu aldım arkadaşlar, halen 3 hakkım ve 1 ilaç hakkım var. Yaş nedeni ile oradan ayrılma durumunda kaldım. Daha vaktim olsa idi Haziran adeti ile başlayacaktık, lâkin bir ihtimal yetişirse (11 mayıs adet olacağım o güne kadar bir merkez ile anlaşırsam) son bir kez daha raporlu deneyeceğim. Ve büyük ihtimalle Bursada olmayacak bu merkez. Bir yer ile görüştüm dr.raporlu deneyeceğim diyince odadan çıktı ve bir daha gelmedi. Ben sadece fiyat konuşmaya gitmediğim halde tek konumuz fiyat oldu. Benimle muhatap olmayan test sonuçlarını uyarmama rağmen yanlış yazan, fakültede vakit kaybetmişsin diye direkt suçlayan, test sonuçlarını söyleyince bu rakamlarla tablo kötü diyen direk moral bozan üstelik özel bir merkeze ve o doktora para kazandırmayacağım. Durumu ben zaten biliyorum da üslup hiç hoş değildi. Bursa da fazla seçenek yok diye herhalde böyle davranıyorlar. Ancak şunu söyledim halkla ilişkilerdeki bayana. Ben fakültede vakit kaybetmedim lakin ilk randevum 26 şubat 2014 idi. 3 ayı bulmadan rapor çıktı ve ben ilk günden bu yana 2 tedavi, 1 iptal tedavisi, yaklaşık 2.5 ay süren bir hamilelik,1 kürtaj, 1 myom ameliyatı ve 3 ay ameliyat sonrası bekleme süresi geçirdim. Doktor bunları bilmeden bu yargıya varmamalı idi ama dinlemedi bile dedim. Ben fakültede böyle bir yaklaşım görmedim bu kadar süredir. Dolayısıyla direkt olarak orayı listeden çıkardım. Belki bana denk geldi, mutlaka memnun olanda vardır. Ama ben çok sinir oldum ve yaklaşım iyi olsa idi başka yer aramayacaktım.

Medipol hastanesi 3200 tl Kocaeli tüp bebek mrk. Özel konak hastanesi oluyor ilaçlı 4500 tl fiyat verdi. Burası istanbul tüp bebekten dr getiren bir yer, aret kamar duyan vardır dosyayı o takip ediyor dediler. Ben yarın eve dönüp buralara giderim başka yerlerle de görüşme yapacağım, Allah beni güzel sonuçlara ulaşacağımız yeri nasip etsin. Başta kötü gibi görünen bir şey daha sonra güzel birşeye vesile olabilir. Başımdan geçtiği için biliyorum. Omuz ağrısı sorunumla hiç ilgilenmeyen bir dr dan 2 ay sonra devlet hastanesinde bir prof tarafından özellerde 40 bine yapılacak olan bir ameliyatı bedavaya oldum. Şükür kolum eskisine göre çok iyi. Beni başından savan o dr iyiki ilgilenmemiş o da sağolsun diyorum şimdi yani 2 sene sonra. Her şer gördüklerimizin hayırlara çıkarması dileklerimle...

K
çok güzel demişsin canm..
Amin inşallah..

Fakülteden raporunuzu nasıl aldınız?normalde vermiyorlar çünkü.

Fakülteden raporunuzu nasıl aldınız?normalde vermiyorlar çünkü.
ayseyi de tanıdığım için bende aldığım için şunu söyleyebilirim raporu veriyorlar ancak ilk tedaviyi orada olman gerekiyor. ayşe orada iki kez denedi zaten, ama transfer olmadı. o yüzden 3 tedavi 1 ilaç hakkı var. bende aldım benimde ilk raporlu tedavim negatif olduğu için....

teşekkür ederim cevap verdiğin için canım. sen nerde yapacaksın ?

teşekkür ederim cevap verdiğin için canım. sen nerde yapacaksın ?
ben bi kez de jimer de denedim o da negatif oldu ama ben zaten en zorlu gruptayım... doktorlar öyle tabir ediyor.... olmayan sperm kullanılan takviyeler veya ameliyatla bulunabilirken biten yumurtanın yerine konulmuyor diye. o yüzden ben baz alınacak yerde değilim tatlım.... ben bi süre daha tedavi olmayı düşünmüyorum açıkçası. geçtiğimiz günlerde iş yerim taşındı şimdi de haziranın ilk haftası tatile gideceğim, sonrasında muhtemelen çok yakın bi zaman da kendi evime taşınacağım... bu hengame içinde düşünmüyorum. bahar aylarında olmak istiyordum tedavimi... belki de sadece bu yüzden bile bir sonraki bahara bırakabilirim....

arkadaşlar hastaneyi sormuşsunuz.ist medipol mega hastanesi mustafa acet.bu ay histereskopi olacağım inş.uzunca bir araştırma sonucunda kararımı verdim.İçime en çok mustafa bey sindi.faceden takip edebilirsiniz çok aktif hastalarıyla diyaloğu çok iyi.bursadan çok hastası var...

hayırlısı olsun ben artık bu olaya doktor yada hastanın durumu açısından bakmıyorum. kader ne yumurta ne de sperm eger allah isterse veriri inşallah. Bizimkisi takdire tedbir. benim çok yakın arkadaşımın da yumurta rezerv sıkıntılı idi, ama hiç beklemedikleri anda normal yolla bebekleri oldu . yeterki allah dilesin.

Az kalmis cok şükur canm insallah tedavinin sonucu pozitif olur.Rabbim kimseyi hayal kırıklıgına ugratmasın..
Sagol canim cok sukur bugunleride gorduk.rabbim herkesin gonlune gore versin insallah.biran once cagirsalarda artik bu belirsizlik bitse..

Nerdesiniz kızlar? son durumlarınız nedir?
Benim bugün transferim oldu canım. En son buraya istanbul yada Kocaeli ye gideceğim demiştim. 5 mayısta fakültede raporu aldım araştırmada iken 6 mayısta adet oldum. 1 hafta Erken geldi. Sanırım ben bu erken gelen âdetler yüzünden az rezerve sahibim. Velhasıl 2. Gün randevu aldım ve hemen başladık. Allah beni hayırlı olacak yere yönlendirsin inşallah hiçbir yeri bilmiyorum demiştim. Üzerinden 12 saat geçmeden adet oldum. Duuur bakalım nereye Bursadan gitmeyi düşünme başka işte dedi bana resmen. Jimer Saat BEYe başladım. Kendisinden son derece memnunum. Hiç moral bozmadı 3 yumurta alırız dedi ilk kontrolde. Micro doz uyguladık, 19 mayıs 4 yumi alındı. Beni tanıyanlar bilir benim için büyük bir başarı. Hep 1 olmuştu öncekilerle. Hepsi döllenmiş bu daha da güzel. Bugün 1tanesinin gelişmediğini öğrendim. Saat 14.10 civarı transfer bitmişti. 2 miniğimi aldım geldim.

Eşim gebze de, annem İzmir de anneanneme bakıyor, gelinler daha önce plan yapmışlar şehir dışına çıkacaklar, velhasıl herkesin bir işi var. Bana hep öyle denk geliyor. Alırım bebeklerimi gelirim dedim napalım. 3.5 tan sonra yalnızdım. Bir de ishal var çok fazla dr serum verdi bu nedenle. Kıpırdamadan yattım 5 e kadar. Bu arada 1 tane de dondurdum. Kısmetse doğum günümden önce sonucu bile öğreneceğim. Ki ben raporu bir daha denesem yetişir mi derdindeydim. Epey sancım var şu anda, opu dan beri vardı da bugün arttı. Sırtüstü yatıyorum. Suat bey çok yatma dedi. Yarında dinleneceğim hafif yürüyüşler malum ilaçlar. Eyy güzel Allahım sen en iyisini bilirsin vardır bu şekilde olmasının da bir nedeni. İnşallah bizde hayırlısı ile alalım güzel haberleri. Herkese böyle güzel tedaviler diliyorum.

Hayırlı olsun canım.cok sevindim adına güzel bir tedavi olmus.inşallah sonuda güzel olur cok guzel haberler alırız senden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…