inşallah o iki minik senin bedeninde hayat bulur Rabbimin iZniyle Allah hepinize nasip etsin insallah Allahim bu yolda kimseyi hayal kıriklıgına ugratmasin bu mubarek aylarin yuzu suyu hürmetine..Eşim gebze de, annem İzmir de anneanneme bakıyor, gelinler daha önce plan yapmışlar şehir dışına çıkacaklar, velhasıl herkesin bir işi var. Bana hep öyle denk geliyor. Alırım bebeklerimi gelirim dedim napalım. 3.5 tan sonra yalnızdım. Bir de ishal var çok fazla dr serum verdi bu nedenle. Kıpırdamadan yattım 5 e kadar. Bu arada 1 tane de dondurdum. Kısmetse doğum günümden önce sonucu bile öğreneceğim. Ki ben raporu bir daha denesem yetişir mi derdindeydim. Epey sancım var şu anda, opu dan beri vardı da bugün arttı. Sırtüstü yatıyorum. Suat bey çok yatma dedi. Yarında dinleneceğim hafif yürüyüşler malum ilaçlar. Eyy güzel Allahım sen en iyisini bilirsin vardır bu şekilde olmasının da bir nedeni. İnşallah bizde hayırlısı ile alalım güzel haberleri. Herkese böyle güzel tedaviler diliyorum.
Âmin arkadaşım, Allah razı olsun senden. Cümle isteyenlerin yüzü gülsün inşallahinşallah o iki minik senin bedeninde hayat bulur Rabbimin iZniyle Allah hepinize nasip etsin insallah Allahim bu yolda kimseyi hayal kıriklıgına ugratmasin bu mubarek aylarin yuzu suyu hürmetine..
Amin.
Ben üniversitede 5. Sıraya gelmişim.ilk cağırılacak grubun içindeymişim.hala bekliyorum yani
Benim bugün transferim oldu canım. En son buraya istanbul yada Kocaeli ye gideceğim demiştim. 5 mayısta fakültede raporu aldım araştırmada iken 6 mayısta adet oldum. 1 hafta Erken geldi. Sanırım ben bu erken gelen âdetler yüzünden az rezerve sahibim. Velhasıl 2. Gün randevu aldım ve hemen başladık. Allah beni hayırlı olacak yere yönlendirsin inşallah hiçbir yeri bilmiyorum demiştim. Üzerinden 12 saat geçmeden adet oldum. Duuur bakalım nereye Bursadan gitmeyi düşünme başka işte dedi bana resmen. Jimer Saat BEYe başladım. Kendisinden son derece memnunum. Hiç moral bozmadı 3 yumurta alırız dedi ilk kontrolde. Micro doz uyguladık, 19 mayıs 4 yumi alındı. Beni tanıyanlar bilir benim için büyük bir başarı. Hep 1 olmuştu öncekilerle. Hepsi döllenmiş bu daha da güzel. Bugün 1tanesinin gelişmediğini öğrendim. Saat 14.10 civarı transfer bitmişti. 2 miniğimi aldım geldim.
Eşim gebze de, annem İzmir de anneanneme bakıyor, gelinler daha önce plan yapmışlar şehir dışına çıkacaklar, velhasıl herkesin bir işi var. Bana hep öyle denk geliyor. Alırım bebeklerimi gelirim dedim napalım. 3.5 tan sonra yalnızdım. Bir de ishal var çok fazla dr serum verdi bu nedenle. Kıpırdamadan yattım 5 e kadar. Bu arada 1 tane de dondurdum. Kısmetse doğum günümden önce sonucu bile öğreneceğim. Ki ben raporu bir daha denesem yetişir mi derdindeydim. Epey sancım var şu anda, opu dan beri vardı da bugün arttı. Sırtüstü yatıyorum. Suat bey çok yatma dedi. Yarında dinleneceğim hafif yürüyüşler malum ilaçlar. Eyy güzel Allahım sen en iyisini bilirsin vardır bu şekilde olmasının da bir nedeni. İnşallah bizde hayırlısı ile alalım güzel haberleri. Herkese böyle güzel tedaviler diliyorum.
Insallah canim.seninde cok az kalmis hayirlisiyla saglikla bebegini kucagina alamayi nasip etsin allah.bizler icinde dua et hamilelerin duasi kabul olurmus:)Ooo süper canım az bi zaman sonra çağırılar hayırlısı ile.. Rabbim herkesin yüzünü güldürsün kimsenin kucağı boş kalmasın sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun inşallah..
Insallah canim.seninde cok az kalmis hayirlisiyla saglikla bebegini kucagina alamayi nasip etsin allah.bizler icinde dua et hamilelerin duasi kabul olurmus:)
Âmin arkadaşım, Allah razı olsun senden. Cümle isteyenlerin yüzü gülsün inşallah
Çok iyi bir doktor , pahalı biraz muayenesi en son 400 tl idi. Fakültedeki rapor vermeme uygulaması yüzünden ben bıraktım. İnsanların hakkını yediğini düşünüyorum bu anlamda. Ama alanın da çok iyi bir dr.bursalı bayanlar gürkan uncuya giden var mı aranızda?bana tavsiye edildi.endometiozis hastasıyım ve ameliyat olmam gerekiyor.nasıldır doktor bilen var mı
ne mutlu bana ki guzel haber veriyorum canim. Net yoktu yazamadim. 12. Gun degeri 277,12 carsamba ogrendim. Bugun de kan verdim Cihaz arizali imis yarin alacagim sonucu ins.katlamistir. arkanizdan geliyorum insallah :) darisi tum isteyenlere...Aysecim nasılsın? Son msjindan alıntı yaptım. Test yaptın mi ya da ne zaman yapacaksın? Sabirsizlikla bekliyorum inşallah pozitif sonucunu.. öptüm canim
Sanki benim arkamdan geliyonn :)) aynii Allahim tum isteyen arkadaslarima nasip etsin insallahhh Gozunaydin aysecim tekrardan Allah kucaklarimiza almayi nasip etsin insallahhne mutlu bana ki guzel haber veriyorum canim. Net yoktu yazamadim. 12. Gun degeri 277,12 carsamba ogrendim. Bugun de kan verdim Cihaz arizali imis yarin alacagim sonucu ins.katlamistir. arkanizdan geliyorum insallah :) darisi tum isteyenlere...
ne mutlu bana ki guzel haber veriyorum canim. Net yoktu yazamadim. 12. Gun degeri 277,12 carsamba ogrendim. Bugun de kan verdim Cihaz arizali imis yarin alacagim sonucu ins.katlamistir. arkanizdan geliyorum insallah :) darisi tum isteyenlere...
Cok mutlu oldum canim senin adina.bukadar kosturmanin sonunda mutlu sona kavusman guzel oldu.umarim arkandanda biz seni takip ederiz.ne mutlu bana ki guzel haber veriyorum canim. Net yoktu yazamadim. 12. Gun degeri 277,12 carsamba ogrendim. Bugun de kan verdim Cihaz arizali imis yarin alacagim sonucu ins.katlamistir. arkanizdan geliyorum insallah :) darisi tum isteyenlere...
muayene 550 olmuş.evet cok iyi olduğunu duydum.bakalım gidecem kısa zamanda.ameliyate kaç para diyecekÇok iyi bir doktor , pahalı biraz muayenesi en son 400 tl idi. Fakültedeki rapor vermeme uygulaması yüzünden ben bıraktım. İnsanların hakkını yediğini düşünüyorum bu anlamda. Ama alanın da çok iyi bir dr.
550 hiç ama hiç kabul edilebilir bir rakam değil arkadaşım, bu adamda neticede doktor , doğa üstü güçleri yok. Bence Özer kutlu yu da deneyebilirsin. İsviçre de eğitim almış iyi bir tüp bebe uzmanı. sanırım muayenesi 150 civarında.muayene 550 olmuş.evet cok iyi olduğunu duydum.bakalım gidecem kısa zamanda.ameliyate kaç para diyecek
Tüp bebek konusunda ün yapmış, ödüllü olan doktorların bile muayene ücreti 400 TL..(Semra Kahraman, Bülent Tıraş)muayene 550 olmuş.evet cok iyi olduğunu duydum.bakalım gidecem kısa zamanda.ameliyate kaç para diyecek
Cok mutlu oldum canim senin adina.bukadar kosturmanin sonunda mutlu sona kavusman guzel oldu.umarim arkandanda biz seni takip ederiz.
Arkadaşlar bu insanlara prim yaptıran bizleriz eğer biz gitmezsek bu adamlar bu paraları isteyemez, insanların zayıf ve duygusal noktalaını kullamanktır bu . Bir muayene nasıl bu kadar pahalı olabilir ?Tüp bebek konusunda ün yapmış, ödüllü olan doktorların bile muayene ücreti 400 TL..(Semra Kahraman, Bülent Tıraş)
.bu doktora o kadar para vermek çok saçma bence..
Bu bile çok allah korkusu yok bunların, ne yapıyor ki bunlar bu kadar talep ediyor? Allah kimseyi bölelerinin eline düşürmesin.Tüp bebek konusunda ün yapmış, ödüllü olan doktorların bile muayene ücreti 400 TL..(Semra Kahraman, Bülent Tıraş)
.bu doktora o kadar para vermek çok saçma bence..
Arkadaşlar bu insanlara prim yaptıran bizleriz eğer biz gitmezsek bu adamlar bu paraları isteyemez, insanların zayıf ve duygusal noktalaını kullamanktır bu . Bir muayene nasıl bu kadar pahalı olabilir ?
Prof olunca muayene ücretleri böyle maalesef...söylediğim doğru Allah kimseyi çaresiz bırakmasın. Elimiz mahkum gidiyoruz, ama asla bu doktora bu para çok, şahsen daha profosyonel kişilere gitmeyi düşünüyorum cebten çıkacaksa haketsin parayı inşallah...Bu bile çok allah korkusu yok bunların, ne yapıyor ki bunlar bu kadar talep ediyor? Allah kimseyi bölelerinin eline düşürmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?