BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

inşallah o iki minik senin bedeninde hayat bulur Rabbimin iZniyle Allah hepinize nasip etsin insallah Allahim bu yolda kimseyi hayal kıriklıgına ugratmasin bu mubarek aylarin yuzu suyu hürmetine..
Amin.

inşallah o iki minik senin bedeninde hayat bulur Rabbimin iZniyle Allah hepinize nasip etsin insallah Allahim bu yolda kimseyi hayal kıriklıgına ugratmasin bu mubarek aylarin yuzu suyu hürmetine..
Amin.
Âmin arkadaşım, Allah razı olsun senden. Cümle isteyenlerin yüzü gülsün inşallah

Ben üniversitede 5. Sıraya gelmişim.ilk cağırılacak grubun içindeymişim.hala bekliyorum yani

Ooo süper canım az bi zaman sonra çağırılar hayırlısı ile.. Rabbim herkesin yüzünü güldürsün kimsenin kucağı boş kalmasın sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun inşallah..

Süperrrr bir haber hadi hayırlısı olsun canım inşallah..Kısmet işte bak biz öyle mi yapsak böyle mi yapsak diye düşünüyoruz ama Rabbim bizim için hayırlısını nasip ediyor çok şükür.. İnşallah güzel haberlerini de alacağız

Sen Bursa da mısın canım ben de çok yalnız kaldım hiç oralarını düşünme kendini sıkma Rabbim yardım ediyor bir şekilde.. Benim de annem rahatsız kardeşim üniversitede.. akraba desen lay lay lom zaten.. Eşimin tarafından da hep lafta bişeye ihtiyacın olursa ara diyolar kapımı çalmayan insanı neden arayayım kendim yaparım herşeyimi olduğu kadar.. İnsan tabiki destek bekliyor ama olmayınca da yapacak bişey yok.. Hayırlısı Allahtan.. evlatlarımızı sağlıkla alalım kucağımıza yine herşeyimizi kendimiz yaparız inşallah

Ooo süper canım az bi zaman sonra çağırılar hayırlısı ile.. Rabbim herkesin yüzünü güldürsün kimsenin kucağı boş kalmasın sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun inşallah..
Insallah canim.seninde cok az kalmis hayirlisiyla saglikla bebegini kucagina alamayi nasip etsin allah.bizler icinde dua et hamilelerin duasi kabul olurmus:)

Insallah canim.seninde cok az kalmis hayirlisiyla saglikla bebegini kucagina alamayi nasip etsin allah.bizler icinde dua et hamilelerin duasi kabul olurmus:)

Canım inan ki herkese dua ediyorum Rabbim bu güzel mutluluğu hepinize yaşatsın inşallah.. Böyle uğraş verip olumlu sonuç alanlara kendim almış kadar seviniyorum.. geçtiğiniz yolları biliyorum çünkü.. Rabbim hayırlısıyla minik minik bebişler nasip etsin tez vakitte inşallah

bursalı bayanlar gürkan uncuya giden var mı aranızda?bana tavsiye edildi.endometiozis hastasıyım ve ameliyat olmam gerekiyor.nasıldır doktor bilen var mı

bursalı bayanlar gürkan uncuya giden var mı aranızda?bana tavsiye edildi.endometiozis hastasıyım ve ameliyat olmam gerekiyor.nasıldır doktor bilen var mı
Çok iyi bir doktor , pahalı biraz muayenesi en son 400 tl idi. Fakültedeki rapor vermeme uygulaması yüzünden ben bıraktım. İnsanların hakkını yediğini düşünüyorum bu anlamda. Ama alanın da çok iyi bir dr.

Aysecim nasılsın? Son msjindan alıntı yaptım. Test yaptın mi ya da ne zaman yapacaksın? Sabirsizlikla bekliyorum inşallah pozitif sonucunu.. öptüm canim
ne mutlu bana ki guzel haber veriyorum canim. Net yoktu yazamadim. 12. Gun degeri 277,12 carsamba ogrendim. Bugun de kan verdim Cihaz arizali imis yarin alacagim sonucu ins.katlamistir. arkanizdan geliyorum insallah :) darisi tum isteyenlere...

ne mutlu bana ki guzel haber veriyorum canim. Net yoktu yazamadim. 12. Gun degeri 277,12 carsamba ogrendim. Bugun de kan verdim Cihaz arizali imis yarin alacagim sonucu ins.katlamistir. arkanizdan geliyorum insallah :) darisi tum isteyenlere...
Sanki benim arkamdan geliyonn :)) aynii Allahim tum isteyen arkadaslarima nasip etsin insallahhh Gozunaydin aysecim tekrardan Allah kucaklarimiza almayi nasip etsin insallahh

İnan ki o kadar çok ama çok sevindim ki canım çok dua etmiştim Rabbime şükürler olsun.... Değerin de maşallah yüksek adno nun izinden gidiyosun Rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirip kucağına almayı nasip etsin inşallah.. Darısı diğer arkadaşların başına tez vakitte..

Cok mutlu oldum canim senin adina.bukadar kosturmanin sonunda mutlu sona kavusman guzel oldu.umarim arkandanda biz seni takip ederiz.

muayene 550 olmuş.evet cok iyi olduğunu duydum.bakalım gidecem kısa zamanda.ameliyate kaç para diyecek

muayene 550 olmuş.evet cok iyi olduğunu duydum.bakalım gidecem kısa zamanda.ameliyate kaç para diyecek
550 hiç ama hiç kabul edilebilir bir rakam değil arkadaşım, bu adamda neticede doktor , doğa üstü güçleri yok. Bence Özer kutlu yu da deneyebilirsin. İsviçre de eğitim almış iyi bir tüp bebe uzmanı. sanırım muayenesi 150 civarında.

Cok mutlu oldum canim senin adina.bukadar kosturmanin sonunda mutlu sona kavusman guzel oldu.umarim arkandanda biz seni takip ederiz.
Tüp bebek konusunda ün yapmış, ödüllü olan doktorların bile muayene ücreti 400 TL..(Semra Kahraman, Bülent Tıraş)
.bu doktora o kadar para vermek çok saçma bence..
Arkadaşlar bu insanlara prim yaptıran bizleriz eğer biz gitmezsek bu adamlar bu paraları isteyemez, insanların zayıf ve duygusal noktalaını kullamanktır bu . Bir muayene nasıl bu kadar pahalı olabilir ?

Tüp bebek konusunda ün yapmış, ödüllü olan doktorların bile muayene ücreti 400 TL..(Semra Kahraman, Bülent Tıraş)
.bu doktora o kadar para vermek çok saçma bence..
Bu bile çok allah korkusu yok bunların, ne yapıyor ki bunlar bu kadar talep ediyor? Allah kimseyi bölelerinin eline düşürmesin.

Arkadaşlar bu insanlara prim yaptıran bizleriz eğer biz gitmezsek bu adamlar bu paraları isteyemez, insanların zayıf ve duygusal noktalaını kullamanktır bu . Bir muayene nasıl bu kadar pahalı olabilir ?

Bu bile çok allah korkusu yok bunların, ne yapıyor ki bunlar bu kadar talep ediyor? Allah kimseyi bölelerinin eline düşürmesin.
Prof olunca muayene ücretleri böyle maalesef...söylediğim doğru Allah kimseyi çaresiz bırakmasın. Elimiz mahkum gidiyoruz, ama asla bu doktora bu para çok, şahsen daha profosyonel kişilere gitmeyi düşünüyorum cebten çıkacaksa haketsin parayı inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…