merhaba kızlar ben bursa acıbademe şahin beye gidiyorum. ilk denemem olacak. giden arkadaşlar nasıl memnun kaldılarmı acaba
Prof olunca muayene ücretleri böyle maalesef...söylediğim doğru Allah kimseyi çaresiz bırakmasın. Elimiz mahkum gidiyoruz, ama asla bu doktora bu para çok, şahsen daha profosyonel kişilere gitmeyi düşünüyorum cebten çıkacaksa haketsin parayı inşallah...
İnşallah canım, çok sevindim, hayırlı olsun, sağ salim kucağına alırsın inşallah. Bizde de hareket ve sayı az. Umarım ben de sizin gibi pozitifi görürüm. Bana da dua edersen sevinirim. Kaç tane yumurta toplandı ve transfer edildi?Merhaba canım.. Ben Şahin hoca da tedavi gördüm. Çok şükür ilk denememizde hamile kaldım.. Her şey şükür ki yolunda gitti. Eşimde azosperm vardı desem yeridir. Sayı morfoloji hareket hepsi kötüydü.. Şükür Rabbim'e olumlu sonuç aldık. Hatta bir arkadaşım da orada denedi onunda ilk denemesi pozitifle sonuçlandı.. Hakkında hayırlısı olsun inşallah sizlerden de güzel haberler alırız..
İnşallah canım, çok sevindim, hayırlı olsun, sağ salim kucağına alırsın inşallah. Bizde de hareket ve sayı az. Umarım ben de sizin gibi pozitifi görürüm. Bana da dua edersen sevinirim. Kaç tane yumurta toplandı ve transfer edildi?
Bizde de hareket ve sayı sorunu var. Aşılama için sınırda ama tüp bebek için iyi dedi Şahin hoca. İnşallah biz de sizin gibi sevinçten havalara uçarız :) Çok teşekkürler cevabın ve tabii ki duan için.Amin inşallah canım çok sağolasın.. Şahin hocanın erkek infertilitesinde başarılı olduğunu düşünüyorum.. benden 20 tane yumurta toplandı yumurtalardan bazıları önden gittiği için erken almak zorunda kaldı bunlardan 9 tanesi sağlam çıktı.. 5 tanesi döllendi.. 5.gün transferi beklerken arayıp 3.gün transfer olacak dendi. Tabi aklımda binbir soru işareti Şahin hocaya mail attım.. Transfer öncesi geldiğinizde görüşeceğiz aklındaki bütün soruları yanıtlıycam dedi. embriyolardan biri iyi kalite biri orta kalite diğer üçü düşük kaliteydi.. Dondurmaya bile gerek yok dedi kötü olanlar için.. Biz eşimle iki tane transfer edilmesini istedik. İkisi transfer edildi.. 3.gün embriyosuna 10. gün kan tahlili yaptırdım sonuç 106 çıktı.. Eşimle bibirimize sarılıp ağlamıştık.. Değer yüksekti ve 6.haftada iki tane kese göründü. 8.haftada kalp atışlarını dinledik. 11.haftadaki kontrolde bebeişimizin birinin gelişimi durmuştu çok üzüldük tabi.. Rabbim diğer yavruma sağlık uzun ömür versin inşallah kucağıma alayım hayırlsıyla.. Başımızdan geçenler kısaca böyle.. Siz de gelişmeleri yazarsınız merakta bırakmayın bizi.. HAyırlısı olsun inşallah.. Elimi her karnıma koyuşumda evlat hasreti çeken herkese dua ediyorum Rabbim bu güzel mutluluğu tez vakitte hepinize yaşatsın inşallah..
merhaba....ben de şahin beyin hastasiyim transferimin 7.gunundeyim 3.gün iyi kaliteli bir tane miniğim transfer edildi...senin yazdıklarını okumak bana iyi geldi...çok korkuyorum çünkü zaman zaman ağrılarımda oluyor...hakklmizda hayırlısı olsun inş...dualarında bana da yer verir misin....senin için duayla...Amin inşallah canım çok sağolasın.. Şahin hocanın erkek infertilitesinde başarılı olduğunu düşünüyorum.. benden 20 tane yumurta toplandı yumurtalardan bazıları önden gittiği için erken almak zorunda kaldı bunlardan 9 tanesi sağlam çıktı.. 5 tanesi döllendi.. 5.gün transferi beklerken arayıp 3.gün transfer olacak dendi. Tabi aklımda binbir soru işareti Şahin hocaya mail attım.. Transfer öncesi geldiğinizde görüşeceğiz aklındaki bütün soruları yanıtlıycam dedi. embriyolardan biri iyi kalite biri orta kalite diğer üçü düşük kaliteydi.. Dondurmaya bile gerek yok dedi kötü olanlar için.. Biz eşimle iki tane transfer edilmesini istedik. İkisi transfer edildi.. 3.gün embriyosuna 10. gün kan tahlili yaptırdım sonuç 106 çıktı.. Eşimle bibirimize sarılıp ağlamıştık.. Değer yüksekti ve 6.haftada iki tane kese göründü. 8.haftada kalp atışlarını dinledik. 11.haftadaki kontrolde bebeişimizin birinin gelişimi durmuştu çok üzüldük tabi.. Rabbim diğer yavruma sağlık uzun ömür versin inşallah kucağıma alayım hayırlsıyla.. Başımızdan geçenler kısaca böyle.. Siz de gelişmeleri yazarsınız merakta bırakmayın bizi.. HAyırlısı olsun inşallah.. Elimi her karnıma koyuşumda evlat hasreti çeken herkese dua ediyorum Rabbim bu güzel mutluluğu tez vakitte hepinize yaşatsın inşallah..
Tedavi ücreti ne kadar acaba ?merhaba....ben de şahin beyin hastasiyim transferimin 7.gunundeyim 3.gün iyi kaliteli bir tane miniğim transfer edildi...senin yazdıklarını okumak bana iyi geldi...çok korkuyorum çünkü zaman zaman ağrılarımda oluyor...hakklmizda hayırlısı olsun inş...dualarında bana da yer verir misin....senin için duayla...
5220 ilaçlar hariç...ilaçlarımda 1200 civariydi...Tedavi ücreti ne kadar acaba ?
merhaba....ben de şahin beyin hastasiyim transferimin 7.gunundeyim 3.gün iyi kaliteli bir tane miniğim transfer edildi...senin yazdıklarını okumak bana iyi geldi...çok korkuyorum çünkü zaman zaman ağrılarımda oluyor...hakklmizda hayırlısı olsun inş...dualarında bana da yer verir misin....senin için duayla...
maalesef ki bu kez de bebek kokusundan mahrum kaldım...sonucum 1.20...negatif ne yazık ki...hayırlısı böyleymis diyerek teselli ediyoruz kendimizi...senin doğumun az kalmış....Rabbim kolay hayırlı doğumlar nasip etsin meleğini benim içinde kokla kokla...senin için duayla...
Canim hayirli olsun.allah anali babali buyumeyi nasip etsin insallahMerhabalar kızlar.. Ben ÇArşamba günü oğlumu kucağıma aldım çok şükür.. Epidural sezeryan ile.. Doğum esnasında çok dua ettim hepinize Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.. Herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?