BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

merhaba kızlar ben bursa acıbademe şahin beye gidiyorum. ilk denemem olacak. giden arkadaşlar nasıl memnun kaldılarmı acaba

merhaba kızlar ben bursa acıbademe şahin beye gidiyorum. ilk denemem olacak. giden arkadaşlar nasıl memnun kaldılarmı acaba

Merhaba canım.. Ben Şahin hoca da tedavi gördüm. Çok şükür ilk denememizde hamile kaldım.. Her şey şükür ki yolunda gitti. Eşimde azosperm vardı desem yeridir. Sayı morfoloji hareket hepsi kötüydü.. Şükür Rabbim'e olumlu sonuç aldık. Hatta bir arkadaşım da orada denedi onunda ilk denemesi pozitifle sonuçlandı.. Hakkında hayırlısı olsun inşallah sizlerden de güzel haberler alırız..

Merhaba, kadınlar kulübünde ve diğer birçok yerde meryem otu ve meryem suresinden fayda bularak hamile kalan sayısız kişi var. Yorumlarına ŞURADAN bakabilirsiniz.

Merhaba,Bursa da yaşayan bu konudan DERTLİ arkadaşlarım;bizi bizden başka kimse anlamaz mantığı ile toplanıp yüz yüze konuşup dertleşiyor musunuz acaba? böyle birşey yapıyorsanız aranıza katılmak isterim.

İnşallah canım, çok sevindim, hayırlı olsun, sağ salim kucağına alırsın inşallah. Bizde de hareket ve sayı az. Umarım ben de sizin gibi pozitifi görürüm. Bana da dua edersen sevinirim. Kaç tane yumurta toplandı ve transfer edildi?

Arkadaslar ben tup bebek yaptirdim elimde kalan puregon 600 3 kutu var.1 kutu da orgarutlan var.ayrica jan sulandirici hibor var 2 kutu ihtiyaci olana elden teslim edebilirim.msj yazabilirsiniz

Amin inşallah canım çok sağolasın.. Şahin hocanın erkek infertilitesinde başarılı olduğunu düşünüyorum.. benden 20 tane yumurta toplandı yumurtalardan bazıları önden gittiği için erken almak zorunda kaldı bunlardan 9 tanesi sağlam çıktı.. 5 tanesi döllendi.. 5.gün transferi beklerken arayıp 3.gün transfer olacak dendi. Tabi aklımda binbir soru işareti Şahin hocaya mail attım.. Transfer öncesi geldiğinizde görüşeceğiz aklındaki bütün soruları yanıtlıycam dedi. embriyolardan biri iyi kalite biri orta kalite diğer üçü düşük kaliteydi.. Dondurmaya bile gerek yok dedi kötü olanlar için.. Biz eşimle iki tane transfer edilmesini istedik. İkisi transfer edildi.. 3.gün embriyosuna 10. gün kan tahlili yaptırdım sonuç 106 çıktı.. Eşimle bibirimize sarılıp ağlamıştık.. Değer yüksekti ve 6.haftada iki tane kese göründü. 8.haftada kalp atışlarını dinledik. 11.haftadaki kontrolde bebeişimizin birinin gelişimi durmuştu çok üzüldük tabi.. Rabbim diğer yavruma sağlık uzun ömür versin inşallah kucağıma alayım hayırlsıyla.. Başımızdan geçenler kısaca böyle.. Siz de gelişmeleri yazarsınız merakta bırakmayın bizi.. HAyırlısı olsun inşallah.. Elimi her karnıma koyuşumda evlat hasreti çeken herkese dua ediyorum Rabbim bu güzel mutluluğu tez vakitte hepinize yaşatsın inşallah..

Bizde de hareket ve sayı sorunu var. Aşılama için sınırda ama tüp bebek için iyi dedi Şahin hoca. İnşallah biz de sizin gibi sevinçten havalara uçarız :) Çok teşekkürler cevabın ve tabii ki duan için.

merhaba....ben de şahin beyin hastasiyim transferimin 7.gunundeyim 3.gün iyi kaliteli bir tane miniğim transfer edildi...senin yazdıklarını okumak bana iyi geldi...çok korkuyorum çünkü zaman zaman ağrılarımda oluyor...hakklmizda hayırlısı olsun inş...dualarında bana da yer verir misin....senin için duayla...

Tedavi ücreti ne kadar acaba ?

Merhaba kızlar bende bebek sahibi olmak için uğrasnlardanım doktrum klomene baslattı ilk kullanısım 1 kutuyu bıtırdım dun ilacı içmeye basladgımdan berı sağ kasıgımda cok agrı ve sancı vardı eğilirken bile batıyodu ama dün ilacın son gunu ağrı magrı gtti bugunde aynı sekılde hıc agrım yok acaba yumurta gelısmedımı üzülüyorum cok sizlerin nasıl oldu ben pazatesı gidicem yumurta kontrolune ama korkuyorumda boşuna ümitlenmek istemyrum

Merhaba canım hakkında hayırlısı olsun inşallah Ara ara ağrı olması iyidir güzel haberlerini almak nasip olur inşallah sonucu bizlere de yaz mutlaka Rabbim herkese nasip etsin tez vakitte..

merhaba kızlar Bende bugun doktora gıdıp husrana ugrayanlardanım adetın 14. gun olmasına ragmen 10 mm 1 tane ve dahada kucuk yunurtacıklar olusmus ama yumurtalıklarımdakı kıstlerı ben bıle gordum cok fazla pko oldugu ıcın sanırım doktor klomene yanıt vermemıs yumurtalıkların dedı onunla olmucak dedı baska bı tedavı onercek ama 17 snden snra gun asırı ılıskı dedı ben sımdı napıcam ya doktor ne dozu cıkarttı ne ıgne verdı 1 ay bekle dıyo gebelık olmassa baska merkeze yonlendırcem dıyo napıcam ben sımdı kızlar

Bu arada doktorum evrim aydın ama benı hıc yonlendırmıyo 9 aydır oyaladı resmen progestan verdı glukofen verdı hep bekledım sımdıde dıyokı bekle 1 ay snra gebelık olmassa gel dıyo gelısmemıs yumurta ıcın denememı istiyo ben bu doktoru anlamadım gercekten

maalesef ki bu kez de bebek kokusundan mahrum kaldım...sonucum 1.20...negatif ne yazık ki...hayırlısı böyleymis diyerek teselli ediyoruz kendimizi...senin doğumun az kalmış....Rabbim kolay hayırlı doğumlar nasip etsin meleğini benim içinde kokla kokla...senin için duayla...

Canım inanki çok üzüldüm Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah.. Şahin hoca iyi bir dr ona güven derim aklında sorular olmasın bu sefer kısmet olmadı ama belli olmaz Rabbimin işi kendiliğinden olanları gördük tedavi sonrası..

Merhabalar kızlar.. Ben ÇArşamba günü oğlumu kucağıma aldım çok şükür.. Epidural sezeryan ile.. Doğum esnasında çok dua ettim hepinize Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.. Herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah..

Canim hayirli olsun.allah anali babali buyumeyi nasip etsin insallah

Kızlar Uludağ Üniversitesinde tüp bebek yaptıran var mı aranızda? Ben bir seneyi aşkın sıra bekliyordum geçen hafta mesaj geldi raporumuz onaylanmış çok şükür. Adetinin 1. günü ara 20. gününe randevu al dediler. Bundan sonraki süreç nasıl ilerliyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…