Bende 10 Ayı askın bekliyorum canım hala ses seda yok.sizde sorun neydı hangi gruptasın sen.Kızlar Uludağ Üniversitesinde tüp bebek yaptıran var mı aranızda? Ben bir seneyi aşkın sıra bekliyordum geçen hafta mesaj geldi raporumuz onaylanmış çok şükür. Adetinin 1. günü ara 20. gününe randevu al dediler. Bundan sonraki süreç nasıl ilerliyor .
Bursalı tüp bebek sahibi olamayanlar grubundayım. Sperm eksikliğinden dolayı tüp bebek yaptırıcaz kısmetseBende 10 Ayı askın bekliyorum canım hala ses seda sizde sorun neydı hangi gruptasın sen.
Ablamın doktoru... ablam cok memnundu.merhaba arkadaşlar bende doktor Ziya Çetine gidiyorum pko var bende de
nerhaba canım evrim aydına bir arkadaşım gitmişti oda memnun kalmadı çok soğuk bişey söylemiyor diye sonra medicabilde zuhale gitti oda klasik tedavi aşılama oldu tutmadı en son profösör osman devilioğlu ve gürkan uncuya gittiler ikiside yumurta rezervlerin az demiş tüp bebek yaptırdı ay sonu bebeğini kucağına alıcak bende Ziya Çetine gidiyorum çok iyi bir doktor 4 kere görüştüm 1 kere 100 tl aldı paracıda değil açıklıyor herşeyi ama bence evrim aydında oyalanma ZİYA beyden randevu al derim kendisi bilgili ve ilgili hamile bırakmada usta ve osmangazi tıp merkezinde ADNAN bey varmış anneme komşumuz söylemiş ona giden hamile kalıyor diyeBu arada doktorum evrim aydın ama benı hıc yonlendırmıyo 9 aydır oyaladı resmen progestan verdı glukofen verdı hep bekledım sımdıde dıyokı bekle 1 ay snra gebelık olmassa gel dıyo gelısmemıs yumurta ıcın denememı istiyo ben bu doktoru anlamadım gercekten
canım jale hanım acıbadem de mi onada iyi diyorlar muayene ücreti nedir merak ediyordum o doktoru bana kalsa bende bayan tercih edicektim eşimin akbaları iş çevresinden arkadaşları ziya beyi çok önerdiler ona başladım bakalım ilk ay klomen çatlatma iğnesi olmadı ikinci ay hsg çektirdim bu ay bakalım adetimi bekliyorumAblamın doktoru... ablam cok memnundu.
canım jale hanım acıbadem de mi onada iyi diyorlar muayene ücreti nedir merak ediyordum o doktoru bana kalsa bende bayan tercih edicektim eşimin akbaları iş çevresinden arkadaşları ziya beyi çok önerdiler ona başladım bakalım ilk ay klomen çatlatma iğnesi olmadı ikinci ay hsg çektirdim bu ay bakalım adetimi bekliyorum
Senin doktorunun kardesine de iyi diyorlar. Faruk Çetin...canım jale hanım acıbadem de mi onada iyi diyorlar muayene ücreti nedir merak ediyordum o doktoru bana kalsa bende bayan tercih edicektim eşimin akbaları iş çevresinden arkadaşları ziya beyi çok önerdiler ona başladım bakalım ilk ay klomen çatlatma iğnesi olmadı ikinci ay hsg çektirdim bu ay bakalım adetimi bekliyorum
Evet ama adini yanlis hatırlamışımaa kardeşimi varmış hiç haberim yok
Femara diye bir ilac kullandim ben bu ay. Aslinda meme kanseri tedavisinde kullaniliyormus fakat hormonlar uzerindeki etkisi yumurta sayisini artiriyormus. Bende 2 ay yumurta takibi yaptik dr.ile. 1 adet kucuk yumurta oluşuyor ve cikolata kistim var. Bu ay femarayla 2 tane yumurtam olustu ve gayet buyudu. Sonrasinda catlatma ignesiyle catlattik gecen hafta3 aydır işte yumurtlama tembelliği dedi ama 3 yıldır evliyim
Değiştirdim canım doktorumu hemen zaten araştrmaya girdim patronumada durumumu söylemiştim zırt pırt izin alınca oda böyle bi durum yasamıs ve dr gülin okan ı bulmuslar iki kızıda onunla olmus ona randevu aldım hemen gittim gercekten güven veren bi doktor şimdilik memnunum o testlerimin cok ıyı oludugunu hiç korkulcak bişi olmadıgını soyledi ve ona muayene oldugumda yumurtamın 23 mm oldugunu ogrendim evrım takıp etmedıgı ıcın hıc bılemıcektık klomenın işe yaradıgını şimdi doktorumda yıne klomen verdı cunku işe yarıyor dedı aşılamaya gerek duymadı ınsallah bende bu ay hayırlısıyla hamıle kalırımnerhaba canım evrim aydına bir arkadaşım gitmişti oda memnun kalmadı çok soğuk bişey söylemiyor diye sonra medicabilde zuhale gitti oda klasik tedavi aşılama oldu tutmadı en son profösör osman devilioğlu ve gürkan uncuya gittiler ikiside yumurta rezervlerin az demiş tüp bebek yaptırdı ay sonu bebeğini kucağına alıcak bende Ziya Çetine gidiyorum çok iyi bir doktor 4 kere görüştüm 1 kere 100 tl aldı paracıda değil açıklıyor herşeyi ama bence evrim aydında oyalanma ZİYA beyden randevu al derim kendisi bilgili ve ilgili hamile bırakmada usta ve osmangazi tıp merkezinde ADNAN bey varmış anneme komşumuz söylemiş ona giden hamile kalıyor diye
amin canım inşallah bende klomen kullanıyorum inşallah hamile kalırızDeğiştirdim canım doktorumu hemen zaten araştrmaya girdim patronumada durumumu söylemiştim zırt pırt izin alınca oda böyle bi durum yasamıs ve dr gülin okan ı bulmuslar iki kızıda onunla olmus ona randevu aldım hemen gittim gercekten güven veren bi doktor şimdilik memnunum o testlerimin cok ıyı oludugunu hiç korkulcak bişi olmadıgını soyledi ve ona muayene oldugumda yumurtamın 23 mm oldugunu ogrendim evrım takıp etmedıgı ıcın hıc bılemıcektık klomenın işe yaradıgını şimdi doktorumda yıne klomen verdı cunku işe yarıyor dedı aşılamaya gerek duymadı ınsallah bende bu ay hayırlısıyla hamıle kalırım
Merhaba canım, sanırım ziya çetin e gidiyorsun. Ben de onun adını çok duymuş ve ilk tedaviye onda başlamış olmama rağmen tavsiye etmiyorum. Herkese aynı şeyi söyleyen, ve aynı tedaviyi uygulayan bir doktor iyi bir kadın doğumcu olabilir ama infertilite konusunda detaylı bilgi sahibi değil yöntemleri yüzeysel herkesin biraz araştırma ile öğrenebileceği şeyler biz kısa süre ara ile bir arkadaşımla beraber gittik hiç sorun yok yumurta tembelliği falan dedi ikimize de arkadaş aşılamayı da orda yaptı hiç memnun kalmadı laboratuvar ortamı değil sonuçta ve daha o zaman 1000 lira verdi yok yere umut ediyorsun hep sonuç hüsran. Bende bu topiği okumaya başladıktan sonra bıraktım özellerde sonuç bulmayı ve ünv.ye başladım orda da sıra gelmesi çok zor ama 6 yıl beklemişim zaten geldikten sonrası hızlı geçiyor genetik testine kadar herşeyi kontrol ediyorlar ve prof. Gürkan uncu gerçekten bilgili en ince detayını dahi düşünüyor hemşireler hepsi çok yardımcı müşteri mantığı değil hasta mantığı ile bakıyorlar olaya. Kusura bakma çok yazdım ama aynı yollardan bende geçtim ve hep araştırdım birileri yazıp anlatmasaydı hala özel muayenehanelerde zaman kaybedecektim o yüzden ben de anlatmak istedim.amin canım inşallah bende klomen kullanıyorum inşallah hamile kalırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?