BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

canım çok saolasın Ziya beye ben gitmezdim bi nevi sülale doktoru gibi bişey olduğu için tavsiyeyle gittim şuan klomende 2. ayımdayım hsg de çektirdim arkadaşımda klasik tedavi aşılama hiç tutmadı en son gürkan uncu ve osman develioğluna gittiler 350 tl birine 400 tl birine verdiler tüp bebek teşhisi koydular bende canım bu ay önümüzdeki ay 2 ay daha ziya beye gidicem bide bende kiloda var bu iki ayı değerlendiricem kilo vermek için daha sonrada senin dediğin gibi ya üniv. yada tüp bebek merkezi tercih edicem

Canım sen naptın en son unıversıteden randevu falan almıstın bıı daha yazmadın buralara.noldu sorun ne cıktı suan ne asamadasın.

Ziya bey evet ıyı bilgili bir doktor ama sadece kadın doğum konusunda.bende nerdeyse bi sene onda vakit kaybettim 6 ay klonomen yumurtlama takibi sonra bir asılama oda olumsuz.üniversiteye gitmeseydim o bana daha 2 asılama onermişti tüp bebeğe gidene kadar.ve bendeki sorunda erken menapoz yumurta azlığı cıktı.ve zıya bey hep normal yumurta sayısı gayeet ıyı dıyodu.yani kısaca sana tavsıyem cok fazla vakit kaybetme onla.hamile kalsam evet yine ziya beye giderim ama infertilite için iyi bir doktor degil malesef..

arkadaşlar merhaba öncelikle allah hepimizin yardımcısı olsun.Bizde kasım ayından itibaren bebek istemeye başladık ama 3 ay kadar denedikten sonra bi aksilikmi var deyip hemen yıldırım doruk hastanesinde bir doktora muayne oldum bir sorun gözükmediğini söyledi ama doktora ısınamadım beni tatmin etmedi bir sonraki ay yanı 5.ay meral sözeriye gittim oda birsorun oladığını bir yıl beklememi söyledi ama 2 ay daha bekleyip tekrar gittim eşime bazı testler verdi ve eşimin sperm sayısı düşük çıktı onun akabininde geçen ay klomen artı ovitrella ama sonuç yine negatif bu ay femara artı ovitrella deniyoruz ancak benim aklıma takılan eşimde sorun olmasına rağmen üroloğa daha gitmemeli tedavimizi uygulamayalım bursa BİLDİYİNİZ İYİ BİR ÜROLOG varmı ve meral hanıma giden varmı aranızda yardımcı olursanız sevinirim neler yapmalıyım hala kafam karısık

amin canım inşallah bende klomen kullanıyorum inşallah hamile kalırız
İnşallah inşallah bu sene ramazanda o kadar cok zor geldıkı bana hem doktorlarla ugrasmak hemde işe gitmek her orucumu acarken dua ettım allah isteyen herkese en hayırlı zamanda versin inşallah seneye ramazanda evımde bebegımle olurum inşallah hepımız

canım çok saolun eşimde sanki burda konuşuklarımızı hissetmiş gibi pazartesi gidelim bir daha gitmeyelim ZİYA Çtine dedi PEMBE MAVİ hastanesini önermişler tüp bebek kliniğide varmış oraya gidelim diyor inşallah daha fazla gezmeden hamile kalırım kalırız hep beraber toplu lohusa töreni yaparız

Son düzenleme:
Canım sen naptın en son unıversıteden randevu falan almıstın bıı daha yazmadın buralara.noldu sorun ne cıktı suan ne asamadasın.

Teşekkür ederim. Buraya yazmasam da hep okuyorum yorumlarınızı. Ben geçen ay uludağ Üniversitesinden aşılama oldum. Ilk aşılamam, geçen ay 26 sında adet olmuştum. 2 gündür kahverengi akıntım vardı. Bugün de adet oldum gecikmedi bile ☺☺ pazartesi arıcam ya ikinci aşılama yada direkt tüp bebek işlemlerine başlıcaz. Hayırlısı Allah'tan daha akti gelmemiş demek ki.

Canım sen üniversiteden tedavi görüyorsun sanırım senin durumun ne oldu ne aşamadasın. Bana kesin bişey söylemediler eşimde bi sorun yok amh düşük diye konuştular kendi aralarında bir de ben aşılamadan önce menagon kullandım 1 toz 1su 5 gün sonra kontrol eden doktor hala yumurtan oluşmamış dedi ve dozu attırdı 2 gün sonra tekrar aynı doktor yine yumurtamı göremedi ki diğer doktor bir de ben bakayım deyip sağ da biraz gerilerde bir yumurtamın oluştuğunu ve yeterli boyutta olduğunu söyledi öbürü de 2 günde bu kadar büyümez demek ki ben görmemişim dedi. Sonrası aşılama ama şimdilik olumsuz sonuçlandı.

Canım benimde esimde sorun yok.amh düsük cıktı.ziya çetinde bir kez aşılama yaptırdığım için beni direk tüp bebek sırasına soktular.düşük over rezervi gurubundaymışım.ekimde teslim ettim kağıtlarımı hala bekliyorum.cok can sıkıcı nı durum beklemek.yani ozaman konustuğum doktor sizin gurup önemli vakit kaybetmemek gerekiyo dedi ama hala bekletiyolar nasıl bir celişkidir anlamadım yani.gerci sıra geldi bana diyebilirim iki aydır 1. Sırada bekliyorum ama ne arayan var nede soran.diğer guruplardan tüm eylül ekimde kağıtlarını teslim edenleri cagırmışlar ama bizim guruptan hala yok.sana amh baktılarmı sonucun ne cıktı?

Canım benim Fsh 10.28 Amh 9.35 bana verdikleri kağıtta yazıyor ama bir açıklama yapmadılar tabii..

Bu amh in dogru olduguna eminmisin.bu degerler yumurta olusmamasi imkansiz cunku.

Evet canım doktor da öyle söylemişti 3 kez hormon testi yaptı bana biri diğerini tutmuyor değerlerin.benim elimdeki kağıtta böyle yazıyor değer belki onlardaki dosyamda diğer düşük olan değerler de yazıyordur. Bilemiyorm anlatmıyorlar da işte internetten araştırmaya çalışıyorum.

QUOTE="SNOWLAND, post: 41873782, member: 309074"]arkadaşlar merhaba öncelikle allah hepimizin yardımcısı olsun.Bizde kasım ayından itibaren bebek istemeye başladık ama 3 ay kadar denedikten sonra bi aksilikmi var deyip hemen yıldırım doruk hastanesinde bir doktora muayne oldum bir sorun gözükmediğini söyledi ama doktora ısınamadım beni tatmin etmedi bir sonraki ay yanı 5.ay meral sözeriye gittim oda birsorun oladığını bir yıl beklememi söyledi ama 2 ay daha bekleyip tekrar gittim eşime bazı testler verdi ve eşimin sperm sayısı düşük çıktı onun akabininde geçen ay klomen artı ovitrella ama sonuç yine negatif bu ay femara artı ovitrella deniyoruz ancak benim aklıma takılan eşimde sorun olmasına rağmen üroloğa daha gitmemeli tedavimizi uygulamayalım bursa BİLDİYİNİZ İYİ BİR ÜROLOG varmı ve meral hanıma giden varmı aranızda yardımcı olursanız sevinirim neler yapmalıyım hala kafam karısık[/QUOTE]
M
Merhaba bursa medical parkda mete kilcileri öneririm benim eşime varikosel teşhisi koydu bence gayet bilgili bi doktor

Merhaba arkadaşlar ben Bursa Uludağ Üniversitesinde tüp bebek yaptırıcam tam ilaçlara başlıycaktık ki rahimde perde septum-rahmin kalp şeklinde olduğunu anladılar doktorum Gürkan Uncu ameliyat dedi haftaya perşembe anesteziye gidicem sonra ameliyat günü verecekler nasıl olcak ne olacak hiç bilmiyorum moralim çok bozuk burda bu ameliyatı geçiren var mı ?

Canim uzme kendini .herseyde vardir bi hayir.farkedilmeseydi belki tutma sansin azalacakti ozaman daha cok uzulurdun.bu arada gurkan bey izinde falan diyolardi donmusmu en son nezaman gorustun

Canim uzme kendini .herseyde vardir bi hayir.farkedilmeseydi belki tutma sansin azalacakti ozaman daha cok uzulurdun.bu arada gurkan bey izinde falan diyolardi donmusmu en son nezaman gorustun
Evet ben de kendimi öyle teselli ediyorum. Ameliyat olmasam düşermiş zaten. Geçtiğimiz Perşembe günü görüştüm hastanedeydi. Gürkan bey nasıl bi doktor tanıyo musun daha önce hiç ameliyat olmadım ben o yüzden korkularım var.

M
Merhaba bursa medical parkda mete kilcileri öneririm benim eşime varikosel teşhisi koydu bence gayet bilgili bi doktor[/QUOTE]
Uludağ üniversitesinde Hakan Vuruşkan var iyi bir doktor tavsiye ederim.

Gurkan bey iyidir canim her konuda guvenebilirsin ona.bende saglikciyim az cok biliyorum.ona guvenmesem hic bukadar sira beklemiycem universitedede malum sartlar iste.insanlari oyalayip duruyolar. Allah hepimizin yardimcisi olsun valla 10 aydir bekliyorum bende.

İnşallah en yakın zamanda sıra gelir allah yardımcımız olsun.

Sonunda bu kadar bekleyişten sonra benıde cagırdılar kızlar.rabbim sonumuzu hayırlı eylesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…