Gözünaydin helesi be Rabbim bukadar bekleyişinin mükafatini versin insallah hersey yolunda gider sonu bebisli olsun.Sonunda bu kadar bekleyişten sonra benıde cagırdılar kızlar.rabbim sonumuzu hayırlı eylesin..
Insallah canim bukadar sabrimizin sonunu insallah mukafatimizi aliriz.dualarini bizlerden esirgeme.seninde az kalmis umarim sende saglikla bebislerini kucagina alirsinnGözünaydin helesi be Rabbim bukadar bekleyişinin mükafatini versin insallah hersey yolunda gider sonu bebisli olsun.
Dualarim seninle ve hepinizle canm insallah tedavinin sonucu pozitif olur Allah yüzünü güldürsün.Insallah canim bukadar sabrimizin sonunu insallah mukafatimizi aliriz.dualarini bizlerden esirgeme.seninde az kalmis umarim sende saglikla bebislerini kucagina alirsinn
Gözün aydın canım rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin.Sonunda bu kadar bekleyişten sonra benıde cagırdılar kızlar.rabbim sonumuzu hayırlı eylesin..
Amin canim hepimizin hakikinda hayirlisi.sen naptin hangi asamadasin.benim yarin ilk randevum.ilk seferinde neler yapiyolarGözün aydın canım rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin.
Canım bana haziran da haber geldi sonrasında randevu aldım gittim o kadar beklemenin ardından rahimde perde teşhisi koydular ameliyat oldum geçtiğimiz çarşamba bi daha ki randevum 28 eylül. İşler iyice allak bullak oldu. İnşallah senin işlerin rast gider sen yarın gideceksen bana yaz olur mu ne oldu ne yaptılar. Bildiğim kadarıyla kan tahlililen yolluyo 4 tüp kan alıyolar bir de estrofem diye bir ilaç veriyo.Amin canim hepimizin hakikinda hayirlisi.sen naptin hangi asamadasin.benim yarin ilk randevum.ilk seferinde neler yapiyolar
Canım şu dönemde 2014 te raporu çıkanların işlemleri yapılıyor. Ümidini yitirme üniversite insanın sabrını sınıyo çok sıra var ve çok uzun süre bekletiyo ben 2014 ekimde rapor için evrakları teslim ettim haziran da aradılar ama hala başlayamadım tüp bebek işlemlerineKızlar sizin randevu süreciniz nasıl işledi ben nerdeyse 3-4 aydır arıyorum ilk kez mi geleceksizniz diye soruyorlar evet dediğimde 2015 dolu 2016 randevuları açılmadı cevabını alıyorum iyice umutsuzluga kapıldımsanırım sıralamaya bile dahil olamayacagım arayıp farklı bir cevap alan arkadasım varmıdır acaba yardımcı olursanız sevinirim..
amh testini en uygun Medical park yapıyor 75 TL.en uygun.orada yaptırabilirsin. Genetik testlere gelince özelde yaptıracaksan sadece pıhtılaşma olanı yaptır gerisine boşuna para verme, çünkü negatif denemelerde pek önemi olmuyor sorun çıksın çıkmasın pgt yapılıyor çünkü. Bu arada şevket yılmaz genetik bölümünde bütün genetikler ücretsiz yapılıyor bilgin olsun.iyi akşamlar kızlar. benim 2 aşılama ve 1 negatif tüp bebek denemem oldu. malesef sonuç alamadık. doktorlar sebepsiz infertelite diyorlar ama bu inandırıcı gelmiyo artık bana. bir sorun olduğunu düşünmeye başladım. 3 yıldır istiyoruz çünkü. sperm testi, rahim filmi, hormonlar falan normal çıktı. yumurtalarda iyi gözüküyo muayenelerde. yalnız amh ve genetik testler yapılmadı hiç. tekrar tedaviye başlamadan bütün testleri yaptırmak istiyorum. hangi testleri yaptırmalıyım ve bursada hangi hastane, hangi bölümde yaptırabilirim? bide sperm dna hasar testi diye bişey varmış sanırım. sizlerden bursada yaptıranlar oldumu? lütfen yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar..
Canım bana haziran da haber geldi sonrasında randevu aldım gittim o kadar beklemenin ardından rahimde perde teşhisi koydular ameliyat oldum geçtiğimiz çarşamba bi daha ki randevum 28 eylül. İşler iyice allak bullak oldu. İnşallah senin işlerin rast gider sen yarın gideceksen bana yaz olur mu ne oldu ne yaptılar. Bildiğim kadarıyla kan tahlililen yolluyo 4 tüp kan alıyolar bir de estrofem diye bir ilaç veriyo.
sağol canım cevabın için. bana mesaj yazmışsın bi süre önce. yenilerde görmüştüm bende mesajını, cevap yazdım ama sen görmedin sanırım. bende istanbulu düşünmeye başladım ama bu ara maddi durum sıkışık. biraz düzelene kadar testleri bari yaptırayım dedim. bi de ziya çetin diye bi doktor var bursada. ona muayene olup bide onda iğneli tedavi denesem mi diye düşünüyorum. kafam karmakarışık bu aralar. elimden de bişey gelmiyo. bu hasretimiz ne zaman dincek bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun inşallah. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.amh testini en uygun Medical park yapıyor 75 TL.en uygun.orada yaptırabilirsin. Genetik testlere gelince özelde yaptıracaksan sadece pıhtılaşma olanı yaptır gerisine boşuna para verme, çünkü negatif denemelerde pek önemi olmuyor sorun çıksın çıkmasın pgt yapılıyor çünkü. Bu arada şevket yılmaz genetik bölümünde bütün genetikler ücretsiz yapılıyor bilgin olsun.
Sperm dna hasarını duydum ama bize doktor direkt ilaç verdi olabilme ihtimaline karşı..
Eğerki imkanın varsa İstanbula gitmeni öneririm şunu anladım ki zor hasta grubunda olanlara Bursa çok yetersiz kalıyor, daha profosyonel bir doktora görün bence.
Hakkında hayırlısı adetinin 2. günü çağırıldığında iğneleri yazıyolar başlıyosun iyi geçmiş senin adına sevindim. Rahim duvarı kalınlığı hakkında benim arkadaşım da tüp bebek yaptırıyo ama özelde Murat Aslan duymuşsundur belki adını,onda da rahim duvarı kalınlığı vardı iğne tedavisi devam ederken farkedildi ve ameliyatla düzeltildi. Sen sordun mu hamile kalabilmene engel mi değil mi diye ?Canim gecmis olsun sanada.bende bugun sukur muayenemi oldum.kan verdim birde anesteziye randevu aldim.banada estrofem basladi.adetin 2. Gunune tekrar cagirdi.daha once polip oldugu soylenmisti banada bugun sordugumda rahim duvarin cok kalin gozukuyo suan polip belli olmuyo adetinde tekrar bakariz dedi.acaba kotu biseymi bu rahim duvari kalinligi bende tereddutte kaldim.
Nerde yaptırdın aşılama ve tüp bebek denemelerini ?iyi akşamlar kızlar. benim 2 aşılama ve 1 negatif tüp bebek denemem oldu. malesef sonuç alamadık. doktorlar sebepsiz infertelite diyorlar ama bu inandırıcı gelmiyo artık bana. bir sorun olduğunu düşünmeye başladım. 3 yıldır istiyoruz çünkü. sperm testi, rahim filmi, hormonlar falan normal çıktı. yumurtalarda iyi gözüküyo muayenelerde. yalnız amh ve genetik testler yapılmadı hiç. tekrar tedaviye başlamadan bütün testleri yaptırmak istiyorum. hangi testleri yaptırmalıyım ve bursada hangi hastane, hangi bölümde yaptırabilirim? bide sperm dna hasar testi diye bişey varmış sanırım. sizlerden bursada yaptıranlar oldumu? lütfen yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar..
Gayet de iyi yerler bunlar bana da acıbademde şahin beyi tavsiye etmişlerdi ama ben maddi açıdan sıkıntı olur diye gidemedim şimdi uludağ üniversitesinde yaptırıcam kısmet olursa. Allah yardımcın olsun Allah isteyen herkese versin çok zor bişeyilk aşılama mı medicalpark dr.ahmet yılmaz da yaptırdım. ikinci aşılama ve tüp bebek acıbadem hastanesi şahin bey de yapıldı.
bende acıbademe çok iyi duyumlarla gitmiştim ama malesef negatif sonuç aldık. herşey transfer gününe kadar gayet iyi gidiyodu. aradıklarında embriyolar iyi durumda 5.gün transferi yapıcaz dediler güle oynaya gittik ama oraya gittiğimizde embriyolar 2. kalite ve dondurulcak embriyonuz yok dediler. öyle denince zaten moralim bozuldu. 2 tane transfer etti şahin bey. hiç tutunma olmamış negatif sonuç aldık malesef. ayrıca negatif sonuçtan sonra şahin bey aramadı beni. ilgisiz buldum merkezi. neden böyle oldu falan konuşmadık hiç. hakkımızda hayırlısı inşallah. Allah senin de yardımcın olsun arkadaşım. Rabbim nasip etsin inşallah hepimizeGayet de iyi yerler bunlar bana da acıbademde şahin beyi tavsiye etmişlerdi ama ben maddi açıdan sıkıntı olur diye gidemedim şimdi uludağ üniversitesinde yaptırıcam kısmet olursa. Allah yardımcın olsun Allah isteyen herkese versin çok zor bişey
Bana yazdığın mail gelmedi canım hiç hatırlayamadım...neyse bana kalırsa az çok tecrübeli biriyim bu konularda hiç Ziya Çetinle uğraşma onlar normal kadın doğumcular bu konuda iyi olan infertile uzmanları...Madem maddi durumunuz şuan müsait değil daha da açılma, birirkimin olduğunda kesinlikle İstanbula gitmeni öneririm, ben şuan İstanbulda başladım tedaviye 4 negatiften sonra, farkını bariz ve açık olarak gördüm. Keşke önceki denemelere hiç başlamasaydık dedik, ama işte insan bu sefer olur belki umuduyla başlıyor. Şehir dışı gidip gelmek zor ama değdiğine inanıyorum, inşallah yüzlerimiz güler canım.sağol canım cevabın için. bana mesaj yazmışsın bi süre önce. yenilerde görmüştüm bende mesajını, cevap yazdım ama sen görmedin sanırım. bende istanbulu düşünmeye başladım ama bu ara maddi durum sıkışık. biraz düzelene kadar testleri bari yaptırayım dedim. bi de ziya çetin diye bi doktor var bursada. ona muayene olup bide onda iğneli tedavi denesem mi diye düşünüyorum. kafam karmakarışık bu aralar. elimden de bişey gelmiyo. bu hasretimiz ne zaman dincek bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun inşallah. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
anladım canım, dediğin gibi yaparım o zaman. memorial de başka testler istiyolar mı? genetik ve amh yaptırıcam bursada. onları yaptırıp gideyim. rahim filmim normal çıkmıştı. yinede histeroskopi yaparlar mı acaba? sen oldun sanırım. sonuç nasıl çıktı canım. bide öğretmen olduğum için istanbula gidip gelmek zor olucak. bursada kontrollerimi yaptırsam iyi olur ama hangi doktora yaptırabilirim bursada bilmiyorum. sen gidip gelicek misin sürekli istanbula kontroller için?Bana yazdığın mail gelmedi canım hiç hatırlayamadım...neyse bana kalırsa az çok tecrübeli biriyim bu konularda hiç Ziya Çetinle uğraşma onlar normal kadın doğumcular bu konuda iyi olan infertile uzmanları...Madem maddi durumunuz şuan müsait değil daha da açılma, birirkimin olduğunda kesinlikle İstanbula gitmeni öneririm, ben şuan İstanbulda başladım tedaviye 4 negatiften sonra, farkını bariz ve açık olarak gördüm. Keşke önceki denemelere hiç başlamasaydık dedik, ama işte insan bu sefer olur belki umuduyla başlıyor. Şehir dışı gidip gelmek zor ama değdiğine inanıyorum, inşallah yüzlerimiz güler canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?