rahim filmin yeniyse tekrar istemezler eğerki sorun görmezler ise...amh ve hormon tahlillerini yeni tarihli istiyorlar..diğer detayları özelden yazdım canım..anladım canım, dediğin gibi yaparım o zaman. memorial de başka testler istiyolar mı? genetik ve amh yaptırıcam bursada. onları yaptırıp gideyim. rahim filmim normal çıkmıştı. yinede histeroskopi yaparlar mı acaba? sen oldun sanırım. sonuç nasıl çıktı canım. bide öğretmen olduğum için istanbula gidip gelmek zor olucak. bursada kontrollerimi yaptırsam iyi olur ama hangi doktora yaptırabilirim bursada bilmiyorum. sen gidip gelicek misin sürekli istanbula kontroller için?
çok sağol canım verdiğin bilgiler için. rahim filmini çektireli 1 yıl oldu. artık orda yenilenmesini isterlerse yaptırırız. hastane baya donanımlı,doktorlarda tecrübeli belli. bu defa pozitif sonucu alıcaksın inşallah..rahim filmin yeniyse tekrar istemezler eğerki sorun görmezler ise...amh ve hormon tahlillerini yeni tarihli istiyorlar..diğer detayları özelden yazdım canım..
Hic sormak aklima gelmedi canim ya.resmen afallamis durumdaydim orda hic birseyi sormak aklima gelmedi.estrofem cok bulanti yapti ama bende dunden beri mahfoldumHakkında hayırlısı adetinin 2. günü çağırıldığında iğneleri yazıyolar başlıyosun iyi geçmiş senin adına sevindim. Rahim duvarı kalınlığı hakkında benim arkadaşım da tüp bebek yaptırıyo ama özelde Murat Aslan duymuşsundur belki adını,onda da rahim duvarı kalınlığı vardı iğne tedavisi devam ederken farkedildi ve ameliyatla düzeltildi. Sen sordun mu hamile kalabilmene engel mi değil mi diye ?
bende de çok yaptı özellikle ilk gün, bir gün öncesi anestezide çok bulanmıştı ondan kaynaklı sandım ayrıca uzun yoldan geliyordum otobüste çok fena bulandı, bir kaç gün devam etti, şuan 45 gün kullanacağım, zaman çabuk geçsin istiyorum. Aç kalmamaya dikkat edince bulantılarım azaldı fakat karın şişliğim ağrılarım var, aşırı akıntım var birde..sen ne kadar kullanacaksın?Ya bu estrofemi kullanipta bulantisi olan varmi ya beni mahvetti bu ilac
Evet canım bulantı yaptığı doğru korkacak bişey yok. Kaç gün kullan dediler.Hic sormak aklima gelmedi canim ya.resmen afallamis durumdaydim orda hic birseyi sormak aklima gelmedi.estrofem cok bulanti yapti ama bende dunden beri mahfoldum
Bana simdilik 10 gun dediler canim adetin 2 gunu cagirdilar oda yaklasik ozamana geliyor.tekrar devam ederlermi bilmiyorum.bende gecer dedim ama bugun 3. Gun hic azalma yok bulanti hapi iciyorum artik yanindabende de çok yaptı özellikle ilk gün, bir gün öncesi anestezide çok bulanmıştı ondan kaynaklı sandım ayrıca uzun yoldan geliyordum otobüste çok fena bulandı, bir kaç gün devam etti, şuan 45 gün kullanacağım, zaman çabuk geçsin istiyorum. Aç kalmamaya dikkat edince bulantılarım azaldı fakat karın şişliğim ağrılarım var, aşırı akıntım var birde..sen ne kadar kullanacaksın?
10 gun canim ama nasil kullanicam bilmiyorum valla.hicbisey yiyemiyorum bulantidanEvet canım bulantı yaptığı doğru korkacak bişey yok. Kaç gün kullan dediler.
sen nasıl başladın ilaca, yani adetliyken mi? kaçıncı gün oluyor..Bana simdilik 10 gun dediler canim adetin 2 gunu cagirdilar oda yaklasik ozamana geliyor.tekrar devam ederlermi bilmiyorum.bende gecer dedim ama bugun 3. Gun hic azalma yok bulanti hapi iciyorum artik yaninda
Rahmin fetusa tutunması için verilen bir ilaç o yüzden bulantı yapıyor evet zor ama kullanılacak mecburen Allah yardımcın olsun keşke bende başlasam da benim de bulansa10 gun canim ama nasil kullanicam bilmiyorum valla.hicbisey yiyemiyorum bulantidan
Canim bende 4 yıllık evliyim sebepsiz infertilite dendi..1 negatif asilamam var.bu ay pembe mavide Nevin hanimla tüp bebek yaptık tuttu çok şükür. .araştır istersen..Rabbim en kisa zaman da herkesin hasretini dindirsinsağol canım cevabın için. bana mesaj yazmışsın bi süre önce. yenilerde görmüştüm bende mesajını, cevap yazdım ama sen görmedin sanırım. bende istanbulu düşünmeye başladım ama bu ara maddi durum sıkışık. biraz düzelene kadar testleri bari yaptırayım dedim. bi de ziya çetin diye bi doktor var bursada. ona muayene olup bide onda iğneli tedavi denesem mi diye düşünüyorum. kafam karmakarışık bu aralar. elimden de bişey gelmiyo. bu hasretimiz ne zaman dincek bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun inşallah. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.
hayırlı olsun canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin. ben bursada laboratuvarı, doktoru falan en iyi yer olarak acıbadem hastanesi şahin beyi duymuştum canım. direk oraya gittim o yüzden. tüp bebekten negatif sonuç aldım. ordan negatif sonuç alınca bursadaki diğer hastanelerede gitmeye korkuyorum. daha iyi bi merkeze gitmem gerekiyo gibi düşünüyorum. çünkü acıbademde embriyolar 2.kalite dediler donduralacak embriyo bile kalmadı. senin nasıl oldu pembe mavi de?embriyoların kalitesi nasıldı?dondurulmuşun var mı?Canim bende 4 yıllık evliyim sebepsiz infertilite dendi..1 negatif asilamam var.bu ay pembe mavide Nevin hanimla tüp bebek yaptık tuttu çok şükür. .araştır istersen..Rabbim en kisa zaman da herkesin hasretini dindirsin
13 yumurta toplandı 5 tane dollendi 2 tanesi iyi kalitedeydi. .öyle olunca 2 tane transfer edildi dondurulmuş yok. .Dr ayni kalitede 2 yumurta daha olsaydi 5. Güne giderdik deki. .Rabbim gönlüne göre versinhayırlı olsun canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin. ben bursada laboratuvarı, doktoru falan en iyi yer olarak acıbadem hastanesi şahin beyi duymuştum canım. direk oraya gittim o yüzden. tüp bebekten negatif sonuç aldım. ordan negatif sonuç alınca bursadaki diğer hastanelerede gitmeye korkuyorum. daha iyi bi merkeze gitmem gerekiyo gibi düşünüyorum. çünkü acıbademde embriyolar 2.kalite dediler donduralacak embriyo bile kalmadı. senin nasıl oldu pembe mavi de?embriyoların kalitesi nasıldı?dondurulmuşun var mı?
anladım canm. senin 5.günü transferi olmamış o zaman. benimde 13 civarı toplanmıştı. hepsi döllendi. 5.güne kadar gittiler. 2 tane transfer oldu ama sonuç hüsran. dondurulmuşum olsaydı teselli bulurdum nasip kısmet bu işler. vakti zamanı ne zaman geldiyse o zaman oluyo. benim içinde dua edersen çok sevinirim canım. inşallah daha fazla bekletmeden Rabbim bizede gönderir meleklerimizi.13 yumurta toplandı 5 tane dollendi 2 tanesi iyi kalitedeydi. .öyle olunca 2 tane transfer edildi dondurulmuş yok. .Dr ayni kalitede 2 yumurta daha olsaydi 5. Güne giderdik deki. .Rabbim gönlüne göre versin
Evet canım 3.gun transfer edildi tabi ki dua ederimanladım canm. senin 5.günü transferi olmamış o zaman. benimde 13 civarı toplanmıştı. hepsi döllendi. 5.güne kadar gittiler. 2 tane transfer oldu ama sonuç hüsran. dondurulmuşum olsaydı teselli bulurdum nasip kısmet bu işler. vakti zamanı ne zaman geldiyse o zaman oluyo. benim içinde dua edersen çok sevinirim canım. inşallah daha fazla bekletmeden Rabbim bizede gönderir meleklerimizi.
Canim uzulme sende baslarsin elbet.gec olsunda sonu hayirli olsun.bende bugun adet oldum.8 gun once.estrofemin etkisimidir bilmiyorum artik.yarin tekrar hastaneye gidicem.cok merak ediyorum neler olucak.acaba adetliykende ilaca dev edicekmiyim sormayi unuttumRahmin fetusa tutunması için verilen bir ilaç o yüzden bulantı yapıyor evet zor ama kullanılacak mecburen Allah yardımcın olsun keşke bende başlasam da benim de bulansa
Canım gelişmeleri bana da yazarsan sevinirim. Bugün gideceğini yazmışsın senden haber bekliyorum. Ben de pazar günü adet oldum ameliyattın etkisi mi bilmiyorum 10 gün erken oldum. İnşallah bi sorun çıkmaz 28 Eylül'de kontrolüm olacak perde temizlenmişse ilaçlara başlıycam. Dua et banaCanim uzulme sende baslarsin elbet.gec olsunda sonu hayirli olsun.bende bugun adet oldum.8 gun once.estrofemin etkisimidir bilmiyorum artik.yarin tekrar hastaneye gidicem.cok merak ediyorum neler olucak.acaba adetliykende ilaca dev edicekmiyim sormayi unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?