BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

rahim filmin yeniyse tekrar istemezler eğerki sorun görmezler ise...amh ve hormon tahlillerini yeni tarihli istiyorlar..diğer detayları özelden yazdım canım..

rahim filmin yeniyse tekrar istemezler eğerki sorun görmezler ise...amh ve hormon tahlillerini yeni tarihli istiyorlar..diğer detayları özelden yazdım canım..
çok sağol canım verdiğin bilgiler için. rahim filmini çektireli 1 yıl oldu. artık orda yenilenmesini isterlerse yaptırırız. hastane baya donanımlı,doktorlarda tecrübeli belli. bu defa pozitif sonucu alıcaksın inşallah..

Hic sormak aklima gelmedi canim ya.resmen afallamis durumdaydim orda hic birseyi sormak aklima gelmedi.estrofem cok bulanti yapti ama bende dunden beri mahfoldum

Ya bu estrofemi kullanipta bulantisi olan varmi ya beni mahvetti bu ilac
bende de çok yaptı özellikle ilk gün, bir gün öncesi anestezide çok bulanmıştı ondan kaynaklı sandım ayrıca uzun yoldan geliyordum otobüste çok fena bulandı, bir kaç gün devam etti, şuan 45 gün kullanacağım, zaman çabuk geçsin istiyorum. Aç kalmamaya dikkat edince bulantılarım azaldı fakat karın şişliğim ağrılarım var, aşırı akıntım var birde..sen ne kadar kullanacaksın?

Bana simdilik 10 gun dediler canim adetin 2 gunu cagirdilar oda yaklasik ozamana geliyor.tekrar devam ederlermi bilmiyorum.bende gecer dedim ama bugun 3. Gun hic azalma yok bulanti hapi iciyorum artik yaninda

Bana simdilik 10 gun dediler canim adetin 2 gunu cagirdilar oda yaklasik ozamana geliyor.tekrar devam ederlermi bilmiyorum.bende gecer dedim ama bugun 3. Gun hic azalma yok bulanti hapi iciyorum artik yaninda
sen nasıl başladın ilaca, yani adetliyken mi? kaçıncı gün oluyor..

20.gunu basladim canim.universitedeki doktor oyle basladi.10 gun sabah aksam kullanicaksin bitime yakin adet olursun dedi zaten adetin 2. Gunude kontrole cagirdi.

Canim bende 4 yıllık evliyim sebepsiz infertilite dendi..1 negatif asilamam var.bu ay pembe mavide Nevin hanimla tüp bebek yaptık tuttu çok şükür. .araştır istersen..Rabbim en kisa zaman da herkesin hasretini dindirsin

Canim bende 4 yıllık evliyim sebepsiz infertilite dendi..1 negatif asilamam var.bu ay pembe mavide Nevin hanimla tüp bebek yaptık tuttu çok şükür. .araştır istersen..Rabbim en kisa zaman da herkesin hasretini dindirsin
hayırlı olsun canım Rabbim kucağına almayı nasip etsin. ben bursada laboratuvarı, doktoru falan en iyi yer olarak acıbadem hastanesi şahin beyi duymuştum canım. direk oraya gittim o yüzden. tüp bebekten negatif sonuç aldım. ordan negatif sonuç alınca bursadaki diğer hastanelerede gitmeye korkuyorum. daha iyi bi merkeze gitmem gerekiyo gibi düşünüyorum. çünkü acıbademde embriyolar 2.kalite dediler donduralacak embriyo bile kalmadı. senin nasıl oldu pembe mavi de?embriyoların kalitesi nasıldı?dondurulmuşun var mı?

13 yumurta toplandı 5 tane dollendi 2 tanesi iyi kalitedeydi. .öyle olunca 2 tane transfer edildi dondurulmuş yok. .Dr ayni kalitede 2 yumurta daha olsaydi 5. Güne giderdik deki. .Rabbim gönlüne göre versin

13 yumurta toplandı 5 tane dollendi 2 tanesi iyi kalitedeydi. .öyle olunca 2 tane transfer edildi dondurulmuş yok. .Dr ayni kalitede 2 yumurta daha olsaydi 5. Güne giderdik deki. .Rabbim gönlüne göre versin
anladım canm. senin 5.günü transferi olmamış o zaman. benimde 13 civarı toplanmıştı. hepsi döllendi. 5.güne kadar gittiler. 2 tane transfer oldu ama sonuç hüsran. dondurulmuşum olsaydı teselli bulurdum nasip kısmet bu işler. vakti zamanı ne zaman geldiyse o zaman oluyo. benim içinde dua edersen çok sevinirim canım. inşallah daha fazla bekletmeden Rabbim bizede gönderir meleklerimizi.

Evet canım 3.gun transfer edildi tabi ki dua ederim

Rahmin fetusa tutunması için verilen bir ilaç o yüzden bulantı yapıyor evet zor ama kullanılacak mecburen Allah yardımcın olsun keşke bende başlasam da benim de bulansa
Canim uzulme sende baslarsin elbet.gec olsunda sonu hayirli olsun.bende bugun adet oldum.8 gun once.estrofemin etkisimidir bilmiyorum artik.yarin tekrar hastaneye gidicem.cok merak ediyorum neler olucak.acaba adetliykende ilaca dev edicekmiyim sormayi unuttum

Canım gelişmeleri bana da yazarsan sevinirim. Bugün gideceğini yazmışsın senden haber bekliyorum. Ben de pazar günü adet oldum ameliyattın etkisi mi bilmiyorum 10 gün erken oldum. İnşallah bi sorun çıkmaz 28 Eylül'de kontrolüm olacak perde temizlenmişse ilaçlara başlıycam. Dua et bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…