- 12 Kasım 2014
- 931
- 920
- 108
Canim gittim bugun bende.ultrasonda kucuk bi polip oldugunu soyledi septum olabilir dedi banada.cuma gunune histeroskopi icin gun verdi.gercekten varsa ameliyat yapmamiz lazim dedi.sonra tranfer yapsak dedi bayram tatiline geliyomus.embriyolog tatildeymis.isil hanim ben yumurtalarini toplarim iatersen dondururuz obur aya transfer yapariz dedi.ama yumurtalar cozulurken bozulma olabiliyor dedi.bende beklemeyi sectim bir ay daha.zaten benim yumurta sayim az riske atmaya gerek yok.bukadar beklemisim bir ay daha beklyim bari.canim sen oldun septum ameliyati nasil bir islem.onceseinde histereskopi yaptilarmi sanada.beni biraz korku aldi bayiltmadan yapiyomus acima falan olmuyormu?Canım gelişmeleri bana da yazarsan sevinirim. Bugün gideceğini yazmışsın senden haber bekliyorum. Ben de pazar günü adet oldum ameliyattın etkisi mi bilmiyorum 10 gün erken oldum. İnşallah bi sorun çıkmaz 28 Eylül'de kontrolüm olacak perde temizlenmişse ilaçlara başlıycam. Dua et bana
Canım korkacak bişey yok beni narkozla uyuttukları için hiçbirşey hissetmedim 11:00 de girdim ameliyarhaneye 11:30 gibi içeri aldılar saat 14:30 gibi de çıktım. Sonrasında adet sancısı gibi bi ağrın oluyo onun için de ağrı kesici bir iğne veriyo o gün de çıkıyosun zaten hastaneden. Böyle bişeyin çıkmasına üzüldüm senin adına hep aksilik hep aksilik. Ne diyeyim vardır bunda da bir hayır.Canim gittim bugun bende.ultrasonda kucuk bi polip oldugunu soyledi septum olabilir dedi banada.cuma gunune histeroskopi icin gun verdi.gercekten varsa ameliyat yapmamiz lazim dedi.sonra tranfer yapsak dedi bayram tatiline geliyomus.embriyolog tatildeymis.isil hanim ben yumurtalarini toplarim iatersen dondururuz obur aya transfer yapariz dedi.ama yumurtalar cozulurken bozulma olabiliyor dedi.bende beklemeyi sectim bir ay daha.zaten benim yumurta sayim az riske atmaya gerek yok.bukadar beklemisim bir ay daha beklyim bari.canim sen oldun septum ameliyati nasil bir islem.onceseinde histereskopi yaptilarmi sanada.beni biraz korku aldi bayiltmadan yapiyomus acima falan olmuyormu?
Bana histereskopi falan yapmadılar ultrasonla asistan doktor baktı emin olamadı Gürkan Uncu benim doktorum onun yanına götürdü o da ultrasonla baktı septum dedi ameliyat oldum. Başka da bi işlem yapmadılar. Hem nasıl uyutmadan yapcaklar ki histereskopi alttan yapılan bi işlem sonuçta belden aşağısını uyuşturmak biraz saçma geldi bana.Canim gittim bugun bende.ultrasonda kucuk bi polip oldugunu soyledi septum olabilir dedi banada.cuma gunune histeroskopi icin gun verdi.gercekten varsa ameliyat yapmamiz lazim dedi.sonra tranfer yapsak dedi bayram tatiline geliyomus.embriyolog tatildeymis.isil hanim ben yumurtalarini toplarim iatersen dondururuz obur aya transfer yapariz dedi.ama yumurtalar cozulurken bozulma olabiliyor dedi.bende beklemeyi sectim bir ay daha.zaten benim yumurta sayim az riske atmaya gerek yok.bukadar beklemisim bir ay daha beklyim bari.canim sen oldun septum ameliyati nasil bir islem.onceseinde histereskopi yaptilarmi sanada.beni biraz korku aldi bayiltmadan yapiyomus acima falan olmuyormu?
Valla canim bilmiyorum artik nasil yapcakcar korku sardi iyice.gurkan hoca bu ara hic yok hep isil hanim var o bakiyo butun hastalara.bende bastan polip dedii onun icin zaten histereskopi yapalim dedi septumuda orda netlestirirz dedi.valla ne guzel sevinmistim bu ay baslariz diye ama nasip kismet artik.bayram girince araya is bozuldu.napalim hakkimizda hayirlisi artik.seninle belki ayni doneme gelir tedavimizBana histereskopi falan yapmadılar ultrasonla asistan doktor baktı emin olamadı Gürkan Uncu benim doktorum onun yanına götürdü o da ultrasonla baktı septum dedi ameliyat oldum. Başka da bi işlem yapmadılar. Hem nasıl uyutmadan yapcaklar ki histereskopi alttan yapılan bi işlem sonuçta belden aşağısını uyuşturmak biraz saçma geldi bana.
Doktorların yüzünü göremiyoz ki zaten hep asistanlar isil hanımın adını duymuştum bana bakan ilkay hanım ameliyat sonrası randevum bayramdan sonraki pazartesi sonrası kısmet inşallah bir sorun çıkmaz da ilaçlara başlarım. Korkma sen de dedikleri gibi histereskopi yapmalarının amacı kesinleştirmek riske atmamaları güzel bişey bu sebepten çok düşük yapan var Allah yardımcımız olsunValla canim bilmiyorum artik nasil yapcakcar korku sardameliyathoca bu ara hic yok hep isil hanim var o bakiyo butun hastalara.bende bastan polip dedii onun icin zaten histereskopi yapalim dedi septumuda orda netlestirirz dedi.valla ne guzel sevinmistim bu ay baslariz diye ama nasip kismet artik.bayram girince araya is bozuldu.napalim hakkimizda hayirlisi artik.seninle belki ayni doneme gelir tedavimiz
Insallah cani bukadar ugrasimizin sabrimizin sonunu aliriz insallah hayirlisaDoktorların yüzünü göremiyoz ki zaten hep asistanlar isil hanımın adını duymuştum bana bakan ilkay hanım ameliyat sonrası randevum bayramdan sonraki pazartesi sonrası kısmet inşallah bir sorun çıkmaz da ilaçlara başlarım. Korkma sen de dedikleri gibi histereskopi yapmalarının amacı kesinleştirmek riske atmamaları güzel bişey bu sebepten çok düşük yapan var Allah yardımcımız olsun
Naptın canım çektirdin mi HSG ne çıktı sonuç ?Insallah cani bukadar ugrasimizin sabrimizin sonunu aliriz insallah hayirlisa
Canim cektirdim malesef sonuc senin gibi septum birde polip iste hafif yapisikliklarda varmis ameliyat dediler.korkutugum kadar degilmiste iste bakalim ameliyat nasil gecicek.arayip gun verceklermis sanada oylemi dedilerNaptın canım çektirdin mi HSG ne çıktı sonuç ?
Nisa dert ortaginim bütün gece bu sebepten agladim durdum tesadüfen msjini gördüm beni sinir ettinn böyle deme ne olur allahtan ümit kesilmez vardır hikmeti bilemeyiz anne olma ümidiyle yaşamak zorundayız ki iki bebeğimi kaybettim pes etmek yok Rabbim den sağlıklı hayırlı iman dolu evlatlar nasip etsin sana bana tüm hasret cekenlere....benim hayatım bitti tek umudum tüp bebek ti bütün hayallerim yıkıldı yaşama sevinçim bitti çok büyük bi dert bu kimseye anlatam
Bana anesteziden randevu aldırdılar bir kaç test ve tahlil istediler bir hafta sonrası anesteziye gittim o gün tüp bebektende ameliyat günü verdiler canım şimdiden geçmiş olsun üzülme sıkma canını herşeyin hayırlısı ne diyelim :-([/QUOTE][QUO, post: 42597963, member: 431269"]Canim cektirdim malesef sonuc senin gibi septum birde polip iste hafif yapisikliklarda varmis ameliyat dediler.korkutugum kadar degilmiste iste bakalim ameliyat nasil gecicek.arayip gun verceklermis sanada oylemi dediler
Oyle canim bundada vardir bi hayir dicez artik napalim.sonu iyi olsunda artik.benim anestezi falan hersey hazirdi zaten hoca yapcak dediler oyuzden biz sizi arayup gun veririz dediler ama bayramdan sonrayi bulur dedi.bayram tatili beni vurdu anliyacagin[/QUOTE]Bana anesteziden randevu aldırdılar bir kaç test ve tahlil istediler bir hafta sonrası anesteziye gittim o gün tüp bebektende ameliyat günü verdiler canım şimdiden geçmiş olsun üzülme sıkma canını herşeyin hayırlısı ne diyelim :-(
Aynen canım hakkımızda hayırlısı. Bende perşembe gününe randevu aldım 9 gündür kanamam var adet mi değil mi anlayamadım psikolojim bozuldu iyice. Aradım ultrasonla belli olur dedi o yüzden gel bakalım dediler inşallah bişey çıkmaz. :-([/QUOTE]Oyle canim bundada vardir bi hayir dicez artik napalim.sonu iyi olsunda artik.benim anestezi falan hersey hazirdi zaten hoca yapcak dediler oyuzden biz sizi arayup gun veririz dediler ama bayramdan sonrayi bulur dedi.bayram tatili beni vurdu anliyacagin
Kizlar ben de uludag universitesinde basliyoru ocak ayinda basvurmustuk ancak aradilar adetin 21 gunu icin dogum kontrol basla dedi ilkay hanim, sasirdim ama okudugum kadari ile herkes kullanmis. Bir dahaki adetin 2 gunu gel dedi acaba baslayacakmi ozaman tup bebek tedavisi.Doktorların yüzünü göremiyoz ki zaten hep asistanlar isil hanımın adını duymuştum bana bakan ilkay hanım ameliyat sonrası randevum bayramdan sonraki pazartesi sonrası kısmet inşallah bir sorun çıkmaz da ilaçlara başlarım. Korkma sen de dedikleri gibi histereskopi yapmalarının amacı kesinleştirmek riske atmamaları güzel bişey bu sebepten çok düşük yapan var Allah yardımcımız olsun
Canım hayırlı olsun insallah guzel sonuclar alırsın.sende sorun neydi.adetin 2. Cagırdıklarında ultrasonla bakıp tedaviye baslıyorlar genelde.anestezini falan yaptırdınmıKizlar ben de uludag universitesinde basliyoru ocak ayinda basvurmustuk ancak aradilar adetin 21 gunu icin dogum kontrol basla dedi ilkay hanim, sasirdim ama okudugum kadari ile herkes kullanmis. Bir dahaki adetin 2 gunu gel dedi acaba baslayacakmi ozaman tup bebek tedavisi.
Sevindim canim senin adina.korkulcak bisey yyokmus enazindan.benim bile hala arada akintim kanli geliyo histereskopiye bagliyorum bende.bayram magdurlari olarak sonumuz hayirli olsun ne diyelim.benide arayan olmadi herhalde bir ay daha sarkicak bu gidisle.Evet canım gittim kanaman normal dedi ameliyattan sonra adet düzensizliğin olabilir dedi. Perde temizlenmiş çok iyi dedi adetin 20. Günü bayrama denk geldiği için bir daha ki adetin 20. Gününe kaldı o zaman başlıycakmışız hem o zamana kadar rahmin daha iyi olur hücrelerin yenilenir daha güzel olur dedi. Beni de bayram tatili vurdu anlıycan. Sen de bir an önce ameliyatını olursun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?