BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Aynen canım bayram mağdurlarıyız Hakkımızda hayırlısı olsun. Salı günleriymiş ameliyat günleri büyük ihtimal bayramdan sonraya kalcak senin de sen de sıkma canını.

A
Canım hayırlı olsun insallah guzel sonuclar alırsın.sende sorun neydi.adetin 2. Cagırdıklarında ultrasonla bakıp tedaviye baslıyorlar genelde.anestezini falan yaptırdınmı
Saol canim , anestezi ileneyi kastediyorsun? Bana sadece dogum kontrol verdi ve adetin 2.gun gel dedi? Anestezi ne icin yapiyorlar, bizde esimin sperm hizi ve morfolojisindebozukluk var.. bende sorun yok.

Son düzenleme:
Canım hayırlı olsun insallah guzel sonuclar alırsın.sende sorun neydi.adetin 2. Cagırdıklarında ultrasonla bakıp tedaviye baslıyorlar genelde.anestezini falan yaptırdınmı
Saol canim insallah herkesin tedavisi hayirli sonuclansin. Benim esimin sperm sayisi ve morfoloji nde bozukluk var. Anestezi falan demediler , ne icin anestezi yapiyorlar ki ? bana sadece dogum kontrol hapi verdiler

A

Saol canim , anestezi ileneyi kastediyorsun? Bana sadece dogum kontrol verdi ve adetin 2.gun gel dedi? Anestezi ne icin yapiyorlar, bizde esimin sperm hizi ve morfolojisindebozukluk var.. bende sorun yok.
Canim tedavi baslicaklarsa hemen yumurta toplama islemi bayiltiptipta yapildigindan anestesi doktorununda gormesini istiyolar.bi kac tup kan veriyosun anesteziden randevu aliyosun.bende adetimin 2.gunu gittigimde istediler anestezi hazir olsun diye.ama sonra histereskopi cikinca ertendi simdilik.

Benden bir kac kan testi istediler o kadar , bir dahaki adetimin ikinci gunu tekrar gidecegim, belki o zaman ister.insallahguzel gecsin histereskopin.

Öncelikle hayırlı olsun. İlk defa mı çağardılar yoksa tüm işlemleri yaptın raporun çıktıktan sonra mı aradılar? Sizde sorun neydi?
Beni ilk defa cagirdilarmuayene oldum sonrakan testi verdim adetin 21.gunu baslayacagim birdogum kontrol verdi dr. Bir daha ki adetin ikincigunu tekrar cagirdi. Fakultede yumurta toplama ve transferleri hep Gurkan hocami yapiyor? Yok sa asistanlar yada uzmanlarmi bilen varmi?

Ben doğum kontrol hapı falan kullanmadım canım. Senin raporun çıktı mı ilk defa gidiyorum demişsin ama .

V
Ben doğum kontrol hapı falan kullanmadım canım. Senin raporun çıktı mı ilk defa gidiyorum demişsin ama .
alla bilmiyorum ki fakultede hic bir sey soylemiyorlar hele o giristeki bayanlar dr la gorusturmemek icin calisyorlar sanki. Biz ilk ocak ayinda basvurduk istenen testleri yaptirdik ozaman siraya aldik bekleyin dediler, umudu kesmistik ozel bir klinkte yaptiracaktik ki aradilar ve cagirdilar, sonra dr ilkay hanimla gorustuk , dugum kontrol verdi birdahaki adetin ikinci gunu gelin dedi. Tedaviye basladiklarina gore rapor cikti diye dusunduk :-\ bilmiyorum ki .bekleyip birdahaki ay gittigimizde gorucez

Ocaktan beri bekliyosan raporun cikmistir canim.sorun sendemiydi esindemiydi.kan tahlillerini falan verdiysen buyuk ihtimalle bu sefer gittiginde anestezi doktoruna falanda yonlendirirler seni..

Msj gelmedi mi raporunuz onaylanmıştır diye. Rapor evrakları öncesi ben 5 ay gidip geldim test kontrol falan sonrasında 8 ay da raporun çıkması için bekledim rapor hemen çıkmıyo çünkü daha uzun süre bekleyenler de var geçen sene mayıs ayından beri uğraşıyorum anlıycan hala da başlayamadık tedaviye.

Canım mesaj gelmedi ne yani şimdi rapor çıkmadı demek mi bu ? Ama çağırdılar ya belki çıkmıştır

İnş
Ocaktan beri bekliyosan raporun cikmistir canim.sorun sendemiydi esindemiydi.kan tahlillerini falan verdiysen buyuk ihtimalle bu sefer gittiginde anestezi doktoruna falanda yonlendirirler seni..
inşallah canım çıkmıştır, sorun eşimin sperm yapısı ve Hızı bende sorun yok , bir dahaki adetin 2. Günü tekrar gidicem

İnş
inşallah canım çıkmıştır, sorun eşimin sperm yapısı ve Hızı bende sorun yok , bir dahaki adetin 2. Günü tekrar gidicem
Canim cikmistir raporun merak etme.artik mesaj gondermiyolar direk telefonla arayip cagiriyolar banada oyle yaptilar.2 gunu cagirdiklarinda baska herhangi bir sorun falan yoksa ilaclarina baslarlar.hakkinda hayirlisi olsun canim.

Yani ocak'tan beri bekliyosan öncesinde evrak falan istediler ve teslim ettiysen çıkmıştır raporun.
Evet
Canim gecen ocakta tum testleri ve belgeleri teslim ettik

Canim gecen ocakta tum testleri ve belgeleri teslim ettik[/QUOTE]

İçin rahat olsun canım. İnşallah bir sorun yaşamadan başlarsın tedaviye ve güzel sonuçlar alırsın

Canim gecen ocakta tum testleri ve belgeleri teslim ettik

İçin rahat olsun canım. İnşallah bir sorun yaşamadan başlarsın tedaviye ve güzel sonuçlar alırsın [/QUOTE]
Amin canim. Bisey sorucam transferden sonra acaba kac gun dinlenme veriyorlar? Ben calisiyorum , rapor veriyorlarmi?

Amin canim. Bisey sorucam transferden sonra acaba kac gun dinlenme veriyorlar? Ben calisiyorum , rapor veriyorlarmi?[/QUOTE]
Tam olarak bilmiyorum ama 36-72 saat diye biliyorum. Rapor da sen istersen verirler herhalde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…