BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

rapor genellikle pek gerek duymuyorlar ama insan psikolojik olarak kendini rahat hissetmek için gerek duyuyor. evet sıra zor geliyor ve asistanlar bakıyor. daha öce arkadaşlar BİMER e yazı yazmışlardı raporlar dışarı anlaşmalı kurumlara verilmiyor diye . şimdi sesinizi çıkarınız arkadaşlar bimere yazın e-devlet şifrenizle bimere yazın belki sesinizi orda duyan olur.

Asla anlami.yok bimere yazmanin bizzat telefon acip gorustu bir arkadasim ve aldigi cevap su;kesinlikle haklisiniz ama bizim yapacagimiz bir sey yok dediler. Gorusmelerin kaydedildigi falanda yokmus yani zaman kaybi, yapilan sikayet ilgili yere adinizla gidiyor( kimliginizi bilmiyorum gizleyebiliyormusunuz) ve sadece desifre olmus oluyorsunuz demismemur.

Ooof evet valla nedir bu çektiklerimiz. Allah hepimize şans getirsin. Bu arada harika bir blog buldUm. Bu kadar mı güzel anlatılır şu yaşadıklarımız. Çok da komik. Azıcık gülmek iyi geldi :) Herkese tavsiye ederim. Google'a embriyoannesi blog diye yazın hemen çıkıyo :)

Sen kendin bi arayıp sorsana unutmuş olmasınlar ameliyatın adet bittikten sonraki hafta olması gerekiyo bi daha ki adetine kalmasın.
Aradim sordum canim.hoca cok yogunmus aricaklarmis beni dedim adet oldum kalmasin yine obur aya.yapcak bisey yokmus.dedigin gibi bu gidisle yine obur aya kalcak.

Ne diyeyim bilemedim şimdi. Hakkında hayırlısı böyledir belki
Valla canim hayirlisi diye diye bi hal.olduk zaten.iyice nefret ettim su universiteden.bide ben hemsireyim bu isin icindeyim yani kendi calisma sektorumden soguttular valla.bi gelse su sira olsa bitse su tup bebek islemi olumsuzda olsa raziyim artik yani.bekleye bekleye iyice psikilojimi bozdular ya

Aynen öyle benim de psikolojim bozuldu ama mecburen beklemek zorundayım.

Kizlar bir sey soracagim , bana dr hastaligimin 21.gunu estrofem verdi ben dun gece icmeyiunuttum ve dun den beri cok az az kanamam var, ama normal regl tarihime iki gun var. Bana ikinci gun gel demisti. Napsam ki?.bilemedim. icmedigim ilaci alsamiydim hemen ?

Ole deme gec olsun guc olmasin diyelim. Hem inan bana verecek olan allah. Hepsi bahane, eger rabbim yazdi ise ne universite nede dr lar ,sabretmek lazim canim eksik dilek dileme ,olsun ve olumlu olsun insallah. Sen ne ameliyati olacaksin? rahim filmi mi?

Canım reglin erken gelmiş olabilir.banada o ilacı verdiklerınde normal adet tarihinden 5 gün önce gelmişti.bence sen yarın doktora git hemen

Öyle tabi canımda artık sabrım kalmadı iyice tukendim yani.bir sene sıra gelsin diye bekledim.sıra geldi cagırdılar estrofeme basladım hatta yumurta toplama işlemi bayram tatiline geliyo doktor yok diye öbür aya erteleyelim dediler hadi tamam dedim.buarada polip vardı hisrereskopi yaptırdım ondanda perde cıktı dediler anestezili hıstereskopi yapmamız lazım ama sıra cok var bayramdan sonra ararız bız seni.ne arayan var nede soran.bu hafta adet oldum bitti bu işleminde adetten hemen sonra yapılması gerekiyo aradım sordum dedım öbür aya kalcak cagırmadınız hala yapcak bişey yok hoca cok yogun diyolar.şimdi işlem kasıma kalcak sonra tüp bebekte aralıga.ve ben kafayı yemege devam edicem.yazık degilmi bunca zamana.

Çooookkk haklısın , diyecek bişey yok ben yarın gidicem ,esteofem kullanıyorum bu gün regl oldum ikinci gün gel demişlerdi,bakalım ne diyecekler,aramadım ama sorun olurmu bilmiyorum.Allah hepimize hayırlısı ile yardım etsin.

Sabah erken git canim randevuya gerek yok sabah erken gelin diyorlar sadece

Sabah erken git canim randevuya gerek yok sabah erken gelin diyorlar sadece
Gittim Canım fakülteye bu akşam iğne başlıcam . Dr estrofem e devam edecekmiyim söylemedi saatlerdir arayıp ulaşmaya çalışıyorum. Neyse ulaştım bırakacakmışım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…