BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Gittim Canım fakülteye bu akşam iğne başlıcam . Dr estrofem e devam edecekmiyim söylemedi saatlerdir arayıp ulaşmaya çalışıyorum. Neyse ulaştım bırakacakmışım .
arkadaslar merhaba herkesin derdi aynı sorunları bıraz farklı bızdede esımde sperm dusuklugu var onun ıcın ugrasıyoruz rabbım herkese evlat nasıp etsın ben dırek unıversıtenın tup bebek bolumunu aradım randevu ıcın ordan baslamak yanlıs galıba bana yardımcı olurmusunuz ve tup bebek bolumu dolu oldugu ıcın randevu bıle vermnedıler

Gittim Canım fakülteye bu akşam iğne başlıcam . Dr estrofem e devam edecekmiyim söylemedi saatlerdir arayıp ulaşmaya çalışıyorum. Neyse ulaştım bırakacakmışım .
Iyi ne guzel canim baaslamissin tedaviye insallah sonuda hayirli olur.guzel haberler verirsin.benide bugun aradilar pazartesi oluyorum sonunda ameliyat

Malesef canim universite boyle bi yer.tam bir sabir isi.randevu bile vermiyorlar eger bekleyecek zamanim var diyosan rahat bi sene beklersin.benim ilk randevu almamla bugun arasinda tam bir bucuk sene var.boyle.olacagini bilsem asla bulasmazdim valla.isimiz cok zor canim allah herkesin gonlune gore versin..

Fakülte yeni başvuranlara aralıkta arayın diyor bir kısmet açarlarsa en az 3aya randevu verirler sanırım, sonra evraklar testler en az bir yıl bekletiyor hasta cok diye,maalesef durum bu

Arkadaşlar bende tam 1 sene önce başladım üniversiteye mayıs ayında evrakları teslim ettim ama daha ses seda yok. Tam bir işkence ve sabır yeri 3 gündür telefonları dahi açmıyorlar. Rabbim hepimize sağ salim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Amin canim insallah.universite malesef boyle cok yogun.beklerken insanin psikolojisi daha cok bozuluyor.ben 2014 eylulde teslim etmistim agustosta anca aradilar beni.sizde sorun neydi hangi gruba soktular seni

Canım hayırlı olsun başlamışsın ilaçlara ve iğnelere bi de ben başlayabilsem Hangi ilaç ve iğneleri verdiler bir de ücret ne kadar tuttu ?

Ole canim telefonlar sessizde ve acmiyorlar, bizi de tam umudu kesip ozel yapmaya karar verdigimizde aradilar , ama ararlar senide cunku bizde gecen sene basvurmustuk

Insallah canim sagolasin.ameliyati pazartesinden cumaya aldilar.cuma gunu 20. Gunum oluyo benim.gec bi tarih degilmi ya ameliyat icin.
Yarinmi yani? Bence olumsuz dusunme onlar bunu biliyor sonucta degilmi?yanlis birsey yapacaklarini sanmam icini ferah tut

Insallah canim sagolasin.ameliyati pazartesinden cumaya aldilar.cuma gunu 20. Gunum oluyo benim.gec bi tarih degilmi ya ameliyat icin.
Canim moralini bozma onlar bunu biliyor sonucta dimi? Yanlis birsey yapacaklarini sanmam. ama sen istersen bi arayip sor yine yada gidince sor icin rahat etsin.

Canim moralini bozma onlar bunu biliyor sonucta dimi? Yanlis birsey yapacaklarini sanmam. ama sen istersen bi arayip sor yine yada gidince sor icin rahat etsin.
Yok canim yarin degil haftaya cuma.sordum gec degilmi diye yok adet tarihine gire normal dediler sonucta onlarda biliyorlar 20. Gunu oldugunu.belkide yapip o gun yine estrofeme baslatirlar adetimdede ignelere.insallah bu dusundugum gibi olur.sen ne durumdasin.ignelerle aran nasil:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…