- 13 Nisan 2015
- 410
- 121
- 103
- 44
Insallah hakkinda hayirlisi. Sorma igneleri esim yapiyor ben yapamiyorum. Her aksam bir stresYok canim yarin degil haftaya cuma.sordum gec degilmi diye yok adet tarihine gire normal dediler sonucta onlarda biliyorlar 20. Gunu oldugunu.belkide yapip o gun yine estrofeme baslatirlar adetimdede ignelere.insallah bu dusundugum gibi olur.sen ne durumdasin.ignelerle aran nasil:)
Amin canim.insallah seninde tedavin hayirli olsun.hakkaten sabir isi universite.bu tup bebek olayi bursada cok buyuk sorun.Arkadaşlar Merhaba.
Öncelikle allah yar ve yardımcımız olsun.
Bende evrakları teslim ettikten sonra uzun bir süre bekledim. özelde yaptırmaya karar verdik histeroskopi falan oldum özelde. Tedaviye başlayacağım ay Fakülte den haber geldi. Vardır bir hayır dedik ve özel i bırakıp fakülteye başladık. (Özel dediğimde istanbulda bir merkez)
Fakülte de yumurtaları bir türlü buyultemediler. Yazdıkları ilaçlar bitti parayla dışardan almak zorunda kaldım ama tedaviyi iptal etmediler. Opuya girdim 1 tane topladık oda boş çıktı dediler döllenme olmadı. Bir sonraki ay yine tedaviye baslattilar 5.gune bir embriyo gitti transfer ettiler ama olmadı. Esimi de tese ameliyati yaptirdilar.halbuki dollenmeye yetecek kadar Sperm cikiyormus. Kısacası illallah dedirtti ler.raporu dışarı istedim ve aldım şimdi istanbul da bir merkeze gidiyorum. Ağustos ayındaki tedavimde 11 yumurta topladilar ve esimden de Sperm örneği alarak döllenme yaptılar.1 embriyo Blast asamasinda dna analizi yaptilar ve dondurdular.Şimdi tekrar embriyo biriktirme tedsvisindeyim hatta sonuna geldim.cumartesi opu olacak.
Yani kisacasi fakültede yumurta cikaramadilar esimi de boşu boşuna ameliyat ettiler.
Allah sabır ve kolaylik versin. Kucaklarimizi boş birakmasin.
Hadi bakalim hayirlisi yarin buyuk ihtimalle yumurtalarin durumunu kontrol ederler.bide bisey sorcam sana hastaneye nezaman para yatirtiyolarInsallah hakkinda hayirlisi. Sorma igneleri esim yapiyor ben yapamiyorum. Her aksam bir stres) yarin gidicem fakulteye kontrole cagirdilar, ne yapacaklar acaba ilacin dozunu falan mi degistirecekler
Amin canım Sağol. Bursa'da da özelde yaptırdım ama olmadı. Şimdi de istanbula gidip geliyoruz. Hayırlısı allahtan.Amin canim.insallah seninde tedavin hayirli olsun.hakkaten sabir isi universite.bu tup bebek olayi bursada cok buyuk sorun.
Bizdeki sorun ben 3 kere hamile kaldım 1 tanesi aşılama 2 tanesi normal ama hepsi düşükle sonuçlandı. Bu yüzden tüp bebek yapılacak inşallahAmin canim insallah.universite malesef boyle cok yogun.beklerken insanin psikolojisi daha cok bozuluyor.ben 2014 eylulde teslim etmistim agustosta anca aradilar beni.sizde sorun neydi hangi gruba soktular seni
Siz hangi ay teslim ettiniz evraklari ve kaç ay sonra aradılar, aradıkları zaman süreç nasıl gelişiyor yeniden tetkitler mi yapılıyorOle canim telefonlar sessizde ve acmiyorlar, bizi de tam umudu kesip ozel yapmaya karar verdigimizde aradilar , ama ararlar senide cunku bizde gecen sene basvurmustuk
Çok geçmiş olsun, size bise sormak istiyorum. FAkülte raporu verince özelde kullanilabiliyomu raporArkadaşlar Merhaba.
Öncelikle allah yar ve yardımcımız olsun.
Bende evrakları teslim ettikten sonra uzun bir süre bekledim. özelde yaptırmaya karar verdik histeroskopi falan oldum özelde. Tedaviye başlayacağım ay Fakülte den haber geldi. Vardır bir hayır dedik ve özel i bırakıp fakülteye başladık. (Özel dediğimde istanbulda bir merkez)
Fakülte de yumurtaları bir türlü buyultemediler. Yazdıkları ilaçlar bitti parayla dışardan almak zorunda kaldım ama tedaviyi iptal etmediler. Opuya girdim 1 tane topladık oda boş çıktı dediler döllenme olmadı. Bir sonraki ay yine tedaviye baslattilar 5.gune bir embriyo gitti transfer ettiler ama olmadı. Esimi de tese ameliyati yaptirdilar.halbuki dollenmeye yetecek kadar Sperm cikiyormus. Kısacası illallah dedirtti ler.raporu dışarı istedim ve aldım şimdi istanbul da bir merkeze gidiyorum. Ağustos ayındaki tedavimde 11 yumurta topladilar ve esimden de Sperm örneği alarak döllenme yaptılar.1 embriyo Blast asamasinda dna analizi yaptilar ve dondurdular.Şimdi tekrar embriyo biriktirme tedsvisindeyim hatta sonuna geldim.cumartesi opu olacak.
Yani kisacasi fakültede yumurta cikaramadilar esimi de boşu boşuna ameliyat ettiler.
Allah sabır ve kolaylik versin. Kucaklarimizi boş birakmasin.
Insallah olumlu sonuc alirsin canim.ben 2014 eylule teslim ettim agustosta aradilar.arayip adetinin 20. Gunu cagiriyorlar ultrasonla muayene ediyorlar.sonra obur aya hemen planlarlarsa islemi bi kac tup kan veriyosun anestiziye gozukuyosun.daha sonrada adetin 2.gunu cagirip tekrar ultsonla bakip ilaclarini basliyorlar canim..Bizdeki sorun ben 3 kere hamile kaldım 1 tanesi aşılama 2 tanesi normal ama hepsi düşükle sonuçlandı. Bu yüzden tüp bebek yapılacak inşallah
Onceden vermiyorlarmis ama artik veriyorlar canim raporu disari.ama bursadada rapor gecen bir iki yer var canim.universiteye gidip disari alicam diyosan doktorla falan gorusturuyolar doktor tamam derse kagitlarini hazirliyolar.raporda bir iki haftaya falan anca hazir oluyoCan
Çok geçmiş olsun, size bise sormak istiyorum. FAkülte raporu verince özelde kullanilabiliyomu rapor
Amin canım Sağol. Bursa'da da özelde yaptırdım ama olmadı. Şimdi de istanbula gidip geliyoruz. Hayırlısı allahtan.
Yumurta toplama günü ücret alıyorlar fakültede.[
Insallah bu sefer allah yuzunuzu guldurur canim.allahim kimseleri evlat hasretiyle sinamasin.cok buyuk imtihan bizler icin
Canım valla bu haber sabah sabah benu çok mutlu etti, inşallah banada raporu verirlerde üniversiteyi beklemek zorunda kalmam. Acaba raporu dışarı vermek için belli şartlar var mıOnceden vermiyorlarmis ama artik veriyorlar canim raporu disari.ama bursadada rapor gecen bir iki yer var canim.universiteye gidip disari alicam diyosan doktorla falan gorusturuyolar doktor tamam derse kagitlarini hazirliyolar.raporda bir iki haftaya falan anca hazir oluyo
Valla canim ben aradim raporu almak istiyorum diye doktorla gorusmwniz lazim.dediler randevu verdiler.sonra doktora gittigimde dosyayi inceliyo ona gore alabiljrsin diye.sekretere soyleyin hazirlasinlar raporunu diyo.gerci bana sira geldigi icin ben vazgectim almaktam.ama olurda bu ilk denemem tutmazsa orda kesinlikle alicam.bir daha bukadar beklemeye sabrim kalmadi.onceden hic vermiyorlarmis ama artik cok yogun oldugu icin cok sorun yaratmadan kabul ediyorlarmis..Canım valla bu haber sabah sabah benu çok mutlu etti, inşallah banada raporu verirlerde üniversiteyi beklemek zorunda kalmam. Acaba raporu dışarı vermek için belli şartlar var mı
Canım 26 ekime randevu verdiler 3 ay önce raporu dışarıya vermiyoruz demişlerdi, ınşallah bu sefer alırım raporu,çok teşekkür ederim sana umut doldu içime sayendeValla canim ben aradim raporu almak istiyorum diye doktorla gorusmwniz lazim.dediler randevu verdiler.sonra doktora gittigimde dosyayi inceliyo ona gore alabiljrsin diye.sekretere soyleyin hazirlasinlar raporunu diyo.gerci bana sira geldigi icin ben vazgectim almaktam.ama olurda bu ilk denemem tutmazsa orda kesinlikle alicam.bir daha bukadar beklemeye sabrim kalmadi.onceden hic vermiyorlarmis ama artik cok yogun oldugu icin cok sorun yaratmadan kabul ediyorlarmis..
İnşallah canım,benide sanırım nisan 2016 gibi çağıracaklar o yüzden raporu alıp dışarıda yaptırmak istiyorum nasip kısmet herşeyInsallah olumlu sonuc alirsin canim.ben 2014 eylule teslim ettim agustosta aradilar.arayip adetinin 20. Gunu cagiriyorlar ultrasonla muayene ediyorlar.sonra obur aya hemen planlarlarsa islemi bi kac tup kan veriyosun anestiziye gozukuyosun.daha sonrada adetin 2.gunu cagirip tekrar ultsonla bakip ilaclarini basliyorlar canim..
Aynen oyle canim nasipten otesi yok.doktor vermem falan derse bayagi baski yap .sonra hemen disarda yaptiracagin merkezle gorus.disari aldigindada raporun belli bi suresi var cunku.valla disarda yaptirmak daha mantikli bu sartlarda bastan banada verselerdi hic beklemezdim bukadar..İnşallah canım,benide sanırım nisan 2016 gibi çağıracaklar o yüzden raporu alıp dışarıda yaptırmak istiyorum nasip kısmet herşey
Amin canım ,hastane sanırım yumurta toplama günü 300 küsür bi rakam istiyor.Hadi bakalim hayirlisi yarin buyuk ihtimalle yumurtalarin durumunu kontrol ederler.bide bisey sorcam sana hastaneye nezaman para yatirtiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?