BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Ay kizlar yazin bu sayfaya paylasalim destek olalim birbirimize benim transfer dun oldu 1hafta rapor aldim 2 tane embiryo koydu sahin bey
Benim komşum bu doktorla hamile kaldı kistleri vardı düşük yapıyodu 13 sene sonra bu doktor sayesinde tüp bebekle hamile kaldı. Çok adını duydum. Allah yardımcın olsun inşallah güzel haberlerini duyarız burdan.

kizlar bu ünversitese hangi gruplar var ??
düşül rezervi azosprem sanirim azospremleri daha önce mi aliyorlar benim tüplerim yok beni hangi gruba alicaklar
Kadın-erkek-sebepsiz infertilite diye biliyorum ben.Bizim erkek azospermi ikincisi için iki ayda sıra geldi ama üçüncü deneme için bir sene garanti bekletiyolarmış. Seni kadın infertilite grubuna alırlar herhalde canım.

anladim ben haziranda osman hocaya gidicem ztn eger olmazsa fakultede anca 9 ay snr sira gelir bana :)))

Bizim olmamasi icin buyuk sorunumuz yok sperim sayimiz dusuk sadece ama asilama tutmadi 2 ay once o beni olmsuz etkiledi rabbim o deyince olur bakalim bekliycem 10 gun daha deger kacin ustunde olunca hamile oluyor

Bizim olmamasi icin buyuk sorunumuz yok sperim sayimiz dusuk sadece ama asilama tutmadi 2 ay once o beni olmsuz etkiledi rabbim o deyince olur bakalim bekliycem 10 gun daha deger kacin ustunde olunca hamile oluyor
5 in üstünde olunca hamile oluyosun. Allahım güzel sonuçlar almayı nasip etsin yüzünü güldürsün inşallah.

tüp bebek tedavisinde bütün testlerin yapilmasi gerekiyor bana göre bana kan pihtilaşmasi icin test yapilmadigi icin malesef düşükşe sonuclandi olan 8 milyara oldu saglik olsun ama o kadar paralar veriyoruz bunlarin yapilmasi gerek diye düşünüyorum malesef doktorlar aryik bu işi ticarete dokmuşler

ama malesef bende kan pihtilaşmasi varmiş gebeligim 5 haftadada düşükle sonuclandi
Rabbimin vardır bir bildiği. Her hayırda bir şey her şerde bir hayır vardır elbet. Herşeyin hayırlısı bir dahakine daha temkinli olursun ilacı var bu probleminde olur inşallah canım.

Kesinlikle katılıyorum artık insan canının kıymeti yok. Baştan tedbir almak yerine sonunda farkediliyo bazı şeyler malesef. Denek gibi kullanıyolar bizi...

Basit bir sorun ama onceden tespit edilmedigi icin sorun olmus uzuldum cok emek veriyoruz maddi manevi olsun vardir bir hayır

Kesinlikle katılıyorum artık insan canının kıymeti yok. Baştan tedbir almak yerine sonunda farkediliyo bazı şeyler malesef. Denek gibi kullanıyolar bizi...
aynen öyle canim ztn o kadar hormon ilaci aliyoruz vucudumuzun perti cikiyor piskoljik olarak bi stres halinde transfere girioruz transfer snrsi daha bi sikintli acaba olcak mi olmuycakmi yani söyle düşün düşük yapmak daha kötü negatif sonuc alsaydim bu kadar üzülmezdim pozitif sonuc alip kaybetmek insana daha cok moralini alt üst ediyor bak sana ne tavsiye edicem internete melinamom yaz cikar onun blogunu oku ben her ümitsizlige kapildigim zaman onu acip okuyorum

Evet onu duymuştum merak edip okudum güzel bi hikaye gerçekten.

Amin cnm senin ilk denemeden sonra ne zamn cagrdilar iknci icn ?
Benim ilk denemede embriyolarım kalitesizdi ve tutma ihtimalinin çok ama çok küçük olduğunu sölemişlerdi. Bunun için de ikinci için hemen başladık ama ben bir ay kendim ara verdim 3 ay da zoladexler sürdü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…