- 4 Nisan 2016
- 69
- 38
- 3
- 39
Benim arkadasiminda kaninda sorun vardi senin gibi ilkinde 2 aylik dustu ikincisinde kalbi durdu burdaki doktorlar Allahtan dedi sorunu incelemedilee sonra sahin beye gitti genetik testler yapildi sorunu buldular 7 ay karnindan igne vurdu simdi bebegi 1 yasinda ama umudunu kaybetmedi bana hep diyordiki sen olmuyor diye uzuluyosun ben olupta kaybediyorum boylesi daha kotu seni anliyorum insan yikim yasiyor ama olucak oyle dusun hep diyorumki kalbi guzelse insan nin rabbim bir zaman belirlemistir lutfen sende inanaynen öyle canim ztn o kadar hormon ilaci aliyoruz vucudumuzun perti cikiyor piskoljik olarak bi stres halinde transfere girioruz transfer snrsi daha bi sikintli acaba olcak mi olmuycakmi yani söyle düşün düşük yapmak daha kötü negatif sonuc alsaydim bu kadar üzülmezdim pozitif sonuc alip kaybetmek insana daha cok moralini alt üst ediyor bak sana ne tavsiye edicem internete melinamom yaz cikar onun blogunu oku ben her ümitsizlige kapildigim zaman onu acip okuyorum
Geçmiş olsun tup bebek tedavisine 2 ay ara verdikten sonra baslayabilirsin bende 29 yasindayim sahin beyde yaptirdim testi bekliyorum ama osman beyde iyimis aradaki farki bilmiyorum ama sahin bey hastalarini motive eden doktor osman bey prof karar senin umarim 2.denemende hayirlisiyla olurArkadaslar öncelikle herkese çok geçmiş olsun. Sizlere bir konuda danışmak istiyordum . Son 9 aydır uludag üniversitesinde 2 aşılama, 2 tüp bebek tedavisi gördüm. 1.tüp bebek tedavim embriyo olusumu durduğu için yarım kaldı. 2.sinde c kalite yumurta oluşmuş 2 tane koydular ama tutmadı. Negatif sonucu için gittiğimde yumurta kaynaklı dendi. Yumurtalık rezervim iyi olduğu için beni sıraya soktular ama sıra 1 senede gelirmiş. Bu sefer farklı bir tedavi uygulayacaklarmis. Daha az yumurta üretip daha kaliteli yumurta üretmeye calisacaklarmis. Ama tabi bu tedaviye kadar en az bi sene var. Bende bu arada özel de deneyim diyorum. Sizce vücudumu biraz dinlendirmeli miyim ? Ve şahin beyle osman hoca arasında kararsizim. 27 yaşındayım. Düşüncelerinizi bekliyorum.☺ Rabbim cumlemizin yardımcısı olsun.
Anladm cnm ben kistlerm icn ameliyat mi olsam yksa ikincyemi denesem bilmiyorum korkyrm gene olmassa dye bide ameliyat olsam yumurtalklrma zarr gerr diye korkym napcm bilmiyorumBenim ilk denemede embriyolarım kalitesizdi ve tutma ihtimalinin çok ama çok küçük olduğunu sölemişlerdi. Bunun için de ikinci için hemen başladık ama ben bir ay kendim ara verdim 3 ay da zoladexler sürdü.
Size de çok geçmiş olsun. Testi bekliyorum derken transfer sonucu demek istediniz di mi . Insallah hayırlı haberle sonuçlanır. Evet şahin beyi çok duyuyorum. Ama işte kararsızlık insanın canını sıkıyorGeçmiş olsun tup bebek tedavisine 2 ay ara verdikten sonra baslayabilirsin bende 29 yasindayim sahin beyde yaptirdim testi bekliyorum ama osman beyde iyimis aradaki farki bilmiyorum ama sahin bey hastalarini motive eden doktor osman bey prof karar senin umarim 2.denemende hayirlisiyla olur
Aana ameliyat diyeceğini sanmıyorum dr un canım , tabiki yumurtalıklarının zarar görme ihtimali var. Sen bunları düşünme zaten onlar senin dosyanı inceleyip sana en doğrusunu söyleyecekler. Fakültede ki tüm hastaların bilgileri ve kararları Gürkan hoca dan geçiyor ve Bursada daha iyisi yok, bu konuda şüphen olmasın canım. Görüşme gününde söylerler zaten. Bana ilk denemeden sonra açıklama yapmışlardı.Anladm cnm ben kistlerm icn ameliyat mi olsam yksa ikincyemi denesem bilmiyorum korkyrm gene olmassa dye bide ameliyat olsam yumurtalklrma zarr gerr diye korkym napcm bilmiyorum
Tüp bebek tedavisinde çok ara vermenin iyi olduğunu sanmıyorum canım, her iki dr u da iyi duyuyoruz, her ikisi ilede görüş bence zaten içine en çok sineni seçersin. İnşallah allah gönlüne göre versinArkadaslar öncelikle herkese çok geçmiş olsun. Sizlere bir konuda danışmak istiyordum . Son 9 aydır uludag üniversitesinde 2 aşılama, 2 tüp bebek tedavisi gördüm. 1.tüp bebek tedavim embriyo olusumu durduğu için yarım kaldı. 2.sinde c kalite yumurta oluşmuş 2 tane koydular ama tutmadı. Negatif sonucu için gittiğimde yumurta kaynaklı dendi. Yumurtalık rezervim iyi olduğu için beni sıraya soktular ama sıra 1 senede gelirmiş. Bu sefer farklı bir tedavi uygulayacaklarmis. Daha az yumurta üretip daha kaliteli yumurta üretmeye calisacaklarmis. Ama tabi bu tedaviye kadar en az bi sene var. Bende bu arada özel de deneyim diyorum. Sizce vücudumu biraz dinlendirmeli miyim ? Ve şahin beyle osman hoca arasında kararsizim. 27 yaşındayım. Düşüncelerinizi bekliyorum.☺ Rabbim cumlemizin yardımcısı olsun.
Tekrr yapalm tüp bebek derlrse yaptrmi dyosun cnm aciklma yapsnlr bakalm bna ne diceklrAana ameliyat diyeceğini sanmıyorum dr un canım , tabiki yumurtalıklarının zarar görme ihtimali var. Sen bunları düşünme zaten onlar senin dosyanı inceleyip sana en doğrusunu söyleyecekler. Fakültede ki tüm hastaların bilgileri ve kararları Gürkan hoca dan geçiyor ve Bursada daha iyisi yok, bu konuda şüphen olmasın canım. Görüşme gününde söylerler zaten. Bana ilk denemeden sonra açıklama yapmışlardı.
Sen Işıl hanım ne derse onu yap , o zaten hoca ya sormadan birşey sölemez .Tekrr yapalm tüp bebek derlrse yaptrmi dyosun cnm aciklma yapsnlr bakalm bna ne diceklr
Haklsn aslnda cnm sen naptn gittnmi uniye hersy yolunddr insSen Işıl hanım ne derse onu yap , o zaten hoca ya sormadan birşey sölemez .
Ben bugün öğleden sonra gidicem üniye. İnşallh yoktur bir sorun canımHaklsn aslnda cnm sen naptn gittnmi uniye hersy yolunddr ins
Naptn canm ne dedi doktrBen bugün öğleden sonra gidicem üniye. İnşallh yoktur bir sorun canım
Biraz moralim bozuldu ışıl hanım sevinmek için daha erken gibi bir şey dedi , inşallah devam eder falan dedi. Daha değerin düşük keseye bakmayalım dedi cuma tekrar çağırdı. KorkuyorumNaptn canm ne dedi doktr
üzülme canim degerin kac ki ?Biraz moralim bozuldu ışıl hanım sevinmek için daha erken gibi bir şey dedi , inşallah devam eder falan dedi. Daha değerin düşük keseye bakmayalım dedi cuma tekrar çağırdı. Korkuyorum
Üzülme canım sen üzülürsen bebiş de üzülür unutma :) Herşey güzel olacak merak etme :)Biraz moralim bozuldu ışıl hanım sevinmek için daha erken gibi bir şey dedi , inşallah devam eder falan dedi. Daha değerin düşük keseye bakmayalım dedi cuma tekrar çağırdı. Korkuyorum
Üniversite genetik araştırması yapıyor demekki , bu gğzel bir şey canımKızlarr... Bugün üniversiteden aradılar eşim için ilaç başlayacaklarmış bir de kromozom analizi yapılacakmış. Böyle bişey yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?