BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Genetik testleri yaptıklarını biliyordum zaten bunun için iki negatifi beklediler demek ki !
Malesef canım , ama diğer merkezlerde de genetik test hemen yapılmıyor canım, sizde sen de zaten yoktu zaten dimi? Üniversite ilgileniyor demekki canım olumlu düşün , bu güzel bir gelişme. Genetik ayrıştırma ile sağlıklı hamilelik oluşturabilirler.

Sen de sorun yok zaten

Biraz moralim bozuldu ışıl hanım sevinmek için daha erken gibi bir şey dedi , inşallah devam eder falan dedi. Daha değerin düşük keseye bakmayalım dedi cuma tekrar çağırdı. Korkuyorum
Klkizlar nasılsınız gebelik mi var canım değerlerin ne ki

Evet bende sıkıntı yok. Mayısın 17 sine randevu verdiler gidicez görücez bakalım. Ama ben üçüncü denemeyi orda yapmak istemiyorum. Bir kez daha orayı çekemem.

Evet bende sıkıntı yok. Mayısın 17 sine randevu verdiler gidicez görücez bakalım. Ama ben üçüncü denemeyi orda yapmak istemiyorum. Bir kez daha orayı çekemem.
Haklısın çok bekletiyorlar ve geriliyor insan , dr dan iki tane gğzel cümle duymak istiyor, ne olursa olsun hastayla iletişim kurmalılar, bu konuda çok zayıflar.

Sen nasılsın şimdi canım ?
Çok fazla bulantım var canım yemek yiyemiyorum o gün akşam dokuzda zorla çok az yedim çok zor geçiyor ilk 3 ay nasıl geçer bilmiyorum bulantı bitirdi beni anlarsın bak yakında 6. Haftanın sonlarında çok fazla başlıyor

Maşallah sevindim canım seninde sağlıklı devam etsin inşallah, ben de kalp atışları duyulana kadar stres yapıcam.

Arkadaşlar elimde 2 kutu Puregon 600 var, hiç açılmamış. Son kullanma tarihi Haziran..Buzdolabımda saklıyorum.ihtiyacı olana ücretsiz verebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…