- 13 Nisan 2015
- 410
- 121
- 103
- 44
Senin sorun neydi ? Kaçıncı denemen ?Üniversite genetik araştırması yapıyor demekki , bu gğzel bir şey canım
Genetik testleri yaptıklarını biliyordum zaten bunun için iki negatifi beklediler demek ki !Üniversite genetik araştırması yapıyor demekki , bu gğzel bir şey canım
Malesef canım , ama diğer merkezlerde de genetik test hemen yapılmıyor canım, sizde sen de zaten yoktu zaten dimi? Üniversite ilgileniyor demekki canım olumlu düşün , bu güzel bir gelişme. Genetik ayrıştırma ile sağlıklı hamilelik oluşturabilirler.Genetik testleri yaptıklarını biliyordum zaten bunun için iki negatifi beklediler demek ki !
Sen de sorun yok zatenMalesef canım , ama diğer merkezlerde de genetik test hemen yapılmıyor canım, sizde sen de zaten yoktu zaten dimi? Üniversite ilgileniyor demekki canım olumlu düşün , bu güzel bir gelişme. Genetik ayrıştırma ile sağlıklı hamilelik oluşturabilirler.
Degerin kactiki dusuk dedi neye gore dusuk 1 tanemi embiryo konuldu sana merak ettimBiraz moralim bozuldu ışıl hanım sevinmek için daha erken gibi bir şey dedi , inşallah devam eder falan dedi. Daha değerin düşük keseye bakmayalım dedi cuma tekrar çağırdı. Korkuyorum
İnşallah değerin yukselir üzülme dua etBiraz moralim bozuldu ışıl hanım sevinmek için daha erken gibi bir şey dedi , inşallah devam eder falan dedi. Daha değerin düşük keseye bakmayalım dedi cuma tekrar çağırdı. Korkuyorum
İki tane koyuldu canım 400 lerde bişeydi aslında iyi ama .Degerin kactiki dusuk dedi neye gore dusuk 1 tanemi embiryo konuldu sana merak ettim
Klkizlar nasılsınız gebelik mi var canım değerlerin ne kiBiraz moralim bozuldu ışıl hanım sevinmek için daha erken gibi bir şey dedi , inşallah devam eder falan dedi. Daha değerin düşük keseye bakmayalım dedi cuma tekrar çağırdı. Korkuyorum
Evet bende sıkıntı yok. Mayısın 17 sine randevu verdiler gidicez görücez bakalım. Ama ben üçüncü denemeyi orda yapmak istemiyorum. Bir kez daha orayı çekemem.Malesef canım , ama diğer merkezlerde de genetik test hemen yapılmıyor canım, sizde sen de zaten yoktu zaten dimi? Üniversite ilgileniyor demekki canım olumlu düşün , bu güzel bir gelişme. Genetik ayrıştırma ile sağlıklı hamilelik oluşturabilirler.
Evet canım hamileyim ama dr daha sevinmek için erken dedi . Ondan korkuyorum inşallah allahım korusun .Klkizlar nasılsınız gebelik mi var canım değerlerin ne ki
Haklısın çok bekletiyorlar ve geriliyor insan , dr dan iki tane gğzel cümle duymak istiyor, ne olursa olsun hastayla iletişim kurmalılar, bu konuda çok zayıflar.Evet bende sıkıntı yok. Mayısın 17 sine randevu verdiler gidicez görücez bakalım. Ama ben üçüncü denemeyi orda yapmak istemiyorum. Bir kez daha orayı çekemem.
Ayyy çok sevindim Canım hadi hayırlısı olsun korkma banada öyle demişlerdi söylemiştim size üzülme sevin tadını çıkarEvet canım hamileyim ama dr daha sevinmek için erken dedi . Ondan korkuyorum inşallah allahım korusun .
Sen nasılsın şimdi canım ?Ayyy çok sevindim Canım hadi hayırlısı olsun korkma banada öyle demişlerdi söylemiştim size üzülme sevin tadını çıkar
Çok fazla bulantım var canım yemek yiyemiyorum o gün akşam dokuzda zorla çok az yedim çok zor geçiyor ilk 3 ay nasıl geçer bilmiyorum bulantı bitirdi beni anlarsın bak yakında 6. Haftanın sonlarında çok fazla başlıyorSen nasılsın şimdi canım ?
Maşallah sevindim canım seninde sağlıklı devam etsin inşallah, ben de kalp atışları duyulana kadar stres yapıcam.Çok fazla bulantım var canım yemek yiyemiyorum o gün akşam dokuzda zorla çok az yedim çok zor geçiyor ilk 3 ay nasıl geçer bilmiyorum bulantı bitirdi beni anlarsın bak yakında 6. Haftanın sonlarında çok fazla başlıyor
Yapma Canım bebekte etkilenir rahatla biraz hamileyim herşey yolunda gidecek inşallah deMaşallah sevindim canım seninde sağlıklı devam etsin inşallah, ben de kalp atışları duyulana kadar stres yapıcam.
inşallah canım , senin nekadarlık oldu?Yapma Canım bebekte etkilenir rahatla biraz hamileyim herşey yolunda gidecek inşallah de
7+2 Canım çok zor geçiyor hayırlısı ile bi geçse ilk 3 ay bulantilarinşallah canım , senin nekadarlık oldu?
Ay ne guzel bende bu muhabbetlerinize katilmak istiyorum masallah size7+2 Canım çok zor geçiyor hayırlısı ile bi geçse ilk 3 ay bulantilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?