İnş Canım sende durumlar neAy ne guzel bende bu muhabbetlerinize katilmak istiyorum masallah size
inşallah olacak canım merak etme , sen pozitif düşün inan olacak . dua ediyorum . :*Ay ne guzel bende bu muhabbetlerinize katilmak istiyorum masallah size
bu hesaplamayı öğreneceğim :) yani 7 hafta 2 gün mü oluyor ?7+2 Canım çok zor geçiyor hayırlısı ile bi geçse ilk 3 ay bulantilar
7 gunumdeyim 5 gun kaldi teste gunler geçmiyor her sabah karin agrisiyla uyanıyorum cok merak ediyorum sonucuİnş Canım sende durumlar ne
Aynen Canım telefonuna hamileyim programı indir hergun gelişimini anlatıyor çok faydalı bilgiler varbu hesaplamayı öğreneceğim :) yani 7 hafta 2 gün mü oluyor ?
Hayırlısı ile inşallah hamissindir Canım7 gunumdeyim 5 gun kaldi teste gunler geçmiyor her sabah karin agrisiyla uyanıyorum cok merak ediyorum sonucu
Allah tup dua edenlerden razi olsun sabirla sinaniyorum insallah emeklerimizin sonucunda rabbim kucagimiza bebislerimizi almayo nasip ederinşallah olacak canım merak etme , sen pozitif düşün inan olacak . dua ediyorum . :*
Amin Canım biliyorum çok zor yaşayan bilir gerçekten ama Allah büyük dua et inş yüzün gülsünAllah tup dua edenlerden razi olsun sabirla sinaniyorum insallah emeklerimizin sonucunda rabbim kucagimiza bebislerimizi almayo nasip eder
Canım benim de karnım çok ağrıyordu , halada kasıklarımda ara ara var. 7.gün başlamıştı benim de kasık ağrılarım , hamilesin inşallah.7 gunumdeyim 5 gun kaldi teste gunler geçmiyor her sabah karin agrisiyla uyanıyorum cok merak ediyorum sonucu
Masallah Canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bende uludagda aşılama yaptırdım ikiz olabilir demişlerdi ama tek 7+3 deyim beta değerlerin kaçtıkizlar merhaba bende ikizlere hamileyim. ikinci tüp bebek tedavim. 6+1 deyim keseleri gördük ama kalp atisi icin haftaya gidecegiz. jinemed de tedavi görüyorum. sizler nerelerde tedavi görüyorsunuz? var mi benim gibi ikizi olan
Canım pragestan kullanıyorsun demi atsaydın hemen bir tane korkma ama yerleşme kanaması banada olmuştuKızlar kahve rengi bir akıntı var acaba kötü biriey mi oldu? Bugğn okulda çok yoruldum
12.gün 357 cikti 14.gün 630.dondurulmus embriyoydu. degerlerim cikta ikiz oldugunu göstermiyordu ama degere pek bakmiyormusMasallah Canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bende uludagda aşılama yaptırdım ikiz olabilir demişlerdi ama tek 7+3 deyim beta değerlerin kaçtı
Kullanıyorum canım , dr baktı şu anda sorun yok dedi ama önlem olsun diye düşük önleyici iğne verdi.Canım pragestan kullanıyorsun demi atsaydın hemen bir tane korkma ama yerleşme kanaması banada olmuştu
Hayırlı olsun canım , ben uludağ üniversitesinde tedavi oldum 4+5 bugün keseye baktı dr, tek sanırım dedi. Vitamin ne kullanıyorsun merak ettim. Üni sadece folik asit veriyor.kizlar merhaba bende ikizlere hamileyim. ikinci tüp bebek tedavim. 6+1 deyim keseleri gördük ama kalp atisi icin haftaya gidecegiz. jinemed de tedavi görüyorum. sizler nerelerde tedavi görüyorsunuz? var mi benim gibi ikizi olan
vitamin kullanmiorum canim ama bi ton ilac kullaniyorum. sen ne kadar sanslisin.bisey sormak istiyorum canim. doguma kadar üniversite de mi devam edeceksin. yogunluk nasil oliyor. ben kendi doktorumda devam edip etmemekte kararsizim maddiyat düsündürüyor.Hayırlı olsun canım , ben uludağ üniversitesinde tedavi oldum 4+5 bugün keseye baktı dr, tek sanırım dedi. Vitamin ne kullanıyorsun merak ettim. Üni sadece folik asit veriyor.
Fakültede devam etmem diye düşünüyorum, kalabalık tır herhalde. Tüp bebek ünitesi zaten çok kalabalık, ama gebelik takibini onlar yapmıyor, tüpbebek hamileleri için bşr ünite açtılar kalabalıkmı bilmiyorum ,ama beni düşündüren sürekli dr değişiyorsa sağlıklı olmaz. Senin dr un kim ? Maddiyat önemli tabi benim normal dr um Jimerde Cenk bey muayenesi 150 tl, doğum kim bilir nekadardırvitamin kullanmiorum canim ama bi ton ilac kullaniyorum. sen ne kadar sanslisin.bisey sormak istiyorum canim. doguma kadar üniversite de mi devam edeceksin. yogunluk nasil oliyor. ben kendi doktorumda devam edip etmemekte kararsizim maddiyat düsündürüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?