BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Allah tup dua edenlerden razi olsun sabirla sinaniyorum insallah emeklerimizin sonucunda rabbim kucagimiza bebislerimizi almayo nasip eder
Amin Canım biliyorum çok zor yaşayan bilir gerçekten ama Allah büyük dua et inş yüzün gülsün

Kızlar kahve rengi bir akıntı var acaba kötü biriey mi oldu? Bugğn okulda çok yoruldum

kizlar merhaba bende ikizlere hamileyim. ikinci tüp bebek tedavim. 6+1 deyim keseleri gördük ama kalp atisi icin haftaya gidecegiz. jinemed de tedavi görüyorum. sizler nerelerde tedavi görüyorsunuz? var mi benim gibi ikizi olan

kizlar merhaba bende ikizlere hamileyim. ikinci tüp bebek tedavim. 6+1 deyim keseleri gördük ama kalp atisi icin haftaya gidecegiz. jinemed de tedavi görüyorum. sizler nerelerde tedavi görüyorsunuz? var mi benim gibi ikizi olan
Masallah Canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bende uludagda aşılama yaptırdım ikiz olabilir demişlerdi ama tek 7+3 deyim beta değerlerin kaçtı

herkese selam
ben de bursalıyım
bizim de iki yıldır bebeğimiz olmuyor

Masallah Canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bende uludagda aşılama yaptırdım ikiz olabilir demişlerdi ama tek 7+3 deyim beta değerlerin kaçtı
12.gün 357 cikti 14.gün 630.dondurulmus embriyoydu. degerlerim cikta ikiz oldugunu göstermiyordu ama degere pek bakmiyormus

Hayırlı olsun canım , ben uludağ üniversitesinde tedavi oldum 4+5 bugün keseye baktı dr, tek sanırım dedi. Vitamin ne kullanıyorsun merak ettim. Üni sadece folik asit veriyor.

Hayırlı olsun canım , ben uludağ üniversitesinde tedavi oldum 4+5 bugün keseye baktı dr, tek sanırım dedi. Vitamin ne kullanıyorsun merak ettim. Üni sadece folik asit veriyor.
vitamin kullanmiorum canim ama bi ton ilac kullaniyorum. sen ne kadar sanslisin.bisey sormak istiyorum canim. doguma kadar üniversite de mi devam edeceksin. yogunluk nasil oliyor. ben kendi doktorumda devam edip etmemekte kararsizim maddiyat düsündürüyor.

Fakültede devam etmem diye düşünüyorum, kalabalık tır herhalde. Tüp bebek ünitesi zaten çok kalabalık, ama gebelik takibini onlar yapmıyor, tüpbebek hamileleri için bşr ünite açtılar kalabalıkmı bilmiyorum ,ama beni düşündüren sürekli dr değişiyorsa sağlıklı olmaz. Senin dr un kim ? Maddiyat önemli tabi benim normal dr um Jimerde Cenk bey muayenesi 150 tl, doğum kim bilir nekadardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…