BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Folik asit almalısın mutlaka , sakın ihmal etme bebeklerin sağlığı için çok önemli, dr nasıl vermez anlamadım, sen git al , fakülte folbiyol veriyor. Al lütfennn.

sürekli doktor degisiyorsa sikintili tabi. bir arkadasim baska bir sehirde üniversite hastanesinde doktoru vardi ama özeluayene yapiyordu. hastanede ayri odasi varmis mesai saatlerinde özel muyene yani tahlillerini felan orada devlet tarafindan yapiliyordu. acaba burada da o tarz seyler varmiki diye düsündüm.
ben jinemedde tedavi görüyorum. simdilik baska doktorum yok. aylik muayene ücret 200 sanirim. dogumda da 4000-5000 bin civari diye biliyorum. sadece dogum. bide jinemed hastane degil özel merkez.

Fakültede sürekli değişiyor mu bilmiyorum araştırmak lazım , ama asistanlar değişiyor, ben her gittiğimde aynı dru görmek isterim. Tedavini yapan dr kim?

Folik asit almalısın mutlaka , sakın ihmal etme bebeklerin sağlığı için çok önemli, dr nasıl vermez anlamadım, sen git al , fakülte folbiyol veriyor. Al lütfennn.
folik asit aliyorum canim. uzun zamandir kullaniyorum hatta. onun yaninda baska ilaclarda kullaniyorum. sikinti yok yani

kizlar merhaba bende ikizlere hamileyim. ikinci tüp bebek tedavim. 6+1 deyim keseleri gördük ama kalp atisi icin haftaya gidecegiz. jinemed de tedavi görüyorum. sizler nerelerde tedavi görüyorsunuz? var mi benim gibi ikizi olan
Ay ikizmi ne guzel rabbim kucagini doldursun

Hayırlısı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Jinemed dediğin hastane FSM bulvarının başında Esentepe de dimi. Bir de tüp bebek ne kadar orda?
evet canim orasi. ilk denemede ilaclar hariç 5500 ödedik ikincide 4500 ödedik canim

selam kızlar bizimde 3 yıldır bebeğimiz olmuyor. uludağ üniversitesine gitmek istiyorum. kadın doğum bölümünün genel jinekoloji polikliniğinden randevu aldım. acaba doğru mu yaptım? bu poliklinikten mi yönlendiriyolar aşılama yada tüp bebek falan diye?

Hayır canım , tüp bebek ünitesi ayrı, oradan randevu alman lazım. Tabi telefonla ulaşabilirsen. En iyisi gidip konuş, öle randevu al.

Özelde mi deneyeceksin canım? Fakülteye sordunmu raporu vereceklermi? Rapor geçen bir yer bak önce istersen .
Daha üniversite ile konuşmadım. Genetik test yapılacakmış eşime ilaç başlanacakmış onun için mayısın 17 sine randevu verdiler. Benim için üniversite bitti bir daha orda yaptırmam raporumu alıp Jimerde yaptırmayı düşünüyorum. Bu testler yapılınca raporu vermeyiz burda denemek zorundasın demezler herhalde... Her ne olursa olsun üçüncü hakkımı orda kullanmak zorunda değilim. Jinemedi sormamın sebebi araştırıyorum işte neresi uygun iyi üçüncüde de olmazsa tamamen özel olacak çünkü... Allahım daha fazla uğraştırmaz inşallah üçüncü de olur.

İnşallah canım, Özer kutlu ilede bir görüş labaratuar ı çok iyi, bu konuda çok iddialı ve rapor geçerli orada. Gidersen özelden yazışırız benden duyduğunu söleyebilirsin, ben olmasaydı Özer beye gidecektim benim içime sinmişti, fiyatları da çok yüksek değildi. Yurt dışında eğitim görmüş ve bursa ya ilk tüp bebeği getirmiş dr lardan biri. Adliyenin karşısında bursa tüp bebek merkezi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…